Jump to content

[Επίσημο] Nokia E7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Irda

welcome to 2011 :p δεν παιζει να βρεις και πολλες συσκευες με υπερυθρες...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 995
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Να ενα βιντεο με symbian belle στο Ε7 :D

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

welcome to 2011 :p δεν παιζει να βρεις και πολλες συσκευες με υπερυθρες...

ok, ναι ειναι παρατραβηγμενο αλλα αν εχεις καλομαθει με την ΑΠΟΛΥΤΗ συνδεσιμοτητα σε ενα κινητο...

τις χρησιμοποιω παντως που και που οταν εχει χαθει το τηλεκοντρολ ή καμια φορα οταν θελω να ανοιξω το xbox 360

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια ξερει κανεις πως ενεργοποιω την επιλογη προβλεψη λεξης (σαν το Τ9) οταν γραφω π.χ. ενα εγγραφο στο word ? στο παλιο μου κινητο Ε5 το ειχε, μηπως επειδη ειναι παραεισαγωγης δεν εχει αυτη την λειτουργια ? thanks Edited by innova

Από ότι είδα στα γρήγορα, δεν έχει επιλογή για πρόβλεψη κειμένου μέσα από το Quickoffice. Μάλλον είναι θέμα εφαρμογής και όχι του Ε7 καθεαυτού γιατί στην σύνταξη email που τσέκαρα έχει κανονικά την πρόβλεψη. Βέβαια είναι μια λειτουργία που δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ειδικά στα ελληνικά σε κανένα κινητό που είχα στο "πρόσφατο" παρελθόν, με τα τελευταία Νοκια Ε70, Ε71, μιας και νομίζω ότι αφορά τα κινητά με αριθμητικό πληκτρολόγιο και όχι με full querty, όπως το συγκεκριμένο Ε7.

Δεν στέλνεις κανένα email στην QuickOffice να σου απαντήσουν ?

Οντως φίλε σημερα είδα στο forum της Nokia οτι στις 8/9/2011 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας εκτος καποια της Vodafone.

discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-live-in-9-more-countries/td-p/1143689

Το θέμα είναι οτι κανω τσεκ απο το κινητο αλλα δεν μου βγαζει τίποτα ακόμα. Και δεν εχω της Vodafone αλλά της Cosmote.

Edited by arpa

Οντως φίλε σημερα είδα στο forum της Nokia οτι στις 8/9/2011 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας εκτος καποια της Vodafone.

discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-live-in-9-more-countries/td-p/1143689

Το θέμα είναι οτι κανω τσεκ απο το κινητο αλλα δεν μου βγαζει τίποτα ακόμα. Και δεν εχω της Vodafone αλλά της Cosmote.

Έχει κυκλοφορήσει από χτες το πρωί και πολλοί την έχουν βάλει. Από το κινητό δεν στην βγάζει γιατί δεν είναι διαθέσιμη με ΟΤΑ. Αφού έχεις επίσημο ελληνικό από Cosmote (product code 059F8L0) θα την περάσεις από τον υπολογιστή με το Ovi Suite.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Όπως βάζεις και στις υπόλοιπες εφαρμογές. πατάς τον τόνο και μετα το φωνήεν. Αν εννοείς που είναι ο τόνος, τότε πατα το πλήκτρο δεξιά του space.

Έχει κυκλοφορήσει από χτες το πρωί και πολλοί την έχουν βάλει. Από το κινητό δεν στην βγάζει γιατί δεν είναι διαθέσιμη με ΟΤΑ. Αφού έχεις επίσημο ελληνικό από Cosmote (product code 059F8L0) θα την περάσεις από τον υπολογιστή με το Ovi Suite.

Αυτο το product code έχω. Εγώ δοκίμαζα ΟΤΑ. Μόλις τελειώσω μεσημέρι την δουλειά πάω για update απο το λαπιτοπι στο σπίτι.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Όπως βάζεις και στις υπόλοιπες εφαρμογές. πατάς τον τόνο και μετα το φωνήεν. Αν εννοείς που είναι ο τόνος, τότε πατα το πλήκτρο δεξιά του space.

Ευχαριστω δεν το ηξερα (παντα εγραφα με Τ9 που οι τονοι μπαινουν αυτοματα).

Ευχαριστω δεν το ηξερα (παντα εγραφα με Τ9 που οι τονοι μπαινουν αυτοματα).

Καρα ρε συ , εχεις τετοια τηλεφωνάρα με full querty πληκτρολόγιο, κι εσύ προσπαθείς με Τ9 να προβλέψεις λέξεις :).

Το Τ9 είχε βγεί την δεκαετία του 90 για τα αλφαριθμητικά πληκτρολόγια των κινητών τότε... Ανοιξε πληκτρολόγιο και γράψε!

Εννοείται πως μπόρεις να κάνεις και άλλα πράγματα με το πληκτρολόγιο Copy+Paste Ctrl+C - Ctrl+V όπως στα PC. Ή αν έχεις μαρκαρισμένο το κείμενο και κρατήσεις πατήμένο shift (βελάκι πάνω διπλα απο το πλήκτρο Sym) σου εμφανίζει στην οθόνη επιλογή αντιγραφή ή επικόλληση. Επίσης με τα πλήκτρα Shift+Sym σου εμφανίζεται η αλλαγή γλώσσας.

Ενα πολύ χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα για αλλαγή γλώσσας βρήκα στο ovi store. Είναι το langswitcher

Αφού το εγκαταστήσεις μπορείς με όποιο πλήκτρο θες πχ παρατεταμένο Sym να ενναλλάσει τις γλώσσες που το ορίζεις και άλλα τέτοια ... +++1

Ρε παιδιά ακόμα δεν βάλανε την αναβάθμιση μέσω κινητού.. και έχω την εντύπωση ότι θα αργήσουν πολύ....

Είναι σίγουρο ότι θα χάσω τα Ελληνικά αν το κάνω μέσω υπολογιστή? Καμία ελπίδα να γίνει κάπως ώστε να μην χάσω τα Ελληνικά?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχει βγει σε κανεναν μεσω ΟΤΑ ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

Πάντως ο lagoskon εχει ανεβάζει στο "καθημερινο φορουμ" χακαρισμενη την Ελληνικη αννα για το Ε7 μας.

Εγω την κατέβασα και ειναι εξαιρετικη, με τα ακόλουθα:

1. Χακαρισμένη

2. Δεν Εχει το σπαστικο μηνυμα "Προωθησης Κλήσης" οταν παίρνεις τηλέφωνο

3. Εχει σωστο Log για Data & Wlan , που δεν εχει η Νοκια.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

To zip περιέχει μόνο τα core & rofs2 αρχεία , τα οποία βάζετε στο φάκελο που είναι τα πρωτότυπα (κρατώντας τα backup, αν θέλετε) και μετά φλασάρισμα με φοινικα.

Για σίγουρα καλύτερη απόδοση της Αννας συνιστώ refurbish και οχι update

Xiaomi Mi 9T 128GB

To zip περιέχει μόνο τα core & rofs2 αρχεία , τα οποία βάζετε στο φάκελο που είναι τα πρωτότυπα (κρατώντας τα backup, αν θέλετε) και μετά φλασάρισμα με φοινικα.

Εξαιρετικη ρομ φυλτατε lagoskon, αντε και στην belle τωρα.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Επειδή, ενδιαφέρεται ένας φίλος, έχω διαβάσει τις τελευταίες 20 σελίδες περίπου, και δεν βλέπω πολλές αναφορές για την απόδοση του ηχείου/ακουστικού. Πως πάει σε αυτόν τον τομέα, ίδιο με το n8; Ευχαριστώ

Επειδή, ενδιαφέρεται ένας φίλος, έχω διαβάσει τις τελευταίες 20 σελίδες περίπου, και δεν βλέπω πολλές αναφορές για την απόδοση του ηχείου/ακουστικού. Πως πάει σε αυτόν τον τομέα, ίδιο με το n8; Ευχαριστώ

Ειναι εξίσου καλο με το Ν8 στους τομεις αυτους.

στα αρνητικα η ελλειψη fm-trans, mini-sd (εχεις βεβαια το OTG), auto-focus

στα θετικα το qwerty, η μεγαλυτερη σε ιντσες (4) και σε τεχνολoγια οθονη (CBD) εναντι του Ν8

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω και βλεπω το απαντησες ηδη!

Θα την περασω το βραδυ :D

2 ερωτησεις:

-επιδη εχω παραεισαγωγης θα εχω καποια προβληματα στο μελλον ?

-εχω το silver ποια πρωτοτυπα πρεπει να κατεβασω ? greece_cyprus_qw_silver_white(059D0R4) ?

edit: την περασα κι εγω !! lagoskon μπραβο σου!!

Edited by ardonhs

Χρήστος

to φιλαράκι που ανέφερα πιο πάνω το έχει βρει σε τιμές γύρω στα 400, ευρωπαϊκό και 500 ελληνικό. Αυτά τι διαφορές έχουν; Παίζει καμιά διαφορά στην ποιότητα όσοι έχετε το "ευρωπαϊκο"; ή η μόνη διαφορά είναι στα γράμματα του πληκτρολογίου και να κάνεις αναβάθμιση μόνο μέσω ota; Ελληνικό μενού έχουν και τα 2.

Το αυτο που αναφερεις μονο σαν διαφορα. Και εγω το αγγλικο παρηγγειλα και το περιμενω αυριο. Αφηνω λοιπον το iphone στο χρονοντουλαπο της ιστοριας !

EDIT : ηρθε και ειναι γερμανικο και εχω φαει ξενερωμα ασχημο γιατι στο πανεπιστημιο γραφω κειμενα και δε βολευει.. το καταστημα ειπε θα μου το αλλαξει. Ιδωμεν :(

Edited by morfeas-dsl-

Εγω ρωτησα σε μερικα καταστημα αν μπορω να παραγγειλω ελληνικο πληκτρολογιο να το περασω αλλα ολα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει..

Αγορασα και την θηκη CP-501 και ειμαι πλεον ησυχος ! Πολυ καλη και ανθεκτικη !

Χρήστος

Ωραια ηρθε και το αγγλικο κινητακι :) . Βλεπω οτι μεσω ota δε βρισκει αναβαθμιση. Ξερουμε ποτε θα βγει; Κριμα να την κανω απο pc και να χασω τα ελληνικα

Καλησπερα σε ολους, σημερα ενα φιλος μου ανεφερε οτι το quickoffice που ειναι ενσωματωμενο μεσα στο κινητο, ειναι δωρεαν για ενα μηνα, μετα οταν θα παω να κανω επεξεργασια ή ανοιγμα ενος νεου εγγραφου πχ. doc θα μου πεταει μηνυμα να προβω σε αγορα. Ισχυει ή οχι ? Σημειωση το δικο μου ειναι παραεισαγωγης απο γερμανια.

Kαλησπερα!τη βοηθεια σας σε κατι θα ηθελα παιδια..θελω να παραγγειλω το Ε7 απο ενα site του εξωτερικου,το simplyelectronics.

το πουλαει μονο 329 δολαρια και εδω βλεπω τιμες 370 ευρω..γελαει ο κοσμος δηλαδη..επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο ειναι με uk specifications και φυσικα καινουριο και με εγγυηση..αν το παρω θα υπαρχει καποιο θεμα ως προς το ελληνικο δικτυο?θα δουλευει κανονικα??το λογικο ειναι οτι δεν θα υπαρχει καποιο θεμα,ετσι?