Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι απλως προσεξε να δεις αν εχεις το αρχειο που λεει μονο απο εκει και επειτα διαγραφεις τα αλλα 2 αρχεια:D

Ναι το κοιταξα και τα 3 αρχεια εκει ειναι κανονικα. Απο εγκυκλοπεδικη περιεργεια περισσοτερο ρωταω, δεν ενδιαφερομαι να το σκαλισω το συγκεκριμενο. Μια χαρα ειναι το COS μου, ασε που στο service του αλλαξαν τα φωτα οποτε μπορει να μην υπαρχει καν ουτε σαν backup το DBT που ειχα στη συσκευη μου. Οχι δεν ειναι προβλημα, εκτος φυσικα αν θες να παρεις ελληνικη rom απο Kies.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπα με βλεπω τελικα να αναβαθμιζω ετσι με τις xw μονο... εκτος αν η επισημη που βγει στην ελλαδα ειναι πιο καινουργια xw :p δυσκολο δηλαδη :p

Παιδια μια ερωτηση πριν το φλασηαρω το κινητο ! Το θεμα που υπαρχει εδω σχετικα με το CSC & recover product code ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787163 ) ειναι αναγκαιο να το κανω ? Δεν θελω να μπλεξω με εντολες linux !!!

οχι δεν χρειαζεται...

βγηκε τωρα και η jpx και ειμαι και εγω σε μεγαλο διλημμα...

δεν εχω καποιο προβλημα με την jpu, απλα φοβαμαι μην ισχυει αυτο που λεει ο truckman οτι ισως ειναι πειραματικη η jpu

αυτο που με προβληματιζει με τη jpu ειναι οτι ακομη δεν εχει ενημερωθει το samsung apps με τις καινουριες εφαρμογες σε αντιθεση με την jpx

αυτη εχει ελληνικα κιολας?

η jpx ξερω οτι προοριζεται για την Αγγλια, η jpu για ποιο region ειναι?

και κατι ακυρο...

το να παιρνει η Αγγλια εκδοσεις 2.2.1 και εμεις να μην εχουμε παρει ακομη επισημα τη 2.2 ειναι ντροπη

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

οχι δεν χρειαζεται...

βγηκε τωρα και η jpx και ειμαι και εγω σε μεγαλο διλημμα...

δεν εχω καποιο προβλημα με την jpu, απλα φοβαμαι μην ισχυει αυτο που λεει ο truckman οτι ισως ειναι πειραματικη η jpu

αυτο που με προβληματιζει με τη jpu ειναι οτι ακομη δεν εχει ενημερωθει το samsung apps με τις καινουριες εφαρμογες σε αντιθεση με την jpx

και κατι ακυρο...

το να παιρνει η Αγγλια εκδοσεις 2.2.1 και εμεις να μην εχουμε παρει ακομη επισημα τη 2.2 ειναι ντροπη

Επίσης ντροπή είναι παντού μα παντού να υπάρχει η τούρκικη γλώσσα και όχι η δική μας :/

Καλημέρα σε ολους!! Εχω την jpu 2.2.1 και εχω επιλεξει XEU υπαρχει πιθανοτητα να δω στο λογαριασμο μου τιποτα τρελες χρεωσεις ?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Καλημέρα σε ολους!! Εχω την jpu 2.2.1 και εχω επιλεξει XEU υπαρχει πιθανοτητα να δω στο λογαριασμο μου τιποτα τρελες χρεωσεις ?

Καλημέρα, οι χρεώσεις έχουν σχέση με το τι ανεβωκατεβάζεις και όχι με το τι rom ή sales code έχεις.

Γιώργος

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Καλημέρα, οι χρεώσεις έχουν σχέση με το τι ανεβωκατεβάζεις και όχι με το τι rom ή sales code έχεις.

Γιώργος

απλα ελεγα μηπως οι εταιριες πχ vodafone μας βλεπουν σα να ειμαστε στο εξωτερικο και μας χρεωνουν αναλογος, ισως να λεω και βλακειες δεν ξερω γιαυτο ρωταω, παντος εγω το xeu το αλλαξα με τον τροπο στο ποστ 1873 και μαλλον επιασε αλλα πως ειμαι σιγουρος οτι αλλαξε πως μπορω να το δω? και δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το οφελος αυτης της αλλαγης?

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

απλα ελεγα μηπως οι εταιριες πχ vodafone μας βλεπουν σα να ειμαστε στο εξωτερικο και μας χρεωνουν αναλογος, ισως να λεω και βλακειες δεν ξερω γιαυτο ρωταω, παντος εγω το xeu το αλλαξα με τον τροπο στο ποστ 1873 και μαλλον επιασε αλλα πως ειμαι σιγουρος οτι αλλαξε πως μπορω να το δω? και δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το οφελος αυτης της αλλαγης?

Οχι.. relax .. δεν ισχύει αυτό:rolleyes:

και κατι ακυρο...

απ οτι ειδα πρεπει να ειναι για το ιδιο region γιατι στην επιλογη των product codes ειχαν ακριβως μα ακριβως τις ιδιες επιλογες(πολυ περιορισμενες).

το οτι ειναι ντροπη να μας εχουν στο φτυσιμο..δεν το συζητω καθολου,για αυτο ακριβως το λογο μου την εδωσε εχθες και αρχισα το φλασαρισμα (δεν το ειχα σκοπο,αγανακτησα και θυμωσα ομως)

εχει κανονικα τα ελληνικα η jpx εκτος απο το πληκτρολογιο (κριμα γιατι το default πληκτρολογιο της samsung στην froyo ειναι πολυ ωραιο)

παντως παιδια,ετσι εγκυκλοπαιδικα,εχω τις καλυτερες εντυπωσεις ως στιγμης,καμια σχεση με την 2.1 και με την jpa που ειχα δοκιμασει.

Επίσης ντροπή είναι παντού μα παντού να υπάρχει η τούρκικη γλώσσα και όχι η δική μας :/

+1000000 αυτο κι αν ειναι ειναι ντροπη!!!!!ακριβως την ιδια παρατηρηση εκανα εχθες και το κουβεντιαζα με την γυναικα μου

Edited by truckman

+1000000 αυτο κι αν ειναι ειναι ντροπη!!!!!ακριβως την ιδια παρατηρηση εκανα εχθες και το κουβεντιαζα με την γυναικα μου

κακά τα ψέμματα αλλά ρε παιδιά είναι και 70 εκκατομύρια όπως και να το κάνουμε

Froyo 2.2.1 (jpu) - Darky's v5.6 FINAL FINISH Gingerbread Edition !!!

μολις περασα την παραπανω rom

το πρωτο που ειδα καλυτερευση στην απεικονιση του gsm σηματος

και του wifi

γρηγορο κατεβασμα εφαρμογων και εγκατασταση απο το νεο market

δεν ξερω αν εχει πειραγμενη συχνοτητα αλλα δεν εχω ουτε υποψια lag (εφαρμογες, οχι τις μανισιες, θελει 1μιση δευτερολεπτο να τις ανοιξει)δεν εχω περασει ουτε lag fix ουτε autostar, τιποτα

και στο quabrant εβγαλα 1450 σκορ

προτεινετε να προσεξω κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κακά τα ψέμματα αλλά ρε παιδιά είναι και 70 εκκατομύρια όπως και να το κάνουμε

το θεμα φιλε συνονοματε ειναι οτι ολα αυτα τα χρωστανε στους ελληνες και στην ελληνικη γλωσσα!!!

το θεμα φιλε συνονοματε ειναι οτι ολα αυτα τα χρωστανε στους ελληνες και στην ελληνικη γλωσσα!!!

Αν μας δινανε όλοι αυτά που μας χρωστανε τωρα θα ειμασταν κυρίαρχοι του πλανήτη :P

Φίλτατοι είναι 70 εκατομ. πιθανοί πελάτες και είμαστε 10 (και υποδουλωμένοι στο ΔΝΤ) οπότε μάλλον μας έχουν σε υπόληψη κατά το 1/7 αυτών

:tease:

Froyo 2.2.1 (jpu) - Darky's v5.6 FINAL FINISH Gingerbread Edition !!!

μολις περασα την παραπανω rom

το πρωτο που ειδα καλυτερευση στην απεικονιση του gsm σηματος

και του wifi

γρηγορο κατεβασμα εφαρμογων και εγκατασταση απο το νεο market

δεν ξερω αν εχει πειραγμενη συχνοτητα αλλα δεν εχω ουτε υποψια lag (εφαρμογες, οχι τις μανισιες, θελει 1μιση δευτερολεπτο να τις ανοιξει)δεν εχω περασει ουτε lag fix ουτε autostar, τιποτα

και στο quabrant εβγαλα 1450 σκορ

προτεινετε να προσεξω κατι?

δε χρειαζεται να προσεξεις κατι ειναι σουπερ αυτη η ρομ τη φοραω και γω

βεβαια το σκορ που εβγαλες ειναι γιατι ειναι ενεργοποιημενο το voodo lagfix να το ξερεις

Αν μας δινανε όλοι αυτά που μας χρωστανε τωρα θα ειμασταν κυρίαρχοι του πλανήτη :P

Φίλτατοι είναι 70 εκατομ. πιθανοί πελάτες και είμαστε 10 (και υποδουλωμένοι στο ΔΝΤ) οπότε μάλλον μας έχουν σε υπόληψη κατά το 1/7 αυτών

δυστυχως καπως ετσι ειναι τα πραγματα... :(

τελος παντων, αρκετα με τα off topic

δυστυχως καπως ετσι ειναι τα πραγματα... :(

τελος παντων, αρκετα με τα off topic

Εγω παλι νομιζω οτι ειμαστε λιγακι υπεροπτες για να μην πω κομπλεξικοι

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

κομπλεξικοι επειδη οι αλλοι ειναι 70 εκατομμυρια και εμεις 10???

ειμαι off topic αλλα δεν μπορουσα να μην απαντησω..κομπλεξικοι γιατι φιλε μου??επειδη και το καλημερα που κατορθωνουν να βγαλουν απο το στομα τους το χρωστανε σε εμας??επειδη ολη η τεχνολογια που υπαρχει εχει ξεκινησει και βασιζεται στα ελληνικα??επειδη καμαρωνουμε που ειμαστε ελληνες???ναι φιλτατε,καμαρωνω και δοξαζω Τον Θεο που γεννηθηκα ελληνας!!!(το αν καποια λαμογια μας εχουν διασειρει δεν φταιμε εμεις)

φιλικα παντα

και παλι σορυ για το off topic

ρε παιδια τελικα πως αναβαθμιζουμε σε xxjpx

στην αρχη το εκανα με odin,κατεβασα το tar αρχειο και το pit απο samsunfirmware.με το που το περασα και εκανε επανεκινηση η συσκευη,δεν μπουταρε με την καμια...του ξαναπερασα την bujp8 που ειχα αλλα τωρα η μισες εφαρμογες κρασαρουν δεν ανοιγουν ουτε αυτες.

Προσπαθησα με το kies και την χακια που βρηκα στο xda,το δηλωσα σαν κινητο Αγγλιας μου βρηκε την αναβαθμιση αλλα στα μισα κολλαει και με πεταει εξω.

εσεις που την περασατε,πως την περασατε?δεν ειχατε κανενα προβλημα?δεν ξερω τι να κανω πια.

Παιδιά καλησπερα. Και εγω οπως πολλοι αλλοι φανταζομαι ειχαν μπερδευτει με την αλλαγη της product code σε KOR που προκαλουσε το φλασαρισμα με jpu. Ετσι και γω αν και το κινητο δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα κατι με ετρωγε να την επαναφερω σε cos που ηταν το αρχικο. Βέβαια ολοι οι τροποι που διαβασα εγραφαν για hard reset της συσκευης και αντε παλι απο την αρχη να βαζεις τα διαφορα καλουδια. Ετσι τυχαια μια μερα διαβασα για διαγραφη δυο αρχειων (1. nv_data.bin και 2. nv_data.bin.md5) με τον root expolorer απο το φακελλο efs αρκει στο φακελλο να υπαρχει το αρχειο nv_data.bak (προκειται για backup του αρχικου product code). Μετα κανεις restart και ολα οπως πριν οσον αφορα τον product code και πολυ σημαντικο χωρις hard reset τουλαχιστον για αυτους που αποφασισαν το restore λιγο καθυστερημενα.

για το product code κοιτα στο ποστ 1873 ;):D

To δοκιμασες δηλαδη? Απλα σβηνοντας τα 2 αρχεια επανηλθε στο product code που ειχε η συσκευη οταν την αγορασες μετα το restart?

κι ομως παιδια,δουλεψε,επανεφερα το product code σε eur που ειχα αρχικα.

ρε παιδια τελικα πως αναβαθμιζουμε σε xxjpx

στην αρχη το εκανα με odin,κατεβασα το tar αρχειο και το pit απο samsunfirmware.με το που το περασα και εκανε επανεκινηση η συσκευη,δεν μπουταρε με την καμια...του ξαναπερασα την bujp8 που ειχα αλλα τωρα η μισες εφαρμογες κρασαρουν δεν ανοιγουν ουτε αυτες.

Προσπαθησα με το kies και την χακια που βρηκα στο xda,το δηλωσα σαν κινητο Αγγλιας μου βρηκε την αναβαθμιση αλλα στα μισα κολλαει και με πεταει εξω.

εσεις που την περασατε,πως την περασατε?δεν ειχατε κανενα προβλημα?δεν ξερω τι να κανω πια.

μην αγχωνεσαι,εδω ειμαστε ολοι.καταρχην μπες στο recovery και κανε ενα wipe data/factory reset γιατι με τα φλασαρισματα που εκανες δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει.τελειωνεις με αυτο,ανοιγεις odin,βαζεις στο pda το αρχειο .tar που κατεβασες,δεν βαζεις pit και δεν τικαρεις το repartition!!!δεν βαζεις πουθενα και τιποτα καπου αλλου.βαζεις το κινητο σε download mode,πατας start και λογικα θα ξεκινησει η διαδικασια.

Edited by truckman

τελια μολις τα καταφερα.απλα δεν χρειαζονταν να τικκαρω το repatition sto odin

το τηλεφωνο παει σφαιρα!!!!!

τωρα συνεχιζω να το κανω root να του βαλω ελληνικο swypw και να δω τι θα κανω με αυτο το product code.τωρα ,μου γραφει kor δεν ξερω να το αφησω ετσι?

ειμαι off topic αλλα δεν μπορουσα να μην απαντησω..κομπλεξικοι γιατι φιλε μου??επειδη και το καλημερα που κατορθωνουν να βγαλουν απο το στομα τους το χρωστανε σε εμας??επειδη ολη η τεχνολογια που υπαρχει εχει ξεκινησει και βασιζεται στα ελληνικα??επειδη καμαρωνουμε που ειμαστε ελληνες???ναι φιλτατε,καμαρωνω και δοξαζω Τον Θεο που γεννηθηκα ελληνας!!!(το αν καποια λαμογια μας εχουν διασειρει δεν φταιμε εμεις)

φιλικα παντα

και παλι σορυ για το off topic

Δεν ειπα εγω να ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες.Αλλα ελεος, χρωστανε τα παντα σε εμας;Το οτι απο εμας ξεκινησαν καποια πραγμτα πριν πολλα, παρα πολλα χρονια δε σημαινει οτι ειναι κανενας υποχρεωμενος να μας ταιζει οσο ζουμε.Και με αυτη τη λογικη ολοι χρωσταμε σε καποιους κατι.Καθε λαος εχει φτιαξει κατι για το οποιο ειναι περηφανος και απο το οποιο εχουμε βελτιωσει τη ζωη μας.Οσο αφορα την τεχνολογια, σκεψου και εσυ πως θα ειμασταν χωρις τις γερμανικες και κινεζικες βιομηχανιες.

τελια μολις τα καταφερα.απλα δεν χρειαζονταν να τικκαρω το repatition sto odin

το τηλεφωνο παει σφαιρα!!!!!

τωρα συνεχιζω να το κανω root να του βαλω ελληνικο swypw και να δω τι θα κανω με αυτο το product code.τωρα ,μου γραφει kor δεν ξερω να το αφησω ετσι?

εγω το γυρισα σε xeu,νομιζω και τα υπολοιπα παιδια που την περασαν αυτο εκαναν .για πληκτρολογιο θα σου προτεινα να βαλεις το smartkeyboard pro,ειναι πολυ καλο και πληρως παραμετροποιησιμο,αυτο εβαλα τωρα και εβγαλα το htc ime

• The topic was unlocked