saliez Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Απλως να πω (χωρις να προσθεσω κατι ουσιαστικο στο thread), πως την πρωτη φορα που ειδα αυτο το εικονιδιο (οκ το εχω ξαναδει απο τοτε), θυμαμαι να στεγνωνει το στομα μου και να ειμαι στα προθυρα σοκ :lol: Νομιζω πως δεν ειχε αναφερθει μαλιστα κατι τετοιο (back then) και πραγματικα ειχα φρικαρει. Παιδια το port του Sense λειτουργει οκ? Ξερω πως δεν ειναι πληρως χρηστικο ακομα καθως λειπουν καποια πραγματα, αλλα δεν φορτωνει την συσκευη? Εχω διαβασει πως οχι, αλλα θα ηθελα αποψη απο εδω. Καπου πηρε το ματι μου πως ο Αλεκος το περασε/θα το περασει? Το περασα 2 - 3 φορες αλλα δεν καταφερα να περασω το google account και βαριομουνα να περασω τα contacts manual και την εβγαλα. Χωρις εφαρμογες ετρεχε κομπλε με κατι widgets στην επιφανεια.Θελει δουλεια παντως απο τι διαβασα εχει διαφορα. Αλλα το feel του sense ειναι πραγματικα απιστευτο! @lakerdas βασικα η senserom ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο σε σχεση με miui/cm7 και ας εχουνε τον ιδιο kernel! @spysot 1ον η juwe sucks, βαλε simply. 2ον πρεπει να φλασαρεις speedmod και μετα την ρομ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Μήπως έχεις το usb debugging τικαρισμενο? Που είναι αυτό? :o Edit: Όχι.... τι στο καλό... κολάει στο connecting.... Εάν κάνω re install θα σβήσει λέτε τα back up που έχω κρατήσει? Edited April 28, 2011 by Leoniums Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 @lakerdas βασικα η senserom ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο σε σχεση με miui/cm7 και ας εχουνε τον ιδιο kernel! @spysot 2ον πρεπει να φλασαρεις speedmod και μετα την ρομ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Αλέκο δεν έχω προσωπική άποψη, απλά επειδή και miui και sense πατάνε στην cm7, αν αυτή δεν γίνει stable και οι άλλες δύο θα κουτσαίνουν. Α, για τη juwe δεν χρειάζεται πλέον cwm 2.5, έχει γίνει cwm 3 compatible :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ό,τι και να κάνετε, μή δοκιμάσετε με FuguMod να μετατρέψετε το filesystem χωρίς το -paid- πρόγραμμα...Απο ext4 να μετατρέψω σε rfs κόλλησε και τώρα δε μπορεί να κάνει mount τίποτα..Ούτε μέσω recovery..Άρα πάμε πάλι Odin :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ό,τι και να κάνετε, μή δοκιμάσετε με FuguMod να μετατρέψετε το filesystem χωρίς το -paid- πρόγραμμα...Απο ext4 να μετατρέψω σε rfs κόλλησε και τώρα δε μπορεί να κάνει mount τίποτα..Ούτε μέσω recovery..Άρα πάμε πάλι Odin :D εχεις μεινει με ext4 μεσα??? καλη τυχη!!!!! δεν κανεις ενα repartition πρωτα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ποια Gingerbread custom rom μου προτείνετε να εγκαταστήσω; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) εχεις μεινει με ext4 μεσα??? καλη τυχη!!!!! δεν κανεις ενα repartition πρωτα? Είχα βάλει ext4 για να δοκιμάσω την ultra έκδοση του fugumod και στην επαναφορά σε rfs κόλλησε και τα μάμησε όλα :D Ντάξει ξαναflashαρα με odin/repartition αλλα τώρα μου βγάζει το σημερινό (πρίν 2 ώρες) backup μου άκυρο :grin: MD5 mismatch..Κάποιος με έχει μουτζώσει νομίζω :grin: edit: Όλα οκ, επανέφερα και το md5 :D Edited April 28, 2011 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Είχα βάλει ext4 για να δοκιμάσω την ultra έκδοση του fugumod και στην επαναφορά σε rfs κόλλησε και τα μάμησε όλα :D Ντάξει ξαναflashαρα με odin/repartition αλλα τώρα μου βγάζει το σημερινό (πρίν 2 ώρες) backup μου άκυρο :grin: MD5 mismatch..Κάποιος με έχει μουτζώσει νομίζω :grin: edit: Όλα οκ, επανέφερα και το md5 :DΕλα μικρο το κακο,να δεις κατι κεφια που θα ειχες αν δεν εκανες repartition :tease:..εκει θα το λεγε,με κατι πανεμορφα κατακοκκινα fail στο odin :lol::lol: Edited April 28, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 (edited) Τι διαφορά έχει το JVE με το JVK και το JQ1 modem? Ποιο να επιλέξω στην simply 3.1 που θέλω να βάλω? Edited April 28, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Τι διαφορά έχει το JVE με το JVK και το JQ1 modem? Ποιο να επιλέξω στην simply 3.1 που θέλω να βάλω? Το JVK για μένα είναι το καλύτερο, και έχει και άψογο gps Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έχω την στοκ 2.3.3 JVB, πέρασα μέσω odin τον speedmod k13d και κολλάει στην αρχική οθόνη όταν κάνει reboot. Καμία ιδέα? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Έχω την στοκ 2.3.3 JVB, πέρασα μέσω odin τον speedmod k13d και κολλάει στην αρχική οθόνη όταν κάνει reboot. Καμία ιδέα? ΧΑΧΑΧΑ αφού ο speedmod k13d είναι για 2.2 και όχι για 2.3.3 χαχαχαχ ... δεν μπορώ θα κλάψω ! απλά φλάσαρε τον cfroot(αυτόν για jvb) και είσαι κομπλέ... Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ΧΑΧΑΧΑ αφού ο speedmod k13d είναι για 2.2 και όχι για 2.3.3 χαχαχαχ ... δεν μπορώ θα κλάψω ! απλά φλάσαρε τον cfroot(αυτόν για jvb) και είσαι κομπλέ... Πωω καλα ειμαι τραγικος. Θελω να βαλω την simply 3.1 και ολοι προτεινουν τον speedmod, αν βαλω cf root θα ειναι κομπλε η να βαλω εναν καινουριο speedmod για 2.3.3 που μολις ειδα? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 :( Προτού κάνω flash την JVB έκανα κανονικά connect στο kies.... κατόπιν το φλασάρισμα, δεν συνδέεται.. τι install re install σε kies έκανα τι άλλους drivers δοκίμασα ... τπτ.. το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο mtp και cdc (αν θυμάμαι καλά). Failed και οι 2 drivers.... Καμμιά ιδέα ρε παιδιά??? 4 ώρες το παλεύω και ακόμα τπτ.... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Πωω καλα ειμαι τραγικος. Θελω να βαλω την simply 3.1 και ολοι προτεινουν τον speedmod, αν βαλω cf root θα ειναι κομπλε η να βαλω εναν καινουριο speedmod για 2.3.3 που μολις ειδα? ρε spy αφού δεν έχεις διαβάσει καλά... βάζεις την ρομ στην εσωτερική μετά φλασάρεις τον speedmod και χωρίς να ανοίξεις το κινητό πας recovery και κάνεις install την ρομ ;) απλά πράγματα :( Προτού κάνω flash την JVB έκανα κανονικά connect στο kies.... κατόπιν το φλασάρισμα, δεν συνδέεται.. τι install re install σε kies έκανα τι άλλους drivers δοκίμασα ... τπτ.. το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο mtp και cdc (αν θυμάμαι καλά). Failed και οι 2 drivers.... Καμμιά ιδέα ρε παιδιά??? 4 ώρες το παλεύω και ακόμα τπτ.... όταν συνδέεις το κινητό έχεις τον touchwiz launcher επιλεγμένο ; και φυσικά το kies connect επίσης επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 ρε spy αφού δεν έχεις διαβάσει καλά... βάζεις την ρομ στην εσωτερική μετά φλασάρεις τον speedmod και χωρίς να ανοίξεις το κινητό πας recovery και κάνεις install την ρομ ;) απλά πράγματα όταν συνδέεις το κινητό έχεις τον touchwiz launcher επιλεγμένο ; και φυσικά το kies connect επίσης επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις Ακου τον saliez που τα ξερει αυτα...Θα χρειαστει να βγαλεις την μπαταρια οταν φλασαρεις τον speedmod γιατι θα σου κολλησει 99% μην ανχωθεις... Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 όταν συνδέεις το κινητό έχεις τον touchwiz launcher επιλεγμένο ; και φυσικά το kies connect επίσης επιλεγμένο από τις ρυθμίσεις Αν σου πω πως δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο launcher? ..... όσο για το kies είναι από default επιλεγμένο και το έχω αλλάξει ούκ ολίγες φορές. Μήπως είναι θέμα root? Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Αν σου πω πως δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο launcher? ..... όσο για το kies είναι από default επιλεγμένο και το έχω αλλάξει ούκ ολίγες φορές. Μήπως είναι θέμα root? Ο touchwiz ειναι ο μαμα launcer που εχεις στην αρχικη οθονη. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ο touchwiz ειναι ο μαμα launcer που εχεις στην αρχικη οθονη. Ενοείς εάν είναι ενεργοποιημένος ώστε να εμφανίσει το usb icon και MTP connected? Εάν ναι είναι επιλεγμένο.... Στο pc χωρίς το kies συνδέεται κανονικά.... όταν φορτώνω το kies όμως .... δεν σταματάει να λέει connecting.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ρε γμτ... και όλα αυτά μετά το φλασάρισμα.... Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Ενοείς εάν είναι ενεργοποιημένος ώστε να εμφανίσει το usb icon και MTP connected? Εάν ναι είναι επιλεγμένο.... Στο pc χωρίς το kies συνδέεται κανονικά.... όταν φορτώνω το kies όμως .... δεν σταματάει να λέει connecting.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ρε γμτ... και όλα αυτά μετά το φλασάρισμα.... ξαναφλάσαρε την jvb. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Οκ πρεπει να ρωτησω. Γιατι τοσος κοπος για να συνδεθεις με το Kies? Μονο εγω του εχω κανει απεγκατασταση? Αλεκο θενξ για τις πληροφοριες περι Sense. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Γιατι τοσος κοπος για να συνδεθεις με το Kies? Γιατί με αυτό πήρα backup τις επαφές μου και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού........ Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Γιατί με αυτό πήρα backup τις επαφές μου και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού........ Προβλημα τοτε. Κανε αυτο που σου ειπε ο Saliez. Μετα παρε backup μεσω Gmail. Αν θελεις και εξτρα, ανοιξε τον καταλογο με τα ονοματα και επιλεξε να κανει backup στην καρτα μνημης. Μετα αγνοησε το Kies. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Γιατί με αυτό πήρα backup τις επαφές μου και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού........ νομίζω μπορείς να εξάγεις τις επαφές σου και μετά να τις περάσεις στο gmail και από εκεί να συγχρονιστούν αυτόματα με το που συνδέσεις το κινητό σου στο ιντερνετ! Νομίζω κάπως έτσι το είχα κάνει εγώ, αλλά το kies σώζει σε κάτι τραγικά format και ίσως χρειαστεί να τα περάσεις ένα ένα, εκτός αν διορθώθηκε αυτό με το kies 2 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Θα το δοκιμάσω. Όσο για την Juwe... μήπως την έχεις δοκιμάσει να μου πεις γνώμη? Το περασα 2 - 3 φορες αλλα δεν καταφερα να περασω το google account και βαριομουνα να περασω τα contacts manual και την εβγαλα. Χωρις εφαρμογες ετρεχε κομπλε με κατι widgets στην επιφανεια.Θελει δουλεια παντως απο τι διαβασα εχει διαφορα. Αλλα το feel του sense ειναι πραγματικα απιστευτο! @lakerdas βασικα η senserom ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο σε σχεση με miui/cm7 και ας εχουνε τον ιδιο kernel! @spysot 1ον η juwe sucks, βαλε simply. 2ον πρεπει να φλασαρεις speedmod και μετα την ρομ! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Τι κακό έχει η juwe μωρέ μια χαρά παίζει :cool: και έκανα και restore κάμποσα πραματάκια από frodo χωρίς πρόβλημα :rolleyes: Και το sense.... μόνο που το βλέπω που έρχεται :shoot: !! Αλλά είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts