suspect21 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 καταρχάς μου έβγαζε κάποια άνευ προηγουμένου error! και τα είχα κάνει όλα το vplayer που είναι για Flv έτρωγε μονίμως crash ανά 2-3 αρχεία το market στα downloads ήταν λίγο 50/50 να κατέβει η να βγάλει error και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι μπορεί να είμαι προκατειλημένος κιόλας γιατί απεχθάνομαι τον touchwiz την lockscreen και πολλά άλλα μαμίσια πράγματα της Samsung ~ btw ούτε εγώ έχω ακολουθήσει αυτά για τις συχνότητες χρονισμού προσωπικα δεν εχω συναντησει κανενα απο αυτα που λες, ουτε μια φορα ειχες κανει wipe data πριν φλασαρεις? ισως και wipe dalvik? launcher και lockscreen Μπορεις ευκολα να αλλαξεις Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 προσωπικα δεν εχω συναντησει κανενα απο αυτα που λες, ουτε μια φορα ειχες κανει wipe data πριν φλασαρεις? ισως και wipe dalvik? launcher και lockscreen Μπορεις ευκολα να αλλαξεις i am a noob! i want easymode ! τα είχα κάνει :p μέχρι και την εσωτερική sdcard format είχα κάνει τι να πω μπορεί να είμουν άτυχος ~ εξακολουθώ να αντιπαθώ το μαμά λογισμικό οτι και να μου πεις :D Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 σε τι καταλαβες οτι υστερει η js3 σε σχεση με αυτες που εχεις αναφερει? ps δεν εχω ακολουθησει τον οδηγο του φιλου stinger σχετικα με τις συχνοτητες χρονισμου της cpu για εξοικονομιση μπαταριας καταρχάς μου έβγαζε κάποια άνευ προηγουμένου error! και τα είχα κάνει όλα το vplayer που είναι για Flv έτρωγε μονίμως crash ανά 2-3 αρχεία το market στα downloads ήταν λίγο 50/50 να κατέβει η να βγάλει error και κάτι άλλα που δεν θυμάμαι μπορεί να είμαι προκατειλημένος κιόλας γιατί απεχθάνομαι τον touchwiz την lockscreen και πολλά άλλα μαμίσια πράγματα της Samsung ~ btw ούτε εγώ έχω ακολουθήσει αυτά για τις συχνότητες χρονισμού προσωπικα δεν εχω συναντησει κανενα απο αυτα που λες, ουτε μια φορα ειχες κανει wipe data πριν φλασαρεις? ισως και wipe dalvik? launcher και lockscreen Μπορεις ευκολα να αλλαξεις Συμφωνω κι εγω με τον suspect21,η js3 ειναι απο τις καλυτερες,ουτε κι εγω εχω ασχοληθει με αυτα που λεει ο φιλος stinger και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα (απροβληματιστη λειτουργια μεχρι <αηδιας> :lol:),μαλον κατι δεν ειχες κανει σωστα,πιθανων αυτα που ειπε ο Βασιλης πιο πριν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 και εγώ συμφωνώ μαζί σας τρακμαν/σασπεκτ :lol::lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) ps δεν εχω ακολουθησει τον οδηγο του φιλου stinger σχετικα με τις συχνοτητες χρονισμου της cpu για εξοικονομιση μπαταριας btw ούτε εγώ έχω ακολουθήσει αυτά για τις συχνότητες χρονισμού ουτε κι εγω εχω ασχοληθει με αυτα που λεει ο φιλος stinger και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα (απροβληματιστη λειτουργια μεχρι <αηδιας> :lol:) Ούτε εγώ είχα ασχοληθεί με το setcpu, ήξερα για την ύπαρξή του αλλά δεν ήθελα να το πειράξω. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων διάβασα λίγο για το πώς λειτουργεί, και είπα να το βάλω, για να δω τί παίζει. Έπαθα πλάκα... μα να μην τελειώνει με τίποτα η μπαταρία; Εκεί που πριν ήταν στο 10% τώρα είναι στο 85%... Το setcpu αν το χρησιμοποιήσεις όπως γράφει ο Stinger, δεν κάνει overclocking που πιέζει και δυσκολεύει τον επεξεργαστή (που ίσως να σκέφτονται οι περισσότεροι), απλώς του λέει να δουλέψει σε χαμηλότερη συχνότητα όταν κλείνει η οθόνη χρησιμοποιώντας το powersave profile που έχει το ίδιο το τηλέφωνο μέσα. Κι αυτό έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευεργητικό αποτέλεσμα στην αυτονομία, και καμία απολύτως αρνητική επίπτωση στο τηλέφωνο. ΕDIT: Μετά από ψάξιμο πολλών, τα settings του Stinger αγνοούν το screen off profile. Yποθέτω μόνο ο conservative governor κάνει τη διαφορά. Σοβαρά, δοκιμάστε το όσοι είστε root. Πραγματικά αξίζει. Εγώ πάντως δεν το ξαναβγάζω... Edited March 24, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Και αυτό το powersave profile γιατί το έχει μέσα το κινητό αφού δεν το χρησιμοποιεί ποτέ το ίδιο το τηλέφωνο? :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Προσπαθώντας να μαζέψω τα συντρίμια από αλλαγή product code μέσω SGSToolbox (από KOR σε ΧEu) και το επακόλουθo reset που μου έκανε (ευτυχώς ειχα backup 15 ημερών) θα ήθελα να ρωτήσεω πως μπορούμε να δούμε το αρχικό product code όταν αγοράστηκε το τηλέφωνο και να το γυρίσουμε εκεί; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ούτε εγώ είχα ασχοληθεί με το setcpu, ήξερα για την ύπαρξή του αλλά δεν ήθελα να το πειράξω. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων διάβασα λίγο για το πώς λειτουργεί, και είπα να το βάλω, για να δω τί παίζει. Έπαθα πλάκα... μα να μην τελειώνει με τίποτα η μπαταρία; Εκεί που πριν ήταν στο 10% τώρα είναι στο 85%... Το setcpu αν το χρησιμοποιήσεις όπως γράφει ο Stinger, δεν κάνει overclocking που πιέζει και δυσκολεύει τον επεξεργαστή (που ίσως να σκέφτονται οι περισσότεροι), απλώς του λέει να δουλέψει σε χαμηλότερη συχνότητα όταν κλείνει η οθόνη χρησιμοποιώντας το powersave profile που έχει το ίδιο το τηλέφωνο μέσα. Κι αυτό έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ευεργητικό αποτέλεσμα στην αυτονομία, και καμία απολύτως αρνητική επίπτωση στο τηλέφωνο. Σοβαρά, δοκιμάστε το όσοι είστε root. Πραγματικά αξίζει. Εγώ πάντως δεν το ξαναβγάζω... Εμένα γιατί όταν βάζω screen off profile 100MHz max / 100MHz min με powersave governor -και ενώ τα πρώτα λεπτά το κλειδώνω/ξεκλειδώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα- εάν το αφήσω κανα μισάωρο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω, κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να λειτουργήσει? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Σε έμενα δεν έχει κανένα πρόβλημα παρόμοιο με το δικό σου. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ενώ στην λειτουργία screen off το έχω κανονικά 100max και 100min, το βράδυ που κοιμάμαι μου τρώει 15%!! Ξέρει κανένας γιατί γίνεται ? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ειναι οτι να ναι πραγματικα το κινητο κ μενα χθες σε 8 ωρες υπνου εχασε 18% , ειδα στη μερικη ενεργοποιηση οτι ειχε επηγειες κλησεις 1 ωρα και κατι ψιλα αλλα ειχα μονο 6 λεπτα τηλ απο τοτε που το φορτισα πραγματικα οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εμένα γιατί όταν βάζω screen off profile 100MHz max / 100MHz min με powersave governor -και ενώ τα πρώτα λεπτά το κλειδώνω/ξεκλειδώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα- εάν το αφήσω κανα μισάωρο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω, κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να λειτουργήσει? :( Kαι εμένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο οπότε και θα το βγάλω.:mad: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εμένα γιατί όταν βάζω screen off profile 100MHz max / 100MHz min με powersave governor -και ενώ τα πρώτα λεπτά το κλειδώνω/ξεκλειδώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα- εάν το αφήσω κανα μισάωρο χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει και προσπαθήσω να το ξεκλειδώσω, κολλάει σε μαύρη οθόνη και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να λειτουργήσει? :( Kαι εμένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο οπότε και θα το βγάλω.:mad: γιατι σε ορισμενους kernel (εαν θυμαμαι καλα voodoo) δεν λειτουργει..!!!:ninja: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Δεν έχω αλλάξει kernel :(. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ...κι εγώ είμαι με Speedmod K12U-T4... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chenakos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Εντυπώσεις απ την νεα JS5 κανεις; Τι εγινε με γνωστα προβληματα οπως μπαταρια στο 98%, gallery/battery drain, wifi κλπ; Root γινεται και σε αυτην με τους γνωστους τροπους (superoneclick κλπ); Edited February 13, 2011 by chenakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Εντυπώσεις απ την νεα JS5 κανεις; Τι εγινε με γνωστα προβληματα οπως μπαταρια στο 98%, gallery/battery drain, wifi κλπ; Root γινεται και σε αυτην με τους γνωστους τροπους (superoneclick κλπ);την εχω βαλει εδω και λιγες ημερες,δεν εχω δει και κατι διαφορετικο για να ειμαι ειλικρινης (το bug με το 97-98% παραμενει),δεν το εχω ψαξει ομως και πολυ λογω δουλειας,οσο για την μπαταρια που λεγατε πριν,οτι γλυτωνουμε καταναλωση οταν ειναι στο screen off μεσω του setcpu,ποσο περισσοτερη οικονομια θα μπορεσει να μου κανει οταν το αφηνω το βραδυ και το πρωι εχει πεσει μονο 1% ???να σημειωσω οτι ποτε μα ποτε δεν εχω κλεισει το κινητο το βραδυ,ουτε το εχω βαλει ποτε σε flying mode,παντα σε κανονικη λειτουργια με screen off φυσικα που κανει απο μονο του και ποτε ρε παιδια δεν εχω προβλημα ρευματος και μη μου πει κανεις οτι το δικο μου κινητο ειναι <ειδικη περιπτωση> γιατι κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα!!! edit εκανα root με superoneclick 1.6.3,δουλευει αψογα Edited February 13, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 την εχω βαλει εδω και λιγες ημερες,δεν εχω δει και κατι διαφορετικο για να ειμαι ειλικρινης (το bug με το 97-98% παραμενει),δεν το εχω ψαξει ομως και πολυ λογω δουλειας,οσο για την μπαταρια που λεγατε πριν,οτι γλυτωνουμε καταναλωση οταν ειναι στο screen off μεσω του setcpu,ποσο περισσοτερη οικονομια θα μπορεσει να μου κανει οταν το αφηνω το βραδυ και το πρωι εχει πεσει μονο 1% ???να σημειωσω οτι ποτε μα ποτε δεν εχω κλεισει το κινητο το βραδυ,ουτε το εχω βαλει ποτε σε flying mode,παντα σε κανονικη λειτουργια με screen off φυσικα που κανει απο μονο του και ποτε ρε παιδια δεν εχω προβλημα ρευματος και μη μου πει κανεις οτι το δικο μου κινητο ειναι <ειδικη περιπτωση> γιατι κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα!!! edit εκανα root με superoneclick 1.6.3,δουλευει αψογα Ποσες μρες σου κραταει η μπαταρια φιλε μου και με ποια χρηση;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Ποσες μρες σου κραταει η μπαταρια φιλε μου και με ποια χρηση;:)Aναλογα τη χρηση,αν δεν το λιωσω με σερφαρισμα,γιατι εκει την πινει κανονικα την μπαταρια ειτε με wifi ειτε με data,οι 2,5 ημερες ειναι ετσι για πλακα και 3 και 3,5 βγαζω πολλες φορες με πολλα τηλεφωνα,αρκετο σκαλισμα στο τηλεφωνο και τις περισσοτερες ωρες συνδεδεμενο με bluetooth και οπως ειπα και πριν,ποτε δεν το κλεινω λογω δουλειας και ποτε σε flying mode.Με ολες τις ρομ που εχω κατα καιρους περασει εκει που βλεπω προβλημα ειναι με τον browser,δεν ξερω τι παιζει και ρουφαει παντα την μπαταρια με το καλαμακι,εχω υποθεσει διαφορα,οτι επειδη δουλευει συνεχεια με on screen και μεγαλη φωτεινοτητα πολλες φορες λογω σελιδων,οτι..οτι..απο την αλλη βλεπω οτι παιζω ωρες καποια βαρια παιχνιδια που υποτιθεται οτι ο επεξεργαστης δουλευει τερμα γκαζια και on screen με φωτεινοτητες εναλλασομενες κλπ και η μπαταρια ειναι αδιαφορη ως προς την καταναλωση (οχι οτι δεν πεφτει αλλα καμια σχεση με την καταναλωση του browser). Edited February 13, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παιδια στο handcent sms πως θα εχω αναφορες παραδοσης εχω απενεργοπποιησει της αναφορες Handcent? πρεπει να ενεργοποιησω κατι αλλο στις ρυθμισεις ειδοποιησης? εχω Darky v9.2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) θα κανεις οτι λεει εδω http://project-voodoo.org/documentation μετα μπορεις να προχωρησεις αφοβα Το εχω κανει disable lagfix οποτε προχωραω κανονικα προς resset ετσι? Edited February 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 (edited) Το εχω κανει disable lagfix οποτε προχωραω κανονικα προς resset ετσι? ναι Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Edited February 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 παιδια χθες δοκιμασα την καινουρια rom του webstar την Ultimate - v7.8 XFJS5 και το κινητο ειναι παρα πολυ smooth σε ολα του !οποιος θελει να δοκιμασει κατι διαφορερικο απο darky και kitchen την προτεινω οπως προτεινω και την jim's rom η οποια ειναι επισης απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Romkitchen goes mobile! :happy: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Να ρωτησω παιδια. Τα tweaks του speedmode kernel στο recovery τα εχετε ενεργοποιησει? Και τι κανουν αυτα ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 to misc που ειχα βαλει για τη μπαταρια παντως δεν ειχα δει καμια διαφορα τα γραφει τι ειναι το καθενα στους xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts