tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια εδω ειναι το πρωτο βιντεο απο τα 5 που εχει ανεβασει ενας τυπος που σου δειχνει πως ακριβως να κανεις sim unlock, μετα root, μετα cwm rcovery, μετα να βαλεις custom rom και kernel. Πιστευω ειναι πιο ευκολο για καποιον να δει αυτο και μετα να παει να flashαρει. Δυο πραγματα δεν ειμαι σιγουρος γιατι τα εκανε: 1) Γιατι περασε no wipe rom, βλακεια δεν εκανε? Δεν παταει καλυτερα με wipe? 2) Αυτο το voodoo lagfix ειναι το γνωστο (σκετο) lagfix? Πρεπει να το βαζουμε στις καινουριες custom η οχι? Αυτααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια εδω ειναι το πρωτο βιντεο απο τα 5 που εχει ανεβασει ενας τυπος που σου δειχνει πως ακριβως να κανεις sim unlock, μετα root, μετα cwm rcovery, μετα να βαλεις custom rom και kernel. Πιστευω ειναι πιο ευκολο για καποιον να δει αυτο και μετα να παει να flashαρει. Δυο πραγματα δεν ειμαι σιγουρος γιατι τα εκανε: 1) Γιατι περασε no wipe rom, βλακεια δεν εκανε? Δεν παταει καλυτερα με wipe? 2) Αυτο το voodoo lagfix ειναι το γνωστο (σκετο) lagfix? Πρεπει να το βαζουμε στις καινουριες custom η οχι? Αυτααα.... 1) ισως αλλα ειναι πιο ελαφρια...εξαλου το κινητο ηταν καινούριο... 2) στις καινουριες custom δεν χρειαζεται...εγω που εχω kitchen ...οχι... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 1) ισως αλλα ειναι πιο ελαφρια...εξαλου το κινητο ηταν καινούριο... 2) στις καινουριες custom δεν χρειαζεται...εγω που εχω kitchen ...οχι... Αν ομως εχεις περασει αλλη custom και θες να αλλαξεις, καλυτερα wipe ετσι? Και τοτε γιατι με το voodoo lagfix που εκανε απο 1200 πηγε 1500 στο quadrant? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Αν ομως εχεις περασει αλλη custom και θες να αλλαξεις, καλυτερα wipe ετσι? Και τοτε γιατι με το voodoo lagfix που εκανε απο 1200 πηγε 1500 στο quadrant? ναι καλυτερα..... το quadrant ειναι μια αποψη...οχι μετρο συγκρισης...για εμενα...εξαλλου στο faq speedmod αναφερει οτι ειναι συμβατο το Voodoo lagfix και προτεινει EXT4 All lagfix... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 στο faq speedmod αναφερει οτι ειναι συμβατο το Voodoo lagfix και προτεινει EXT4 All lagfix... Συγνωμη, αλλα δεν το καταλαβα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodo80s Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 μαγειρευτηκε και η js3 οποιος πιστος αποτην κουζινα ας περασει.....:) Παράθεση θοδωρης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Συγνωμη, αλλα δεν το καταλαβα αυτο. h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=804317 βγηκε και FIX UPDATE: 19.Jan.2011_110% SAFE 3-Button Combo FiX for Selected/ALL Firmwares...!!! Edited January 19, 2011 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Γεια σας παιδια εβαλα με odin την JS3 σκετο το PDA, χωρις pit kai τικ στο repartition, οταν μου ανοιγει εκει στο αρχικο μενου που λεει insert sim και παταμε συνεχεια , κολλαει και δεν με αφηνει να κανω τιποτα (κανει συνεχομενα force close), δοκιμασα και με sim μεσα...μου ζηταει το pin και μετα παλι κολλαει στην ενδειξη φορτωση σιμ, το δοκιμασα το flash kai με PDA και PIT , χωρις τικ στο repartition και παλι τα ιδια. Δεν το εκανα με τον τον ποιο απλο τροπο του τυχερακια διοτι το kies δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο, εχω win7 64bit, και εχω κοιταξει και για αρχεια με μεγαλο ονομα με ενα patch απο ενα ποστ εδω μεσα, kies εκδοση 1.5.3 ( σαν συσκευη αποθηκευσης αναγνωριζεται κανονικα απο το laptop) TEΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΕΚΑΝA FACTORY RESET ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ RECOVERY MODE KAI ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΥΦ!! Edited January 19, 2011 by vraptis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=804317 βγηκε και FIX UPDATE: 19.Jan.2011_110% SAFE 3-Button Combo FiX for Selected/ALL Firmwares...!!! Αυτη ειναι η μεθοδος που υπαρχει στους οδηγους. Το update ειναι καποιες επεξηγησεις σχετικα με την μεθοδο μεσω heimdall. Θα ενημερωσω τον Αλεξ αν θελει να προσθεσει κατι στους οδηγους. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει αναφερθει και δεν το ειδα ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να κανω root στην εκδοση 2.2.1. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει αναφερθει και δεν το ειδα ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να κανω root στην εκδοση 2.2.1. ? superoneclick ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 superoneclick ;)Καποιο link με tutorial για το galaxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καποιο link με tutorial για το galaxy? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkaka Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπερα σε ολους παιδια. Εχω ενα προβληματακι. Αφου εκανα install to darky's v 8.1, πλεον μου λεει οτι τα maps δεν ειναι installed, και το android market de με βαζει, λεει network error. Εχει συναντησει κανενας αλλος αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 μαγειρευτηκε και η js3 οποιος πιστος αποτην κουζινα ας περασει.....:) και απο οτι βλεπω εχει Internet Browser Android 2.2.1 Browser JS3 ....???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkaka Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια το v 8.0 tou Darky φαινεται πιο σταθερο η ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει με τις επιλογες στην kitchen? Δεν ξερω τι ειναι η καθε επιλογη (μονο τα βασικα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει με τις επιλογες στην kitchen? Δεν ξερω τι ειναι η καθε επιλογη (μονο τα βασικα)... οπως......αυτο σε βοηθαει..???--->https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ρε παιδια βρηκα αυτο στο XDA και με τα ελαχιστα Αγγλικα μου νομιζω κατι λεει για καποιο fix για την μπαταρια . Αlex η οποιος αλλος φιλος μπορει ας κανει μια μεταφραση . Originally Posted by lpy View Post Minor battery drain bug found [Tested on SpeedMod kernel - but may work the same on other kernels with bootanimation.zip support] This applies to anyone with a custom boot animation with/or boot sound disabled. What does the bug do? It consumes an extra 8mA in standby, which isn't a great deal, but also may not allow you to achieve that magical 1% overnight loss. What causes it? I don't know the specifics - possibly something to do with the audio driver? - but I do know that once a sound is played, the bug is dead, until the next reboot. Because the default Samsung boot screen includes the sound file, the bug never existed, by default. However, once you alter the bootup by using a custom bootanimation.zip (which also disables the bootup sound), the battery drain bug is present, until, as I mentioned, a sound is played - such as an mp3, notification sound, etc... How do I find bootanimation.zip? Either in /system/media/bootanimation.zip or /data/local/bootanimation.zip The default startup sound sucks, how can I change it? Edit /system/etc/PowerOn.wav. I changed mine to a little "beep", so I know for sure the sound file has been played. You typed stuff in bold, is the bug really that bad? Nah, it's only minor. But now that you know, you can do something about it Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδιά μην το τραβάμε άλλο δεν έχει νόημα. Δε χρειάζονται τέτοιες αντιπαραθέσεις, όλοι να βοηθήσουμε προσπαθούμε. Τα προηγούμενα μηνύματα αφαιρέθηκαν, και θα παρακαλέσω να τελειώσει εδώ το θέμα... Θα διορθώσω τους οδηγούς προσθέτοντας 2.2.1 όπου χρειάζεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 οπως......αυτο σε βοηθαει..???--->https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AogZWrkhKqgQdE8yMWI2LWlSR3IwM0dnYmdLX2kzMEE&hl#gid=0 Ναι, σε ευχαριστω πολυ! Το διαβαζω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Ρε παιδια βρηκα αυτο στο XDA και με τα ελαχιστα Αγγλικα μου νομιζω κατι λεει για καποιο fix για την μπαταρια . Αlex η οποιος αλλος φιλος μπορει ας κανει μια μεταφραση . Aυτό αφορά μόνο αυτούς που έχουν βάλει κάποια custom rom που αλλάζει την αρχική οθόνη όταν το τηλέφωνο ανοίγει (αυτή με το γαλαξία που γυρνάει), η οποία rom σβήνει και τον ήχο εκκίνησης. Αυτός λέει ότι αν δεν παιχτεί κάποιος ήχος από το τηλέφωνο , παρατηρεί ότι η μπαταρία χάνει ισχύ. Και ότι δεν το είχανε δει πιο πριν, γιατί παιζότανε ο ήχος εκεί στην εκκίνηση. Το γιατί χάνει ισχύ δεν είναι γνωστό, υποθέτει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους drivers του ήχου. Δεν έχω ιδέα αν ισχύει αυτό, αλλά αν δεν έχεις βάλει κάποια ρομ που σου έχει αλλάξει την εικόνα εκκίνησης σε κάτι χωρίς ήχο, δε σε αφορά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Aυτό αφορά μόνο αυτούς που έχουν βάλει κάποια custom rom που αλλάζει την αρχική οθόνη όταν το τηλέφωνο ανοίγει (αυτή με το γαλαξία που γυρνάει), η οποία rom σβήνει και τον ήχο εκκίνησης. Αυτός λέει ότι αν δεν παιχτεί κάποιος ήχος από το τηλέφωνο , παρατηρεί ότι η μπαταρία χάνει ισχύ. Και ότι δεν το είχανε δει πιο πριν, γιατί παιζότανε ο ήχος εκεί στην εκκίνηση. Το γιατί χάνει ισχύ δεν είναι γνωστό, υποθέτει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους drivers του ήχου. Δεν έχω ιδέα αν ισχύει αυτό, αλλά αν δεν έχεις βάλει κάποια ρομ που σου έχει αλλάξει την εικόνα εκκίνησης σε κάτι χωρίς ήχο, δε σε αφορά. Την Darky 8.2 εχω βαλει και εχω αλλαξει bootanimation χωρις ηχο κατα την εκκινηση . Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Την Darky 8.2 εχω βαλει και εχω αλλαξει bootanimation χωρις ηχο κατα την εκκινηση . Ok, τότε αυτός λέει ότι χάνει το τηλέφωνό σου ισχύ μέχρι να παίξεις κάποιον ήχο. Ή βάλε το αρχικό bootanimation, ή παίξε κάποιον ήχο :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Το διαβασα το RomKitchen Help Sheet και μονο στο csc και στο keyboard δεν ξερω τι επιλογες να βαλω...(θελω ελληνικο και αγγλικο απλο και ελληνικο και αγγλικο swype!) Να σας πω και τις βασικες επιλογες μην εχω κανει καμια πατατα! Base Rom: JS3 wipe CSC: περιμενω τι θα μου πειτε Kernel: Hardcore Modem: JPY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts