freddaras Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 ολες οι 2.3.3 ετσι ειναι αν και σε μικροτερο βαθμο συμβαινει στην jvh...και το autokiller να βαλεις μπορει να μην σου πεφτει η μνημη κατω απο 90-100 (οσα ειναι σχεδον τωρα ελευθερα) αλλα θα τις κλεινει ολες ...ετσι θα επιβαρύνεται το σύστημα, αφου συνέχεια θα πρέπει να τις ανοίγει...ενω τωρα δουλευει απροβληματιστα :) παιδια τελικα ετσι ειναι... το κινητο πεφτει μεχρι και 45 αλλα δειχνει να μην μασαει τιποτα..δεν κολλάει σχεδον ποτε... τωρα το aura ειχε κολλήματα στην CriskeloRom ξαναγυρισα στην στοκ..οπου παει σφαιρα... (θα ανατιναχτεί στο τελος αυτο το κινητο απο τα φλασαρισματα..:p)... ψαχνω τωρα ενα καλο θεματακι αλλα δεν βρισκω για την ωρα τιποτα.. παιδια και μια απορία μια που το φερε η κουβεντα.. αν βαλω ενα θεμα και δεν μου αρεσει υπαρχει τροπος να ξαναγυρίσω στο original θεμα χωρις να κανω φορματ κτλ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Όσοι έχουν βάλει JVB ή JVK και δεν έχουν Ελληνικό πληκτρολόγιο, ορίστε ένα αρχείο με το Ελληνικό Samsung keyboard από την JVA για update μέσω clockworkmod recovery, όποιος το δοκιμάσει ας πει ότι του δούλεψε... :) http://www.multiupload.com/IF8B6BWSRF Αλέξανδρε, ισχυει αυτο και στην jvh...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Αλέξανδρε, ισχυει αυτο και στην jvh...; Nαι, είναι ολόιδιο με της JVB. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Nαι, είναι ολόιδιο με της JVB. σε ευχαριστω...το εβαλα και δουλευει μια χαρα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Έβγαλε ο darky μια v10 final, για όσους λέει δεν μπορούν να περιμένουν. Θα τη βάλω λογικά, γιατί δεν έχω τίποτα να κάνω. Απο ότι έχω καταλάβει, έχει ενσωματωμένο το sensation theme, πάρα πολύ καλή επιλογή. Για όσους θέλουν το παλιό, πρέπει να φτιάξουν τον φάκελο darkytheme στον προυπάρχοντα απο το darkyapp φάκελο darky στην sd. Οι διορθώσεις θα είναι μικρής σημασίας, κατα τα άλλα όλα δουλεύουν λέει. Λέει... Ααα, και έχει dark core kernel φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Έβγαλε ο darky μια v10 final, για όσους λέει δεν μπορούν να περιμένουν. Θα τη βάλω λογικά, γιατί δεν έχω τίποτα να κάνω. Απο ότι έχω καταλάβει, έχει ενσωματωμένο το sensation theme, πάρα πολύ καλή επιλογή. Για όσους θέλουν το παλιό, πρέπει να φτιάξουν τον φάκελο darkytheme στον προυπάρχοντα απο το darkyapp φάκελο darky στην sd. Οι διορθώσεις θα είναι μικρής σημασίας, κατα τα άλλα όλα δουλεύουν λέει. Λέει... Ααα, και έχει dark core kernel φυσικά. Δεν την βρισκω στο xda. Γιατι δηλαδη για οσους δεν μπορουν να περιμενουν? Δεν ειναι final? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν την βρισκω στο xda. Γιατι δηλαδη για οσους δεν μπορουν να περιμενουν? Δεν ειναι final? http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/if-you-cant-wait-v10-final.2754/ όχι δεν είναι final νομίζω αλλά whatever, final my *** Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια αν την βαλετε περιμενουμε εντυπωσεις... εγω δεν το κουναω για την ωρα απο στοκ μετα την ξενερα που εφαγα και παλι με το aura... θα μου πεις αμαν πως κανεις ετσι....?? εεε ειμαι σπαστικος...θελω να δουλευουν ΟΛΑ τελεια.....:) και για την ωρα αυτο συμβαινει και με το παραπανω με την μαμισια ρομ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν την βρισκω στο xda. Γιατι δηλαδη για οσους δεν μπορουν να περιμενουν? Δεν ειναι final? Final την βαφτιζει αλλα απο οτι λεει εχει καποια μικροbugs αλλα ουσιαστικα ειναι η final Με λιγα λογια αρχισε παλι τα τρελα του ο darky Τοσο καιρο ειχε RC και φαινοταν οτι θα βγαλει κατι σταθερο και στο τελος.... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ξεφεύγω λίγο από τα θέματα με τις Ginger εκδόσεις και παραθέτω ένα περίεργο προβληματάκι μου στην 2.2.1 Η αγαπημένη μου εφαρμογή autokiller μοιάζει να μη δουλεύει..δηλαδή όταν την ανοίγω στις τιμές έχει και στα 6 πεδία 0! όποια από τις προεπιλογές και αν επιλέξω εγώ! Τι μπορεί να παίζει?? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ξεφεύγω λίγο από τα θέματα με τις Ginger εκδόσεις και παραθέτω ένα περίεργο προβληματάκι μου στην 2.2.1 Η αγαπημένη μου εφαρμογή autokiller μοιάζει να μη δουλεύει..δηλαδή όταν την ανοίγω στις τιμές έχει και στα 6 πεδία 0! όποια από τις προεπιλογές και αν επιλέξω εγώ! Τι μπορεί να παίζει??Autokiller στην 2.2.1?? :blink: Γιατι ρε φιλε?Ειδες να εχει τιποτα προβληματα μνημης???Σου βελτιωσε κατι??? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 femiros μηπως δεν σου κραταει τις ρυθμισεις? Αλλα οπως και να χει ο Παρης εχει δικιο, δεν την χρειαζεσαι την εφαρμογη αυτη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Autokiller στην 2.2.1?? :blink: Γιατι ρε φιλε?Ειδες να εχει τιποτα προβληματα μνημης???Σου βελτιωσε κατι??? κι ομως φιλε μου μια περιοδο το ειχα βαλει κι εγω στην JPY στο προφιλ regressive και μπορω να πω οτι ειχα δει διαφορα προς το καλυτερο. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εμενα και με 45 mb δεν εχει κανενα προβλημα. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καποια επεμβαση ολες οι 2.3.3 ετσι ειναι αν και σε μικροτερο βαθμο συμβαινει στην jvh...και το autokiller να βαλεις μπορει να μην σου πεφτει η μνημη κατω απο 90-100 (οσα ειναι σχεδον τωρα ελευθερα) αλλα θα τις κλεινει ολες ...ετσι θα επιβαρύνεται το σύστημα, αφου συνέχεια θα πρέπει να τις ανοίγει...ενω τωρα δουλευει απροβληματιστα :) Δηλαδή να την αφήσω έτσι χωρίς κάποιο killer και ό,τι γίνει; Δεν καταναλώνει περισσότερη μπαταρία έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δηλαδή να την αφήσω έτσι χωρίς κάποιο killer και ό,τι γίνει; Δεν καταναλώνει περισσότερη μπαταρία έτσι; αστην οπως ειναι..εαν του βαλεις το autokiller θα κλεινει περισσοτερες απο οτι τωρα αρα, θα ανοιγει και περισσοτερες κι ετσι θα καταναλωνει περισσοτερους πορους...αστο ετσι αφου σου δουλευει απροβληματιστα...ουσιαστικοτερα, το θεμα δεν ειναι να τρωει πολυ ραμ αλλα να δουλευει σωστα το συστημα :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) κι ομως φιλε μου μια περιοδο το ειχα βαλει κι εγω στην JPY στο προφιλ regressive και μπορω να πω οτι ειχα δει διαφορα προς το καλυτερο.Κανεις δεν ασχοληθεικε με autokiller στην 2.2.1 γιατι απλα δεν χρειαζοταν,δεν ειχε προβληματα μνημης και lag το συστημα.Τον ειχα βαλει για δοκιμη οταν πρωτοεβαλα 2.2.1 και τον πεταξα αμεσως,μου χαλασε το συστημα κι αν ανατρεξεις σε ποστ της περιοδου 2.2.1,θα δεις οτι κανεις,απο τους παλιους τουλαχιστον,δεν εβαλε τετοιο πραγμα και δεν ηταν τυχαιο. Edited May 8, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) παιδια αν την βαλετε περιμενουμε εντυπωσεις... εγω δεν το κουναω για την ωρα απο στοκ μετα την ξενερα που εφαγα και παλι με το aura... θα μου πεις αμαν πως κανεις ετσι....?? εεε ειμαι σπαστικος...θελω να δουλευουν ΟΛΑ τελεια.....:) και για την ωρα αυτο συμβαινει και με το παραπανω με την μαμισια ρομ.... Μέχρι τώρα καλά τα πάει, μεγάλη διαφορά δεν είδα απο την JVB Simply που είχα, πάλι με dark core kernel. Ίσως είναι λίγο καλύτερη αυτή. Το μόνο κόλλημα είναι το gingerkeyboard που δεν ανοίγει. Καλύτερα βγάλτε το apk απο το zip της rom, αφού δεν παίζει σε κανέναν. Τώρα θέλω να δοκιμάσω να βάλω αυτό που είχε η simply γιατί μου άρεσε πολύ το theme. Αλλιώς υπάρχει στην σελίδα darkyrom ένα thread με zip αρχεία για φλασάρισμα. Με διάφορα χρώματα. Edit: Πάει πολύ καλά. Προφανώς με τη χρήση θα φανεί και η διαχείριση μνήμης και τα υπόλοιπα. Επίσης όντως έχει το senation theme, απο τα αγαπημένα μου...Λένε αρκετοί για gmail, οτι κάνει fc, αλλά δεν είχα πρόβλημα. Σε όσους το κάνει, uninstall και reinstall απο το market. Δεν έχω το aura μέσα τώρα, θα το ξανακατεβάσω μαζί με χάρτες για να ξαναδώ, αλλά μάλλον ούτως ή άλλως θα γυρίσω σε navigon, θα δείξει. Υπόψιν σχετικά πρόσφατα βγήκε νέα έκδοση και για aura (optimized for gingerbread) και navigon που ανοίγει σε 2.3. Το ndrive ακόμα και στην v10 ανοίγει κανονικά. Edited May 8, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ερωτηση προς ναυτιλομενους... Με jvh εχω το ιδιο προβλημα που ειχα με την jvb δε μπορω να κανω speed dial αμεσως δηλαδη το νουμερο πχ 2 και το dial button και να παρει τηλ αλλα παταω το 2 μου βγαζει την επαφη στο 2 παταω πανω της κ μετα dial για να παρει Καμια ιδεα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Ερωτηση προς ναυτιλομενους... Με jvh εχω το ιδιο προβλημα που ειχα με την jvb δε μπορω να κανω speed dial αμεσως δηλαδη το νουμερο πχ 2 και το dial button και να παρει τηλ αλλα παταω το 2 μου βγαζει την επαφη στο 2 παταω πανω της κ μετα dial για να παρει Καμια ιδεα; Sent from my GT-I9000 using TapatalkΓια καντο πιο λιανα ρε Αλεξ,γιατι δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα edit: μηπως εννοεις να κανεις ταχεια κληση απο τους αποθηκευμενους αριθμους στα πληκτρα? Edited May 8, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Κανεις δεν ασχοληθεικε με autokiller στην 2.2.1 γιατι απλα δεν χρειαζοταν,δεν ειχε προβληματα μνημης και lag το συστημα.Τον ειχα βαλει για δοκιμη οταν πρωτοεβαλα 2.2.1 και τον πεταξα αμεσως,μου χαλασε το συστημα κι αν ανατρεξεις σε ποστ της περιοδου 2.2.1,θα δεις οτι κανεις,απο τους παλιους τουλαχιστον,δεν εβαλε τετοιο πραγμα και δεν ηταν τυχαιο. στην αρχη διαβαζοντας τους οδηγους του Αλέξανδρου ειπα να το βαλω να δω τι κανει, εβαλα και καποιες τιμες δικες μου και για το λιγο διαστημα που το ειχα δεν μου παρουσιασε προβλημα...μετα το εβγαλα γιατι ειχα γινει unroot...anyway, οι 2.2.1 γενικοτερα δεν χρειαζονται καθολου παρεμβολες :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Για καντο πιο λιανα ρε Αλεξ,γιατι δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα Κατι για ussd code μου λεει Παταω πχ 2(εννοειται πως εχω αποθηκευμενες ταχειες κλησεις η καθε μια σε αλλο νουμερο) και το κουμπι κλησης και μου βγαζει εκτελεση κωδικα ussd και αμεσως μετα ενα pop up προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικος mmi Αυτο το κανει απο την jvb Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Κατι για ussd code μου λεει Παταω πχ 2(εννοειται πως εχω αποθηκευμενες ταχειες κλησεις η καθε μια σε αλλο νουμερο) και το κουμπι κλησης και μου βγαζει εκτελεση κωδικα ussd και αμεσως μετα ενα pop up προβλημα συνδεσης η μη εγκυρος κωδικος mmi Αυτο το κανει απο την jvb Sent from my GT-I9000 using TapatalkΤωρα το δοκιμασα,πατας παρατεταμενα το πληκτρο που θελεις πχ το 2 και περνει με την καμια τηλεφωνο χωρις αλλη κινηση. Κατι αλλο,τωρα που ειχα μπει στις ρυθμισεις κλησεων ειδα μια επιλογη internet call settings,την ειχαμε και στην jvb και δεν την ειχα προσεξει?? :blink: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Κατάφερα και άλλαξα το ginger keyboard στην darky, με αυτό της simply. Αν θέλετε, ή σβήνετε το apk απο το zip της rom του darky (φάκελος data/app, δεν είναι στο system) ή το σβήνετε μετά με το titanium backup(Πληκτρολόγιο gingerbread) και με root explorer/Android Commander ή όπως αλλιώς θέλετε, βάζετε τα δύο αρχεία που ανέβασα, το .so στο /system/lib, το .apk στο /system/app. http://www.multiupload.com/GZ3JBDY2GV !!!Για JVB και JVH είναι αυτά τα αρχεία παιδιά, δεν ξέρω για άλλες roms.!!! Δοκίμασα να αφαιρέσω μερικές γλώσσες πρόχειρα, και να το βάλω σε cwm, αλλά μάλλον έπρεπε να μην αφαιρέσω απλά τους φακέλους για τη κάθε γλώσσα, αλλά να τις σβήσω και απο τη λίστα, γιατί τώρα στην επιλογή γλώσσας κολλάει. Οπότε καλύτερα όσοι θέλετε στην darky's ένα working και παράλληλα πιο όμορφο gb keyboard βάλτε τα 2 παραπάνω αρχεία. Edited May 8, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Κατι αλλο,τωρα που ειχα μπει στις ρυθμισεις κλησεων ειδα μια επιλογη internet call settings,την ειχαμε και στην jvb και δεν την ειχα προσεξει?? :blink: επισης, τωρα που μπηκα κι εγω στο titanium ειδα μια εφαρμογη "angry gps"...τι ειναι αυτο...;:blink: νομιζω οτι υπαρχουν δυο ενδεχομενα: η ειναι καμια καινουργια εκδοση του angry birds...;:lol::lol::lol: ή το gps εχει αγριεψει για τα καλα για αυτο πιανει παντου :lol::lol::lol: χωρις πλακα...δεν το ειχα προσεξει σε αλλες ρομ...υπηρχε; Edited May 8, 2011 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 αστην οπως ειναι..εαν του βαλεις το autokiller θα κλεινει περισσοτερες απο οτι τωρα αρα, θα ανοιγει και περισσοτερες κι ετσι θα καταναλωνει περισσοτερους πορους...αστο ετσι αφου σου δουλευει απροβληματιστα...ουσιαστικοτερα, το θεμα δεν ειναι να τρωει πολυ ραμ αλλα να δουλευει σωστα το συστημα :) Έχεις δίκιο. Εξάλλου και όταν χρησιμοποιούσα Νόκια συσκευές η ραμ που τους έμενε ήταν ελάχιστη αλλά λειτουργούσαν μια χαρά. Ευχαριστώ όλους σας για όλες τις συμβουλές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts