Nick_s Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι νεος κατοχος του Ε7 μετα απο αντικατασταση του Ν900 που ειχα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανενας καμια ιδεα η καμια λυση στο θεμα που εχω με το προγραμματακι whatsapp! Συνδεεται μονο συνεχεια στο ιντερνετ χωρις να μου βγαλει ειδοποιηση η κατι παρολο που το εχω να με ρωταει και αμα δεν βρει wifi προσπαθει να μπει με δικτυο! Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να το απεγκαταστησω να ησυχασω??? Σας Ευχαριστω!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Γεια σας ρε παιδια,για ακομα μια φορα χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Εδω και 15 μερες το Ε7 μου παρουσιαζει κολληματα.Το ολο προβλημα παρουσιαζεται με τη χρηση του bluetooth (sony-ericsson MW600).Οταν το ενεργοποιω και κανω τη συνδεση με το MW600,στην αρχη μου δείχνει οτι εχει γινει η συνδεση.Μολις ομως με παρουν τηλ/νο,ενω το τηλ/νο χτυπαει κανονικα(οπως και τοMw600),μολις πατήσω το κουμπι για αποδοχη της κλησης τοτε κολλανε ολα!Πρεπει να κανω επανεκκινηση του τηλ/νου για να διορθωθει καπως η κατασταση.Το αποκορύφωμα ηταν σημερα που κολλησε παλι και μετα εκανε μονο του επανεκκινηση.Η εκδοση που εχω ειναι η 022.014.Το κινητο ειναι παραεισαγωγης και ξερω οτι αν το συνδεσω με τον υπολογιστη,θα χασω τα Ελληνικα.Μονο μεσω ΟΤΑ μπορω,σωστα?Αν περιμενω τη Belle θα μπορεσει η αναβαθμιση να γινει μεσω ΟΤΑ?Αυτο το ρωταω γιατι ενω μεσω PC βλεπω την εκδοση Symbian Anna (025.007),αυτη δεν μου την εμφανιζει μεσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Εχω κάποιες βασικές ερωτήσεις/ απορίες:: 1. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου εχει ελληνική γραμματοσειρα τυπωμενη ή το αγγλικό qwerty μόνο? 2. Υπάρχει Skype για το συγκεκριμένο λειτουργικό? 3. Ποια νομίζετε ειναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του E7 ? (σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου:: αδυνατεί να χρησιμοποιήσει on-screen πληκτρολόγιο και η κυρία χρήση θα ειναι emails & web surfing-- το Skype θα ηταν 1 σημαντικό πλεονέκτημα επίσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Εχω κάποιες βασικές ερωτήσεις/ απορίες:: 1. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου εχει ελληνική γραμματοσειρα τυπωμενη ή το αγγλικό qwerty μόνο? 2. Υπάρχει Skype για το συγκεκριμένο λειτουργικό? 3. Ποια νομίζετε ειναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του E7 ? (σκέφτομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου:: αδυνατεί να χρησιμοποιήσει on-screen πληκτρολόγιο και η κυρία χρήση θα ειναι emails & web surfing-- το Skype θα ηταν 1 σημαντικό πλεονέκτημα επίσης) 1) δεν γνωρίζω, εγώ έχω το αγγλικό. 2) για το τωρινό λειτουργικό υπάρχει , για την belle δεν είναι συμβατό ακόμα αλλά οι φήμες λένε πως κατά Φεβρουάριο θα είναι και για belle. 3)Κάμερα για Macro φωτογραφίες, έλλειψη fm transmitter, έλλειψη slot micro sd card. Αυτά βέβαια είναι ελλείψεις για εμένα που χω κακομάθει με το Ν8 :p Δεδομένου πως το web surfing δεν είναι το δυνατό κομμάτι των symbian^3 τηλεφώνων , αν είναι βασικό κομμάτι της ενασχόλησης της τότε να στραφείς σε άλλο λειτουργικό. Για εμένα το Ε7 είναι το αγαπημένο μου, απίστευτη ποιότητα κατασκευής , επαγγελματισμός και τεράστια ευκολία στην σύνταξη email με το physical qwerty. Το μέγεθος της οθόνης επίσης φοβερό. Έχει επίσης διπλάσια ROM σε σχέση με το Ν8, σου λύνει τα χέρια σε αρκετά ζητήματα. Το swype το δουλεύεις ΑΨΟΓΑ στο Ε7 λόγω μεγέθους οθόνης. Και στο Ν8 το δουλεύω πολύ καλά, αλλά η εμπειρία μου με το Ε7 ήταν πολύ καλύτερη. Edited January 27, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Φιλαρακι, μη πας σε Ε7 κοιτα προς Ν9 μερια Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 το ελληνικο εχει κανονικα τους χαρακτηρες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) (α) δεν θα διαφωνήσω για το N9 ή κάποιο άλλο touch, αλλά υπάρχει θέμα με τα πληκτρολόγια αυτού του τύπου τηλεφώνων. Θέλουμε να έχει πραγματικό πληκτρολόγιο και όχι virtual. (β) Επόμενη σημαντική ερώτηση:: ποια η τιμή του "ελληνικού" μοντέλου αυτόν τον καιρό? καθώς από τα καταστήματα Γερμανός- Multirama κλπ που πέρασα δεν το είχε κανένα... και πού το βρίσκει κανείς? (γ) η νέα έκδοση λειτουργικού που αναφέρετε, βλετιώνει κάτι ουσιαστικά? (δ) τι πρόβλημα έχει το browsing? Edited January 28, 2012 by gsioutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (α) δεν θα διαφωνήσω για το N9 ή κάποιο άλλο touch, αλλά υπάρχει θέμα με τα πληκτρολόγια αυτού του τύπου τηλεφώνων. Θέλουμε να έχει πραγματικό πληκτρολόγιο και όχι virtual. (β) Επόμενη σημαντική ερώτηση:: ποια η τιμή του "ελληνικού" μοντέλου αυτόν τον καιρό? καθώς από τα καταστήματα Γερμανός- Multirama κλπ που πέρασα δεν το είχε κανένα... και πού το βρίσκει κανείς? (γ) η νέα έκδοση λειτουργικού που αναφέρετε, βλετιώνει κάτι ουσιαστικά? (δ) τι πρόβλημα έχει το browsing? α)αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το φορουμ του Ν9 και να φας μερικές(όχι απαραίτητα πολλές) ώρες να ψάχνεσαι on line για Ν9 tweaks τότε φεύγεις απο Ν9. β) αν το πάρεις απο ebay.uk (πρόσεχε, να ναι εντός Ευρώπης ο πωλητής) το βρίσεις άνετα κάτω απο 250€ καινούργιο, αλλά όχι με ελληνικό qwerty. Εγώ το πήρα 247€ τέλη Νοεμβρίου καινούργιο απο λονδίνο μέσω ebay. Στην ελλάδα αν δεις στο σκρουτζ το χει γυρω στα 320 , και δεν ξέρω αν είναι ελληνικό η παραεισαγωγής . Σε περίπτωση που το βρεις φθηνό παρα-εισαγωγής και δεν σε νοιάζει που δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο στο physical qwerty(εννοώ να αναγράφονται τα γράμματα μαζί με τα αγγλικά όπως στο pc keyboard σου) τότε παρτο, και του περνάς εσύ ελληνικά εύκολα. Αν μη τι άλλο συμφέρει να το πάρεις κάτω απο 250 και να του περάσεις εσύ ελληνικά. γ) το βελτιώνει απίστευτα, άλλο κινητό θα κρατάς στα χέρια σου. Ήδη είναι φοβερό, πόσο μάλλον με το νέο(το οποίο έχω δοκιμάσει σε beta έκδοση). δ) όταν οι υπόλοιποι browser των άλλων λογισμικών βαθμολογούνται με 8.5/10 και πάνω, για εμένα του symbian είναι στο 6-6.5/10 . Άνετα κάνω δουλειές, αλλά αν το web browsing αποτελούσε το βασικό στοιχείο της ενασχόλησης και διασκέδασης μου με κινητό θα πήγαινα σε κάποιο high end android. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ευχαριστώ γείτονα (Καλαμαριά βλέπω...)! 1. το browsing δεν θα είναι κάτι κύριο, αλλά όταν χρειάζεται (στο δρόμο, κάποια άμεση "ανάγκη", κλπ έχοντας το iphone 4S, δεν μπορώ να πώ ότι μπορείς να κάνεις ουσιαστικό browsing... η οθόνη είναι μικρή... 2. για τη γυναίκα μου είναι πολύ σημαντικό στο keyboard να αναγράφονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες:: θέλει να βλέπει τί πατά. Ποια η τιμή του στα ελληνικά καταστήματα? και από πού προτείνετε? 3. Διάφοροι αναφέρονται σε πολλά "κολλήματα" και δυσλειτουργίες του τηλεφώνου? είναι κάποιο γενικό φαινόμενο? ή από το πολύ tweaking ορισμένου αντιμετωπίζουν προβλήματα? 4. Και ένα τελευταίο, δουλεύει με mac OS? (ενημέρωση επαφών- ημερολογίου)? και microsoft exchange (για τα email)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 ευχαριστώ γείτονα (Καλαμαριά βλέπω...)! 1. το browsing δεν θα είναι κάτι κύριο, αλλά όταν χρειάζεται (στο δρόμο, κάποια άμεση "ανάγκη", κλπ έχοντας το iphone 4S, δεν μπορώ να πώ ότι μπορείς να κάνεις ουσιαστικό browsing... η οθόνη είναι μικρή... 2. για τη γυναίκα μου είναι πολύ σημαντικό στο keyboard να αναγράφονται και οι ελληνικοί χαρακτήρες:: θέλει να βλέπει τί πατά. Ποια η τιμή του στα ελληνικά καταστήματα? και από πού προτείνετε? 3. Διάφοροι αναφέρονται σε πολλά "κολλήματα" και δυσλειτουργίες του τηλεφώνου? είναι κάποιο γενικό φαινόμενο? ή από το πολύ tweaking ορισμένου αντιμετωπίζουν προβλήματα? 4. Και ένα τελευταίο, δουλεύει με mac OS? (ενημέρωση επαφών- ημερολογίου)? και microsoft exchange (για τα email)? χαχα, μικρός που είναι ο κόσμος! ναι γείτονες λοιπόν.. 1)στην 4αρα μια χαρά θα κάνεις τις δουλειές σου. 2)μπες στο σκρουτζ, και επικοινώνησε με τα μαγαζιά που το πουλάνε να μάθεις ποιο έχει ελληνικό Physical qwerty. Στο κάθε μαγαζί έχει δίπλα και τηλ. Πάνω δεξιά βάζεις και τον ταχυδρομικό σου κώδικα(αφού κάνεις το search ) και έτσι έχεις και το πλησιέστερο σε εσένα(εμάς δηλαδή :p ) . 3)Εγώ δεν αντιμετωπίζω ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα-πρόβλημα. Και να σου πω, σε λιγότερο απο έναν μήνα θα ναι διαθέσιμη η Belle για το Ε7, άρα ξέχνα τα προβλήματα. Μεγάλη αναβάθμιση θα είναι ;) 4)δεν γνωρίζω Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Καμια βοηθεια βρε παιδια στο ερωτημα που εχω θεσει παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το αν φταίει το τηλέφωνο για τα κολλήματα που λες,θα πρότεινα αν μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο ασύρματο ακουστικό αν συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ναι φιλε μου,θα δοκιμασω και με αλλο bluetooth για να ειμαι σιγουρος.Με το θεμα των αναβαθμισεων του λειτουργικου τι γινεται?Οπως ειχα προαναφερει,η εκδοση που εχω ειναι η 022.014.Παρολα αυτα ομως,οταν μπαινω στο site της nokia μεσω PC,βλεπω να υπαρχει διαθεσιμη η εκδοση Symbian Anna (025.007).Αυτη ομως δεν μου την εμφανιζει μεσω ΟΤΑ.Γιατι γινεται αυτο?Το κινητο ειναι παραεισαγωγης και ξερω οτι αν το συνδεσω με τον υπολογιστη,θα χασω τα Ελληνικα.Οταν ερθει η Belle θα μπορεσει η αναβαθμιση να γινει μεσω ΟΤΑ,σωστα? Ευαχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Οταν ειχε ερθει η αννα μπορουσες μονο μεσω υπολογιστη να την κανεις. αρα δεν ξερω κατα ποσο η μπελε θα μπενει διαφορετικα. Θα σου ελεγα να περιμενεις την μπελε ... λιγο ακομα .... και μετα την περνας , απο υπολογιατη και μετα το πας σε καταστημα της νοκια και 16 ευρω στα ξαναπερνανε τα ελληνικα. Η μεσω φοινικα τα περνας εσυ Δεν ξερω αν μπορεις να πας στη νοκια και οταν βγει για τα ελληνικα προντακτ κουντ η μπελε (λογο αργοτερα απο το δικο σου που μαλλον θα παρει την αναβαθμηση νωριτερα) να τους πεις να στην περασουν δωρεαν. (σαν αναβαθμηση απλα ) ελπιζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1970 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Παιδια εχω ενα Nokia E7 και δεν μπορω να ρυθμισω το gmail μου για να λαμβανω τα εμαιλ μου. Το hotmail kai to yahoo υπαρχουν σε εικονιδια στην συσκευη κ τις ρυθμισεις τις παιρνουν αυτοματα. Δουλευουν μια χαρα.Εχει και εικονιδιο και σε gmail αλλα οταν περναω τα στοιχεια μου και ολοκληρωνω μετα δεν λαμβανει εμαιλ ενω μου ζητει συνεχως το Password μου. Μηπως ξερει κανεις τις ρυθμισεις απο το gmail να τις βαλω manual στην συσκευη ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 να ξαναθέσω το ερώτημα: πού μπορώ να βρω για αγορά την ελληνική έκδοση του τηλεφώνου και όχι παρα-εισαγωγή? Σε voda-shop, nokia club που ρώτησα δεν υπάρχει διαθέσιμο και στον κατάλογό τους το έχουν ακόμη με την παλιά τιμή. Σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα, ήταν παρα-εισαγωγή. Μόνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ το βρήκα για την ώρα, αλλά θα προτιμούσα να δώσω αλλού τα λεφτά μου. Κατά προτίμηση κάπου με άτοκες δόσεις, καθώς δεν υφίσταται επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 να ξαναθέσω το ερώτημα: πού μπορώ να βρω για αγορά την ελληνική έκδοση του τηλεφώνου και όχι παρα-εισαγωγή? Σε voda-shop, nokia club που ρώτησα δεν υπάρχει διαθέσιμο και στον κατάλογό τους το έχουν ακόμη με την παλιά τιμή. Σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα, ήταν παρα-εισαγωγή. Μόνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ το βρήκα για την ώρα, αλλά θα προτιμούσα να δώσω αλλού τα λεφτά μου. Κατά προτίμηση κάπου με άτοκες δόσεις, καθώς δεν υφίσταται επιδότηση. επειδή δύσκολα να το βρεις, (αν θυμαμαι καλά σε είχα παραπέμψει στο skroutz) , αγόρασε το ιντερνετικα απο ebay να το πάρεις στα 220-240 και ρώτα σε ένα νοκια care πόσο κοστίζει να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο σε ελληνικό. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 επειδή δύσκολα να το βρεις, (αν θυμαμαι καλά σε είχα παραπέμψει στο skroutz) , αγόρασε το ιντερνετικα απο ebay να το πάρεις στα 220-240 και ρώτα σε ένα νοκια care πόσο κοστίζει να σου αλλάξουν το πληκτρολόγιο σε ελληνικό. Καλημέρα Νομίζω η ποιο σωστή λύση είναι αυτή. 25 εύρο μου έχουν πει όταν ρώτησα γιατί θα Το αλλάξω κι εγώ Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια εχω ενα Nokia E7 και δεν μπορω να ρυθμισω το gmail μου για να λαμβανω τα εμαιλ μου. Το hotmail kai to yahoo υπαρχουν σε εικονιδια στην συσκευη κ τις ρυθμισεις τις παιρνουν αυτοματα. Δουλευουν μια χαρα.Εχει και εικονιδιο και σε gmail αλλα οταν περναω τα στοιχεια μου και ολοκληρωνω μετα δεν λαμβανει εμαιλ ενω μου ζητει συνεχως το Password μου. Μηπως ξερει κανεις τις ρυθμισεις απο το gmail να τις βαλω manual στην συσκευη ? thanks καλημερα. αυτο που σκεφτομαι,γιατι την πατησα κι εγω :), ειναι οτι εχεις βαλεις στον υπολογιστη στις ρυθμισεις του gmail την ασφαλεια σε δυο βηματα. αυτο που σου στελνει ενα κωδικο στο κινητο αν πας να μπεις απο αλλο υπολογιστη-κινητο. αν εχεις κανει αυτο δεν υπαρχει λυση, γιατι δεν υπαρχει πεδιο να βαλεις τον κωδικο που θα σου ερθει με sms:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1970 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 οκ μπηκα στο gmail απο το pc και απενεργοποιησα την ασφαλεια με το sms. Επρεπε να ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις τοy gmail to pop. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 τελικά το αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ, καθώς δεν μπορούσα να το βρώ αλλού. Η επιμονή για ελληνικό κατάστημα είναι ότι έχω επιστρεφόμενο ΦΠΑ κυρίως και η δικαιολόγηση της αγοράς στα έξοδα της εταιρείας, πέραν του πλεονεκτήματος ότι το τηλέφωνο έρχεται έτοιμο (ελληνικό πληκτρολόγιο - software) με το που ανοίγεις το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 τελικά το αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ, καθώς δεν μπορούσα να το βρώ αλλού. Η επιμονή για ελληνικό κατάστημα είναι ότι έχω επιστρεφόμενο ΦΠΑ κυρίως και η δικαιολόγηση της αγοράς στα έξοδα της εταιρείας, πέραν του πλεονεκτήματος ότι το τηλέφωνο έρχεται έτοιμο (ελληνικό πληκτρολόγιο - software) με το που ανοίγεις το πακέτο. καλορίζικο τότε! :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ερώτηση:: σε περίπτωση αναβάθμισης στην νέα έκδοση του λογισμικού (belle), αυτό θα γίνει από το ίδιο το τηλέφωνο (όπως η αναβάθμιση που έκανα πριν λίγο) και χωρίς απώλειες δεδομένων? και πότε με το καλό η νέα έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ερώτηση:: σε περίπτωση αναβάθμισης στην νέα έκδοση του λογισμικού (belle), αυτό θα γίνει από το ίδιο το τηλέφωνο (όπως η αναβάθμιση που έκανα πριν λίγο) και χωρίς απώλειες δεδομένων? και πότε με το καλό η νέα έκδοση? Τι εννοείς απο το ίδιο το τηλέφωνο? Χωρίς να το συνδέσεις με το PC ? Δεν γνωρίζω, αλλα γιατί να μην το συνδέσεις να τελειώνεις? Για τις απώλειες δεδομένων κάνε backup μέσω υπολογιστή. Φοβερά απλό :) Για το πότε θα έρθει κανείς δεν ξέρει ακριβή ημερομηνία. Την περιμένουμε απο μέρα σε μέρα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 απλό ίσως για PC-- εμείς δουλεύουμε με mac, οπότε ούτε NOKIA PC suite υπάρχει, ούτε backup γίνεται εύκολα (ή δύσκολα), ούτε φαντάζομαι update μέσω υπολογιστή... σίγουρα το ουσιαστικό μέρος των δεδομένων:: επαφές- φωτο- video- ήχους θα μπορέσω να τα πάρω μέσω του isync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts