Jump to content

Hacks/Aναβαθμίσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

έχει δοκιμάσει κανείς την stock JPU vs Darky's; Έχουν μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα και κατανάλωση μπαταρίας; Θέλω να φλασάρω σήμερα και έχω δίλημμα ποια από τις δύο ROM να βάλω!!!

Όποια βοήθεια/πρόταση ευπρόσδεκτη!!!

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 12,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κρίμα...η αγωνία...

Για το θέμα του gps : Ελεγξε άν στό /mnt/sdcatr/gps/gps.conf καί στό

/system/etc/gps.conf Γράφει γιά europe και όχι north amerika.πρέπει

δηλαδή να έχει ρύθμιση για ευρωπαικούς δορυφόρους.Αν έχεις το sgs tools

πάς στό gps fix και εκεί έχει βελάκι και διαλέγεις europe.pool.ntp.org γιατί

είναι επιλεγμένο ήδη(stock) το north-amerika.pool.ntp.org ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ λοκάρει

σε 3-10 δευτερόλεπτα όπως σε μένα,γιατί ψάνει βορειοαμερικανικούς δοριφόρους

Δές και τα δικά μου gps conf sto συνημμένο...

Eκανα και γω το Gps fix σε Europe αφου διαβασα καλα λογια αλλα το δοκιμασα μονο ακινητος και δεν λοκαρει με το μαμα "Πλοηγηση" καθολου.Ουτε και με το "Χαρτης" της Google.Εννοεις οτι λοκαρει σε τοσο λίγο (3-10 δευτ) εν κινηση ετσι?

Αν εννοεις ομως οτι εχεις καποιο Destinator με το mls (καρτα φιλου) και το Νavigon (10 days trial version) που εχω δοκιμασει λοκαρει πολυ γρηγορα και ακινητος.Με την μαμα "Πλοηγηση" ειναι το θεμα μου.Αυτο διορθωνει το GPS FIX?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

η jpa ειναι με 803pit ε??

η jpa απο τον οδηγο του τυχερακια ειναι με 512

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια γεια σας θελω να φλασσαρω το γαλαξια μου και λεω να βαλω την jpa απο τον οδηγο του τυχερακια.τη λετε?ειναι γρηγορη?καλη?ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γεια σας θελω να φλασσαρω το γαλαξια μου και λεω να βαλω την jpa απο τον οδηγο του τυχερακια.τη λετε?ειναι γρηγορη?καλη?ευχαριστω

JPU βάλε. Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με JPA-JPO και αλλοι ακόμα και με 2.1..

JPU βάλε. Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα με JPA-JPO και αλλοι ακόμα και με 2.1..

ειναι καλυτερη? που την βρισκω αυτη φιλε μου?γιαυτο ρωταω φιλε μου να μαθω και εγω για την καλυτερη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα

έχει δοκιμάσει κανείς την stock JPU vs Darky's; Έχουν μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα και κατανάλωση μπαταρίας; Θέλω να φλασάρω σήμερα και έχω δίλημμα ποια από τις δύο ROM να βάλω!!!

Όποια βοήθεια/πρόταση ευπρόσδεκτη!!!

Ευχαριστώ

Του darky η 5.5 έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, και φυσικά είναι πιο ταχύτατη :>

ειναι καλυτερη? που την βρισκω αυτη φιλε μου?γιαυτο ρωταω φιλε μου να μαθω και εγω για την καλυτερη

1) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9672840&postcount=1

2) cf root: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

Aν χρείαζεσαι βοήθεια δες το videaki εδώ http://www.youtube.com/watch?v=RIO4LUONhNE&feature=player_embedded

φιλε μου εχει ελληνικο πληκτρολογιο και τα αλλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου εχει ελληνικο πληκτρολογιο και τα αλλα?

Μπορείς να του βάλεις εσύ ότι θες !

Μπορείς να του βάλεις εσύ ότι θες !

εαν μπορεις να με φοηθησεις φιλε μου που θα βρω το ελληνικο πληκτρολογιο το swype/και οτι αλλο ειναι ετσι καλο

[sIGPIC][/sIGPIC]

εαν μπορεις να με φοηθησεις φιλε μου που θα βρω το ελληνικο πληκτρολογιο το swype/και οτι αλλο ειναι ετσι καλο

Σου στέλνω links σε pm για το swype kai to smart keyboard που είναι όλα τα λεφτά!

Σου στέλνω links σε pm για το swype kai to smart keyboard που είναι όλα τα λεφτά!

ΟΚ :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΟΚ :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:

Στα έγραψα λίγο βιαστικά επειδή πρέπει να φύγω.

Ακολούθα τον οδηγό στο βίντεο όπως είναι και είσαι κομπλέ!

Του darky η 5.5 έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, και φυσικά είναι πιο ταχύτατη :>

Θα μπορεσω να βαλω BLN με την darky; Ρωταω γιατι αναφερει οτι δεν το εχει μεσα!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Θα μπορεσω να βαλω BLN με την darky; Ρωταω γιατι αναφερει οτι δεν το εχει μεσα!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα μιας και δεν χρησιμοποίησα ποτέ BLN..

Ρώτα στο forum τους εκεί και θα σου πούν :D

Ολα καλα με τις ....ανεπισημες εκδοσεις αλλα το kies δεν αναγωριζει το κινητο ουτε γινεται πλεον αναβαθμιση. Ολα εχουν και τα αρνητικα τους...! καλυτερα να βαζεις κατι επισημο κι ας αργει κατα τη γνωμη μου!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ !!!!Χα χα χα χα :).

Βασιλάκη έπεσες μέσα κατά το ήμισυ. Η αλήθεια είναι ότι μετράω αντίστροφα και όσο αργούν να μας δώσουν την αναβάθμιση, τόσο βράζω!!!!

Το μεσημέρι που θα πίνω το καφεδάκι πάντως υπάρχει μία πιθανότητα να την φλασάρω.

Αυτό το σαββατοκύριακο θα ξεκινήσω τα video review για το blog μου. Είναι ιστορική μέρα.

Το πρώτο μου video review κατά 99% θα είναι το motorola defy το οποίο θα βρεθεί αύριο το πρωί στα χέρια μου. Μάλλον θα έχω και ένα desire hd.

Και στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει video review του zte v9 tablet που έφερε η cosmote αυτές τους μέρες.

Όποτε...stay tuned.

Αντε Αντωνη κι εγω στην αρχη ψαρωσα λεω δεν μπορει να συμβαινει αυτο :lol:

Ωραια πρωτοβουλια παρεπιμπτοντως για τα reviews, περιμενουμε να δουμε τη δουλεια σου.

H αμαρτια μου παντως ειναι οτι η JPU ειναι ηδη κατεβασμενη στο desktop μου, ο κερσορας ομως δεν πλησιαζει προς τα εκει.:p

Κρίμα...η αγωνία...

Για το θέμα του gps : Ελεγξε άν στό /mnt/sdcatr/gps/gps.conf καί στό

/system/etc/gps.conf Γράφει γιά europe και όχι north amerika.πρέπει

δηλαδή να έχει ρύθμιση για ευρωπαικούς δορυφόρους.Αν έχεις το sgs tools

πάς στό gps fix και εκεί έχει βελάκι και διαλέγεις europe.pool.ntp.org γιατί

είναι επιλεγμένο ήδη(stock) το north-amerika.pool.ntp.org ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ λοκάρει

σε 3-10 δευτερόλεπτα όπως σε μένα,γιατί ψάνει βορειοαμερικανικούς δοριφόρους

Δές και τα δικά μου gps conf sto συνημμένο...

Λοιπον το fixακι το εκανα κι εγω χθες και σημερα στο ταξιδι μου με το αυτοκινητο εκανα 2-3 φορες τεστ με το gps test. Το κινητο εβρισκε 6-7 δορυφορους και lockαρε παντα σε κατω απο 10 sec. Δεν μπορεσα να μετρησω και ακριβως βεβαια. Φαινεται να διορθωνεται αρκετα παντως. Δυστυχως δεν εχω καποιο προγραμμα πλοηγησης τυπου navigon κλπ για καλυτερα συμπερασματα. Τωρα θα δοκιμασω και σε καμια βολτα με τα ποδια να δουμε τι γινεται.

Η JPA ειναι μια πολυ καλη rom την οποια ειχα δοκιμασει για 2 μερες και ηταν στρωτη και ωραια. Παρολα αυτα αν φλασαρα τωρα θα εβαζα την JPU η οποια πεταει οπως λενε τα παιδια. Καλυτερα περνα σε αυτην κατευθειαν. Με προσοχη και μετα απο πολυ διαβασμα εννοειται.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Ολα καλα με τις ....ανεπισημες εκδοσεις αλλα το kies δεν αναγωριζει το κινητο ουτε γινεται πλεον αναβαθμιση. Ολα εχουν και τα αρνητικα τους...! καλυτερα να βαζεις κατι επισημο κι ας αργει κατα τη γνωμη μου!

ακομα με το kies ασχολεισαι?

πραγματικα δεν μπορω να βρω ουτε 1 λογο για να υπαρχει το kies εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου.

δεν υπαρχει τιποτα που να δουλευει σωστα πανω του.

οτι δηποτε θες να κανεις με το kies γινεται και χωρις kies και μαλιστα πολυ καλυτερα. ;)

ακομα με το kies ασχολεισαι?

πραγματικα δεν μπορω να βρω ουτε 1 λογο για να υπαρχει το kies εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου.

δεν υπαρχει τιποτα που να δουλευει σωστα πανω του.

οτι δηποτε θες να κανεις με το kies γινεται και χωρις kies και μαλιστα πολυ καλυτερα. ;)

Επειδή και γω το μισώ θανάσιμα το KIES, για πες με τι προγραμματάκια το αντικαθιστάς; (backup μηνυμάτων και επαφων...)

Τι να το κάνεις το επίσημο αν ειναι σάπιο ?:)

Τι να το κάνεις το επίσημο αν ειναι σάπιο ?:)

μην το λες...

εχω δοκιμασει αρκετες ρομ (darky, doc κτλ) και δεν ειδα κατι το απιστευτο σε ταχυτητα...

απεναντιας ειδα πολλα μικρα προβληματα

οποιαδηποτε επισημη με ενα μικρο lagfix δεν εχει να ζηλεψει σε πολλα μια custom, και ειδικα η jpu 2.2.1

μην βλεπεις τα νουμερα στο quadrant-linpack κτλ ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

μην το λες...

εχω δοκιμασει αρκετες ρομ (darky, doc κτλ) και δεν ειδα κατι το απιστευτο σε ταχυτητα...

απεναντιας ειδα πολλα μικρα προβληματα

οποιαδηποτε επισημη με ενα μικρο lagfix δεν εχει να ζηλεψει σε πολλα μια custom, και ειδικα η jpu 2.2.1

μην βλεπεις τα νουμερα στο quadrant-linpack κτλ ;)

Εχω βάλει άπειρες rom και πίστεψε με ποτέ δεν κοίταξα στα σοβαρά το quadrant και την κάθε πίπ@ μέτρησης γενικά.

Την darky την έχω με lagfix απενεργοποιημένο και είμαι μια χαρούλα με 234515 εφαρμογές ανοιχτές (που λέει ο λόγος) και δεν έχω το παραμικρό κόλλημα :/

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα μιας και δεν χρησιμοποίησα ποτέ BLN..

Ρώτα στο forum τους εκεί και θα σου πούν :D

οκ, σε ευχαριστώ πολύ! Ξεκινάω και καλή μου τύχη!!!!!!

Edited by Antonis78

• The topic was unlocked