Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να το κανω να δουλεψει σε οποιαδηποτε εκδοση,δεν εχω τηλεφωνο,αν μπορειτε να βοηθησετε,μην μου φωναζετε....:(

δουλευει ο συνδιασμος των 3κουμπιων?

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δουλευει ο συνδιασμος των 3κουμπιων?

ναι δουλευει μονο download

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

ναι δουλευει μονο download

κατεβασες το odin?καποια rom?το pit?

αν ναι ξεζιπαρε τη ρομ να φαινονται τα 3 αρχεια που εχει μεσα,ανοιξε το οντιν βαλε καθε αρχειο εκει που πρεπει

sτο pda το code

sτο modem στο phone

sτο csc στο csc αν εχει

βαλε το πιτ στη θεση του και πατα σταρτ και περιμενε να περασει νεο λειτουργικο

http://tinychat.com/myphonesgs

μπες εδω να μην ενοχλουμε το τοπικ

ουφ ελπιζω να πετυχει η ολλανδικη που του περναω απο εδω,παντως οι μ........ς απο darky δεν εχουν μεσα tar filew,οποιος εχει καμια να μδωσει λινκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουφ ελπιζω να πετυχει η ολλανδικη που του περναω απο εδω,παντως οι μ........ς απο darky δεν εχουν μεσα tar filew,οποιος εχει καμια να μδωσει λινκ

δε χρειαζεσαι κατι αλλο λοιπον?

edit

πια εκδοση πηγες να περασεις του δαρκυ?αυτη που μπαινει με odin η αυτη που μπαινει με cwr?

τα ελληνικα που ειναι τωρα?του darky ηθελα,αλλα προκειμενου να δουλεψει εβαλα την ολλανδικη

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα ελληνικα που ειναι τωρα?του darky ηθελα,αλλα προκειμενου να δουλεψει εβαλα την ολλανδικη

εκανα edit στο πανω μηνυμα απαντησε ....

edit

πια εκδοση πηγες να περασεις του δαρκυ?αυτη που μπαινει με odin η αυτη που μπαινει με cwr?

την 9,2,δεν ξερω ποια λες,εχεις να προτεινεις με odin?

[sIGPIC][/sIGPIC]

την 9,2,δεν ξερω ποια λες,εχεις να προτεινεις με odin?

εχει βγαλει εκδοση που μπαινει και με οντιν εκει υπαρχουν τα zip/tar αρχεια οχι στην αλλη

που οπως φαινεται ενω πρεπει να τη περασεις μεσω cwr πηγες να την περασεις με odin και παραλιγο να σου τιναξει τη συσκευη

παιδια οποιος ενδιαφερεται να πουλησει το usb jig του ,ας μου στειλει ενα pm , θα ειμαι αθηνα αυριο ,( ετσι ωστε να γλυτωσω τα μεταφορικα)

Οταν λες το αλλο εννοεις το hacks/root? Στην πρωτη σελιδα τα εχει μαζεμενα τα περισσοτερα. Παρολα αυτα, οπως θα διαβασες και πιο πριν, δεν ειναι δυνατο να γραφτουν εδω οδηγοι για custom rom κλπ αν εννοεις αυτο. Πρεπει να ψαχτεις για αυτα και στο xda υπαρχουν οδηγοι για τα παντα.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως μέσα σε αυτά τα threads που στις πρώτες σελίδες τους έχουν κάποιους οδηγούς και στη συνέχεια χιλιάδες σχόλια βλέπεις που και που ξεκάρφωτα (πχ στην 36 σελίδα ή στην 212 σελίδα -τυχαία τις αναφέρω) κάποιες οδηγούς έστω και πιο εξειδικευμένους για το ένα ή το άλλο θέμα.

Δε θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν όλοι μαζί σε ένα thread χωρίς σχολιασμός;

Όταν λες scrolling που ακριβώς εννοείς ?

Άργησα τρεις σελίδες...

Εννοώ στις επαφές σίγουρα, αλλά και όπου υπάρχει vertical scroll (ρυθμίσεις, μουσική, δε θυμάμαι αλλού).

Για το gps δεν ξερω σιγουρα αν γινεται αυτο που θελεις, καλυτερα να σου απαντησει καποιος αν το εχει κανει. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε μενα το gps δουλευει απροβληματιστα στην JPY με το navigon και με το ndrive.

Εμένα μπορεί να πάρει και πέντε λεπτά για να κλειδώσει και μου φαίνεται πως είναι και λίγο αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης. (N drive, igo, copilot) και κάποιες φορές αποκλίνει καμιά εικοσαριά μέτρα και βάλε.

Πάντως το wifi μου φαίνεται πως έχει καλύτερη λήψη.

Edited by Tyxerakias

Εμένα μπορεί να πάρει και πέντε λεπτά για να κλειδώσει και μου φαίνεται πως είναι και λίγο αργό στις αλλαγές κατεύθυνσης. (N drive, igo, copilot) και κάποιες φορές αποκλίνει καμιά εικοσαριά μέτρα και βάλε.

Πάντως το wifi μου φαίνεται πως έχει καλύτερη λήψη.

4 επιλογες

α/με το sgs tools τελευταια επιλογη gps fix

β/με το quick fix αλλαξε το σε europe

γ/με root explorer ανοιξε το και μετα καντο rw πατα πανω στο etc ανοιξε το και βρες το gps conf παντα σε rw μορφη πατα πανω του και κανε open in text editor εκει αλλαξε το north america σε europe

δ/gps status κανε reset τα gps data και download νεα βεβαια πρεπει να εχεις ανοικτο gps και να εισαι σε ανοικτο χωρο

τελος

4 επιλογες

α/με το sgs tools τελευταια επιλογη gps fix

β/με το quick fix αλλαξε το σε europe

γ/με root explorer ανοιξε το και μετα καντο rw πατα πανω στο etc ανοιξε το και βρες το gps conf παντα σε rw μορφη πατα πανω του και κανε open in text editor εκει αλλαξε το north america σε europe

δ/gps status κανε reset τα gps data και download νεα βεβαια πρεπει να εχεις ανοικτο gps και να εισαι σε ανοικτο χωρο

τελος

Ευχαριστώ

Έχω δοκιμάσει με sgs tools σε europe και δεν είδα διαφορά

Λες να αξίζει να δοκιμάσω κάτι πιο μόνιμο με root explorer ή απλά κάνει την ίδια δουλειά με το tools;

Σίγουρα θα κάνω και ένα reset στα data του gps.

Τι να σου πω,ποτε δεν ειχα προβλημα με το gps απο τοτε που κανα τα παραπανω και ειχα jl2 modem και τωρα jpy

Ευχαριστώ

Έχω δοκιμάσει με sgs tools σε europe και δεν είδα διαφορά

Λες να αξίζει να δοκιμάσω κάτι πιο μόνιμο με root explorer ή απλά κάνει την ίδια δουλειά με το tools;

Σίγουρα θα κάνω και ένα reset στα data του gps.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

μερα

για οσους δεν εχουνε δει 100% στην μπαταρια ποτε οριστε

http://184.72.239.143/mu/b292eb30-3402-73c6.jpg

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

μερα

για οσους δεν εχουνε δει 100% στην μπαταρια ποτε οριστε

Κανε ενα restart το κινητο και ετοιμασου να δεις το πραγματικο ποσοστο.

Edited by Tyxerakias

Εμένα γιατί όταν βάζω screen off profile 100MHz max / 100MHz min με powersave governor -και ενώ τα πρώτα λεπτά το κλειδώνω/ξεκλειδώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα- εάν το αφήσω κανα μισάωρο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω, κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να λειτουργήσει? :(

Σε έμενα δεν έχει κανένα πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ στην λειτουργία screen off το έχω κανονικά 100max και 100min, το βράδυ που κοιμάμαι μου τρώει 15%!! Ξέρει κανένας γιατί γίνεται ?

Μήπως έχετε κάποια έκδοση του SetCPU πριν την 2.1; Διότι τα προβλήματα που λέτε, αναφέρονταν (και τα είδα κι εγώ ο ίδιος) για το Galaxy S, στις παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής.

Έχω τη 2.2.1 , xxjpy, root@DELL105#1, froyo.xwjs5.

Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει πιο γρήγορο το ιντερνετ με την αλλαγή του μοδεμ πχ. και αν ναι πώς το κάνω αυτό;

Μήπως έχετε κάποια έκδοση του SetCPU πριν την 2.1; Διότι τα προβλήματα που λέτε, αναφέρονταν (και τα είδα κι εγώ ο ίδιος) για το Galaxy S, στις παλιότερες εκδόσεις της εφαρμογής.

2.1 έχω δυστυχώς :(

Γρηγόρη προφανώς φταίει κάτι extra που έχει το τηλέφωνό σου. Είτε κάποιος άλλος kernel, είτε κάποια εφαρμογή, που κάτι θέλει να κάνει όταν η οθόνη είναι σβηστή και δεν του φτάνουν τα 100 ΜΗz. Μπορείς είτε να βρεις τί φταίει και να το βγάλεις, είτε να αυξήσεις το άνω όριο από 100 σε κάτι παραπάνω. Το setcpu δουλεύει καταπληκτικά σε stock roms πάντως, και είναι επαληθευμένο από χιλιάδες...

- Alex

Γρηγόρη προφανώς φταίει κάτι extra που έχει το τηλέφωνό σου. Είτε κάποιος άλλος kernel, είτε κάποια εφαρμογή, που κάτι θέλει να κάνει όταν η οθόνη είναι σβηστή και δεν του φτάνουν τα 100 ΜΗz. Μπορείς είτε να βρεις τί φταίει και να το βγάλεις, είτε να αυξήσεις το άνω όριο από 100 σε κάτι παραπάνω. Το setcpu δουλεύει καταπληκτικά σε stock roms πάντως, και είναι επαληθευμένο από χιλιάδες...

το εχουμε πει κ πριν λιγο καιρο , οτι φταει η εκδοση του android και οχι του setcpu

οσοι εχουν eclair η ελαχιστη τιμη για τα 100mhz ειναι πολυ μικρη κ πεφτει σε sleep mode χωρις να μπορει να επανελθει , αναγκαστικα βαζετε ελαχιστη τιμη τα 200mhz

η φυσικα αλλαζεται firmware se 2.2 και ανω

το εχουμε πει κ πριν λιγο καιρο , οτι φταει η εκδοση του android και οχι του setcpu

οσοι εχουν eclair η ελαχιστη τιμη για τα 100mhz ειναι πολυ μικρη κ πεφτει σε sleep mode χωρις να μπορει να επανελθει , αναγκαστικα βαζετε ελαχιστη τιμη τα 200mhz

η φυσικα αλλαζεται firmware se 2.2 και ανω

Λίγο άκυρο :) Τα παιδιά μιλάνε για την 2.1 εκδοση του setcpu, όχι για Eclair... απλά το νούμερο είναι ίδιο. Αλλά ναι, το setcpu δουλεύει καλά στο Froyo.

- Alex

Λίγο άκυρο :) Τα παιδιά μιλάνε για την 2.1 εκδοση του setcpu, όχι για Eclair... απλά το νούμερο είναι ίδιο. Αλλά ναι, το setcpu δουλεύει καλά στο Froyo.

το καταλαβα αλεξ , αλλα τα παιδια νομιζουν οτι φταει η εκδοση 2.1 του setcpu ενω στη πραγματικοτητα φταει η εκδοση 2.1 του eclair που η οθονη δε ξυπναει :p

• The topic was unlocked