stubu Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλημέρα στο φόρουμ, να ξαναρωτήσω πάλι κάτι μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του. Το κινητό μερικές φορές κάνει έναν στιγμιαίο ήχο σαν να ζητάει κάτι άλλες φορές τον ακούω μία φορά άλλες πάλι επαναλαμβάνεται κάθε 5 λεπτά θα έλεγα αλλά μετά από 3-4 φορές σταματάει, αυτό που πάει το μυαλό μου είναι κάποια χαμένα συμβάντα όπως κλήσεις, μηνύματα ή υπενθυμίσεις αλλά όλα τα έχω σβήσει, ανοιχτές εφαρμογές δεν υπάρχουν, οπότε δεν ξέρω τι θέλει από μένα. Δεν ξέρω αν το κάνει μετά από την εγκατάσταση του sleeping screen, που μου φαίνεται απίθανο γιατί μπορεί να κάνει τον ήχο και με αλλά και χωρίς να έχει ξεκινήσει η προστασία οθόνης. Φιλικά Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7mv Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να σας ρωτησω αν μπορω να ξαναεμφανίσω τον φάκελο Games με το αντίστοιχο εικονίδιο (gamepad) αφου κατάφερα να τον διαγραψω... Και κατι άλλο, παρατηρώ οτι μετα το Installation παιχνιδιών, έχουν μπει απο default τα εικονιδια στο applications, το οποίο κολλάει ενα, δυο δευτερολεπτα οταν πάει να ανοιξει... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 καλημερα. Λογω υγρασιας εχω θεμα με το ηχειο στο C7 μου. εχει παει καποιος σε nokia care για αντικατασταση ηχειου; ποσο χρεωθηκε; εχω ξαναπαει σε nokia care και μου το ειχαν κρατησει 2 βδομαδες λογω προβληματος σε ακουστικο και ηχειο, το οποιο ουδεποτε λυθηκε με αντικατασταση ανταλλακτικων (αν και εγω αμφιβαλλω οτι τα αντικατεστησαν, παρα το οτι μου ελεγαν οτι 2 βδομαδες περιμεναν ανταλλακτικα..!). μου ειχαν πει οτι για ολικη αντικατασταση κινητου μπορει και να παρει 20 εργασιμες (!). Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Το άφησα με φουλ μπαταρία το βράδυ και το πρωί είχε κλείσει! Δεν τρέχω τίποτα περίεργο από πισω. Τί γινεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 θελω να περασω την ελληνικη γλωσσα στο c7 μου. ποιο ειναι το ελληνικο product code? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 θελω να περασω την ελληνικη γλωσσα στο c7 μου. ποιο ειναι το ελληνικο product code? Αναγράφονται στο πρώτο μήνυμα τους παρόντος θέματος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα c7 απο vodafone αγγλιας πως μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα η να βαλω ελληνικο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα c7 απο vodafone αγγλιας πως μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα η να βαλω ελληνικο firmware? δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soubasn Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 το εχω δοκιμασει το product code του c7 δεν αλλαζει με το phoenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 το εχω δοκιμασει το product code του c7 δεν αλλαζει με το phoenix δεν υπαρχει αλλη διαδικασια. θα το πας σε nokia care Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Μία τελευταία απόπειρα για φωταγράφηση από κοντά: Απόσταση 20 εκ., χωρίς φλας, σκοτεινό δωμάτιο, μόνο το φωτιστικό γραφείου από πάνω αναμμένο. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/th_C7Macro.jpg Οι συνθήκες είναι επίτηδες δύσκολες. Τί λέτε; Edited June 20, 2011 by impreza_sti Σμίκρυνση εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ... Οι συνθήκες είναι επίτηδες δύσκολες. Τί λέτε; Που είναι το κακό ???? Μία χαρά φωτό είναι ... Υ.Γ. Εϊναι Bon Jovi, όχι Whitesnake/Rainbow, σταμάτα να το φωτογραφίζεις όλη την ώρα ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ε δεν θα πουλήσω και μούρη με το εισιτήριο μίας συναυλίας... Κάνει καλό δείγμα όμως το συγκεκριμένο, είναι γυαλιστερό χαρτί, με γράμματα,σχήματα, bar code, ολόγραμμα. Δεν την έβαλα για κακή. Αν δεις τις φωτογραφίες στη σελ. 52,σε παρόμοιες συνθήκες, η διαφορά αυτής προς το καλύτερο είναι μεγάλη, το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά είναι ανεκτό. Το κόλπο με τον μεγεθυντικό φακό πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Το υστερόγραφο στο προηγούμενο μήνυμα ήταν προς χάριν αστεϊσμού .... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ... :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_27 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια εχετε προσεξει οτι τα ρολογια γενικα ολων των νοκια χανει 2-3 λεπτα ακομα και αν το αλλαξεις παλι χανει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια εχετε προσεξει οτι τα ρολογια γενικα ολων των νοκια χανει 2-3 λεπτα ακομα και αν το αλλαξεις παλι χανει!!! Συγκεκριμένα δύο λεπτά ή δύο λεπτά μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_27 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Συγκεκριμένα δύο λεπτά ή δύο λεπτά μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ???? οχι συγκεκρυμενα 2 λεπτα απλα το ρυθμιζεις αλλα μετα παει παλι πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 θα το πω οσο πιο ψυχραιμα μπορω..το κινητακι μου επεσε και εσπασε η οθονη..ευτυχως επαθε μονο αυτο, γιατι φανταστειτε οτι επεσε απο το μηχανακι με καμια 50 χλμ..ολα δουλευουν κανονικα, δεχεται και κανει κλησεις, η οθονη ακουει κανονικα σε ολα τα πατηματα αλλα πλεον δεν μπορεις να δεις καλα γιατι εχει γινει χιλια μικρα κομματακια..ιδεες? ποσο μπορει να κοστισει η αντικατασταση του μπροστινου τζαμιου ρε παιδια?? να το παω υποχρεωτικα nokia care η αναλαμβανουν κι αλλοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 θα το πω οσο πιο ψυχραιμα μπορω..το κινητακι μου επεσε και εσπασε η οθονη..ευτυχως επαθε μονο αυτο, γιατι φανταστειτε οτι επεσε απο το μηχανακι με καμια 50 χλμ..ολα δουλευουν κανονικα, δεχεται και κανει κλησεις, η οθονη ακουει κανονικα σε ολα τα πατηματα αλλα πλεον δεν μπορεις να δεις καλα γιατι εχει γινει χιλια μικρα κομματακια..ιδεες? ποσο μπορει να κοστισει η αντικατασταση του μπροστινου τζαμιου ρε παιδια?? να το παω υποχρεωτικα nokia care η αναλαμβανουν κι αλλοι?? To nokia care ειναι ακριβο αλλα θα εχεις εγγυηση. Πρεπει να δεις τι εχει σπασει.Εχει 2 κομματια-την οθονη και το digitizer. Eμενα μου εσπασε το digitizer μετα απο πτωση (το μπροστινο τζαμι).Βρισκεις με λιγοτερο απο 30 ευρω στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 απο τη μια χαρηκα με την απαντηση γιατι κι εμενα το μπροστινο εχει σπασει, απο την αλλη και να το βρω απο ebay, πως το βαζουν αφου ε:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Πω πω, τί είναι αυτά ρε παιδιά... Και μόνο που το σκέφτομαι, να παθαίνει τέτοιο πράγμα το κινητό, αγχώνομαι... Να ρωτήσω κάτι για τα ασύρματα δίκτυα; Έχω ορίσει το κινητό να μην κάνει ποτέ ανίχνευση δικτύων. Παρόλα αυτά, έχω περάσει το δίκτυο του σπιτιού μου στην "μνήμη" του κινητού μέσω του μενού "προορισμοί". Όταν πάω να κάνω στο κινητό κάτι που απαιτεί σύνδεση με το ίντερνετ, το κινητό ψάχνει τα διαθέσιμα δίκτυα, βλέπει το δικό μου, αλλά μου γράφει η "σύνδεση απέτυχε". Πρέπει να μπω στο μενού ρυθμίσεις-->συνδεσιμότητα-->ρυθμίσεις-->προορισμοί, να αφαιρέσω το δίκτυό μου και μετά να το ξαναπροσθέσω, και αυτό ίσως να χρειάζεται πάνω από μία φορά, δεν το βρίσκει πάντα με την πρώτη. Το μόνο περίεργο που κάνω είναι ότι δεν έχω συνέχεια ανοιχτό το wifi, το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κάνω κάτι με το κινητό. Τί μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 http://www.youtube.com/embed/Dzmok7uICJ4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mevan Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Καλησπέρα! Μου έδωσαν ένα C7 της Cosmote (059G0N9) το οποίο ειναι στην έκδοση PR1.1 και θέλω να το κάνω debrand (λογικά χάνεται η εγγύηση αλλά αν χαλάσει βλέπουμε). Τα product codes με ελληνικά που βρήκα είναι τα 059B537 (Balkans Charcoal Black) και 059F0X8 (Greece GR Charcoal Black). Ξέρει κανείς τι διαφορές έχουν, αν έχουν, εκτός από ίσως κάποιες διαφορετικές γλώσσες; Α, επίσης από το navifirm είδα ότι το 059Β537 έχει πάει στην έκδοση 1.2 αντίθετα με το 059F0X8 που είναι στην ιδια με του κινητού (1.1). Με επηρεάζει κάπου αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mevan Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Δεν βρήκα άκρη με τις διαφορετικές εκδόσεις και έβαλα τελικά την 059B537 PR1.2 μιας και ήταν πιο καινούρια. Δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramirez Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Γεια σας :D! Ερωτηση: μηπως εχει δοκιμασει καποιος ανταπτορα microUSB to HDMI σε C7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts