Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ένα N78 που είχα είχε πέσει άπειρες φορές και με χιλιόμετρα... είχε σφηνώσει στο ψαλίδι του r6 και νόμιζα ότι το είχα χάσει και το βρήκα μια βδομάδα μετά και άντεξε και βροχή και τα πάντα.. μου είχε πέσει σε λάσπη σε βουνό που έκανα enduro..

σκυλι κανονικο... :D

θελω παρα πολυ να με φανταστω με το Νοκια Ε7 στην τσεπη της βερμουδας/τζην βερμουδας ενω κανω ποδηλατο αλλα νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο..

για πειτε μας εσεις οι κατοχοι, πως ειναι η αισθηση στην τσεπη. σε κανονικη / στενή τσεπη

το Ν97μινι μου φαινοταν μεγαλο στη τσεπη... το Ν8 μου φαινεται τεραστιο! Ε7... θελω να ξερω κατοχοι του S2 πως ειναι :lol:

το Ν900 δεν σου φαινεται χοντρο?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 981
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σκυλι κανονικο... :D

το Ν97μινι μου φαινοταν μεγαλο στη τσεπη... το Ν8 μου φαινεται τεραστιο! Ε7... θελω να ξερω κατοχοι του S2 πως ειναι :lol:

το Ν900 δεν σου φαινεται χοντρο?

το Ν900 αν και πιο κοντο απο το Ε7 ειναι ΠΟΛΥ χοντρο.

ενας απο τους λογους που δεν του εχω καρτα sim αλλα παντα στο δωματιο για browsing και install διαφορων apps/widgets

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο forum.:)

Αυτό που ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις είναι ότι ισχύει η εγγύηση για το hardware.Περί παράλληλων εισαγωγών

Πρακτικά δεν σημαίνει ότι θα συναντήσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα,ειδικά αν έχει περασμένα τα Ελληνικά.Πρέπει όμως να έχεις υπόψιν σου ότι επειδή η συγκεκριμένη συσκευή έχει εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν θα υπάρχουν τυπωμένοι Ελληνικοί χαρακτήρες πάνω σε αυτό.

super !!

Ευχαριστώ ... και για το καλοσώρισμα ... καλώς σας βρήκα.

Η αίσθηση του Ε7... Είναι βαρύ και πολύ στιβαρή κατασκευή. Δεν έτυχε να έχω πτώση, αλλά αμφιβάλλω να πάθει κάτι. ΄Οσο για τημ τσέπη, το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και φουσκώνει. Υπόψιν είναι 4 ίντσες οθόνη, οπότε έχει και τις ανάλογες διαστάσεις.

καλησπέρα . θα ήθελα την βοήθεια σας... ενδιαφέρομαι για το Ε7 αλλά και για το Ν8 ... τι απο τα 2 ? :p το Ε7 δεν έχει δουλευτεί οσο το Ν8

καλησπέρα . θα ήθελα την βοήθεια σας... ενδιαφέρομαι για το Ε7 αλλά και για το Ν8 ... τι απο τα 2 ? :p το Ε7 δεν έχει δουλευτεί οσο το Ν8

ασε φιλε...ειμαι στο ιδιο διλλημα.

και εχω και εγω το Ν900 οπως και εσυ... μπερδεμαααα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ πιστεύω ότι λόγο Ν900 είναι μονόδρομος το Ε7 γιατί, όπως και να το κάνουμε άμα έχεις μάθει σε QWERTY ΔΕΝ μπορείς χωρίς αυτό. Το μειονέκτημα του Ε7 απέναντι στο Ν8 είναι η κάμερα (όχι επειδή είναι 8 και όχι 12 megapixel αλλά κυρίως γιατί είναι fixed foxus). Έτσι πιστεύω ότι άμα δεν τρελαίνεται κάποιος να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό, το Ε7 είναι η "τέλεια" λύση.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

σπάω το κεφάλι μου... δεν ξέρω μάλλον για Ε7 με βλέπω αλλα δεν το ξέρω καλά το τηλ :lol:¨

να ρωτήσω και κάτι ακόμα .. 440 euro για το Ε7 από κατάστημα ΝΟΚΙΑ καλά είναι ?

400 ειναι το φτηνοτερο στο σκρουτζ οποτε... απιθανα :D :up:

γιαννη απο Ν97 ερχομαι αλλα ειναι θεμα συνηθειας... αμα θες βεβαια να γραφεις εγγραφα η πολλα email τοτε σιγουρα θες πληκτρολογιο ;)

σπάω το κεφάλι μου... δεν ξέρω μάλλον για Ε7 με βλέπω αλλα δεν το ξέρω καλά το τηλ :lol:¨

να ρωτήσω και κάτι ακόμα .. 440 euro για το Ε7 από κατάστημα ΝΟΚΙΑ καλά είναι ?

440 ?? :blink: Πολυ καλη τιμη !! Δεν ηξερα οτι το ειχε τοσο το καταστημα της Νοκια !

Θα ρωτησω κι εγω στο Νοκια της περιοχης μου!!

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Εγώ πιστεύω ότι λόγο Ν900 είναι μονόδρομος το Ε7 γιατί, όπως και να το κάνουμε άμα έχεις μάθει σε QWERTY ΔΕΝ μπορείς χωρίς αυτό. Το μειονέκτημα του Ε7 απέναντι στο Ν8 είναι η κάμερα (όχι επειδή είναι 8 και όχι 12 megapixel αλλά κυρίως γιατί είναι fixed foxus). Έτσι πιστεύω ότι άμα δεν τρελαίνεται κάποιος να βγάζει φωτογραφίες με το κινητό, το Ε7 είναι η "τέλεια" λύση.

ετσι ειναι...

μολις γυρισα απο καφε, ειχε φερει ο φιλος μου το Ε7 να μου το δωσει.

οντως, για εμενα που εχω συνηθισει το Ν900, δεν μπορω να συμβιβαστω με Ν8 (λογω qwerty)

το Ε7 ειναι ονειρο....! Θεε μου τι ποιοτητα κατασκευης και τι οθονη...(CBD)

δεν το αγορασα ομως...αρκετα τα χρηματα... του ετο εβαλα αγγελια...

αν δεν πουληθει , θα σκεφτω να το αγορασω εν τελει. θα δουμε

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

απο πωλησεις δεν πρεπει να παει και πολυ καλα το τηλεφωνο...

ξεκινησε με τιμη 650 ευρω το Μαρτιο-Απρίλιο και Ιουνιο-Ιουλιο εχει 390 ευρω.

πιθανοτατα αμα πεσει στα 250 ευρω να ειναι μια καλη αγορα...

απο πωλησεις δεν πρεπει να παει και πολυ καλα το τηλεφωνο...

ξεκινησε με τιμη 650 ευρω το Μαρτιο-Απρίλιο και Ιουνιο-Ιουλιο εχει 390 ευρω.

πιθανοτατα αμα πεσει στα 250 ευρω να ειναι μια καλη αγορα...

250 ?? Αμφιβαλω αν πεσει κατω απο τα 340 ευρω..

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

440 ?? :blink: Πολυ καλη τιμη !! Δεν ηξερα οτι το ειχε τοσο το καταστημα της Νοκια !

Θα ρωτησω κι εγω στο Νοκια της περιοχης μου!!

!!

Στο Νοκια του Ελληνικού η τιμή του ειναι 600 ευρο ...

εγώ βρήκα το Ε7 440 στο nokia της λάρισας και 390 το Ν8 .. θα το πω αλλά με κέρδισε το Ν8 σε πράσινο χρωματάκι :lol:..

αν έκανα βλακεία έκανα

:rolleyes:

εγώ βρήκα το Ε7 440 στο nokia της λάρισας και 390 το Ν8 .. θα το πω αλλά με κέρδισε το Ν8 σε πράσινο χρωματάκι :lol:..

αν έκανα βλακεία έκανα

σιγουρα ηταν nokia care και οχι nokia shop? ειναι ελληνικο? γιατι ελληνικα ηξερα μονο μπλε-μαυρο-ασημι :confused:

Καλησπέρα παιδιά!μόλις πήρα το e7 από γερμανία όμως και δεν έχει ελληνικό μενού!πως μπορώ να το περάσω?διάβασα το σχετικό αλλά δεν ανοίγει τον οδηγό για να μπορέσω να το κάνω.μπορεί κάποιος για βοήθεια?

αν έκανα βλακεία έκανα

σωστη επιλογη νομιζω. σημερα ειδα το e7 απο κοντα και το βρηκα τεραστιο. πολυ καλυτερο το n8 απο αποψη εμφανισης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεταφέρθηκαν posts σε off-topic. Παρακαλώ την επόμενη φορά που θα παραθέσετε τις απόψεις σας για την τιμή και την "αξία" ενός τεχνολογικού προϊόντος, να θυμάστε ότι α) η τιμή στην οποία αοφασίζει ένας κατασκευαστής ή κατάστημα να πουλήσει ένα προϊόν εξαρτάται από 1002 παράγοντες που δεν γνωρίζετε και β) η "αξία" του (αν στέκει μια τέτοια έννοια) είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και πολύ διαφορετικό για τον καθένα. Επομένως, όταν αναφέρετε μια τέτοια προσωπική άποψη, να το κάνετε χωρίς να μπαίνετε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Το topic κλειδώνεται μέχρι να ηρεμήσουν ορισμένοι.

Σήμερα βρέθηκα σε ένα κατάστημα και το περιεργάστηκα για αρκετή ώρα. Νομίζω είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο κινητό που έβγαλε η Nokia για αυτή την κατηγορία. Είναι λιγάκι βαρύ (όσο πρέπει για να καταλάβεις ότι κρατάς κάτι "αξίας"), έχει πολύ καλό μηχανισμό στο πληκτρολόγιο (καμία σχέση με του Ν900). Η αίσθηση που αφήνει το αλουμίνιο και το γυαλί στην οθόνη είναι τόσο ωραία. Το πληκτρολόγιο είναι τόσο βολικό που και μπορείς να γράψεις πολύ εύκολα και δεν χρειάζεται ο χρόνος για να το "συνηθίσεις". ΤΟ ΘΈΛΩ!!!!
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εχω μια ερωτηση (ισως φανει χαζη..) π.χ. γραφω ενα μηνυμα. Για να βαλω κεφαλαιο ενα γραμμα παταω το 'βελακι' πατημενο το οποιο βρισκετε κατω απο το Ζ και μετα το γραμμα που θελω (αν κανω λαθος διορθωστε με) κεφαλαιο Α πως θα βαλω π.χ ?!

Θελω να πω , το αριστερο χερι θα εχει πατημενο το 'βελακι' και με το δεξι χερι πρεπει να πατησω μετα το Α ?

Εαν ναι, ειναι βολικο αυτο ?

Χρήστος

... Εαν ναι, ειναι βολικο αυτο ?

Δεν το κρατάς πατημένο, το πατάς μία φορά και λειτουργεί για το επόμενο γράμμα που θα πατήσεις ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

και το πατας 2 φορες για να τα κανεις ολα κεφαλαια