tailer35 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Όποιος θέλει ας δοκιμάσει τον dark core kernel,την ανάλογη έκδοση για froyo ή για ginger. Νομίζω οτι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του voodoo. Τον εισήγαγε η darky στην έκδοση 9.5 και μετά. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Είναι βασισμένος πάνω στον kernel του supercurio;κανένα χτυπητό bug; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Είναι βασισμένος πάνω στον kernel του supercurio;κανένα χτυπητό bug; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι μια χαρα γρηγορος ειναι και σταθερος Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Λολ ασε Αντωνη, πραγματοποιησα ονειρο ζωης:love: Οσο για τον μαμα touchwiz δεν εχω κανενα προβλημα, απλα εδωσα μια ευκαιρια και στον εφετζιδικο launcher pro αφου περναω φαση customιας:D Έχω μια εφαρμογή που την είχε μέσα η darky 9.2 στην 2.2.1 και λέγεται set & save wallpaper και κάνει την δουλειά που θες για ψάξε μηπως την βρεις πουθενά! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited May 5, 2011 by tailer35 Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έχω μια εφαρμογή που την είχε μέσα η darky 9.2 στην 2.2.1 και λέγεται set & save wallpaper και κάνει την δουλειά που θες για ψάξε μηπως την βρεις πουθενά! αμα δεν την βρει μπορεις να του την ανεβασεις, ;) οπως και εγω που εχω darky :lol::lol: αλλα δεν ξερω αμα θα λυσει το προβλημα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 αμα δεν την βρει μπορεις να του την ανεβασεις, ;) οπως και εγω που εχω darky :lol::lol: αλλα δεν ξερω αμα θα λυσει το προβλημα Καλά εννοείται αυτό απλά το είπα γιατί δεν είμαι σπίτι αυτή την στιγμή. Δεν χάνει τίποτα με το να δοκιμάσει:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έχω μια εφαρμογή που την είχε μέσα η darky 9.2 στην 2.2.1 και λέγεται set & save wallpaper και κάνει την δουλειά που θες για ψάξε μηπως την βρεις πουθενά! https://market.android.com/details?id=com.android.wallpapersetandsave http://www.appbrain.com/app/wallpaper-set-and-save/com.android.wallpapersetandsave Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έχω μια εφαρμογή που την είχε μέσα η darky 9.2 στην 2.2.1 και λέγεται set & save wallpaper και κάνει την δουλειά που θες για ψάξε μηπως την βρεις πουθενά! Thanks, πολυ καλη εφαρμογουλα αλλα δυστυχως δεν κανει τη δουλεια που θελουμε:) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Είναι βασισμένος πάνω στον kernel του supercurio;κανένα χτυπητό bug; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Όχι κανένα bug. Κυρίως ήθελα να συγκρίνω την ginger έκδοση. Σε σχέση με του damian και τον cfroot. Επίσης γενικά, το έχω απορία βλέποντας πόσο αργεί να βγει η darky v10 final. Η rom αυτή καθαυτή έχει αισθητές διαφορές σε speed/smoothness η μια με την αλλη, ή αυτή τη δουλειά την κάνει ο kernel. Εννοώ δυο rom,με ιδιο κερνελ,σε ιδια βαση,με ακριβως τις ιδιες εφαρμογες,θα έχουν διαφορά σε ταχύτητα άραγε,ή μούφα αυτά τα tweaks και τα optimizations; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Edited May 4, 2011 by saliez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 filk σε μόνταρα επειδή το quote σου φαινόταν όπως να ναι λόγω tapatalk(πόσο broken μπορεί να είναι αυτή η εφαρμογή?) και επειδή πλέον μπορώ :lol: άσχετο εγώ πριν λίγο πήγα να περάσω το τελευταίο update της CM και έφαγα bootloop, το γνωστό κόλλημα στο boot animation και εκεί που έχω ψηθεί να δοκιμάσω καμία custom από xda, λέω ας δοκιμάσω άλλη μια βγάζω μπαταρία ξανακάνω install το πατσάκι ούτε wipe ούτε τίποτα και μπήκε κανονικά περίεργα πράγματα ο γαλαξίας.. επίσης από 39% πήγε στο 17% :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 περίεργα πράγματα ο γαλαξίας.. επίσης από 39% πήγε στο 17% :lol: γενικα, αμα κολησει το κινητο η μπαταρια τρωει φρικες... :lol::lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδια μηπως ξερει κανεις πως γινεται να φτιαξω τον gingerbread launcher ωστε να μην εχει θωλα εικονιδια ?ειμαι με την simply 3.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πριν είπες ότι είχες την έκδοση της jva. Αυτή είναι η 2.28. Η 2.25 είναι της jv1, και σε μένα δουλεύει τέλεια. Αν δε δουλεύει ούτε αυτή, τότε ίσως είναι θέμα της rom που έχετε. Θα δοκιμάσω την 2.28 τώρα στο δικό μου, και αν μου δουλεύει θα ξέρουμε ότι είναι αυτό. Edit: Δουλεύει μια χαρά σε froyo, δε φταίει το swype. Αλεξ θυμίζω το θέμα με το SWYPE, και εγώ σε JUWE 4.2 gingerbread έχω το ίδιο πρόβλημα με το τελικό "ς"... Ελπίζουμε σε επίλυση!!! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mance Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλησπερίζω την παρέα! Πρόσφατα έγινα κι εγώ ευτυχής κάτοχος ενός galaxy s. Καθότι η μαμά 2.2 έκανε το κινητό χειρότερο από το galaxy 3 που είχα αποφάσισα να αναβαθμιστώ σε 2.2.1 και μιας και θα έμπαινα στον κόπο αποφάσισα να περάσω μια custom rom και συγκεκριμένα darky's 9.5. Πέρασα και Dark Core 1.4 οπότε βελτιώθηκε και κάπως η μπαταρία (μπορώ να βγάλω 1 μέρα :happy: ). Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το multitasking. Στο galaxy 3 (με μαμά 2.1 eclair) άνοιγα πχ το angry birds, μετά με το μεσαίο κουμπί πήγαινα στο menu και άνοιγα opera, έκανα κάνα τηλέφωνο στο ενδιάμεσο και μπορούσα να ξαναγυρίσω σε οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να έχει κλείσει. Τώρα στο galaxy s αν βγω από την εφαρμογή μετά από λίγο την κλείνει. Ακόμα και στον browser επαναφορτώνει τις σελίδες. Έψαξα αρκετά το internet αλλά δεν βρήκα λύση. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω? Είναι μήπως γενικά θέμα των custom roms? Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy S - Darky's 9.5 --> JUWE 5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αλεξ θυμίζω το θέμα με το SWYPE, και εγώ σε JUWE 4.2 gingerbread έχω το ίδιο πρόβλημα με το τελικό "ς"... Ελπίζουμε σε επίλυση!!! Bill εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, είναι θέμα του swype και του gingerbread.. Ισως και ένας από τους λόγους που έγινε η ανάκληση, ποιος ξέρει... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Bill εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, είναι θέμα του swype και του gingerbread.. Ισως και ένας από τους λόγους που έγινε η ανάκληση, ποιος ξέρει... Σιγα μην γνωριζουν οτι δεν δουλευει το 'ς' στο ελληνικο swype!:lol: Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. Αν και δεν χρειαζεται να ρωτας δυο φορες...Δοκιμασε την Darky's Extreme Edition v9.5 με Dark_Core_1.0 kernel απο εδω Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Bill εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, είναι θέμα του swype και του gingerbread.. Ισως και ένας από τους λόγους που έγινε η ανάκληση, ποιος ξέρει... Αν φτιάξουν αυτό δεν φτιάχνουν και το "ς" στο samsung keyboard 3Χ4?? :p:p Τόσα χρόνια αυτή η Samsung δεν λέει να το φτιάξει...Και στο προηγούμενο Samsung που είχα (i-8910) με Symbian λογισμικό τα ίδια... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αν και δεν χρειαζεται να ρωτας δυο φορες...Δοκιμασε την Darky's Extreme Edition v9.5 με Dark_Core_1.0 kernel απο εδω Συγνωμη για την επιμονή μου αλλα είμαι στη δουλεια σχολάω στις 3 και εχω βάλει στο κινητο μου 3 rom χωρις καμια τους να έχει ελληνικo πληκτρολογια darky's 10 rc6 , miui, kitchen και έχω απελπιστει. Έχει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Bill εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό, είναι θέμα του swype και του gingerbread.. Ισως και ένας από τους λόγους που έγινε η ανάκληση, ποιος ξέρει... Ευχαριστώ για την απάντηση Άλεξ, το διάβασα οτι είναι πρόβλημα των gingerbread αλλά έλεγα αν οφείλεται σε κάποιο γνωστό λόγο τον οποίο μπορούμε να βρούμε και να το διορθώσουμε... Σιγα μην γνωριζουν οτι δεν δουλευει το 'ς' στο ελληνικο swype!:lol: Συμφωνώ πάντως απολύτως και με τον tailer35!!!:lol::lol: Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mance Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Συγνωμη για την επιμονή μου αλλα είμαι στη δουλεια σχολάω στις 3 και εχω βάλει στο κινητο μου 3 rom χωρις καμια τους να έχει ελληνικo πληκτρολογια darky's 10 rc6 , miui, kitchen και έχω απελπιστει. Έχει ελληνικα? Έχει Ελληνικά κανονικότατα. Παράθεση Samsung Galaxy S - Darky's 9.5 --> JUWE 5.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Συγνωμη για την επιμονή μου αλλα είμαι στη δουλεια σχολάω στις 3 και εχω βάλει στο κινητο μου 3 rom χωρις καμια τους να έχει ελληνικo πληκτρολογια darky's 10 rc6 , miui, kitchen και έχω απελπιστει. Έχει ελληνικα? Αν εχεις την 2.2.1 και βαλεις αυτην που σου ειπα θα εχεις ελληνικα.Η darky's 10 rc6 ειναι για 2.3.3... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Σιγα μην γνωριζουν οτι δεν δουλευει το 'ς' στο ελληνικο swype!:lol: Όντως, και σιγά μην ασχολήθηκε η Samsung hellas... :p Παρ'όλα αυτά μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και σε άλλες χώρες με σύμβολα όπως ô,é, č, ø .... και χίλια 2. Μια υπόθεση ήτανε :) έχω την 2.2.1 rom στο galaxy s. Θέλω να βάλω μια costum rom αλλα θέλω να έχει ελληνικο samsumg πληκτρολογια καθως έχω μάθει στο 3Χ4 απο παλία. Έχεται να μου προτείνεται και μια rom και κανένα kernel. Όποια custom και να βάλεις, μπορείς να προσθέσεις από πάνω το πληκτρολόγιο από την πρώτη σελίδα των οδηγών... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 τώρα έχω την darky's 10 rc6 με kernel darky's 2.2. γινετε δλδ να βάλω απο ελληνικο πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts