suspect21 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 @suspect Είναι πολυ καλύτερο το jve Sent from my GT-I9000 using Tapatalk δεν νομιζω φιλε... εχω αρκετα χειροτερο σημα wifi οπως εχει αναφερθει πολλακις με την jv1-jve και η μπαταρια δεν ειναι και στα καλυτερα της... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλημέρα στην παρέα Θα θελα να ρωτήσω εάν από JVB μπορώ να γυρίσω στην Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8) από το 1ο post και εάν μετά θα μπορώ να κάνω ''νόμιμο'' update όταν αυτό βγει! Καλή η JVB με πολύ καλή διαχείριση στο άνοιγμα ιστοσελίδας και άψογο GPS αλλά αυτό το bug με την καθυστέρηση όταν απαντάς σε εισερχόμενη κλήση μου χει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλημέρα στην παρέα Θα θελα να ρωτήσω εάν από JVB μπορώ να γυρίσω στην Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8) από το 1ο post και εάν μετά θα μπορώ να κάνω ''νόμιμο'' update όταν αυτό βγει! Καλή η JVB με πολύ καλή διαχείριση στο άνοιγμα ιστοσελίδας και άψογο GPS αλλά αυτό το bug με την καθυστέρηση όταν απαντάς σε εισερχόμενη κλήση μου χει σπάσει τα νεύρα. και βεβαια μπορεις ...αυτο εκανα κι εγω ακολουθεις τα βηματα στην πρωτη σελιδα χωρις repartition...το αν μετα κανεις νομιμη αναβαθμιση εξαρταται απο το product code...δηλαδη εαν η προελευση της επερχομενης 2.3 αντιστοιχει στο p.c σου τοτε εισαι ο.κ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδες και εγω ηδη εδω και 2.5 βδομαδες με jvb,πριν την αποσυρει η google,απο js8 και ρουτ με οδηγο τυχερακια,παρατηρω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας ακομα και οταν κλεινω τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με τον autokiller,εχει σχεση οτι δεν εκανα re-partition(που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει η που να διαβασω ωστε να ενημερωθω)οταν την φλασαρα;Ειχα διαβασει τοτε πως δεν χρειαζεται.Hard reset εκανα πριν το φλασαρισμα και μετα.Οσο για συγχρονισμους facebook-e-mail κτλ.ηταν ανοιχτοι και με τα προηγουμενα firmware,τι παιζει;Και κατι ακομα δεν μου αναγνωριζει το τηλ,το kies το οποιο το θελω μονο για να περναω γρηγορα τραγουδια και βιντεο στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Νεα εκδοση για τους ενδιαφερομενους (για εμενα η καλυτερη εως τωρα)--->02/05/11[GINGER]Simply Honey 3.2 V2 FINAL! (2.3.3 JVB) - New Release!! V3.2 FINAL STABLE V2: - CF-Root Kernel 3.1 - Fix for partitions recognising - Slimmed down system folder - Moved Gingerbread Keyboard to system/app Edited May 3, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδες και εγω ηδη εδω και 2.5 βδομαδες με jvb,πριν την αποσυρει η google,απο js8 και ρουτ με οδηγο τυχερακια,παρατηρω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας ακομα και οταν κλεινω τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με τον autokiller,εχει σχεση οτι δεν εκανα re-partition(που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει η που να διαβασω ωστε να ενημερωθω)οταν την φλασαρα;Ειχα διαβασει τοτε πως δεν χρειαζεται.Hard reset εκανα πριν το φλασαρισμα και μετα.Οσο για συγχρονισμους facebook-e-mail κτλ.ηταν ανοιχτοι και με τα προηγουμενα firmware,τι παιζει;Και κατι ακομα δεν μου αναγνωριζει το τηλ,το kies το οποιο το θελω μονο για να περναω γρηγορα τραγουδια και βιντεο στο τηλ. εγω δεν παρατηρουσα κατι τετοιο με την jvb προερχομενος απο jpy 2.2.1...ειχα κανει ομως re-partition...επομενως, μαλλον οφειλεται στο οτι εσυ δεν εκανες :wacko: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Λοιπόν ακόμη μια φορά να ρωτήσω γι' αυτό το (χιλιο-ερωτημένο) swype στην 2.3.3. Φοράω την Criskelo V44 και έχω απο την αρχή csc της JVA (τώρα μιας και πριν είχα csc της jvb όπου και εκεί δεν δουλεψε σωστά). Κατέβασα από εδώ το swype της JVA, το πέρασα με CWM όλα καλά ως εδώ. Γιατί όμως οποιαδήποτε λέξη πάω να γράψω με "ς" το αλλάζει σε "ε" ή βγάζει ότι να 'ναι απότελέσματα. Παραδείγμα πάω να γράψω "ας" μου βγάζει "αε" και αν πάω να γράψω "τενεκές" μου βγάζει απλά "τενεκέ". Έχω δοκιμάσει - πέρασαμα τα πάντα όλα από την αρχή (stock JVB, με CSC JVA και μετά Criskelo 42->43->44) - Wipe cache,dalvik και επανεγκατάσταση του swype. ( Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο όταν πάτησα wipe dalvik έβγαλε ένα μύνημα "unknown volume for path [/sd-ext]" και μετά είπε κανονικά Dalvik cache wiped, μπας και παίζει ρόλο ) Τίποτα δεν έκανε δουλειά. Edited May 3, 2011 by Kamui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδες και εγω ηδη εδω και 2.5 βδομαδες με jvb,πριν την αποσυρει η google,απο js8 και ρουτ με οδηγο τυχερακια,παρατηρω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας ακομα και οταν κλεινω τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με τον autokiller,εχει σχεση οτι δεν εκανα re-partition(που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει η που να διαβασω ωστε να ενημερωθω)οταν την φλασαρα;Ειχα διαβασει τοτε πως δεν χρειαζεται.Hard reset εκανα πριν το φλασαρισμα και μετα.Οσο για συγχρονισμους facebook-e-mail κτλ.ηταν ανοιχτοι και με τα προηγουμενα firmware,τι παιζει;Και κατι ακομα δεν μου αναγνωριζει το τηλ,το kies το οποιο το θελω μονο για να περναω γρηγορα τραγουδια και βιντεο στο τηλ. Εγώ δεν έκανα hard reset αλλά έκανα όλα τα wipe 2 φορές ωστόσο και εγώ βλέπω προβλήματα μπαταρίας.... 2 μέρες maaaaaaaaaaaaaaaaax. Για να μην πω 1 ......... Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν τα froyo με Gb :o εκτός του ότι δείχνουν πιο όμορφα... Κανά theme καλό δεν μπορούν να βάλουν? Δλδ τι στο καλό οι μάγειρες είναι πιο καλοί?? .. Όσο για το kies που δεν σου ανγνωρίζει το κινητό... έχεις κάνει root με το FuguRoot? Εαν ναι τότε λείπουν κάτι αρχεία... κοιτα 3-4 σελίδες πίσω και θα δεις τι και πως. Εγώ θέλω δυνατό GPS καλό σήμα - τηλέφωνο fast browsing και μετά έρχονται οι εφαρμογές. Όσο για μαγειρεμένες roms mpla mpla mpla κτλ... οοο και ένα ωραίο theme... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 εγω δεν παρατηρουσα κατι τετοιο με την jvb προερχομενος απο jpy 2.2.1...ειχα κανει ομως re-partition...επομενως, μαλλον οφειλεται στο οτι εσυ δεν εκανες :wacko: Οκ σε ευχαριστω,λες να ξαναφλασαρω με re-partition;Απλα δεν ξερω τι κανει στο συστημα.Μηπως φταιει για την καταναλωση και για την μη αναγνωριση απο το kies ο autokiller;Εχω αλλαξει τις 3 κατω τιμες και εχω δει διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση μετα απο πολλες αλλαγες και δεν θελω να το απεγκαταστησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Εγώ δεν έκανα hard reset αλλά έκανα όλα τα wipe 2 φορές ωστόσο και εγώ βλέπω προβλήματα μπαταρίας.... 2 μέρες maaaaaaaaaaaaaaaaax. Για να μην πω 1 ......... Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν τα froyo με Gb :o εκτός του ότι δείχνουν πιο όμορφα... Κανά theme καλό δεν μπορούν να βάλουν? Δλδ τι στο καλό οι μάγειρες είναι πιο καλοί?? .. Όσο για το kies που δεν σου ανγνωρίζει το κινητό... έχεις κάνει root με το FuguRoot? Εαν ναι τότε λείπουν κάτι αρχεία... κοιτα 3-4 σελίδες πίσω και θα δεις τι και πως. Εγώ θέλω δυνατό GPS καλό σήμα - τηλέφωνο fast browsing και μετά έρχονται οι εφαρμογές. Όσο για μαγειρεμένες roms mpla mpla mpla κτλ... οοο και ένα ωραίο theme... Mε fuguroot εκανα ρουτ.Νασαι καλα σε ευχαριστω,θα ψαξω παλι στις σελιδες αν και εχω διαβασει τις περισσοτερες απο το τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Καλημέρα στην παρέα Θα θελα να ρωτήσω εάν από JVB μπορώ να γυρίσω στην Froyo firmware v.2.2.1 για το Galaxy S (ΧWJS8) από το 1ο post και εάν μετά θα μπορώ να κάνω ''νόμιμο'' update όταν αυτό βγει! Καλή η JVB με πολύ καλή διαχείριση στο άνοιγμα ιστοσελίδας και άψογο GPS αλλά αυτό το bug με την καθυστέρηση όταν απαντάς σε εισερχόμενη κλήση μου χει σπάσει τα νεύρα. Καλημερα,δε μπορεις να κανεις νομιμο update φορωντας την js8 καθως ειναι 2.2.1 και δεν εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα νομιμα κ επισημα... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Οκ σε ευχαριστω,λες να ξαναφλασαρω με re-partition;Απλα δεν ξερω τι κανει στο συστημα.Μηπως φταιει για την καταναλωση και για την μη αναγνωριση απο το kies ο autokiller;Εχω αλλαξει τις 3 κατω τιμες και εχω δει διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση μετα απο πολλες αλλαγες και δεν θελω να το απεγκαταστησω. δεν εχει καμια σχεση το repartition με την μπαταρια η αυτονομια στην jvb θα ελεγα οτι δεν ηταν τελεια, ηταν ομως σε καλα επιπεδα ποσους κυκλους φορτισης το εχεις κανει? αμα θες ξαναφλασαρε απο την αρχη μπας και στρωσει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αρκετους κυκλους 2.5 βδομαδες την εχω βαλει.Σκεφτομαι μηπως φταιει ο autokiller που του αλλαξα τις τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αρκετους κυκλους 2.5 βδομαδες την εχω βαλει.Σκεφτομαι μηπως φταιει ο autokiller που του αλλαξα τις τιμες. δεν νομιζω, τι να σου πω ξαναφλασαρε αμα δεν βαριεσαι η αμα θελεις επεστρεψε σε καποια 2.2.1 js δεν θα χασεις και πολλα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παιδες και εγω ηδη εδω και 2.5 βδομαδες με jvb,πριν την αποσυρει η google,απο js8 και ρουτ με οδηγο τυχερακια,παρατηρω πολυ μεγαλη καταναλωση μπαταριας ακομα και οταν κλεινω τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο με τον autokiller,εχει σχεση οτι δεν εκανα re-partition(που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει η που να διαβασω ωστε να ενημερωθω)οταν την φλασαρα;Ειχα διαβασει τοτε πως δεν χρειαζεται.Hard reset εκανα πριν το φλασαρισμα και μετα.Οσο για συγχρονισμους facebook-e-mail κτλ.ηταν ανοιχτοι και με τα προηγουμενα firmware,τι παιζει;Και κατι ακομα δεν μου αναγνωριζει το τηλ,το kies το οποιο το θελω μονο για να περναω γρηγορα τραγουδια και βιντεο στο τηλ. Με λιγα λογια για να κανεις repartition χρησιμοποιεις pit file.Το οποιο διανεμει και δεσμευει καποιο χωρο στην sd για να περαστει το λογισμικο.Τσεκαρε αν θες και αυτο το οποιο δεν απανταει ακριβως σε αυτο που ρωτας αλλα δινει πληροφοριες για το τι πειραζει. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 @Leoniums και @nyxterinos,αναφεραμε πολλες φορες σε αυτο το thread,οτι η 2.3.3 ειναι μια ιδιομορφη και ιδιοτροποη περιπτωση σε σχεση με froyo και eclair.Αποδειχθηκε και αναφερθηκε πολλες φορες οτι για να κατσει σωστα αυτη η ρομ θελει re-partition,χωρις αυτο ειδαμε οτι βγαζει διαφορα θεματακια.Η μπαταρια στην jvb,οπως ειπε και πιο πανω ο Ηρακλης,ειναι αψογη,ξεχνας τι χρωμα εχει ο φορτιστης σε νορμαλ λειτουργεια,αρκει να μπει σωστα η ρομ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 δεν νομιζω, τι να σου πω ξαναφλασαρε αμα δεν βαριεσαι η αμα θελεις επεστρεψε σε καποια 2.2.1 js δεν θα χασεις και πολλα Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την JVB και δεν την κράτησα παραπάνω από δέκα μέρες. Μου ρουφούσε σαν τρελό την μπαταρία χωρίς να υπάρχουν ανοιχτές εφαρμογές και γενικότερα μου έκανε διάφορα κολήματα. Ναι ήταν σίγουρα οτι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει, αλλά δεν λειτουργούσε όσο καλά όσο θα έπρεπε. Τώρα έχω την JS8 και πάνε όλα σούπερ. Κανένα παράπονο, ούτε για μπαταρία, ούτε για κολλήματα (ανύπαρκτα) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 @Leoniums και @nyxterinos,αναφεραμε πολλες φορες σε αυτο το thread,οτι η 2.3.3 ειναι μια ιδιομορφη και ιδιοτροποη περιπτωση σε σχεση με froyo και eclair.Αποδειχθηκε και αναφερθηκε πολλες φορες οτι για να κατσει σωστα αυτη η ρομ θελει re-partition,χωρις αυτο ειδαμε οτι βγαζει διαφορα θεματακια.Η μπαταρια στην jvb,οπως ειπε και πιο πανω ο Ηρακλης,ειναι αψογη,ξεχνας τι χρωμα εχει ο φορτιστης σε νορμαλ λειτουργεια,αρκει να μπει σωστα η ρομ. Με simply honeycomb παντως αντιμετωπίζω και εγω καποια θεματα με μπαταρια, bugs και wifi που εχει αποδυναμωθει αρκετα νομιζω ...Και σιγουρα δεν την βρισκω σε τιποτα καλυτερη απο 2.2.1 με darky πανω που πραγματικα τοτε το κινητο ηταν στα καλυτερα του!Αποψη μου πως θελει δουλεια αρκετη ακομα.. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Με simply honeycomb παντως αντιμετωπίζω και εγω καποια θεματα με μπαταρια, bugs και wifi που εχει αποδυναμωθει αρκετα νομιζω ...Και σιγουρα δεν την βρισκω σε τιποτα καλυτερη απο 2.2.1 με darky πανω που πραγματικα τοτε το κινητο ηταν στα καλυτερα του!Αποψη μου πως θελει δουλεια αρκετη ακομα..Παναγιωτη οπως γνωριζεις δεν ασχολουμαι με custom roms και δεν μπορω να εκφρασω αποψη πανω σε αυτα που λες,το σιγουρο ειναι οτι οι custom εχουν τα θεματακια τους και ειναι ο βασικος λογος που δεν βαζω τετοιες εκτος απο deodexed stock.Τωρα,οι stock jvb (odexed η deodexed) ουτε bug βγαζουν ουτε τιποτα και στο λεω με καθε βεβαιοτητα,το μονο θεμα που αντιμετωπιζουμε αυτη τη στιγμη ειναι το θεμα διαχειρησης μνημης και τιποτα αλλο.Η αυτονομια ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα,την θεωρω την καλυτερη που ειχα εως τωρα στο galaxy με δευτερη στην js8.Τωρα τo ποσο θα μας βγαλει ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθε χρηστη και αναλογα την χρηση που του κανει.Η συγκριση μπορει να γινει μονο απο τον ιδιο τον χρηστη σε σχεση με προηγουμενη ρομ που ειχε και με την χρηση που του εκανε αυτος.Εμενα μου δινει μια μερα επιπλεον με την χρηση που του κανω,χωρις αυτο να σημαινει οτι αν το <σκισω> με διαφορα θα μου βγαλει τον ιδιο χρονο. Edited May 3, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Παναγιωτη οπως γνωριζεις δεν ασχολουμαι με custom roms και δεν μπορω να εκφρασω αποψη πανω σε αυτα που λες,το σιγουρο ειναι οτι οι custom εχουν τα θεματακια τους και ειναι ο βασικος λογος που δεν βαζω τετοιες εκτος απο deodexed stock.Τωρα,η stock jvb (odexed η deodexed) ουτε bug βγαζουν ουτε τιποτα και στο λεω με καθε βεβαιοτητα,το μονο θεμα που αντιμετωπιζουμε αυτη τη στιγμη ειναι το θεμα διαχειρησης μνημης και τιποτα αλλο.Η αυτονομια ειναι σε πολυ υψηλα επειπεδα,την θεωρω την καλυτερη που ειχα εως τωρα στο galaxy με δευτερη στην js8.Τωρα τo ποσο θα μας βγαλει ειναι καθαρα υποκειμενικο για τον καθε χρηστη και αναλογα την χρηση που του κανει.Η συγκριση μπορει να γινει μονο απο τον ιδιο τον χρηστη σε σχεση με προηγουμενη ρομ που ειχε και με την χρηση που του εκανε αυτος.Εμενα μου δινει μια μερα επιπλεον με την χρηση που του κανω,χωρις αυτο να σημαινει οτι αν το <σκισω> με διαφορα θα μου βγαλει τον ιδιο χρονο. Βασικα επειδη ο καθενας στηνει διαφορα το κινητο του παντα θα υπαρχουν διαφορες απο συσκευη σε συσκευη...Απο εκει και περα παντα θα αναζητουμε τις καλυτερες δυνατες ρυθμισεις για να μας ικανοποιει η λειτουργια του..Που θα παει θα τις βρω αργα η γρηγορα πρως το παρον περιμενω κατι πιο stable για να φλασαρω και μαθαινω να ζω με τα bugs μου μεχρι να γινουμε φιλοι...:p Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Με simply honeycomb παντως αντιμετωπίζω και εγω καποια θεματα με μπαταρια, bugs και wifi που εχει αποδυναμωθει αρκετα νομιζω ...Και σιγουρα δεν την βρισκω σε τιποτα καλυτερη απο 2.2.1 με darky πανω που πραγματικα τοτε το κινητο ηταν στα καλυτερα του!Αποψη μου πως θελει δουλεια αρκετη ακομα.. Εγω παλι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την simply και το wifi ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε. Μαλιστα το εχω αναφερει ξανα καθως ηταν και απο τα πραγματα που μου εκαναν εντυπωση μολις την περασα. Οσον αφορα τη μπαταρια του ειναι αψογη, εκτος απο μια φορα που αντιμετωπισα υπερβολικη καταναλωση ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα (σε 6 ωρες εχασα 65%) προφανως απο καποια εφαρμογη που εφαγε κολλημα, αλλα μετα απο ενα reboot εστρωσε. Απο την αλλη και η dakrys 9,3 που φορουσα πριν την simply ηταν σχεδον αψεγαδιαστη και θα δοκιμασω την 10 σιγουρα μολις την βγαλει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Εγω παλι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την simply και το wifi ειναι το καλυτερο που ειχα ποτε. Μαλιστα το εχω αναφερει ξανα καθως ηταν και απο τα πραγματα που μου εκαναν εντυπωση μολις την περασα. Οσον αφορα τη μπαταρια του ειναι αψογη, εκτος απο μια φορα που αντιμετωπισα υπερβολικη καταναλωση ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα (σε 6 ωρες εχασα 65%) προφανως απο καποια εφαρμογη που εφαγε κολλημα, αλλα μετα απο ενα reboot εστρωσε. Απο την αλλη και η dakrys 9,3 που φορουσα πριν την simply ηταν σχεδον αψεγαδιαστη και θα δοκιμασω την 10 σιγουρα μολις την βγαλει. Ε τοτε μαλλον το δικο μου δεν δεχεται καμια αλλη εκτος απο την darky και μου κανει μουτρα:pΔεν ξερω τη αλλο να πω!Ισως παλι να φταιει οτι δεν του εκανα hard reset... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Με simply honeycomb παντως αντιμετωπίζω και εγω καποια θεματα με μπαταρια, bugs και wifi που εχει αποδυναμωθει αρκετα νομιζω ...Και σιγουρα δεν την βρισκω σε τιποτα καλυτερη απο 2.2.1 με darky πανω που πραγματικα τοτε το κινητο ηταν στα καλυτερα του!Αποψη μου πως θελει δουλεια αρκετη ακομα.. Και με JUWE υπάρχει θέμα και δεν φαίνεται να είναι θέμα custom rom αλλά της gingerbread... To battery drain εμφανίζεται συνήθως μετά απο παιχνίδια (τα πολύ "βαριά") και το μόνο που το διορθώνει είναι ενα reboot! To πρόβλημα φαίνεται να είναι το "suspend" (δηλαδή η διαδικασία κατα την οποία το τηλέφωνο αδρανοποιείται απο το λειτουργικό), διαδικασία που δεν γίνεται σωστά για κάποιο λόγο και προσπαθεί συνεχώς (και ανεπιτυχώς) το λειτουργικό ξοδεύοντας τη μπαταρία (το λεγόμενο loop). αυτά τα βρήκα με ψάξιμο στο google- πάρα πολλοί αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό.;) Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Οκ σε ευχαριστω,λες να ξαναφλασαρω με re-partition;Απλα δεν ξερω τι κανει στο συστημα.Μηπως φταιει για την καταναλωση και για την μη αναγνωριση απο το kies ο autokiller;Εχω αλλαξει τις 3 κατω τιμες και εχω δει διαφορα σε ταχυτητα και αποκριση μετα απο πολλες αλλαγες και δεν θελω να το απεγκαταστησω. λοιπόν re-partition με το κλασικό pit 512 χρειάζεται μόνο αν δεν έχεις περάσει τους καινούριους bootloaders της 2.3.3 Αν δεν θυμάσαι μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901 Παρόλαυτα, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, οι jvb/a/k είναι ιδιότροπες και δεν συνίστανται σε αρχάριους. Βάλε μια js8 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο γνώμη μου. Edited May 3, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Λοιπόν ακόμη μια φορά να ρωτήσω γι' αυτό το (χιλιο-ερωτημένο) swype στην 2.3.3. Φοράω την Criskelo V44 και έχω απο την αρχή csc της JVA (τώρα μιας και πριν είχα csc της jvb όπου και εκεί δεν δουλεψε σωστά). Κατέβασα από εδώ το swype της JVA, το πέρασα με CWM όλα καλά ως εδώ. Γιατί όμως οποιαδήποτε λέξη πάω να γράψω με "ς" το αλλάζει σε "ε" ή βγάζει ότι να 'ναι απότελέσματα. Παραδείγμα πάω να γράψω "ας" μου βγάζει "αε" και αν πάω να γράψω "τενεκές" μου βγάζει απλά "τενεκέ". Έχω δοκιμάσει - πέρασαμα τα πάντα όλα από την αρχή (stock JVB, με CSC JVA και μετά Criskelo 42->43->44) - Wipe cache,dalvik και επανεγκατάσταση του swype. ( Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο όταν πάτησα wipe dalvik έβγαλε ένα μύνημα "unknown volume for path [/sd-ext]" και μετά είπε κανονικά Dalvik cache wiped, μπας και παίζει ρόλο ) Τίποτα δεν έκανε δουλειά. Μπορεί κάποιος που έβαλε το τελευταίο Swype να επιβεβαιώσει ότι έχει πρόβλημα με το ς, για να ξαναγυρίσουμε στην προτελευταία έκδοση της JV1 (2.25) που δούλευε κανονικά; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts