hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ωραια εφοσον πηγαν ολα καλα με την εγκατασταση της XXJVP απο το netbook ποιον κερνελ προτεινετε? CF-Root ή Speedmod T5? speedmod Τ5 ή τον supercurio που postαρα ακριβως απο πανω...εβαλα τον speedmod πριν λιγο, (ειχα βαλει αρχικα darc core,μετα cf root) πρωτη φορα, μεχρι τωρα βεβαια μου εχει κανει 2-3 κολληματακια,οποτε αυριο/μεθαυριο θα γυρισω μαλλον σε supercurio που τον χρησιμοποιω σε ολες τις 2.3.3 που εχω βαλει μεχρι τωρα και ειναι απλα, αψογος :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 speedmod Τ5 ή τον supercurio που postαρα ακριβως απο πανω...εβαλα τον speedmod πριν λιγο, (ειχα βαλει αρχικα darc core,μετα cf root) πρωτη φορα, μεχρι τωρα βεβαια μου εχει κανει 2-3 κολληματακια,οποτε αυριο/μεθαυριο θα γυρισω μαλλον σε supercurio που τον χρησιμοποιω σε ολες τις 2.3.3 που εχω βαλει μεχρι τωρα και ειναι απλα, αψογος :) Οταν λες κολληματακια τι εννοεις Ηρακλη? Εμενα μεχρι στιγμης ρολλαρει μια χαρα το κινητο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα κατεβασα την I9000XXJVP η οποια εχει μεσα τα εξης αρχεια 1)CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar 2)GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar 3)MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar σε ποια θεση βαζουμε το καθενα στο οdin ??? (PDA, PHONE, CSC) ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα κατεβασα την I9000XXJVP η οποια εχει μεσα τα εξης αρχεια 1)CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar 2)GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar 3)MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar σε ποια θεση βαζουμε το καθενα στο οdin ??? (PDA, PHONE, CSC) ???? pda 1 Phone 3 Csc 2 Τώρα βρήκε να βγει η 2.3.4 γμτ..; Πεταει το κινητο μου τωρα, αλλα με τρωει να την περάσω.. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) καλησπερα κατεβασα την I9000XXJVP η οποια εχει μεσα τα εξης αρχεια 1)CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar 2)GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar 3)MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar σε ποια θεση βαζουμε το καθενα στο οdin ??? (PDA, PHONE, CSC) ???? στο PDA βαζεις το CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar στο PHONE βαζεις το MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar στο CSC βαζεις το GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar επισης, με PIT 512 και repartition :) edit: Παναγιωτη, μου κανει κολληματακια οταν το ζορισω λιγο (και τον περασα 2 φορες), δηλαδη οταν το δουλεψω γρηγορα και πηγαινω απο την μια εφαρμογη στην αλλη δεν ειναι τοσο γρηγορο, μπορει βεβαια να μην ειναι κολληματακια, αλλα εχω ως σημειο αναφορας τον darc core και τον cf-root. Θα ηθελα να μαθω τις εντυπωσεις σου απο την JVP παντως ;) Edited June 10, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα κατεβασα την I9000XXJVP η οποια εχει μεσα τα εξης αρχεια 1)CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar 2)GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar 3)MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar σε ποια θεση βαζουμε το καθενα στο οdin ??? (PDA, PHONE, CSC) ???? Κοιτα στον οδηγο για την εγκατασταση firmware που εχουμε, μπορει να μην ειναι το ιδιο firmware αλλα τα βηματα ειναι ακριβως τα ιδια. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 καλησπερα κατεβασα την I9000XXJVP η οποια εχει μεσα τα εξης αρχεια 1)CODE_I9000XXJVP_CL264642_REV03_user_low_ship.tar 2)GT-I9000-CSC-MULTI-OXAJVP.tar 3)MODEM_I9000XXJVP_REV_00_CL1019177.tar σε ποια θεση βαζουμε το καθενα στο οdin ??? (PDA, PHONE, CSC) ???? Εμένα γιατί είναι όλα .tar.md5? τα κατέβασα απο samifirmware. και πώς ανοίγω το PDA file για να δώ αν έχει bootloaders; είμαι με jpy μέσω patcher Είναι το πρώτο μου φλασάρισμα :cry: και ψάχνομαι πάνω απο 4 ώρες:confused: Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εμένα γιατί είναι όλα .tar.md5? τα κατέβασα απο samifirmware. και πώς ανοίγω το PDA file για να δώ αν έχει bootloaders; είμαι με jpy μέσω patcher Είναι το πρώτο μου φλασάρισμα :cry: και ψάχνομαι πάνω απο 4 ώρες:confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 4 ώρες τί κάνω;:lol: Ολα τα'χω ανοιχτα. και το Root thread και το Επίσημα firmwares και το ηα hacks/.... thread. Exω αντιγραψει και μετονομάσει το pda αλλα δεν μπορώ να το ανοίξω Ευχαριστώ παναγίωτη για την άμεση απάντηση. και την προηγούμενη φορά εσύ απαντησες πρώτος σε ποστ μου EDIT: φταιει το unzip πρόγραμμα, κατεβάζω τώρα άλλο Edited June 10, 2011 by mico Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) 4 ώρες τί κάνω;:lol: Ολα τα'χω ανοιχτα. και το Root thread και το Επίσημα firmwares και το ηα hacks/.... thread. Exω αντιγραψει και μετονομάσει το pda αλλα δεν μπορώ να το ανοίξω Ευχαριστώ παναγίωτη για την άμεση απάντηση. και την προηγούμενη φορά εσύ απαντησες πρώτος σε ποστ μου Γιατι θελεις να το ανοιξεις το αρχειο? edit - Ακυρο προφανως θελεις να δεις εαν εχει μεσα bootloaders. Η 2.3.4 εχει bootloaders οποτε κανεις κανονικα τη διαδικασια οπως περιγραφεται με repartition. Edited June 10, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εκτος απο reset πριν και μετά το flashαρισμα καόνουμε και κάτι άλλο; Θύμάμε οτι διάβασα παλαιότερα κάτι για dalvik cache, αν το λέω σωστά Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εμένα γιατί είναι όλα .tar.md5? τα κατέβασα απο samifirmware. και πώς ανοίγω το PDA file για να δώ αν έχει bootloaders; είμαι με jpy μέσω patcher Είναι το πρώτο μου φλασάρισμα :cry: και ψάχνομαι πάνω απο 4 ώρες:confused: To md5 δεν είναι τίποτα, το βάζεις μαζί. Διάβασε πάλι τους οδηγούς, γράφω .tar ή .tar.md5. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εκτος απο reset πριν και μετά το flashαρισμα καόνουμε και κάτι άλλο; Θύμάμε οτι διάβασα παλαιότερα κάτι για dalvik cache, αν το λέω σωστά Για να γινει οσο πιο καθαρη γινεται η εγκατασταση πρεπει να κανεις factory reset πριν και μετα. Αν εχεις εγκατεστημενο το cwm recovery τα κανεις απο εκει. Εσυ λογικα δεν τα εχεις, οποτε κανε απλα ενα wipe απο το απλο recovery και μολις θα κανεις root κανεις τοτε κανεις τα υπολοιπα wipes. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Για να γινει οσο πιο καθαρη γινεται η εγκατασταση πρεπει να κανεις factory reset πριν και μετα. Αν εχεις εγκατεστημενο το cwm recovery τα κανεις απο εκει. Εσυ λογικα δεν τα εχεις, οποτε κανε απλα ενα wipe απο το απλο recovery και μολις θα κανεις root κανεις τοτε κανεις τα υπολοιπα wipes. Ευχαριστώ πολυ Παναγιώτη. Θα δοκιμάσω σε λίγο Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 http://hotfile.com/dl/120313261/aeb6a12/I9000XXJVP.rar.html Τι κωδικό έχει το rar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Τι κωδικό έχει το rar? Το λεει στη σελιδα αναλογα αν εχει διπλα ## ή # Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Το λεει στη σελιδα αναλογα αν εχει διπλα ## ή # Δεν βρίσκω κάποιο #...μάλλον κοιτάω σε λάθος μέρος. Εκτός αν λες στην samfirmware που για κάποιο λόγο δεν μ αφήνει να δω τα firmwares παρόλο που έχω λογαριασμό. Edited June 10, 2011 by ntragas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Ναι εκει εννουσα. Ειναι αυτος που σου εδωσε ο ironwolfMολις τωρα γυρισα σπιτι και περασα τον supercurio..τι εχει ζωγραφισει ο ανθρωπος...στη μια ροδα παει ο γαλαξιας..αξιος!!!!!!! Παναγιωτη και οποιος θελει εκεινα τα μοντακια εδω κι εδω εχω το restore για επαναφαρα στο αρχικο. Για εγκατασταση,μεσω cwm,κανουμε πρωτα ενα wipe cache partition + wipe dalvik και φλασαρουμε (Οχι wipe data/factory reset!!!!!) παραθετω ενα μονο screenshoot γιατι στα περισσοτερα δεν μπορω να παρω Edited June 10, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Mολις τωρα γυρισα σπιτι και περασα τον supercurio..τι εχει ζωγραφισει ο ανθρωπος...στη μια ροδα παει ο γαλαξιας..αξιος!!!!!!! Παναγιωτη και οποιος θελει εκεινα τα μοντακια.... Παρη ωραια δουλεια. Το περναω ευθυς αμεσως. Αν υπηρχε thanks button θα το χτυπουσα δις αλλα δυστυχως...:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rido21 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Καλησπέρα ξανά στην κοινότητα. Σήμερα παρουσίασε το κινητό το εξής πρόβλημα: δεν ενεργοποιείται το 3g. Ενώ η ενεργοποιώ την επιλογή από τις ρυθμίσεις (γίνεται πράσινο το τικ) δεν συνδέεται μετά, δεν ανοίγει ουτε ο browser, ούτε το market,τπτ. Έχω περάσει τη rom: gingerReal-v5.0-guerrilla Edit: Έφτιαξα νέο APN και ήρθε στα ίσια του! Edited June 10, 2011 by rido21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παρη ωραια δουλεια. Το περναω ευθυς αμεσως. Αν υπηρχε thanks button θα το χτυπουσα δις αλλα δυστυχως...:):lol::lol: νασαι καλα φιλε μου Πες μου εντυπωσεις κι οτι θελεις το αλλαζουμε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 :lol::lol: νασαι καλα φιλε μου Πες μου εντυπωσεις κι οτι θελεις το αλλαζουμε Παρη αψογος απλα φιλε. Ειδικα το notification bar σου οταν το κατεβαζεις ειναι ολα τα λεφτα. Καλα και η κοκκινη ριγα γυρω απο τα pop ups δεν παει πισω. Μπραβο φιλε!!!:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Θα συμφωνησω με τον Παρη, παιδια ο supercurio ειναι κορυφαιος, δηλαδη πραγματικα δουλευει σαν συφουνας ο γαλαξιας :) σε ολα του ειναι so fast & so smooth :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 cwm_swype-gr δουλευει σε 2.3.4 ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 cwm_swype-gr δουλευει σε 2.3.4 ???? Αν εννοεις αυτο που εχουμε στους οδηγους και εφτιαξε ο Αλεξ, δουλευει ναι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts