Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Όποιος μπορεί ασ βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εχω το galaxy s πέρασα την επίσημη 2.2 χωρίς να έχω βγαλει το lagfix με αποτέλεσμα κο κινητο να μενει στο λογότυπο "s" συνεχεια. Δεν μπαίνει με τίποτα σε download mode για να το επαναφερω. Ούτε adb παίζει, ούτε odin ούτε 3 combo fix ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι για αντιπροσωπεία ή ξέρεις κάποιοσ κάποια λύση?

Να σημειώσω οτι δεν κατάφερα κάτι με το usb jig αν και το προσπάθησα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:(

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To κάνει εάν έχεις αναβαθμίσει το task manager. Εαν ακυρώσεις την αναβάθμιση δεν το κάνει.:)

τοτε μπορει πραγματι να οφειλεται σε αυτο διοτι εγω δεν τον εχω αναβαθμισει :happy:

ομως αυτο σημαινει οτι πραγματι δεν τρεχει απο πισω ή οτι τρεχει αλλα δεν το βλεπει...;:wacko:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Α και που είστε, αν χάσουμε την εγγύηση μέσω ενός πιθανού φορμάτ επαναφέρετε αυτή;:)

τι εννοεις ακριβως...; με το φορματ δεν χανεται η εγγυηση ...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

To κάνει εάν έχεις αναβαθμίσει το task manager. Εαν ακυρώσεις την αναβάθμιση δεν το κάνει.:)

Χμμ χρησιμη πληροφορια. Αν θυμαμαι καλα εγω το ειχα αναβαθμισει απο το samsung apps μολις φλασαρα. Thanks.:)

Καλησπέρα παιδιά. Όποιος μπορεί ασ βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εχω το galaxy s πέρασα την επίσημη 2.2 χωρίς να έχω βγαλει το lagfix με αποτέλεσμα κο κινητο να μενει στο λογότυπο "s" συνεχεια. Δεν μπαίνει με τίποτα σε download mode για να το επαναφερω. Ούτε adb παίζει, ούτε odin ούτε 3 combo fix ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Είμαι για αντιπροσωπεία ή ξέρεις κάποιοσ κάποια λύση?

Να σημειώσω οτι δεν κατάφερα κάτι με το usb jig αν και το προσπάθησα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:(

Φιλε μου δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα της βιασυνης και του μη σωστου διαβασματος. Αφου δεν λειτουργουν και τα 3 κουμπια το usb jig επρεπε να σου δουλευει, αφου το κινητο ανοιγει. Εισαι σιγουρος οτι εφτιαξες το jig σωστα? Επειδη δεν εχω δει μεχρι στιγμης περιπτωση ουτε εδω, ουτε και στο xda που να μην λειτουργησει το jig, γιαυτο στο λεω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

τοτε μπορει πραγματι να οφειλεται σε αυτο διοτι εγω δεν τον εχω αναβαθμισει :happy:

ομως αυτο σημαινει οτι πραγματι δεν τρεχει απο πισω ή οτι τρεχει αλλα δεν το βλεπει...;:wacko:

Τρέχει αλλα δεν το βλέπει ο παλιός manager , αυτό το κάνει και στην 2.2 και στην 2.2.1 και σιγά το πράγμα ,απλά για να ανοίγει πιο γρήγορα....

Καλημέρα παιδιά!

έχω πρόβλημα με το Gps τελικά και όποια γνώμη πέσει ευπρόσδεκτη είναι. Απο 2.1 JM2 που είχα αρχικά δεν το είχα τεστάρει με χάρτες/πλοηγό ποτέ. 2-3 φορές το είχα ανοίξει για άλλα apps τύπου 'find near starbucks' και είχε λοκάρει άμεσα. Μετά στην 2.2.1 JPY το ξαναδοκίμασα και τίποτα. Νεκρό σχεδόν. Στο igo κάνει 15-20 λεπτά να πιάσει σήμα.. Όσο για το aura sygic που δοκίμασα δε γίνεται λόγος... το άφησα να πιάσει σήμα μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα μετά απο 30 min. Δεν πιάνει ποτέ..καθαρός ουρανός, πεντέλη περιοχή στο βουνό δοκιμές, συνεπώς δεν τίθεται άλλος λόγος για κάτι πέραν της συσκευής. Διάβασα στο xda το κομμάτι για τα αδύναμα τσιπάκια gps και τις παρεμβολες που δέχονται επειδή είναι κοντά σε cpu.. Δέν έχω κάνει κάτι ομως ακόμα. Προτείνεται λύση? φτιάχνει αυτό τώρα?

Edited by pappasi

Είμαι στις 4 μέρες και 14 ώρες από την τελευταία φόρτιση και η μπαταρία είναι ακόμη στο 11% :lol:

Πολή λίγη χρήση επίτηδες για να δω πόσο θα βγάλει σε μια φάση ανάγκης.

Ως τώρα σύμφωνα με το Battery Indicator Pro έχει μείνει μόνο ~5ώρες ανοιχτό το display και έχουν γίνει ~27min κλήσεων. Περίπου 2 ώρες WiFi μόνο και κλειστά τα Data. ΔΕΝ πέρασε ούτε λεπτό σε airplane mode, το βράδυ μπαίνει απλά σε mute. Φωτεινότητα οθόνης στο min και το βράδυ στο κρεβάτι στο 10% με το Screen Filter.

Επίσης κάθε πρωί "βαράνε" τα alarm του για πάνω από 20 λεπτά μέχρι να σηκωθώ :lol:

Edited by skritikos
typo
Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Χμμ χρησιμη πληροφορια. Αν θυμαμαι καλα εγω το ειχα αναβαθμισει απο το samsung apps μολις φλασαρα. Thanks.:)

Φιλε μου δυστυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα της βιασυνης και του μη σωστου διαβασματος. Αφου δεν λειτουργουν και τα 3 κουμπια το usb jig επρεπε να σου δουλευει, αφου το κινητο ανοιγει. Εισαι σιγουρος οτι εφτιαξες το jig σωστα? Επειδη δεν εχω δει μεχρι στιγμης περιπτωση ουτε εδω, ουτε και στο xda που να μην λειτουργησει το jig, γιαυτο στο λεω.

τι να σου πώ πρέπει να το εφτιαξα σωστα το usb jig. Πες μου και εσύ αν μπορείς πως φτιάχνεται για να το ξαναδώ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

εχω στο κινητο ενος φιλου js3 ....για να του εγκαταστησω kitchen rom πρεπει να κανωwipe data μεσω ClockworkMod Recovery

....?

LG G4

Είμαι στις 4 μέρες και 14 ώρες από την τελευταία φόρτιση και η μπαταρία είναι ακόμη στο 11% :lol:

Πολή λίγη χρήση επίτηδες για να δω πόσο θα βγάλει σε μια φάση ανάγκης.

Ως τώρα σύμφωνα με το Battery Indicator Pro έχει μείνει μόνο ~5ώρες ανοιχτό το display και έχουν γίνει ~27min κλήσεων. Περίπου 2 ώρες WiFi μόνο και κλειστά τα Data. ΔΕΝ πέρασε ούτε λεπτό σε airplane mode, το βράδυ μπαίνει απλά σε mute. Φωτεινότητα οθόνης στο min και το βράδυ στο κρεβάτι στο 10% με το Screen Filter.

Επίσης κάθε πρωί "βαράνε" τα alarm του για πάνω από 20 λεπτά μέχρι να σηκωθώ :lol:

να σε ρωτησω ολα αυτα ειναι σε gsm δικτυο? ή 3g?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

εχω στο κινητο ενος φιλου js3 ....για να του εγκαταστησω kitchen rom πρεπει να κανωwipe data μεσω ClockworkMod Recovery

....?

Αν περασεις την wipe εκδοση δε χρειαζεται μιας και την κανει το τηλ μονο του.

Σχετικα με την js3 δε βρηκες Ελληνικο πληκτρολογιο τελικα? Διαβασα μερικες αναφορες xda αν θυμαμαι καλα που ειχε τα Ελληνικα μεσα στη λιστα των γλωσσων.

Αναφερει ξεκαθαρα στο post οτι εχει κλειστα data. Αρα για πιο 3g/gsm μιλαμε? :p

HSDPA και στη δουλειά (10-12 ώρες κάθε μέρα) και στο σπίτι. Στο -75dBm στo γραφείο και -77 στο σπίτι.

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Αν περασεις την wipe εκδοση δε χρειαζεται μιας και την κανει το τηλ μονο του.

Σχετικα με την js3 δε βρηκες Ελληνικο πληκτρολογιο τελικα? Διαβασα μερικες αναφορες xda αν θυμαμαι καλα που ειχε τα Ελληνικα μεσα στη λιστα των γλωσσων.

ok την wipe θα εγκαταστησω....

ελληνικο swype που ενοουσα δεν βρηκα........??

LG G4

τι εννοεις ακριβως...; με το φορματ δεν χανεται η εγγυηση ...

Εννοώ αν επαναφέρεται η χαμένη εγγύηση που έχει υποστεί η συσκευή μέσω κάποιου hack όπως το lagfix (ή root πχ) αν κάνεις format και μία επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις :) soz για το offtopic :P

Edited by Tyxerakias
FuTuRe TaKeS PlAcE DeEp In SpAcE......

ok την wipe θα εγκαταστησω....

ελληνικο swype που ενοουσα δεν βρηκα........??

Βρε dot lover. :lol:

Υποτιθεται οτι το stock js3 swype περιλαμβανει την Ελληνικη γλωσσα. Κοιταξες μεσα στις διαθεσιμες γλωσσες και δεν υπαρχουν τα Ελληνικα? Btw ετοιμαζω κουζινα και flashαρω σε λιγο.

καλημερα, περασα την νεα εκδοση της 2.2.1 και εχει πολλες εφαρμογες που δεν μου χρειαζονται υπαρχει κανενα προγραμμα για να μπορω να βγαλω της μανισιες εφαρμογες ?

2 τροποι, με ισως ευκολοτερη λυση το titanium backup. Μπορεις να το κανεις και με root explorer.

Edited by amdnikos

θυμιστε μου απο js3 για να βαλω kitchen rom πρεπει να εχω τον συνδυασμο των 3 κουμπιων ...γιατι βαζω το αρχειο της ρομ (το εχω μετονομασει σε update) και δεν το βρισκει...??...///
LG G4

θυμιστε μου απο js3 για να βαλω kitchen rom πρεπει να εχω τον συνδυασμο των 3 κουμπιων ...γιατι βαζω το αρχειο της ρομ (το εχω μετονομασει σε update) και δεν το βρισκει...??...///

Ο συνδιασμος 3 button δεν εχει καμμια σχεση με το περασμα custom rom. Απλα καλο ειναι να υπαρχει σε περιπτωση που γινει κατι στραβα. Τα ονοματα των roms δε πρεπει να τα κανεις μετονομασια μιας και δε θα ξερεις τι rom πας να flashαρεις καθε φορα, ειδικα αν εχεις πανω απο μια στην memory. Η διαδικασια για να flashαρεις rom μεσω recovery ειναι -install zip from sdcard / -choose zip from sdcard, επιλεγεις το αρχειο zip που θες να flashαρεις και εγενετο το φως.:)

Ο συνδιασμος 3 button δεν εχει καμμια σχεση με το περασμα custom rom. Απλα καλο ειναι να υπαρχει σε περιπτωση που γινει κατι στραβα. Τα ονοματα των roms δε πρεπει να τα κανεις μετονομασια μιας και δε θα ξερεις τι rom πας να flashαρεις καθε φορα, ειδικα αν εχεις πανω απο μια στην memory. Η διαδικασια για να flashαρεις rom μεσω recovery ειναι -install zip from sdcard / -choose zip from sdcard, επιλεγεις το αρχειο zip που θες να flashαρεις και εγενετο το φως.:)

οποτε πρεπει να περασω ...??cwr,,,,,σωστα..??

LG G4

οποτε πρεπει να περασω ...??cwr,,,,,σωστα..??

σωστα αλλα αν δε διαβαζεις τι κανεις μην κανεις τπτ

εχω την js3 και 3botons λειτουργουν οκ ,θελω να περασω το recovery2e που διαβαζω απο το πρωτο post του τυχερακιας,ειμαι root κανω to /system mount r/o αντιγραφω τα αρχεια αλλα δεν εχω μετα recovery mod τι κανω λαθος?

Έχει παρατηρήσει κανείς αυξημένη κατανάλωση σε JS3? ( σε σχέση με την JPY )

Καλημέρα παιδιά!

έχω πρόβλημα με το Gps τελικά και όποια γνώμη πέσει ευπρόσδεκτη είναι. Απο 2.1 JM2 που είχα αρχικά δεν το είχα τεστάρει με χάρτες/πλοηγό ποτέ. 2-3 φορές το είχα ανοίξει για άλλα apps τύπου 'find near starbucks' και είχε λοκάρει άμεσα. Μετά στην 2.2.1 JPY το ξαναδοκίμασα και τίποτα. Νεκρό σχεδόν. Στο igo κάνει 15-20 λεπτά να πιάσει σήμα.. Όσο για το aura sygic που δοκίμασα δε γίνεται λόγος... το άφησα να πιάσει σήμα μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και το έκλεισα μετά απο 30 min. Δεν πιάνει ποτέ..καθαρός ουρανός, πεντέλη περιοχή στο βουνό δοκιμές, συνεπώς δεν τίθεται άλλος λόγος για κάτι πέραν της συσκευής. Διάβασα στο xda το κομμάτι για τα αδύναμα τσιπάκια gps και τις παρεμβολες που δέχονται επειδή είναι κοντά σε cpu.. Δέν έχω κάνει κάτι ομως ακόμα. Προτείνεται λύση? φτιάχνει αυτό τώρα?

Για δοκίμασε αυτό πριν πας σε επίπεδο hardware modding ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3469709#post3469709

υπαρχουν καπου οδηγιες για να βαλουμε ClockworkMod Recovery...???

Βαλε τον Rom Manager και εκει λεει flash clockworkmod recovery..πατας και οκ!

• The topic was unlocked