fotisg24 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 TouchWiz4 για το Galaxy S. Άρχισαν τα όργανα. Κάποιος έκανε port στο galaxy s τον tw4 από το s2. Το thread εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1050666 Δεν το δοκίμασα. Ακόμα... αααα! ωραιο πραμα το touchwiz4...! μια χαρα δουλευει και στο δικο μας το κινητο αποτι βλεπω....! unstable δεν το λες...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 @φρενταρας Μιας κ έχεις κρισκελο ρομ, παίζει καλά το αουρα ναβι;; γιατί με τζουβε τρώει κολλήματα. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk δουλευει κανονικα και με τον νομο...πριν απο λιγο το δοκιμασα..και θα το δοκιμασω και στο αμαξι σε λιγο για να σου πω 100% παντως εγω ουτε με την τζουβε ειχα προβλημα....:) ρε παιδια με αυτον τον οπερα πως μπορουμε να ανοιγουμε τα βιντεακια σε φουλ σκριν με το προγραμμα youtube και οχι με το αθλιο λινκ youtube που δινει.... με τον μινι τα καταφερα και με τον μανισιο με τον οπερα τιποτα.... ειναι κριμα πραγματικα...γιατι σαν εφαρμογη ΤΑ ΣΠΑΕΙ..απλα κατι τετοια χαζα με κανουν να μην τον χρησιμοποιώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 TouchWiz4 για το Galaxy S. Άρχισαν τα όργανα. Κάποιος έκανε port στο galaxy s τον tw4 από το s2. Το thread εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1050666 Δεν το δοκίμασα. Ακόμα... Τετοια να διαβαζω:) Αλεκο επειδη θα το δοκιμασεις ως το βραδυ πες μας τι λεει:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 λες.. δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ οπαδός του touchwiz.. :p αν αποφασίσω να φλασάρω την MIUI που τα έχω όλα τα αρχεία έτοιμα από χθες οκ θα δοκιμάσω και αυτό μια ! Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πρίν απο λίγο φλάσαρα τη MIUI απο BOZ..Τρομερή βελτίωση (σε σχέση με μια beta που είχα φλασάρει πρίν πολύ καιρό)...Δε νομίζω οτι θα την αλλάξω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Τετοια να διαβαζω:) Αλεκο επειδη θα το δοκιμασεις ως το βραδυ πες μας τι λεει:p λες.. δεν ξέρω δεν είμαι και πολύ οπαδός του touchwiz.. :p αν αποφασίσω να φλασάρω την MIUI που τα έχω όλα τα αρχεία έτοιμα από χθες οκ θα δοκιμάσω και αυτό μια ! Κάντο ρε Αλέκο και ο Παναγιώτης θα περάσει τη sense για το χατίρι σου :p. (Έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του μέσα :devil:). Δεν πρόλαβα να υποθέσω ότι κάποιος θα το συμπεριλάβει στο theme του και το έκανε ο Crysis 21 στην Sensation: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1042395. Edited April 26, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 μπορείς να υποθέσεις οτι μόλις το φλάσαρα και έχουνε κάνει ωραία δουλειά στην Samsung με τον καινούριο touchwiz... Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 μπορείς να υποθέσεις οτι μόλις το φλάσαρα και έχουνε κάνει ωραία δουλειά στην Samsung με τον καινούριο touchwiz... Mας ανοιγεις την ορεξη και σταματας. Για πες περισσοτερα, κανενα αρνητικο? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 (edited) Mας ανοιγεις την ορεξη και σταματας. Για πες περισσοτερα, κανενα αρνητικο? τι να σου πω ωραίο το theme MiUI style, απαλά χρωματάκια ωραίο σχεδιασμό είμαι ικανοποιημένος :) εδιτ; άντε μπαγάσα θα σου πω, λοιπόν 1ον τα νουμεράκια που ήτανε πάνω φύγανε πήγανε κάτω(έπρεπε!) τα widgets είναι απόλαυση να τα βάζεις πραγματικά, απλά μπαίνεις στην επιλογή και τα βάζεις σε όλες τις οθόνες τα apps μία από τα ίδια, στον διάδοχο θα δουλεύουν όλα ακόμα ποιο εύκολα μιας όταν βάζεις πράγματα στις οθόνες μπορείς να αλλάζεις αν το κουνάς :p και φυσικά είναι αρκετά ποιο ομαλό από τον προηγούμενο Edited April 26, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 τι να σου πω ωραίο το theme MiUI style, απαλά χρωματάκια ωραίο σχεδιασμό είμαι ικανοποιημένος :) .......και φυσικά είναι αρκετά ποιο ομαλό από τον προηγούμενο Ωραια, ομορφα πραγματακια ακουω και τα ειδα και στο βιντεο μια ματια. Ωραιος Αλεξ thanks. Προς το παρον δεν ορμαω γιατι θα αρχισουν ολοι να τον ενσωματωνουν στις custom οποτε περιμενω την επομενη του simply και του juwe και βλεπουμε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ωραια, ομορφα πραγματακια ακουω και τα ειδα και στο βιντεο μια ματια. Ωραιος Αλεξ thanks. Προς το παρον δεν ορμαω γιατι θα αρχισουν ολοι να τον ενσωματωνουν στις custom οποτε περιμενω την επομενη του simply και του juwe και βλεπουμε. φλάσαρε τον παναγιώτη... άκουσε με σοβαρά Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 φλάσαρε τον παναγιώτη... άκουσε με σοβαρά Μην φλασαρεις τιποτα.Και ο touchwiz και η MIUI εχουν bugs...I HATE BUGS... Υ.Γ. Στην simply εχω πετυχει κανα δυο και μου ερχεται να φλασαρω μαμισια rom.. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Μην φλασαρεις τιποτα.Και ο touchwiz και η MIUI εχουν bugs...I HATE BUGS... Υ.Γ. Στην simply εχω πετυχει κανα δυο και μου ερχεται να φλασαρω μαμισια rom.. περαν των στοκ ρομς-κερνελς ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν bugs ειναι κανονας αλλοτε μικροτερα, αλλοτε μεγαλυτερα ;) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μπιλλ μόλις φλάσαρα την τελευταία MiUI και έχω να πω οτι την αγαπάω ;) θα την κρατήσω λιγάκι γιατί μ'αρέσει αρκετά :D btw ο touchwiz4.0 έχει πολλααααααά θεματάκια αυτή τη στιγμή, τζάμπα θα φλασάρετε :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μπιλλ μόλις φλάσαρα την τελευταία MiUI και έχω να πω οτι την αγαπάω ;) θα την κρατήσω λιγάκι γιατί μ'αρέσει αρκετά :D btw ο touchwiz4.0 έχει πολλααααααά θεματάκια αυτή τη στιγμή, τζάμπα θα φλασάρετε :lol: τωρα λογω διακοπων απεχω λιγο και δεν παρακολουθω τοσο πολυ... εριξα μια ματια στο xda για τη miui που ειπες.. δυστυχως οι τελευταιες εκδοσεις εχουν να κανουν μονο με διαφορετικες επιλογες θεματων και καποια πακετα γλωσσας... ελπιζω να γινει κατι και να ξεκολησουν εκει στη cm7 :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 τωρα λογω διακοπων απεχω λιγο και δεν παρακολουθω τοσο πολυ... εριξα μια ματια στο xda για τη miui που ειπες.. δυστυχως οι τελευταιες εκδοσεις εχουν να κανουν μονο με διαφορετικες επιλογες θεματων και καποια πακετα γλωσσας... ελπιζω να γινει κατι και να ξεκολησουν εκει στη cm7 :( Καλύτερα CM7 :p Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουν φτιαχτεί τα bugs απ' όσο λένε απο teamhacksung..Βάζουν πράγματα απ' τον kernel της Samsung στον CM7 και πάει καλά οπότε είναι κοντά σε RC/Stable..Πάντως μέχρι τώρα με τη MIUI το μόνο παράπονό μου είναι η μπαταρία, αλλα θα φτιάξει και αυτή που θα πάει.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 όποιος γνωρίζει ας μου πει αν τα βήματα που θέλω να ακολουθήσω είναι σωστα: - βάζω με odin την jva απο SAMFIRMWARE. - με odin βάζω cf-root 3.1 αν τα βήματα είναι σωστα, έχω ελληνικό swype και rooted device? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 όποιος γνωρίζει ας μου πει αν τα βήματα που θέλω να ακολουθήσω είναι σωστα: - βάζω με odin την jva απο SAMFIRMWARE. - με odin βάζω cf-root 3.1 αν τα βήματα είναι σωστα, έχω ελληνικό swype και rooted device? :blink: Αυτα ειναι τα βηματα απλοποιημενα, υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα αναλυτικος.Για το ελληνικο swype κατι τετοιο ειχα διαβασει κατι σελιδες πισω απλα επειδη δεν εδωσα πολυ βαση τσεκαρε το και μονος σου αν θες.Root θα εχεις σιγουρα. Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tailer35 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 περαν των στοκ ρομς-κερνελς ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν bugs ειναι κανονας αλλοτε μικροτερα, αλλοτε μεγαλυτερα ;) Η darky 9.2 με voodoo kernel ηταν η εξαιρεση σε αυτον τον κανονα ομως και με καλομαθε...;) Παράθεση Έχω και JIG πάμε μια βόλτα??:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Αυτα ειναι τα βηματα απλοποιημενα, υπαρχει οδηγος στην πρωτη σελιδα αναλυτικος.Για το ελληνικο swype κατι τετοιο ειχα διαβασει κατι σελιδες πισω απλα επειδη δεν εδωσα πολυ βαση τσεκαρε το και μονος σου αν θες.Root θα εχεις σιγουρα. μαλον η βασικη ερώτηση είναι αν με την JVA έχω ελληνικο swype αυτομάτως. Μπορεί κανεις να απαντησει σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μπορει καποιος να μου πει πως θα περασω στην 2.2.1 jpy ελληνικο swype :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 μαλον η βασικη ερώτηση είναι αν με την JVA έχω ελληνικο swype αυτομάτως. Μπορεί κανεις να απαντησει σε αυτό;Ναι φιλε μου,θα εχεις ελληνικα πληκτρολογια.Να θυμασαι οτι πρωτα θα φλασαρεις την jva κανονικα με το odin και αφου κανει boot και σου ανοιξει κανονικα το κινητο,τοτε θα ξαναμπεις παλι σε download mode και θα φλασαρεις το cd-root,οχι ολα μαζι.Επισης αν εισαι με 2.2 η 2.2.1 θα σου προτεινα να κατεβασεις την εκδοση της jva απο το xda με τα τρια αρχεια. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Ναι φιλε μου,θα εχεις ελληνικα πληκτρολογια.Να θυμασαι οτι πρωτα θα φλασαρεις την jva κανονικα με το odin και αφου κανει boot και σου ανοιξει κανονικα το κινητο,τοτε θα ξαναμπεις παλι σε download mode και θα φλασαρεις το cd-root,οχι ολα μαζι.Επισης αν εισαι με 2.2 η 2.2.1 θα σου προτεινα να κατεβασεις την εκδοση της jva απο το xda με τα τρια αρχεια. Από το xda την έκδοση με το bootloader η χωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Παιδες εχουμε καπου οδηγιες για το πως να περασουμε σε 2.3.3 το swype και το samsung keyboard με ελληνικα?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θέλω να βάλω την 9.5 του Darky, ποιο stock κερνελ πρέπει να περάσω πρώτα? Τον XWJVB ή XXJVK?? Πως θα καταλάβω ? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts