Voodooman Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 (edited) Ναι κατι τετοιο πρεπει να ισχυει...:clap: Το θεμα ειναι τα "tags" με τι προγραμμα αλλαζουν??:help::help: Δεν χρειάζεται απαραίτητα πρόγραμμα. Δεξί κλικ πάνω σε κάθε τραγούδι, επιλέγεις properties, στη συνέχεια πας στο tab summary και περνάς ΄στα πεδία αυτό που θέλεις. Καμιά φορά στο summary δεν έχει τα πεδία του τραγουδιού και πρέπει να πατήσεις το advanced κάτω δεξιά. Αν θέλεις να δώσεις την ίδια τιμή σε πολλά τραγούδια (πχ. τίτλο δίσκου), μπορείς να επιλέξεις πολλά τραγούδια, να κάνεις την παραπάνω διαδικασία και να γράψεις το όνομα του δίσκου στο αντίστοιχο πεδίο. Κατόπιν ο τίτλος του δίσκου θα εμφανίζεται σε όλα τα τραγούδια που είχες επιλέξει. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς το πρόγραμμα mp3tag. Απαλύνει αρκετά το μαρτύριο... @ktritos_d, το Ν8 βγάζει πολύ καλύτερες φωτό και έχει θύρα HDMI για σύνδεση με την τηλεόραση, αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτα, μπορείς άνετα να πάρεις το C7. Α, και το Ν8 έχει ενσωματωμένα 16GB μνήμης και το C7 8GB αλλά μικρό το κακό, και τα δύο παίρνουν και microSD cards. Edited August 15, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Σιγλα το δίλλημα! Το Symbian πεθανε! Πάρε Android ή iOS! Όλα τα άλλα είναι να έιχαμε να λέγαμε! σιγα ρε μεγαλε...πηγες και στην κηδεια? μια χαρα ειναι το symbian...ας λενε οι παπατζηδες οτι θελουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 σιγα ρε μεγαλε...πηγες και στην κηδεια? μια χαρα ειναι το symbian...ας λενε οι παπατζηδες οτι θελουν Θα συμφωνησω με τον vounisios , οτι και να λετε μερικοι , ακομα υπαρχει και θα δουμε και νεοτερα λογισμικα σε αυτα τα μοντελα! :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 περασα καποια θεματα μεσω nokia ovi suite στην καρτα μνημης (την παρουσιαζει ο υπολογιστης σαν F) αλλα αυτα δεν φαινονται στην καρτα, πως μπορω να τα διαγραψω? Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ Διαγραφή εγκαταστημένων εφαρμογών, θεμάτων και παιχνιδιών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σιγλα το δίλλημα! Το Symbian πεθανε! Πάρε Android ή iOS! Όλα τα άλλα είναι να έιχαμε να λέγαμε! Όταν η Νοκια ανακοινώνει οτι έχει συμφωνήσει με τη Microsoft ώστε στα επόμενα μοντέλα να βάλει Windows, θα πήγαινε κανείς να δώσει 300-400 ευρώ για Symbian? Ποιος μας λέει οτι θα συνεχίσει να υπάρχει symbian? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Αν δεν βγαίνουν εφαρμογές, τι να τη κάνω την υποστήριξη? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Όταν η Νοκια ανακοινώνει οτι έχει συμφωνήσει με τη Microsoft ώστε στα επόμενα μοντέλα να βάλει Windows, θα πήγαινε κανείς να δώσει 300-400 ευρώ για Symbian? Ποιος μας λέει οτι θα συνεχίσει να υπάρχει symbian? Και επειδη ανακοινωσε οτι θα υπαρχουν νεα μοντελα με λειτουργικο Windows νομιζετε οτι θα σταματησει το Symbian? Εδω εβγαλε το N950 και N9 με MeeGo 1.2 Harmattan OS.....θα δουμε στο μελλον αν εκανε λαθος ή οχι..... Edited August 19, 2011 by abacab Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) 3 μέρες με το Symbian Anna στο C7 μου! Oι εντυπώσεις μου είναι πάντως οι καλύτερες! Πολύ γρήγορο, δεν κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ και πουθενά! Έχουν γίνει ουσιαστικές αναβαθμίσεις στις core εφαρμογές και είναι αρκετά πιο εύχρηστες! (αν και η ευχρηστία θα χτυπήσει κόκκινα στην belle)! Kανένα παράπονο απολύτως! (ίσως μόνο ότι έχει γίνει πολύ ασπρόμαυρο στα εικονίδια - θα καταλάβετε όσοι το βάλετε αργότερα) Ο Browser αρκετά γρηγορότερος και σαφώς πιο όμορφος! Η κάμερα βγάζει καλύτερες φωτό και τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα! Το NFC το δοκίμασα με ένα φίλο και είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! Οι εφαρμογές QuickOffice και Adobe Reader δεν υπάρχουν πια! Επίσης δεν υπάρχει πλέον ο φάκελος Games! Ενσωματώθηκαν όμως οι εξής: Communicator, Intranet, VPN, NFC, Notifications (δεν κάνει κάτι όμως), all-brand-new Search Πλέον με 220Ε που μπορεί να το βρει κάποιος, νομίζω ότι αξίζει! Υ.Γ. Αν βγάλει "σοβαρό" τηλέφωνο με *1Ghz, καινούριο τσιπ γραφικών και 512Mb μνήμη, και έχει απάνω την belle όπου θα έχει γίνει ακόμα περισσότερο optimization, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μια πάρα πολύ αξιόλογη συσκευή! (το μόνο βέβαια που θα λείπει θα είναι το οικοσύστημα των άλλων συστημάτων) Υ.Γ.2 Σε όσους το έχουν βάλει... σας έβγαλε ένα εικονίδιο στο μενού μέσα στα Applications που λέει Signal Boost? Το πατάς μια φορά και δεν επανεμφανίζεται μετά! Αν και νομίζω ότι λειτουργεί εάν είμαστε σε περιοχή με όχι τόσο καλό δίκτυο! Y.Γ.3 Όσοι κάνετε την αναβάθμιση να ξέρετε ότι θα χαθούν οι φάκελοι σας και οι εφαρμογές θα μπουν χύμα μέσα στον Applications! Edited August 20, 2011 by d2000217 Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 3 μέρες με το Symbian Anna στο C7 μου! Oι εντυπώσεις μου είναι πάντως οι καλύτερες! Πολύ γρήγορο, δεν κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ και πουθενά! Έχουν γίνει ουσιαστικές αναβαθμίσεις στις core εφαρμογές και είναι αρκετά πιο εύχρηστες! (αν και η ευχρηστία θα χτυπήσει κόκκινα στην belle)! Kανένα παράπονο απολύτως! (ίσως μόνο ότι έχει γίνει πολύ ασπρόμαυρο στα εικονίδια - θα καταλάβετε όσοι το βάλετε αργότερα) Ο Browser αρκετά γρηγορότερος και σαφώς πιο όμορφος! Η κάμερα βγάζει καλύτερες φωτό και τραβάει βίντεο χωρίς σπασίματα! Το NFC το δοκίμασα με ένα φίλο και είναι ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! Οι εφαρμογές QuickOffice και Adobe Reader δεν υπάρχουν πια! Επίσης δεν υπάρχει πλέον ο φάκελος Games! Ενσωματώθηκαν όμως οι εξής: Communicator, Intranet, VPN, NFC, Notifications (δεν κάνει κάτι όμως), all-brand-new Search Πλέον με 220Ε που μπορεί να το βρει κάποιος, νομίζω ότι αξίζει! Υ.Γ. Αν βγάλει "σοβαρό" τηλέφωνο με *1Ghz, καινούριο τσιπ γραφικών και 512Mb μνήμη, και έχει απάνω την belle όπου θα έχει γίνει ακόμα περισσότερο optimization, τότε θα έχουμε να κάνουμε με μια πάρα πολύ αξιόλογη συσκευή! (το μόνο βέβαια που θα λείπει θα είναι το οικοσύστημα των άλλων συστημάτων) Υ.Γ.2 Σε όσους το έχουν βάλει... σας έβγαλε ένα εικονίδιο στο μενού μέσα στα Applications που λέει Signal Boost? Το πατάς μια φορά και δεν επανεμφανίζεται μετά! Αν και νομίζω ότι λειτουργεί εάν είμαστε σε περιοχή με όχι τόσο καλό δίκτυο! Y.Γ.3 Όσοι κάνετε την αναβάθμιση να ξέρετε ότι θα χαθούν οι φάκελοι σας και οι εφαρμογές θα μπουν χύμα μέσα στον Applications! Να ρωτήσω πώς το έβαλες κι αν έχεις ελληνικά; Γιατί στους servers της Nokia δεν υπάρχει η Anna ούτε για τους balkans κωδικούς, ούτε για τους Cosmote branded. Επίσης αυτό που λες για το Quickoffice και το Acrobar reader, σημαίνει ότι δεν έκανες ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Η anna είναι σε 3 μέρη, 1 μέρος το λειτουργικό και 2 μέρη, Symbian Anna 1/2 και Symbian Anna 2/2 που είναι οι εφαρμογές και τα οποία εμφανίζονται σαν updates αφού μπει η Anna. Κοίτα εδώ: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-We-are-live-Downloads-start-today/td-p/1114859/page/2 στη μέση περίπου. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 επιτελους μετα απο τρεις μηνες πηρα την συσκευη στα χερια μου,επιδιορθωμενη. Εχω ξεχασει ομως αρκετα απο τα βασικα. Θα χρειαστω την βοηθεια σας. Πως ρυθμιζω τους λογαριασμους μειλ να μην κανουν μονοι τους συγχρνονισμο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Να ρωτήσω πώς το έβαλες κι αν έχεις ελληνικά; Γιατί στους servers της Nokia δεν υπάρχει η Anna ούτε για τους balkans κωδικούς, ούτε για τους Cosmote branded. Επίσης αυτό που λες για το Quickoffice και το Acrobar reader, σημαίνει ότι δεν έκανες ολοκληρωμένη αναβάθμιση. Η anna είναι σε 3 μέρη, 1 μέρος το λειτουργικό και 2 μέρη, Symbian Anna 1/2 και Symbian Anna 2/2 που είναι οι εφαρμογές και τα οποία εμφανίζονται σαν updates αφού μπει η Anna. Κοίτα εδώ: http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-We-are-live-Downloads-start-today/td-p/1114859/page/2 στη μέση περίπου. Έχω συσκευή με Γερμανικό νούμερο! :) Η συσκευή επειδή πέθανε την φλάσαρα ξανά και δεν έχω ελληνικά! Είναι αλήθεια ότι μετά σου βγάζει 5 νέα updates αφότου βάλεις την Αννα! Το θέμα είναι ότι το 1/2 ΔΕΝ μπαίνει και υπάρχουν μεγάλα παράπονα! Η αλήθεια είναι ότι το 1/2 είναι 24Mb αλλά δεν το εγκαθιστά όλο εξαρχής και μετά στο εμφανίζει πάλι στα updates ως 9.8Mb! Ε αυτό το τελευταίο δεν το εγκαθιστά με τπτ! Βγάζει όλο update failed! Όλα τα άλλα δουλεύουν άψογα πάντως! Λογικά η Nokia θα βγάλει άλλο update για τις 2 εφαρμογές! http://www.allaboutsymbian.com/news/item/13196_Symbian_Anna_now_available_for.php Παραθέτω 3 φωτό με το νέο firmware: (οι 2 πρώτες στα 6Mpx και η 3η στα 8) Edited August 20, 2011 by d2000217 Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Και όμως υπαρχει μεγάλη αυξηση του αριθμου των εφαρμογων και ηδη ειναι γυρω στις 50000. αυτο ειναι αληθεια! το διαπιστωνει κανεις και απο τις πληροφοριες και την κινητικοτητα των developers και απο τις επισκεψεις στα "ωραια" forums Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 συμβαινει κατι παραξενο με την συσκευη μου. Να ξεκαθαρισω οτι εχει γερμανικο product code. Απο το μενου ενημερωση λογισμικου βρισκει ενημερωση,την 022.014, η οποια ομως δεν μπορει να γινει ota,παρα μονο αν συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη.απο το μενου ενημερωση συσκευης δεν βρισκει καμια ενημερωση.δεν ειναι παραξενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Όχι, συμβαίνει σε όλους σχεδόν που έχουμε κινητό παραεισαγωγής. Αν το κάνεις από το PC, θα χάσεις τα ελληνικά. Απλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμα σαν ΟΤΑ. Όταν θα είναι, θα μπορείς να την βάλεις έτσι χωρίς να χάσεις τη γλώσσα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Όχι, συμβαίνει σε όλους σχεδόν που έχουμε κινητό παραεισαγωγής. Αν το κάνεις από το PC, θα χάσεις τα ελληνικά. Απλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμα σαν ΟΤΑ. Όταν θα είναι, θα μπορείς να την βάλεις έτσι χωρίς να χάσεις τη γλώσσα. αρα δεν κανω τιποτα, και περιμενω μεχρι να γινει διαθεσιμη μεσω ota. σωστα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 αρα δεν κανω τιποτα, και περιμενω μεχρι να γινει διαθεσιμη μεσω ota. σωστα? αν δε θες να χάσεις τα ελληνικα σωστά! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 συμβαινει κατι παραξενο με την συσκευη μου. Να ξεκαθαρισω οτι εχει γερμανικο product code. Απο το μενου ενημερωση λογισμικου βρισκει ενημερωση,την 022.014, η οποια ομως δεν μπορει να γινει ota,παρα μονο αν συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη.απο το μενου ενημερωση συσκευης δεν βρισκει καμια ενημερωση.δεν ειναι παραξενο? Mετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν η Nokia το δίνει μέσω OviSuite! http://is.gd/UpdGzZ Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotovg1 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Παιδια παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθηση εκανα την αναβαθμηση και εχασα τα ελληνικα πως τα ξαναβαζουμε? γινεται με το PHOENIX.To κανει σε ενα Ν8 και το επανεφερα με το PHOENIX γινεται και στο c7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Παιδια παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθηση εκανα την αναβαθμηση και εχασα τα ελληνικα πως τα ξαναβαζουμε? γινεται με το PHOENIX.To κανει σε ενα Ν8 και το επανεφερα με το PHOENIX γινεται και στο c7? Γίνεται, αλλά θα περιμένεις μερικές μέρες να βγει η ελληνική αναβάθμιση. Δεν υπάρχει ακόμα. Πάντως αν διάβαζες λίγο περισσότερο στο φόρουμ δεν θα έκανες αναβάθμιση από τον υπολογιστή, αφού έχεις κινητό παραεισαγωγής. Μόνο με ΟΤΑ για να μην χάνονται τα ελληνικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotovg1 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 (edited) Γίνεται, αλλά θα περιμένεις μερικές μέρες να βγει η ελληνική αναβάθμιση. Δεν υπάρχει ακόμα. Πάντως αν διάβαζες λίγο περισσότερο στο φόρουμ δεν θα έκανες αναβάθμιση από τον υπολογιστή, αφού έχεις κινητό παραεισαγωγής. Μόνο με ΟΤΑ για να μην χάνονται τα ελληνικά. το ξεχασα!!!!!!1 Edited August 21, 2011 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickfoxjr Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Πρώτες εντυπώσεις μετά απο 12 ώρες χρήσης: - Πέρασα τις πρώτες 10 εφαρμογές χωρίς πρόβλημα - Πέρασα στοιχεία απο επαφές και ημερολόγιο με μια απλή μεταφορά απο το παλιό Nokia (φαντάζομαι αν πήγαινα σε Android δεν θα ήταν τόσο απλά τα πράγματα) - Τώρα ακούω internet radio, περνάω στοιχεία απο το παλιό με btooth, είμαι στο Ovi και παίζω Angry Birds - Έχω πάθει πλάκα με τη ποιότητα της οθόνης - 8 Mpixels φίλε και Βασιλιάς της φωτογραφίας και άσε τα iphones να ψάχνονται στα 3.2! ...και ακόμα δεν έβαλα πάνω την ΑΝΝΑ ! Τι άλλο να ζητήσω απο τη ζωή μου? (Αυτό μάλλον θα μου το απαντήσετε εσείς!) Για μια ακόμα φορά η Nokia με αποζημίωσε με το παραπάνω για την επιλογή μου (και άσε τους άλλους να ψάχνουν σε "flee" markets και μοναστηράκια). Ευχαριστώ Nokia(μη πας ποτέ στα Windows!) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Πρώτες εντυπώσεις μετά απο 12 ώρες χρήσης: - 8 Mpixels φίλε και Βασιλιάς της φωτογραφίας και άσε τα iphones να ψάχνονται στα 3.2! Θα σταθώ μόνο σ' αυτό το κομμάτι γιατί το κινητό είναι πολύ καλό και συμφωνό μαζί σου. Τα megapixels δεν μετράνε τόσο όσο μετράει ο φακός, το N8 είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό όχι για τα 12 megapixels του που είχε και το Satio αλλά για τους Carl Zeiss φακούς που είναι φανταστικοί και το Xenon flash που βοηθάει πολύ για τις νυχτερινές λήψεις. Με την κάμερα του C7 θα έλεγα ότι θα έπρεπε να ήταν καλύτερη στο C7, τουλάχιστον fixed focus και όχι full focus για να είναι καλύτερη η ποιότητα στις κοντινές φωτογραφίες. Τέλος κανένα iPhone δεν έχει ούτε είχε 3.2. Tο 4 έχει 5 megapixel με ικανοποιητικούς φακούς(αν δεν κάνω λάθος της Sony) που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Και το 3GS είχε 3.0 megapixel για πιο πριν δεν ξέρω. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viron Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παράγγειλα για φίλο μου το C7. Το παρέλαβα χθες. Χρησιμοποιώντας το OVI suite και με συνδεδεμένο το τηλέφωνο το πρόγραμμα μου ανέφερε πως υπάρχει αναβάθμιση του λογισμικού. Και όπως ανέφεραν και άλλοι, σε προηγούμενα μηνύματά, μετά την αναβάθμιση το τηλέφωνο δεν έχει πια ελληνικό περιβάλλον. Αυτό δεν ενοχλεί πολύ, μπορεί να λειτουργεί άνετα με το αγγλικό περιβάλλον. Αλλά έφαγα όλη την ημέρα και δεν βρίσκω πουθενά ελληνικό πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως το 2011, το τελευταίο λογισμικό της ΝΟΚΙΑ δεν έχει διαθέσιμα τα πληκτρολόγια σε όλες τις γλώσσες ανεξάρτητα από την επιλεγμένη γλώσσα λειτουργίας της συσκευής. Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση, ή αν υπάρχει αυτή η επιλογή σε κάποιο άσχετο μενού που δεν μπόρεσα να βρω, θα του ήμουν ευγνώμων. Κατά τα άλλα, το κινητό είναι κομψό, με καλά χαρακτηριστικά, αλλά προσωπικά μετά την επαφή μαζί του, δεν θα το συνιστούσα σε άλλους. Τα μενού και οι επιλογές λειτουργίας είναι σχεδιασμένα πολύ χάλια, χωρίς λογική σειρά,και αν στις απλές λειτουργίες των τηλεφωνικών συσκευών η NOKIA είχε εργονομικό περιβάλλον, στα smartphones είναι ΠΟΛΥ πίσω. Το Android και το WP7 είναι μπροστά, με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 το κινητο ειναι παραεισαγωγης γιαυτο εχασες τα ελληνικα με την αναβαθμιση. αν την εκανες ota δεν θα εχανες τα ελληνικα. η πας το κινητο σε nokia care, πληρωνεις 15 ευρω και σου ξαναπερνανε τα ελληνικα η τα περνας μονος σου μεσω φινιξ με κινδυνο να μην παει κατι καλα και να γινει η συσκευη σου <<τουβλο>> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts