mol Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 ε, έστω να φλασάρεις :) το ίδιο ειναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν νομιζω να μπορεις να αλλαξεις product code σε S^3. Μπορεις να του φλασαρεις ελληνικα μεσω φοινικα δεν δεν μπορείς να αλλάξεις Product code σε symbian^3 100% :) . Αλλά το φλασάρεις άνετα μέσω φοίνικα σε όποιο product code θέλεις. Κατά προτίμηση σε balkans, έχει ελληνικά και λαμβάνουν πάντα πιο μπροστά απο εμάς τα updates. Βέβαια δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνεις όλο το σετάρισμα απο την αρχή , δεδομένου πως θα έρθει η belle σύντομα.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μαθαμε ημερομηνια για belle? Καποιος ελεγε οτι τελη ιανουαριου θα εναι ετοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Μαθαμε ημερομηνια για belle? Καποιος ελεγε οτι τελη ιανουαριου θα εναι ετοιμη. Εγω ρωτησα την Νοκια στο facebook εαν θα βγει το 2011 και απαντησε ''Hi there, there's no specific to share just yet but we'll keep you posted :) '' Με τα lumia ασχολουνται τωρα.. Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Γεια σας ρε παιδια.Εχω ενα προβλημα τις τελευταιες μερες.Οταν κανω ή δεχομαι κλησεις, δε μπορω να ρυθμισω την ενταση μικροφωνου.Ενω πιεζω το συρομενο μπουτον για αυξηση-μειωση της εντασης,δε γινεται τιποτα.Μπορει καποιος να βοηθήσει? Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) Βγηκε leaked Belle για το Ε7 ?? Εδωσαν και τα αρχεια στο καθημερινο φορουμ!! edit: Να και το βιντεο !! Edited December 17, 2011 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 βγήκε ένα update πολύ μικρού μεγέθους μέσω ovi suite για το DLNA, ξέρει κανείς τι βελτιώνει ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Εφτιαξα το σειρομενο πληκτρολογιο στην εκδοση Belle που κυκλοφορει, γραματα και συμβολα λειτουργουν κανονικα (ελληνικα γλωσσα και το αλφαβιτικο πληκτρολογιο το εφτιαξε η nektaria, την οποια ευχαριστω πολυ) Οποιος θελει να την δοκιμασει ας μου στειλε μηνυμα :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εφτιαξα το σειρομενο πληκτρολογιο στην εκδοση Belle που κυκλοφορει, γραματα και συμβολα λειτουργουν κανονικα (ελληνικα γλωσσα και το αλφαβιτικο πληκτρολογιο το εφτιαξε η nektaria, την οποια ευχαριστω πολυ) Οποιος θελει να την δοκιμασει ας μου στειλε μηνυμα :) Αυτη η nektaria μας εχει σωσει (γεια σου billy) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα εχω και εγώ ένα Ε7-00 και κάνοντας αναβάθμηση έχασα τα ελληνικά προσπάθησα να κάνω φλασαρισμα μέσω φοίνικα απο οδηγίες που βρήκα στο forum αλλα δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι τα κάνω σωστά. το φλασάρισμα γίνετε με ανοιχτή ή κλειστή συσκευή μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ πολύ????? Edited January 18, 2012 by aionovios Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδιά καλημέρα εχω και εγώ ένα Ε7-00 και κάνοντας αναβάθμηση έχασα τα ελληνικά προσπάθησα να κάνω φλασαρισμα μέσω φοίνικα απο οδηγίες που βρήκα στο forum αλλα δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι τα κάνω σωστά. το φλασάρισμα γίνετε με ανοιχτή ή κλειστή συσκευή μπορεί να βοηθήσει κάποιος παρακαλώ πολύ????? Εγω παντα με ανοιχτη συσκευη το κανω παντως :O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 οκ. εκανα φλασάρισμα με βαλκάνια αλλά δεν έχει ελληνικά μου ζητάει αναβάθμηση σερβις πακ θα αποκτήση αν κάνω την αναβάθμηση ή κατι έχω κάνει λάθος στό φλασάρισμα Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 οκ. εκανα φλασάρισμα με βαλκάνια αλλά δεν έχει ελληνικά μου ζητάει αναβάθμηση σερβις πακ θα αποκτήση αν κάνω την αναβάθμηση ή κατι έχω κάνει λάθος στό φλασάρισμα Σερβις πακ σου ζηταει μεσω Αναβαθμηση Λογισμικου ? Αν ναι, οχι δεν εχει σχεση με την γλωσσα αυτη η αναβαθμηση Ποια εκδοση ειχες και ποια πηγες να περασεις ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) ειχα την 025.007 και πήγα να περάσω την ιδια αλλά με ελληνικά το φλασάρισμα ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά στο τέλος κάτι έγραφε σαν πρόβλημα ο φοίνικας που όμως δεν πολυκατάλαβα. δεν είμαι και πολύ σχετικώς είχα κατεβάσει με το NaviFirm 1,6 τα αρχεία για το βαλκανικό PRODECT CODE και έπειτα έκανα το φλασάρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες. δεν ξέρω αν χρειαζότανε πρίν το φλασαρισμα να κανω sw reset απο φοίνικα. μπορείς να βοηθήσεις??????????? Ευχαριστώ Γιάννης Edited January 19, 2012 by aionovios Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ειχα την 025.007 και πήγα να περάσω την ιδια αλλά με ελληνικά το φλασάρισμα ολοκληρώθηκε κανονικά αλλά στο τέλος κάτι έγραφε σαν πρόβλημα ο φοίνικας που όμως δεν πολυκατάλαβα. δεν είμαι και πολύ σχετικώς είχα κατεβάσει με το NaviFirm 1,6 τα αρχεία για το βαλκανικό PRODECT CODE και έπειτα έκανα το φλασάρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες. δεν ξέρω αν χρειαζότανε πρίν το φλασαρισμα να κανω sw reset απο φοίνικα. μπορείς να βοηθήσεις??????????? Ευχαριστώ Γιάννης Καλησπερα Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299264 Εγω το ειχα φλασαρει με το greece_cyprus_qw_blue (059D2W3) χωρις προβλημα. Το βαλκανικο ,αν και το αναφερουν συχνα, δεν ξερω ποιο ειναι :O Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aionovios Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Καλησπερα Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299264 Εγω το ειχα φλασαρει με το greece_cyprus_qw_blue (059D2W3) χωρις προβλημα. Το βαλκανικο ,αν και το αναφερουν συχνα, δεν ξερω ποιο ειναι :O Σε ευχαριστώ πολύ τα είχα δεί "σκούρα" τώρα όλλα οκ. Παράθεση Nokia 3310 Nokia 6210&6310i, Nokia N95, Nokia N83,Nokia N86, Nokia E7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_s Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι νεος κατοχος του Ε7 μετα απο αντικατασταση του Ν900 που ειχα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανενας καμια ιδεα η καμια λυση στο θεμα που εχω με το προγραμματακι whatsapp! Συνδεεται μονο συνεχεια στο ιντερνετ χωρις να μου βγαλει ειδοποιηση η κατι παρολο που το εχω να με ρωταει και αμα δεν βρει wifi προσπαθει να μπει με δικτυο! Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να το απεγκαταστησω να ησυχασω??? Σας Ευχαριστω!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σας ρε παιδια,για ακομα μια φορα χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Εδω και 15 μερες το Ε7 μου παρουσιαζει κολληματα.Το ολο προβλημα παρουσιαζεται με τη χρηση του bluetooth (sony-ericsson MW600).Οταν το ενεργοποιω και κανω τη συνδεση με το MW600,στην αρχη μου δείχνει οτι εχει γινει η συνδεση.Μολις ομως με παρουν τηλ/νο,ενω το τηλ/νο χτυπαει κανονικα(οπως και τοMw600),μολις πατήσω το κουμπι για αποδοχη της κλησης τοτε κολλανε ολα!Πρεπει να κανω επανεκκινηση του τηλ/νου για να διορθωθει καπως η κατασταση.Το αποκορύφωμα ηταν σημερα που κολλησε παλι και μετα εκανε μονο του επανεκκινηση.Η εκδοση που εχω ειναι η 022.014.Το κινητο ειναι παραεισαγωγης και ξερω οτι αν το συνδεσω με τον υπολογιστη,θα χασω τα Ελληνικα.Μονο μεσω ΟΤΑ μπορω,σωστα?Αν περιμενω τη Belle θα μπορεσει η αναβαθμιση να γινει μεσω ΟΤΑ?Αυτο το ρωταω γιατι ενω μεσω PC βλεπω την εκδοση Symbian Anna (025.007),αυτη δεν μου την εμφανιζει μεσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εχω κάποιες βασικές ερωτήσεις/ απορίες:: 1. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου εχει ελληνική γραμματοσειρα τυπωμενη ή το αγγλικό qwerty μόνο? 2. Υπάρχει Skype για το συγκεκριμένο λειτουργικό? 3. Ποια νομίζετε ειναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του E7 ? (σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου:: αδυνατεί να χρησιμοποιήσει on-screen πληκτρολόγιο και η κυρία χρήση θα ειναι emails & web surfing-- το Skype θα ηταν 1 σημαντικό πλεονέκτημα επίσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Εχω κάποιες βασικές ερωτήσεις/ απορίες:: 1. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου εχει ελληνική γραμματοσειρα τυπωμενη ή το αγγλικό qwerty μόνο? 2. Υπάρχει Skype για το συγκεκριμένο λειτουργικό? 3. Ποια νομίζετε ειναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του E7 ? (σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου:: αδυνατεί να χρησιμοποιήσει on-screen πληκτρολόγιο και η κυρία χρήση θα ειναι emails & web surfing-- το Skype θα ηταν 1 σημαντικό πλεονέκτημα επίσης) 1) δεν γνωρίζω, εγώ έχω το αγγλικό. 2) για το τωρινό λειτουργικό υπάρχει , για την belle δεν είναι συμβατό ακόμα αλλά οι φήμες λένε πως κατά Φεβρουάριο θα είναι και για belle. 3)Κάμερα για Macro φωτογραφίες, έλλειψη fm transmitter, έλλειψη slot micro sd card. Αυτά βέβαια είναι ελλείψεις για εμένα που χω κακομάθει με το Ν8 :p Δεδομένου πως το web surfing δεν είναι το δυνατό κομμάτι των symbian^3 τηλεφώνων , αν είναι βασικό κομμάτι της ενασχόλησης της τότε να στραφείς σε άλλο λειτουργικό. Για εμένα το Ε7 είναι το αγαπημένο μου, απίστευτη ποιότητα κατασκευής , επαγγελματισμός και τεράστια ευκολία στην σύνταξη email με το physical qwerty. Το μέγεθος της οθόνης επίσης φοβερό. Έχει επίσης διπλάσια ROM σε σχέση με το Ν8, σου λύνει τα χέρια σε αρκετά ζητήματα. Το swype το δουλεύεις ΑΨΟΓΑ στο Ε7 λόγω μεγέθους οθόνης. Και στο Ν8 το δουλεύω πολύ καλά, αλλά η εμπειρία μου με το Ε7 ήταν πολύ καλύτερη. Edited January 27, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Φιλαρακι, μη πας σε Ε7 κοιτα προς Ν9 μερια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 το ελληνικο εχει κανονικα τους χαρακτηρες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) (α) δεν θα διαφωνήσω για το N9 ή κάποιο άλλο touch, αλλά υπάρχει θέμα με τα πληκτρολόγια αυτού του τύπου τηλεφώνων. Θέλουμε να έχει πραγματικό πληκτρολόγιο και όχι virtual. (β) Επόμενη σημαντική ερώτηση:: ποια η τιμή του "ελληνικού" μοντέλου αυτόν τον καιρό? καθώς από τα καταστήματα Γερμανός- Multirama κλπ που πέρασα δεν το είχε κανένα... και πού το βρίσκει κανείς? (γ) η νέα έκδοση λειτουργικού που αναφέρετε, βλετιώνει κάτι ουσιαστικά? (δ) τι πρόβλημα έχει το browsing? Edited January 28, 2012 by gsioutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (α) δεν θα διαφωνήσω για το N9 ή κάποιο άλλο touch, αλλά υπάρχει θέμα με τα πληκτρολόγια αυτού του τύπου τηλεφώνων. Θέλουμε να έχει πραγματικό πληκτρολόγιο και όχι virtual. (β) Επόμενη σημαντική ερώτηση:: ποια η τιμή του "ελληνικού" μοντέλου αυτόν τον καιρό? καθώς από τα καταστήματα Γερμανός- Multirama κλπ που πέρασα δεν το είχε κανένα... και πού το βρίσκει κανείς? (γ) η νέα έκδοση λειτουργικού που αναφέρετε, βλετιώνει κάτι ουσιαστικά? (δ) τι πρόβλημα έχει το browsing? α)αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το φορουμ του Ν9 και να φας μερικές(όχι απαραίτητα πολλές) ώρες να ψάχνεσαι on line για Ν9 tweaks τότε φεύγεις απο Ν9. β) αν το πάρεις απο ebay.uk (πρόσεχε, να ναι εντός Ευρώπης ο πωλητής) το βρίσεις άνετα κάτω απο 250€ καινούργιο, αλλά όχι με ελληνικό qwerty. Εγώ το πήρα 247€ τέλη Νοεμβρίου καινούργιο απο λονδίνο μέσω ebay. Στην ελλάδα αν δεις στο σκρουτζ το χει γυρω στα 320 , και δεν ξέρω αν είναι ελληνικό η παραεισαγωγής . Σε περίπτωση που το βρεις φθηνό παρα-εισαγωγής και δεν σε νοιάζει που δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο στο physical qwerty(εννοώ να αναγράφονται τα γράμματα μαζί με τα αγγλικά όπως στο pc keyboard σου) τότε παρτο, και του περνάς εσύ ελληνικά εύκολα. Αν μη τι άλλο συμφέρει να το πάρεις κάτω απο 250 και να του περάσεις εσύ ελληνικά. γ) το βελτιώνει απίστευτα, άλλο κινητό θα κρατάς στα χέρια σου. Ήδη είναι φοβερό, πόσο μάλλον με το νέο(το οποίο έχω δοκιμάσει σε beta έκδοση). δ) όταν οι υπόλοιποι browser των άλλων λογισμικών βαθμολογούνται με 8.5/10 και πάνω, για εμένα του symbian είναι στο 6-6.5/10 . Άνετα κάνω δουλειές, αλλά αν το web browsing αποτελούσε το βασικό στοιχείο της ενασχόλησης και διασκέδασης μου με κινητό θα πήγαινα σε κάποιο high end android. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ευχαριστώ γείτονα (Καλαμαριά βλέπω...)! 1. το browsing δεν θα είναι κάτι κύριο, αλλά όταν χρειάζεται (στο δρόμο, κάποια άμεση "ανάγκη", κλπ έχοντας το iphone 4S, δεν μπορώ να πώ ότι μπορείς να κάνεις ουσιαστικό browsing... η οθόνη είναι μικρή... 2. για τη γυναίκα μου είναι πολύ σημαντικό στο keyboard να αναγράφονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες:: θέλει να βλέπει τί πατά. Ποια η τιμή του στα ελληνικά καταστήματα? και από πού προτείνετε? 3. Διάφοροι αναφέρονται σε πολλά "κολλήματα" και δυσλειτουργίες του τηλεφώνου? είναι κάποιο γενικό φαινόμενο? ή από το πολύ tweaking ορισμένου αντιμετωπίζουν προβλήματα? 4. Και ένα τελευταίο, δουλεύει με mac OS? (ενημέρωση επαφών- ημερολογίου)? και microsoft exchange (για τα email)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts