truckman Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Μπορείς να περάσεις και τις δύο στο κινητό σου. Στους οδηγούς όταν λέει ότι δεν έχουν ελληνικό csc εννοεί ότι δεν περιέχουν ήδη προεγκαταστημένα τα apn των ελληνικών εταιριών. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα τα εισάγεις χειροκίνητα είτε θα χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή apn backup & restore για να τα αποθηκεύσεις πριν την αναβάθμιση και να τα επαναφέρεις μετά από αυτήν.Mακη,θα μας τη δωσουν καμια φορα την official 2.3.4 η να μαζευτουμε κι εμεις εξω απο την samsung hellas και να πεταμε γιαουρτια??(ειναι και της μοδας τελευταια :lol::lol:) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Mακη,θα μας τη δωσουν καμια φορα την official 2.3.4 η να μαζευτουμε κι εμεις εξω απο την samsung hellas και να πεταμε γιαουρτια??(ειναι και της μοδας τελευταια :lol::lol:) Πάρη, συγκρατήσου ρε συ animal stock tester :lol:. Έχε εμπιστοσύνη στη samsung uk. Έχω την ελαφρά υποψία ότι από εκεί θα προκύψει η official 2.3.4. Κατά την άποψή μου είναι η κορυφαία αντιπροσωπεία samsung, τουλάχιστον στην ευρώπη. Όσο για την samsung hellas, αν τους πετάξουμε γιαούρτια πάλι γιαούρτι θα μας δώσουν και μάλιστα παγωμένο. Το πολύ - πολύ να ψιλοκόψουνε μέσα και λίγο αγγούρι με σκόρδο :lol:. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα και συγνώμη αν κουράσω με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. Πριν απο λίγο πέρασα την JVI, CF-Root υπάρχει για αυτή ή ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για root ; Δεν έχω κάνει κάποιο wipe/reset και το τηλέφωνο σε πρώτη ματιά λειτουργεί μια χαρά ρισκάρω ή χάνω κάτι αν το αφήσω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα και συγνώμη αν κουράσω με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί. Πριν απο λίγο πέρασα την JVI, CF-Root υπάρχει για αυτή ή ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για root ; Δεν έχω κάνει κάποιο wipe/reset και το τηλέφωνο σε πρώτη ματιά λειτουργεί μια χαρά ρισκάρω ή χάνω κάτι αν το αφήσω έτσι; Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα cf-root για την JVI. Διάβασε το επισημασμένο θέμα για να την κάνεις root με fuguroot (χωρίς όμως CWM), αλλιώς πρέπει να περάσεις κάποιον άλλον custom kernel. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Οσοι ειστε με jvp,σας εχει συμβει καποιο fc μετα απο κληση? και εγώ το έχω πάθει αρκετές φορες με jvp, αλλά μπορώ να πω οτι το κινητό βελτιώνεται μέρα με τη μέρα:) Κάθε μέρα έχω και λιγότερα, με αποκορύφωμα χθες που δεν είχα κανένα:) Νομίζω κιόλας οτι πλεον το σήμα του κινητού είναι ελαφρώς καλύτερο σε σχέση με 2.2.1 Edited June 18, 2011 by mihalakis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 και εγώ το έχω πάθει αρκετές φορες με jvp, αλλά μπορώ να πω οτι το κινητό βελτιώνεται μέρα με τη μέρα:) Κάθε μέρα έχω και λιγότερα, με αποκωρύφωμα χθες που δεν είχα κανένα:) Νομίζω κιόλας οτι πλεον το σήμα του κινητού είναι ελαφρώς καλύτερο σε σχέση με 2.2.1Tην jvp,απο που την κατεβασες?απο samfirmware η απο το xda? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αυτο είχα καταλάβει κι εγώ. Μάλλον θα πάω σε fuguroot γιατί δε βλέπω στο xda κάποιο kernel που να δουλεύει απροβλημάτιστα στην JVI, εκτός κι αν έχετε να προτείνετε κάποιον. Για τη μη χρήση καθαρής εγκατάστασης κάποιο σχόλιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Tην jvp,απο που την κατεβασες?απο samfirmware η απο το xda? Παίζει κάποιον ρόλο από που την κατεβάσαμε?Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη jvp και την κατέβασα από τη samifirmware!:p Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παίζει κάποιον ρόλο από που την κατεβάσαμε?Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη jvp και την κατέβασα από τη samifirmware!:pαυτο ψαχνω να δω,εγω την ειχα κατεβασει απο xda,αλλος απο αυτες του ramad και αλλος απο samfirmware.θελω να δω μηπως παιζει κατι εκει με το ριπαρισμα που εχει κανει ο καθενας απο αυτους που τις ανεβασαν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panettone Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καήσπέρα, θέλω να κα΄νω μια ερώτηση! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, μέχρι πότε πιστεύετε ότι η samsung θα υποστηρίζει το κινητό? Εννοώ μέχρι πότε θα βγάζει τα νέα firmware για το galaxy S με δεδομν ένο πως έχει βγάλει το ΙΙ? Αν δεν κάνω λάθος το gingerbread δεν το έχει βγάλει ακόμα! Μήπως είναι καλύτερη λύση το Ι9003 που είναι πιο καινούργιο? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω άλλο πιο καινούργιο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καήσπέρα, θέλω να κα΄νω μια ερώτηση! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, μέχρι πότε πιστεύετε ότι η samsung θα υποστηρίζει το κινητό? Εννοώ μέχρι πότε θα βγάζει τα νέα firmware για το galaxy S με δεδομν ένο πως έχει βγάλει το ΙΙ? Αν δεν κάνω λάθος το gingerbread δεν το έχει βγάλει ακόμα! Μήπως είναι καλύτερη λύση το Ι9003 που είναι πιο καινούργιο? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω άλλο πιο καινούργιο? Ευχαριστώ Το gingerbread έχει βγει εδώ και καιρό. Το τι κάνει η Samsung Hellas είναι άλλο θέμα. Λογικά θα πάρουμε ένα ακόμα update, σε 2.3.4. Το Ι9003 δεν αξίζει τίποτα παραπάνω, είναι απλά μια φθηνότερη παραγωγή, και ούτε θα έχει μεγαλύτερη υποστήριξη. Το αν θα πάρεις πιο καινούριο εξαρτάται από το τι θες να κάνεις με το τηλέφωνο, πόσο προχωρημένος χρήστης είσαι, τι γούστα έχεις και σαφώς πόσα λεφτά διαθέτεις. Είναι τελείως προσωπικό. Το τηλέφωνο πάντως εξακολουθεί να είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Αλλά αυτή είναι η δικιά μου άποψη. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καήσπέρα, θέλω να κα΄νω μια ερώτηση! Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητό, μέχρι πότε πιστεύετε ότι η samsung θα υποστηρίζει το κινητό? Εννοώ μέχρι πότε θα βγάζει τα νέα firmware για το galaxy S με δεδομν ένο πως έχει βγάλει το ΙΙ? Αν δεν κάνω λάθος το gingerbread δεν το έχει βγάλει ακόμα! Μήπως είναι καλύτερη λύση το Ι9003 που είναι πιο καινούργιο? Ποιά η γνώμη σας? Αξίζει να το αγοράσω ή να πάρω άλλο πιο καινούργιο? Ευχαριστώ Καλησπερα. Λοιπον κοιτα πως εχει η κατασταση. Η samsung φαινεται οτι το κινητο το υποστηριζει ακομα, καθως πριν λιγο καιρο κυκλοφορησε επισημα η gingerbread στο εξωτερικο και πριν λιγες μερες βγηκε και μια leaked 2.3.4, η οποια μαλλον θα δωθει συντομα και αυτη επισημα. Η διαφορα ειναι οτι αυτες οι ρομ δοθηκαν μονο στο εξωτερικο αφου στην Ελλαδα εχουμε να δουμε νεα ρομ απο την 2.2 froyo που βγηκε πριν τα Χριστουγεννα. Αποτι φαινεται εδω δεν θα μας δωσουν αλλη και το δουλεμα απο την samsung hellas σε φιλους που επικοινωνησαν παει συννεφο. Το να πας στο I9003 δεν νομιζω να κανει καποια διαφορα. Αν το παρεις λοιπον και αν θελεις να εχεις τελευταιες αναβαθμισεις λογισμικου, θα πρεπει να παρεμβεις μονος σου (και φυσικα να μην εχεις εγγυηση). Τωρα το αν αξιζει να πας σε αυτο η στο SGS II ειναι μεγαλη κουβεντα και δεν ανηκει εδω. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Για όσους χρησιμοποιούν ginger με speedmod και δεν έχουν μετατρέψει το filesystem τους σε ext4 αλλά παραμένουν σε rfs έχω να προτείνω ένα "κολπάκι": Μπείτε σε recovery και επιλέξτε advanced speedmod features. Από εκεί επιλέξτε convert filesystems to rfs. Θα βγει ένα μήνυμα που θα λέει ότι αν το σύστημα αρχείων σας είναι ήδη rfs τότε θα γίνει ανασυγκρότηση. Επιλέξτε yes. Είμαι περίεργος αν θα δείτε και εσείς διαφορά στην ταχύτητα και την απόδοση του λειτουργικού. Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι κέρδισα σε ταχύτητα και απόκριση αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Για όσους χρησιμοποιούν ginger με speedmod και δεν έχουν μετατρέψει το filesystem τους σε ext4 αλλά παραμένουν σε rfs έχω να προτείνω ένα "κολπάκι": Μπείτε σε recovery και επιλέξτε advanced speedmod features. Από εκεί επιλέξτε convert filesystems to rfs. Θα βγει ένα μήνυμα που θα λέει ότι αν το σύστημα αρχείων σας είναι ήδη rfs τότε θα γίνει ανασυγκρότηση. Επιλέξτε yes. Είμαι περίεργος αν θα δείτε και εσείς διαφορά στην ταχύτητα και την απόδοση του λειτουργικού. Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι κέρδισα σε ταχύτητα και απόκριση αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Δοκιμαζω αμεσα Μακη και σε ενημερωνω. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Δοκιμαζω αμεσα Μακη και σε ενημερωνω. Ευχαριστώ Παναγιώτη. Βασικά παρατήρησα ότι με τις ημέρες να περνάνε το σύστημά μου γινόταν όλο και πιο αργό και η ελεύθερη ram μειωνόταν σταδιακά. Το έψαξα λίγο στο xda και βρήκα αυτό. Προσωπικά μέχρι τώρα πίστευα ότι σε android δεν τίθεται θέμα κατακερματισμού και είμαι περίεργος αν ισχύει ή όχι κάτι τέτοιο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 απο 2.2.1 να περασω την Κυπριακη JS8 ή του Λουξεμβουργου JSD ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Ευχαριστώ Παναγιώτη. Βασικά παρατήρησα ότι με τις ημέρες να περνάνε το σύστημά μου γινόταν όλο και πιο αργό και η ελεύθερη ram μειωνόταν σταδιακά. Το έψαξα λίγο στο xda και βρήκα αυτό. Προσωπικά μέχρι τώρα πίστευα ότι σε android δεν τίθεται θέμα κατακερματισμού και είμαι περίεργος αν ισχύει ή όχι κάτι τέτοιο. Οσο ζουμε μαθαινουμε Μακη. Κανει μπολικη ωριτσα απ'οτι βλεπω. Λογικο αφου κραταει nandroid backup κλπ. Οι αλλαγες ειναι αμεσα εμφανεις? edit - Λοιπον απο ενα πρωτο ρολλαρισμα/ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων το κινητο ειναι οντως πιο smooth και πιο γρηγορο. Δεν ειναι ιδεα σου Μακη. Στον Go EX που χρησιμοποιω δηλαδη βλεπω μεγαλη διαφορα απο πριν οπως και στις ρυθμισεις που ολα ρολλαρουν πολυ πιο ομαλα. Επισης εχω την εντυπωση οτι ανοιγουν ελαχιστα πιο γρηγορα οι εφαρμογες, η διαφορα ειναι ομως τοσο μικρη που δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος αν οντως υπαρχει. Edited June 18, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Οσο ζουμε μαθαινουμε Μακη. Κανει μπολικη ωριτσα απ'οτι βλεπω. Λογικο αφου κραταει nandroid backup κλπ. Οι αλλαγες ειναι αμεσα εμφανεις? Μου φαίνεται Παναγιώτη ότι έχει την ίδια αίσθηση με όταν πρωτοπέρασα την JVP με speedmod. Υποψιάζομαι ότι ένας από τους λόγους που κάθε καινούργια rom που περνάμε μας φαίνεται πιο γρήγορη από την προηγούμενη ίσως είναι το γεγονός ότι η προηγούμενη σε rfs είναι κατακερματισμένη ενώ η καινούργια είναι ακόμα άθικτη. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω γιατί αν ισχύει τότε η πρώτη εντύπωση όταν περνάμε μία rom θα είναι απατηλή. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Μου φαίνεται Παναγιώτη ότι έχει την ίδια αίσθηση με όταν πρωτοπέρασα την JVP με speedmod. Υποψιάζομαι ότι ένας από τους λόγους που κάθε καινούργια rom που περνάμε μας φαίνεται πιο γρήγορη από την προηγούμενη ίσως είναι το γεγονός ότι η προηγούμενη σε rfs είναι κατακερματισμένη ενώ η καινούργια είναι ακόμα άθικτη. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω γιατί αν ισχύει τότε η πρώτη εντύπωση όταν περνάμε μία rom θα είναι απατηλή. Αυτο το εχω σκεφτει κι εγω Μακη. Εχω ακριβως την ιδια αισθηση (δες το edit μου στο πιο πανω μηνυμα). Αν ισχυει αυτο σε λιγο καιρο μετα απο βαρια χρηση θα αρχισει παλι να πεφτει σταδιακα η αποδοση και θα ξαναστρωσει και παλι μετα απο ανασυγκροτηση. Θα το παρακαλουθησω κι εγω πως θα τα παει. Edited June 18, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Λοιπον απο ενα πρωτο ρολλαρισμα/ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων το κινητο ειναι οντως πιο smooth και πιο γρηγορο. Δεν ειναι ιδεα σου Μακη. Στον Go EX που χρησιμοποιω δηλαδη βλεπω μεγαλη διαφορα απο πριν οπως και στις ρυθμισεις που ολα ρολλαρουν πολυ πιο ομαλα. Επισης εχω την εντυπωση οτι ανοιγουν ελαχιστα πιο γρηγορα οι εφαρμογες, η διαφορα ειναι ομως τοσο μικρη που δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος αν οντως υπαρχει. Αυτο το εχω σκφτει κι εγω Μακη. Εχω ακριβως την ιδια αισθηση (δες το edit μου στο πιο πανω μηνυμα). Αν ισχυει αυτο σε λιγο καιρο μετα απο βαρια χρηση θα αρχισει παλι να πεφτει σταδιακα η αποδοση και θα ξαναστρωσει και παλι μετα απο ανασυγκροτηση. Θα το παρακαλουθησω κι εγω πως θα τα παει. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παναγιώτη. Θα δείξει στο μέλλον λοιπόν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 για σας παιδιά έχω την έκδοση gingerbread.xxjvk 2.3.3 και θέλω να βάλω τη darkyrom 10.1 τι διαδικασία να ακολουθήσω και αν το κάνω θα χάσω τις εφαρμογές που έχω αποθήκευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 για σας παιδιά έχω την έκδοση gingerbread.xxjvk 2.3.3 και θέλω να βάλω τη darkyrom 10.1 τι διαδικασία να ακολουθήσω και αν το κάνω θα χάσω τις εφαρμογές που έχω αποθήκευση Το να ποσταρεις σε ολα τα θεματα για να σου απαντησουν αμεσα δεν νομιζω να βοηθαει καπου. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να σου σβησουν το μηνυματα. Εξαλλου ηδη σου απαντησαν στο αλλο θεμα που σωστα ποσταρες. Φιλικα:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Στο CSC εγω εχω εκδοση EUR στο κινητο και ειναι σε κοσμοτε (δεν ξερω αν παιζει ρολο- απλα το αναφερω γτ γραφει στον οδηγο αμα εχεις γουιντ βαλε EUR)..Τωρα που θα φλασαρω με JS8 θα πρεπει να βαλω τι εκδοση στο csc για να παιζει με κοσμοτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon200 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 έχεις δίκιο απλά νόμιζα ότι δεν είναι online κανεις και το πόσταρα 2 φορες για να το δει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 επείγουσα βοήθεια. έχω το galaxy S me PDA I9000XWJPH, PHONE I9000XXJPP, CSC I9000OXXJP9, build info 2010.12. έχω κατεβάσει το firmware PDA_XWJVI_Sbl.tar, PHONE_XXJVO.tar.md5, CSC_DBTJV2.tar.md5, και το Odin3 v1.3.exe. στις οδηγείες που δίνει ο τυχεράκιας, αναφέρει για τα αρχεία boot.bin και sbl.bin που είναι απαραίτητα όταν από froyo πας σε Gingerbread. δεν τα βρίσκω πουθενά. επείσης τα αρχεία PHONE_XXJVO.tar.md5, CSC_DBTJV2.tar.md5 πρέπει να τα μετονομάσω σε tar; βοήθεια παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts