Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στο φόρουμ, να ξαναρωτήσω πάλι κάτι μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του.

Το κινητό μερικές φορές κάνει έναν στιγμιαίο ήχο σαν να ζητάει κάτι άλλες φορές τον ακούω μία φορά άλλες πάλι επαναλαμβάνεται κάθε 5 λεπτά θα έλεγα αλλά μετά από 3-4 φορές σταματάει, αυτό που πάει το μυαλό μου είναι κάποια χαμένα συμβάντα όπως κλήσεις, μηνύματα ή υπενθυμίσεις αλλά όλα τα έχω σβήσει, ανοιχτές εφαρμογές δεν υπάρχουν, οπότε δεν ξέρω τι θέλει από μένα.

Δεν ξέρω αν το κάνει μετά από την εγκατάσταση του sleeping screen, που μου φαίνεται απίθανο γιατί μπορεί να κάνει τον ήχο και με αλλά και χωρίς να έχει ξεκινήσει η προστασία οθόνης.

Φιλικά

Ηλίας

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να σας ρωτησω αν μπορω να ξαναεμφανίσω τον φάκελο Games με το αντίστοιχο εικονίδιο (gamepad) αφου κατάφερα να τον διαγραψω...

Και κατι άλλο, παρατηρώ οτι μετα το Installation παιχνιδιών, έχουν μπει απο default τα εικονιδια στο applications, το οποίο κολλάει ενα, δυο δευτερολεπτα οταν πάει να ανοιξει...

Ευχαριστώ

καλημερα.

Λογω υγρασιας εχω θεμα με το ηχειο στο C7 μου. εχει παει καποιος σε nokia care για αντικατασταση ηχειου; ποσο χρεωθηκε;

εχω ξαναπαει σε nokia care και μου το ειχαν κρατησει 2 βδομαδες λογω προβληματος σε ακουστικο και ηχειο, το οποιο ουδεποτε λυθηκε με αντικατασταση ανταλλακτικων (αν και εγω αμφιβαλλω οτι τα αντικατεστησαν, παρα το οτι μου ελεγαν οτι 2 βδομαδες περιμεναν ανταλλακτικα..!). μου ειχαν πει οτι για ολικη αντικατασταση κινητου μπορει και να παρει 20 εργασιμες (!).

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Το άφησα με φουλ μπαταρία το βράδυ και το πρωί είχε κλείσει! Δεν τρέχω τίποτα περίεργο από πισω. Τί γινεται;
Samsung S21 Ultra

θελω να περασω την ελληνικη γλωσσα στο c7 μου. ποιο ειναι το ελληνικο product code?

Αναγράφονται στο πρώτο μήνυμα τους παρόντος θέματος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα c7 απο vodafone αγγλιας πως μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα η να βαλω ελληνικο firmware?

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα c7 απο vodafone αγγλιας πως μπορω να βαλω την ελληνικη γλωσσα η να βαλω ελληνικο firmware?

δες εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305272

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εχω δοκιμασει το product code του c7 δεν αλλαζει με το phoenix

δεν υπαρχει αλλη διαδικασια. θα το πας σε nokia care

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μία τελευταία απόπειρα για φωταγράφηση από κοντά: Απόσταση 20 εκ., χωρίς φλας, σκοτεινό δωμάτιο, μόνο το φωτιστικό γραφείου από πάνω αναμμένο.

http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/th_C7Macro.jpg

Οι συνθήκες είναι επίτηδες δύσκολες. Τί λέτε;

Edited by impreza_sti
Σμίκρυνση εικόνας

... Οι συνθήκες είναι επίτηδες δύσκολες. Τί λέτε;

Που είναι το κακό ???? Μία χαρά φωτό είναι ...

Υ.Γ. Εϊναι Bon Jovi, όχι Whitesnake/Rainbow, σταμάτα να το φωτογραφίζεις όλη την ώρα ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Ε δεν θα πουλήσω και μούρη με το εισιτήριο μίας συναυλίας... Κάνει καλό δείγμα όμως το συγκεκριμένο, είναι γυαλιστερό χαρτί, με γράμματα,σχήματα, bar code, ολόγραμμα.

Δεν την έβαλα για κακή. Αν δεις τις φωτογραφίες στη σελ. 52,σε παρόμοιες συνθήκες, η διαφορά αυτής προς το καλύτερο είναι μεγάλη, το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο, αλλά είναι ανεκτό. Το κόλπο με τον μεγεθυντικό φακό πιάνει.

Το υστερόγραφο στο προηγούμενο μήνυμα ήταν προς χάριν αστεϊσμού ....

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ... :)

παιδια εχετε προσεξει οτι τα ρολογια γενικα ολων των νοκια χανει 2-3 λεπτα ακομα και αν το αλλαξεις παλι χανει!!!

παιδια εχετε προσεξει οτι τα ρολογια γενικα ολων των νοκια χανει 2-3 λεπτα ακομα και αν το αλλαξεις παλι χανει!!!

Συγκεκριμένα δύο λεπτά ή δύο λεπτά μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ????

Συγκεκριμένα δύο λεπτά ή δύο λεπτά μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ????

οχι συγκεκρυμενα 2 λεπτα απλα το ρυθμιζεις αλλα μετα παει παλι πισω!

θα το πω οσο πιο ψυχραιμα μπορω..το κινητακι μου επεσε και εσπασε η οθονη..ευτυχως επαθε μονο αυτο, γιατι φανταστειτε οτι επεσε απο το μηχανακι με καμια 50 χλμ..ολα δουλευουν κανονικα, δεχεται και κανει κλησεις, η οθονη ακουει κανονικα σε ολα τα πατηματα αλλα πλεον δεν μπορεις να δεις καλα γιατι εχει γινει χιλια μικρα κομματακια..ιδεες? ποσο μπορει να κοστισει η αντικατασταση του μπροστινου τζαμιου ρε παιδια?? να το παω υποχρεωτικα nokia care η αναλαμβανουν κι αλλοι??

θα το πω οσο πιο ψυχραιμα μπορω..το κινητακι μου επεσε και εσπασε η οθονη..ευτυχως επαθε μονο αυτο, γιατι φανταστειτε οτι επεσε απο το μηχανακι με καμια 50 χλμ..ολα δουλευουν κανονικα, δεχεται και κανει κλησεις, η οθονη ακουει κανονικα σε ολα τα πατηματα αλλα πλεον δεν μπορεις να δεις καλα γιατι εχει γινει χιλια μικρα κομματακια..ιδεες? ποσο μπορει να κοστισει η αντικατασταση του μπροστινου τζαμιου ρε παιδια?? να το παω υποχρεωτικα nokia care η αναλαμβανουν κι αλλοι??

To nokia care ειναι ακριβο αλλα θα εχεις εγγυηση.

Πρεπει να δεις τι εχει σπασει.Εχει 2 κομματια-την οθονη και το digitizer.

Eμενα μου εσπασε το digitizer μετα απο πτωση (το μπροστινο τζαμι).Βρισκεις με λιγοτερο απο 30 ευρω στο ebay.

απο τη μια χαρηκα με την απαντηση γιατι κι εμενα το μπροστινο εχει σπασει, απο την αλλη και να το βρω απο ebay, πως το βαζουν αφου ε:(:(

Πω πω, τί είναι αυτά ρε παιδιά... Και μόνο που το σκέφτομαι, να παθαίνει τέτοιο πράγμα το κινητό, αγχώνομαι...

Να ρωτήσω κάτι για τα ασύρματα δίκτυα; Έχω ορίσει το κινητό να μην κάνει ποτέ ανίχνευση δικτύων. Παρόλα αυτά, έχω περάσει το δίκτυο του σπιτιού μου στην "μνήμη" του κινητού μέσω του μενού "προορισμοί". Όταν πάω να κάνω στο κινητό κάτι που απαιτεί σύνδεση με το ίντερνετ, το κινητό ψάχνει τα διαθέσιμα δίκτυα, βλέπει το δικό μου, αλλά μου γράφει η "σύνδεση απέτυχε". Πρέπει να μπω στο μενού ρυθμίσεις-->συνδεσιμότητα-->ρυθμίσεις-->προορισμοί, να αφαιρέσω το δίκτυό μου και μετά να το ξαναπροσθέσω, και αυτό ίσως να χρειάζεται πάνω από μία φορά, δεν το βρίσκει πάντα με την πρώτη.

Το μόνο περίεργο που κάνω είναι ότι δεν έχω συνέχεια ανοιχτό το wifi, το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κάνω κάτι με το κινητό. Τί μπορεί να φταίει;

Καλησπέρα! Μου έδωσαν ένα C7 της Cosmote (059G0N9) το οποίο ειναι στην έκδοση PR1.1 και θέλω να το κάνω debrand (λογικά χάνεται η εγγύηση αλλά αν χαλάσει βλέπουμε).

Τα product codes με ελληνικά που βρήκα είναι τα 059B537 (Balkans Charcoal Black) και 059F0X8 (Greece GR Charcoal Black). Ξέρει κανείς τι διαφορές έχουν, αν έχουν, εκτός από ίσως κάποιες διαφορετικές γλώσσες;

Α, επίσης από το navifirm είδα ότι το 059Β537 έχει πάει στην έκδοση 1.2 αντίθετα με το 059F0X8 που είναι στην ιδια με του κινητού (1.1). Με επηρεάζει κάπου αυτο;

Δεν βρήκα άκρη με τις διαφορετικές εκδόσεις και έβαλα τελικά την 059B537 PR1.2 μιας και ήταν πιο καινούρια.

Δουλεύει...