mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 προσπαθω να κανω αναβαθμιση στην JS3 μεσω KIES απο jpy. στο patcher βαζοντας XEN μου βγαζει ομως οτι το product code θα ειναι jF3 ....... τι γινεται? *ειμαι με jpy + hardcore@speedmod k12n 500hz kernel..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 προσπαθω να κανω αναβαθμιση στην JS3 μεσω KIES απο jpy. στο patcher βαζοντας XEN μου βγαζει ομως οτι το product code θα ειναι jF3 ....... τι γινεται? *ειμαι με jpy + hardcore@speedmod k12n 500hz kernel..... Οχι λογικα μπερδευεσαι. Αυτο που βγαζει ειναι αυτο που θα νομιζει το kies οτι ειναι. Προχωρα και θα δεις οτι θα σου δωσει την JS3. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Οχι λογικα μπερδευεσαι. Αυτο που βγαζει ειναι αυτο που θα νομιζει το kies οτι ειναι. Προχωρα και θα δεις οτι θα σου δωσει την JS3. μωρε εγω να το κανω ελα ομως που στον οδηγο λεει 6) Άνοιξε το Kies, σύνδεσε το τηλέφωνο και κάνε την αναβάθμιση κανονικά (θα δείς ότι η αναβάθμιση που δίνει είναι η JS3). αλλα δε τη δινει ετσι αλλα ως JF3.... :( μηπως πρεπει να κανω τιποτα με το kernel (γιατι αυτο ψυλιαζομαι οτι εχει καπου σχεση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε παιδια τι στο καλο εχει παθει αυτος ο Doc? Ακολουθει τις παλιες τακτικες του Darky ή μου φαινεται? Παρολο που εχει τοσους beta testers παρα πολλοι εχουν προβλημα με την open kitchen. και διορθωνει καθε μερα την κουζινα,και χανει ο χρηστης τον μπουσουλα... Απτην αλλη ο darky δειχνει πιο συγκρατημενος.Εχει βρει και αυτος beta testers και ετοιμαζει την 9... Σαν να μου φαινεται οτι ο πιτσιρικας εβαλε μυαλο... Συγκρίνεις το kitchen με darkyrom?... κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω καν..το ένα σου δίνει 100 συνδυασμούς για να παίξεις και ο άλλος σου δίνει ένα πράμα έτοιμο και σου λέει αυτό είναι φίλε πάρτο. Και κάτι ακόμα, είχες ποτέ πρόβλημα με το kitchen? Γιατί εγώ δεν είχα ποτέ.. και δεν βλέπω λόγο να αναβαθμίζεις κάθε 3ις και λίγο εφόσον παίζει σωστά. Το μόνο bug που εμφανίστηκε ήταν αυτό με το swype και βγήκε τώρα στην JS3 big deal. W/e ξεφεύγουμε και από το θέμα Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) μωρε εγω να το κανω ελα ομως που στον οδηγο λεει 6) Άνοιξε το Kies, σύνδεσε το τηλέφωνο και κάνε την αναβάθμιση κανονικά (θα δείς ότι η αναβάθμιση που δίνει είναι η JS3). αλλα δε τη δινει ετσι αλλα ως JF3.... :( μηπως πρεπει να κανω τιποτα με το kernel (γιατι αυτο ψυλιαζομαι οτι εχει καπου σχεση...) Τοτε κατι θα πηγαινει στραβα με το spoof. Εκανες τετοια διαδικασια ξανα παλιοτερα για να αναβαθμισεις μεσω kies patcher? Ειχες κανει το τελευταιο βημα που λεει? Ο κερνελ δεν παιζει ρολο τουλαχιστον σε αυτο το σημειο. Απο κει και περα δεν ξερω αν υπαρχει θεμα αν περασεις απο τον συγκεκριμενο κερνελ σε αυτον την JS3. Edited January 20, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τοτε κατι θα πηγαινει στραβα με το spoof. Εκανες τετοια διαδικασια ξανα παλιοτερα για να αναβαθμισεις μεσω kies patcher? Ειχες κανει το τελευταιο βημα που λεει? ναι ειχα ξανακανει στην jpy.ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες για να ξαναγραψω την registry.. ps. βλεπω στον οδηγο την φωτο που εχει βαλει ο tyxerakias .σ αυτη δειχνει product code jf3 επισης...τωρα...ειναι παλια η φωτο? η ετσι ελεγε σε οσους εκαναν το update??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyxterinos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπερα εχω κανει αναβαθμιση σε 2.2 αρχες Γεναρη αλλα το τηλ.παρουσιαζει κατι ψιλοκολληματα στο ανοιγμα μαρκετ κλεισιμο-ανοιγμα εφαρμογων,σκρολαρισμα μενου,οχι οτι πριν δεν ειχε απλα αυξηθηκαν,δεν εχω lag fix ουτε ειμαι root ουτε λειτουργει ο συνδυασμος των 3 πληκτρων για recovery mode μπορω να κανω hard reset αφοβα η υπαρχει περιπτωση να κολλησει το τηλ;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ναι ειχα ξανακανει στην jpy.ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες για να ξαναγραψω την registry.. ps. βλεπω στον οδηγο την φωτο που εχει βαλει ο tyxerakias .σ αυτη δειχνει product code jf3 επισης...τωρα...ειναι παλια η φωτο? η ετσι ελεγε σε οσους εκαναν το update??? Οχι ετσι πρεπει να λεει σου το ειπα και πριν. Εσυ σε αυτην την οθονη κολλας? Παρακατω θα σου γραψει οτι πρεπει να παρεις την JS3. Δεν σου την δινει? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπερα εχω κανει αναβαθμιση σε 2.2 αρχες Γεναρη αλλα το τηλ.παρουσιαζει κατι ψιλοκολληματα στο ανοιγμα μαρκετ κλεισιμο-ανοιγμα εφαρμογων,σκρολαρισμα μενου,οχι οτι πριν δεν ειχε απλα αυξηθηκαν,δεν εχω lag fix ουτε ειμαι root ουτε λειτουργει ο συνδυασμος των 3 πληκτρων για recovery mode μπορω να κανω hard reset αφοβα η υπαρχει περιπτωση να κολλησει το τηλ;:wacko: αν και δε νομιζω με hard reset να παθει τιποτα το κινητο σου καλο θα ηταν να ακολουθησεις τον οδηγο στην πρωτη σελιδα για να εχεις τον συνδιασμο καλου κακου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Οχι ετσι πρεπει να λεει σου το ειπα και πριν. Εσυ σε αυτην την οθονη κολλας? Παρακατω θα σου γραψει οτι πρεπει να παρεις την JS3. Δεν σου την δινει? οχι δε την δινει...το kies αρχιζει και μου βαζει την jf... damn :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 οχι δε την δινει...το kies αρχιζει και μου βαζει την jf... damn :wacko: Τοτε προτεινω μια πληρη απεγκατασταση του kies και εγκατασταση απο την αρχη. Οχι του kies2 φυσικα, αλλα της εκδοσης που εχει στους οδηγους. Για δοκιμασε και ετσι. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafster Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Τοτε προτεινω μια πληρη απεγκατασταση του kies και εγκατασταση απο την αρχη. Οχι του kies2 φυσικα, αλλα της εκδοσης που εχει στους οδηγους. Για δοκιμασε και ετσι. will try red Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά! έχω πρόβλημα με το Gps τελικά και όποια γνώμη πέσει ευπρόσδεκτη είναι. Απο 2.1 JM2 που είχα αρχικά δεν το είχα τεστάρει με χάρτες/πλοηγό ποτέ. 2-3 φορές το είχα ανοίξει για άλλα apps τύπου 'find near starbucks' και είχε λοκάρει άμεσα. Μετά στην 2.2.1 JPY το ξαναδοκίμασα και τίποτα. Νεκρό σχεδόν. ..... Δέν έχω κάνει κάτι ομως ακόμα. Προτείνεται λύση? φτιάχνει αυτό τώρα?φιλε μου κατα 99% καποια εφαρμογη σου εχει <ισοπεδωσει> το gps,κανε αυτο που σου ειπε ο Aλεξ (τυχερακιας) πριν με το gps test και αν δεν..τοτε κανε hard reset,περασε μονο τα apn σου για αρχη και το gps test απο το market και κανε δοκιμη,ειμαι βεβαιος οτι θα σου κλειδωσει αμμεσα.Στην jpy οπως και στην js3 το gps πεταει και αν δοκιμασεις το aura θα δεις οτι κλειδωνει εν ριπη οφθαλμου.θυμισου αφου περασεις τα apn να αφησεις ενεργα τα data του κινητου σου.Εχω καταληξει στο συμπερασμα μετα απο πολλες δοκιμες οτι το κομματι του λειτουργικου μας που αφορα το gps ειναι,αν οχι το πιο ευαισθητο,απο τα πιο ευαισθητα σημεια.Δυστυχως το εχουν αφησει εντελως ανοχυρωτο να δεχεται τις ανελεητες επιθεσεις απο τις διαφορες εφαρμογες(οι οποιες ειναι πααααραα πολλες) που ζητανε προσβαση στο gps μας για δικα τους συμφεροντα και πολλες φορες μας προκαλουν ανεπανορθωτες ζημιες,για αυτο και παρουσιαζονται συχνα παραπονα στο συγκεκριμενο θεμα. Edited January 20, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Λοιπν περασα την js3 το πρωι καθως πηγαινα στην δουλεια :lol: Μου φαινεται οντως πιο γρηγορη απο την JPY και λιγο πιο smooth. Για μπαταρια ακομα δεν ξερω (ειμαι με τις ρυθμισεις του Βασιλη), αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα. Με doc's kitchen (no wipe) φυσικα και hardcore kernel. Παντως ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με την κουζινα. Για το swype αγνοω γιατι δεν το χρησιμοποιω... sent from my Galaxy S using IT Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Λοιπν περασα την js3 το πρωι καθως πηγαινα στην δουλεια :lol: Μου φαινεται οντως πιο γρηγορη απο την JPY και λιγο πιο smooth. Για μπαταρια ακομα δεν ξερω (ειμαι με τις ρυθμισεις του Βασιλη), αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα. Με doc's kitchen (no wipe) φυσικα και hardcore kernel. Παντως ουτε εγω ειχα ποτε προβλημα με την κουζινα. Για το swype αγνοω γιατι δεν το χρησιμοποιω... sent from my Galaxy S using IT Εγω παντως που την πέρασα χθες (no wipe) πάνω στην προηγουμενη kitchen είχα πρόβλημα με το thinkfree office και με το soundhood ..κι ετσι ξαναγυρισα στην προηγουμενη. Btw μου αρεσε το gingerbread keyboard και θεικο ηταν το car home της google. Οσοι εχουν bluetooth κασσετοφωνο δτο αμαξι αξιζει να το δοκιμασουν. Ps το swype της τουλιπας οπως και παλιοτερα της jpa στην kitchen εχει θεμα με τα ελληνικα. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δεν θα πιστεψετε τι εγινε..:blink: εχω froyo JPO stock εκδοση.. εκει που μιλουσα στο τηλ με bluetooth επαιζα με τις επιφανειες εργασια(προσθετα εξτρα και αφαιρουσα) καποια στιγμη κολαει και μετα απο επανακινηση του launcher ειδα οτι προσθεσε 10 επιφανειες(αρχικη οθονη) :X ενω το μεγιστο ειναι 7... και δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις να αφαιρεσω καποια. ουτε με το δαχτυλο και να σειρω καποια στον καδο ανακυκλωσης.(η εφαρμογη κρασαρει). εχει τυχει σε καποιον? η εστω καμια ιδεα να σβησω μερικες χωρις να κανω διαγραφη δεδομενων του launcher απο την διαχειριση εφαρμογων?? παντως αν θελετε μολις ανακαλυψα ενα tip να προσθεσεις παραπανω απο 7 αρχικες οθονες...:p Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δεν θα πιστεψετε τι εγινε..:blink: εχω froyo JPO stock εκδοση.. εκει που μιλουσα στο τηλ με bluetooth επαιζα με τις επιφανειες εργασια(προσθετα εξτρα και αφαιρουσα) καποια στιγμη κολαει και μετα απο επανακινηση του launcher ειδα οτι προσθεσε 10 επιφανειες(αρχικη οθονη) :X ενω το μεγιστο ειναι 7... και δεν με αφηνει να μπω στις ρυθμισεις να αφαιρεσω καποια. ουτε με το δαχτυλο και να σειρω καποια στον καδο ανακυκλωσης.(η εφαρμογη κρασαρει). εχει τυχει σε καποιον? η εστω καμια ιδεα να σβησω μερικες χωρις να κανω διαγραφη δεδομενων του launcher απο την διαχειριση εφαρμογων?? παντως αν θελετε μολις ανακαλυψα ενα tip να προσθεσεις παραπανω απο 7 αρχικες οθονες...:p :blink::blink: Τραβα ενα screenshot να το εχουμε κι αυτο χαχα:lol: Παντως ενας τροπος για να προσθεσεις η να αφαιρεσεις οθονες ειναι να πας σε μια εντελως κενη οθονη και να κανεις pinch zoom in οπως ακριβως κανεις στις φωτογραφιες. Για δοκιμασε μηπως απο εκει σε αφησει να αφαιρεσεις. Αλλιως λογικα με κανενα reboot θα φτιαξει. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 και εκει κρασαρει, το ειχα δοκιμασει... και reboot τιποτε... ειναι σαν να μην υπαρχει κανενα προβλημα...μου βγαζει πανω 9 στρογγυλα για να παω αμεσα σε οποια οθονη θελω...:wacko: μου φαινετε οτι ισως φτιαξει αν κανω επαναφορα απο το titanum... ειχα κανει ενα μπακ-απ πριν μια εβδομαδα..τι λεες? :blink::blink: Τραβα ενα screenshot να το εχουμε κι αυτο χαχα:lol: Παντως ενας τροπος για να προσθεσεις η να αφαιρεσεις οθονες ειναι να πας σε μια εντελως κενη οθονη και να κανεις pinch zoom in οπως ακριβως κανεις στις φωτογραφιες. Για δοκιμασε μηπως απο εκει σε αφησει να αφαιρεσεις. Αλλιως λογικα με κανενα reboot θα φτιαξει. Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Συγκρίνεις το kitchen με darkyrom?... κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω καν..το ένα σου δίνει 100 συνδυασμούς για να παίξεις και ο άλλος σου δίνει ένα πράμα έτοιμο και σου λέει αυτό είναι φίλε πάρτο. Και κάτι ακόμα, είχες ποτέ πρόβλημα με το kitchen? Γιατί εγώ δεν είχα ποτέ.. και δεν βλέπω λόγο να αναβαθμίζεις κάθε 3ις και λίγο εφόσον παίζει σωστά. Το μόνο bug που εμφανίστηκε ήταν αυτό με το swype και βγήκε τώρα στην JS3 big deal. W/e ξεφεύγουμε και από το θέμα Δεν συγκρινα κανενα.Σαφως και αυτο που κανει ο Doc,ειναι πιο δυσκολο(λογο πολλων συνδιασμων) απο αυτο που κανει ο darkyy. Απλά οπως ξαναείπα βγαζει πραγματα public χωρις να τα πολυτεσταρει. Εδωσε cwm 3 χωρις να τεσταρει την συμβατοτητα με τους kernels αν θυμαστε. Καποιοι ειχαν προβλημα με Market και Gmail(και τα αναβαθμισε αργοτερα) Απλα θα προτιμουσα μια πιo stable κουζινα,παρα μια κουζινα με τις τελευταιες εκδοσεις kernel,προγραμματων κτλ. Την γνωμη μου λεω,την γνωμη σου λεσ...Δεν καταλαβαινω το "δεν θα επρεπε να απαντησω καν" Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 και εκει κρασαρει, το ειχα δοκιμασει... και reboot τιποτε... ειναι σαν να μην υπαρχει κανενα προβλημα...μου βγαζει πανω 9 στρογγυλα για να παω αμεσα σε οποια οθονη θελω...:wacko: μου φαινετε οτι ισως φτιαξει αν κανω επαναφορα απο το titanum... ειχα κανει ενα μπακ-απ πριν μια εβδομαδα..τι λεες? Μπορεις να το δοκιμασεις αλλα περιμενε μπας κι εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο. Εισαι με κανεναν πειραγμενο launcher? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 και εκει κρασαρει, το ειχα δοκιμασει... και reboot τιποτε... ειναι σαν να μην υπαρχει κανενα προβλημα...μου βγαζει πανω 9 στρογγυλα για να παω αμεσα σε οποια οθονη θελω...:wacko: μου φαινετε οτι ισως φτιαξει αν κανω επαναφορα απο το titanum... ειχα κανει ενα μπακ-απ πριν μια εβδομαδα..τι λεες? Eρώτηση: Γιατί εισαι με JPO? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 οχι, ειναι ο δικος του... ειχα εγκαταστησει καποια στιγμη απο το μαρκετ το gingbread launcher αλλα δεν το χρησιμοποιησα τελικα... θα περιμενω μηπως και εχει τυχει σε καπιον αλλον... πιστευω οτι επειδη πατησα πολυ γρηγορα το + δεν προλαβε να ανοιξει καπιος handler στων κωδικα και να ανανεωσει την οθονη για την εντολη οτι δεν μπορω να βαλω κ αλλες επιφανειες εργασιας.. Μπορεις να το δοκιμασεις αλλα περιμενε μπας κι εχει τυχει σε κανεναν το ιδιο. Εισαι με κανεναν πειραγμενο launcher? Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
berkous Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 αν δεν κανω λαθως.. ετσι πρεπει να την λενε... εχω το official 2.2 γερμανικο froyo Eρώτηση: Γιατί εισαι με JPO? Παράθεση Antonis.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Για δοκίμασε αυτό πριν πας σε επίπεδο hardware modding ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3469709#post3469709 Έχεις ρίξει πολύ μελέτη. Θα τα δοκιμάσω και εγώ να βγάλω συμπεράσματα. Να είσαι καλα που το έψαξες τόσο πολύ και προτείνεις λύσεις. Επειδή αυτά που δοκίμασα (παρακάτω) ήδη δε με άφησαν ικανοποιημένο μέχρι στιγμής, θα τεστάρω σύντομα τα δικά σου (δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω τον οδηγό σου). Εντάξει δε θα το έφτανα και σε hardware modding αλλά κοντά ήμουνα.. φιλε μου εγω εχω την rom του darky 8.0 και ειναι απιστευτη στο λοκαρισμα ακομα και μεσα στο σπιτι βρισκει δορυφορο και λοκαρει με ακριβεια σε λιγοτερο απο 1λεπτο(μενο στον τελευταιο οροφο)..δεν ξερω ποια 2.2.1 εβαλες αλλα δοκιμασε αυτην που λεω και πιστευω θα δεις αποτελεσμα δεδομενου οτι ειχα οχι τοσο τραγικο προβλημα αλλα με αλλες εκδοσεις και με την 8.1 darky λοκαρει μετα απο κανενα 3λεπτο και χανει σημα.. Ναι αρχικά είχα official 2.2.1 JPY αλλά δεν άντεξα και δοκίμασα την darkys 8.1, αλλά πάλι αργεί. Τη 8.0 δεν την έχω δοκιμάσει αλλά για να το λες και απο περιέργεια μόνο θα τις ρίξω μια ματιά για την απόδοση στο gps. Τώρα είμαι σε διαδικασία φλασαρίσματος για 8.0.. Βάλε το GPS Test και δες τί λέει, αφού ανοιγοκλείσεις το GPS μια φορά... Το GPS μου στην JPY (όπως και στην JPO προηγουμένως) δουλεύει άψογα. Μάλλον τα λογισμικά δεν έχουν μπει καλά. Δοκίμασε το GPS test και δες πόση ώρα κάνει... και αν δεν πιάνει με τη μία, κλείστο (ξετίκαρέ το) και άνοιξέ το πάλι. Επίσης η πρώτη επιλογή με τα δίκτυα στο τηλέφωνό μου είναι μονίμως ξετικαρισμένη, δεν έχω δει να έχει καμία αξία εκτός αν χρησιμοποιείς το google maps. Έχω τικαρισμένες τη 2η και 3η. Κατέβασα το gps test και το σύγκρινα μεταξύ εργοστασιακής 2.2.1 JPY και darkys 8.1, τα συμπεράσματα είναι ότι η 8.1 κλειδώνει πιο γρήγορα. Με official αργεί πολύ.. κλειδώνει 3 δορυφόρους μετά απο 8-10 λεπτά και για να δει 6 παίρνει πάνω απο 10-15λεπτο. Το θέμα όμως είναι ότι τους χάνει, με το που δει παραπάνω απο 6-7 κατευθείαν χάνει το σήμα. Σε darkys 8.1 κλειδώνει όντως στο 3λεπτο, αλλά πάλι max 8-9 δορυφόρους και συνεχίζει να χάνει τυχαία και χωρίς λόγο συνέχεια μερικούς. Το κάνει έντονα όμως και δε ξέρω που οφείλεται αυτό (παρεμβολές σε τσιπ gps?). Το δοκίμασα πολλές φορές και τα συμπεράσματα είναι καθαρά. Συνήθως 8 δορυφόρους βλέπει αλλά υπάρχει μια συνεχόμενη διαδικασία χασίματος-εντοπισμού δορυφόρων. Πως γίνεται να μη έχουν μπει τα καλά τα λογισμικά? αφού κάνω ότι και οι υπόλοιποι στους οδηγούς, δε καταλαβαίνω και πολύ απο Linux... Τις δοκιμές τις έκανα με τις επιλογές 2 και 3 τικαρισμένες. Εδώ έχω και μία απορία, η επιλογή 3 σε μας λέει χρήση αισθητήρων, σε άλλα android που έχω δει και σε ένα 2o που χρησιμοποιούσα μαζί μου στις μετρήσεις η επιλογή 3 ήταν χρήση δικτύων για καλυτέρευση του σήματος (φωτό). Συνεπώς φαντάζομαι παίζει άλλη τεχνολογία ή χρεωνόμαστε με το 3 τικαρισμένο? Πάντως η αλήθεια είναι ότι δε βελτίωσε το σήμα συνολικά η επιλογή αυτή, βελτίωσε το χρόνο που θα χρειαζόταν για να πιάσω 6 δορυφόρους πχ. Μετά το ίδιο φαινόμενο. Τυχαία αναφέρω ότι το άλλο android που είχα μαζί μου (τάξης 130 ευρώ) λόκαρε 13 δορυφόρους max, και τους έπιανε αμέσως με το που άνοιγα το gps test, σε λιγότερο απο λεπτό, ενώ δεν έχανε σήμα απο αυτούς. (φωτό απο to κινητό τραβηγμένη) [ATTACH]18207[/ATTACH] Edited January 20, 2011 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errik Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρε παιδια, το κινητό μου έκανε ένα τρελο, το γέμισα καταλάθος με ταινίες, και πρέπει να τιγκάρισε η μνήμη. Κόλλησε και στην συνέχεια μου έκανε restart, έχοντας χάσει όλες τις επαφές, όλες τις ρυθμίσεις απο όλα τα προγράμματα, και τα περισσότερα προγράμματα δεν λειτουργούν χωρίς επανεγκατάσταση. Από την στιγμή που τελικα΄τιο κινητό αχρηστεύτηκε, λέω μια που θα κάνω την καλή να τα επανεγκαταστήσω, να περάσω και καμια custom rom για να φτουρήσει η δουλειά. Πριν είχα την 2.2.1 περασμένη με KIES Hack και γενικά πήγαινε καλά το κινητό, αλλά η μπαταρία μου κράταγε πολύ λίγο, μπορεί και να μξην έβγαζε 11ωρο (πρέπει κάτι να έπαιζε με το wifi) Ποια ROM μου προτείνετε να περάσω; Για μένα το κινητό είναι εργαλείο, θα ήθελα κάτι σταθερό, χωρίς πολλά bugs (διορθωμένο wifi drain και gps) και προτιμώ να είναι λίγο πιο αργό και σταθερό, παρά να το ζορίσω με τα tweaks για να κερδίσω ταχύτητα και κάνω format κάθε μήνα. Τι μου προτείνετε; Να περάσω πάλι 2.2.1 ή καμια darky; Η kitchen τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts