rostropol Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Θα ασχοληθώ κι'άλλο με το θέμα φωτογραφία, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα. Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοντινές, στις μακρινές δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Καλά δεν είδες τα specs του C7 πριν το πάρεις,είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο εδώ και μήνες ότι όλα τα S^3 πλήν του Ν8 έχουν Full focus κάμερα πλέον(ακόμα και το Χ7 αυτή την κάμερα έχει),αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει κανείς να συμβιβαστεί και τελείωσε(όπως κατα συνέπεια ξεχνάς και τις κοντινές/macro φωτογραφίες με λεπτομέρεια) αλλιώς πάς και παίρνεις Ν8 και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Eλα ντε... πρωτα διαβαζουμε ενα review, ρωταμε γνωμες κατοχων κλπ Θα ασχοληθώ κι'άλλο με το θέμα φωτογραφία, δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα αυτά τα αποτελέσματα. Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοντινές, στις μακρινές δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. λογικο, αφου δεν εχει AF Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Καλά δεν είδες τα specs του C7 πριν το πάρεις,είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο εδώ και μήνες ότι όλα τα S^3 πλήν του Ν8 έχουν Full focus κάμερα πλέον(ακόμα και το Χ7 αυτή την κάμερα έχει),αυτό είναι κάτι με το οποίο πρέπει κανείς να συμβιβαστεί και τελείωσε(όπως κατα συνέπεια ξεχνάς και τις κοντινές/macro φωτογραφίες με λεπτομέρεια) αλλιώς πάς και παίρνεις Ν8 και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Η ποιότητα φωτό είναι από τα τελευταία που με νοιάζουν σε ένα κινητό, την προσπάθεια την έκανα για τον φίλο που ήθελε να δει δείγματα για να κρίνει αν θα το αγοράσει ή όχι. Παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακό το πόσο κακές κοντινές φωτογραφίες αποδίδει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Η κοντινές (<50cm) φωτογραφίες του C7 είναι χάλια. Μα το λέει και ο κατασκευαστής! Δεν είναι κάτι άγνωστο. Δεν κάνει για ανάγνωση πχ businesses cards. Από την άλλη έχει και δύο παράπλευρες θετικές συνέπειες. Πρώτο και βασικότερο, είναι ταχύτατη, δεν χρειάζεται να περιμένεις να εστιάσει οπότε το shutter lag είναι μικρότερο και από "κανονική" compact μηχανή. Και χάρη στην τεχνολογία που έχει είναι όλα εστιασμένα. Οπότε για snapshot χρήστες, είναι πολύ πρακτική και πιο αποτελεσματική από κάθε άλλη τεχνολογία. (Από την άλλη, αν θέλει κανείς μικρό βάθος πεδίου και bokeh κάνει ότι και εγώ, κουβαλάει την φωτογραφική τσάντα με 1-2 dslr, 3-4 φακούς και δύο φλάς! :lol::lol:) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλή η λογική του snapshot, μόνο όμως στην περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό. Γιατί, τελικά, με την τόση προσπάθεια και σκέψη που χρειάζεται κανείς για να βγάλει σωστή φωτό (υπό συγκεκριμένες συνθήκες) με το C7, παύει να θεωρείται snapshot! Δύο τελευταίες φωτό. Ίδιο περιβάλλον, αλλά φωτεινή ημέρα. 8ΜP, Flash on, Υψηλή ευκρίνεια, white balance στο ηλιοφάνεια, 60 εκ. από το θέμα. Κάτι κάνουμε,με λίγο cropping θα το πάρουμε το έγγραφο. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/30052011023.jpg Από την άλλη, το τοπίο με ηλιοφάνεια είναι αρκετά καλό για κινητό. http://i464.photobucket.com/albums/rr7/konos650/30052011022.jpg Και εγώ κουβαλάω πάντα μαζί μου την μηχανή, αλλά στη δουλειά κάποιες φορές θα χρειαστεί να φωτογραφίσω με το κινητό μία λεπτομέρεια ή ένα έγγραφο και αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Γενικότερα πάντως το κινητό είναι εξαιρετικό. Το hardware του είναι υπερεπαρκές, η οθόνη του εξαιρετική, η ποιότητά του πολύ υψηλή. Με την χρήση του SPB mobile Shell και του Symbian next theme, το αποτέλεσμα είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο. Μάλλον θα το κρατήσω για πολύ καιρό!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αν πήρες το C7 για να φωτογραφίζεις έγγραφα, τότε έκανες λάθος επιλογή. Από τα S^3 μονο το Ν8 μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Για τις snap shot περιπτώσεις είναι ίσως το καλύτερο στην αγορά. Για creative φωτογραφία δύσκολο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ότι και να λέμε πάντως είναι μεγάλο μείον για κινητό touch 400€ και μάλιστα με το backup της Nokia να μην έχει autofocus μιας και το περιορίζει στα κοντινά και στα έγγραφα. Και η εναλλακτική του Ν8 που προτείνουν μερικοί δεν είναι λύση καθώς 1ον έχει 400€ κόστος δεν είναι δηλαδή ένα φθηνό απλό κινητό και σε πολλούς δεν αρέσει το Ν8 όπως σε εμένα που το πήρα 2 φορές και το δωσα κ τις 2 γιατί γλιστραγε μου την έδινε το στραβό κουμπί η έλλειψη κόκκινου πράσινου πληκτρου και όταν το έβαζες στη θήκη τις Nokia δε φαινόταν το κουμπί που αναβοσβήνει για τυχόν αναπάντητες μηνύματα και χώρια που δε το πετύχαινα με τη πρώτη, ήταν και χοντρό μετά με τη θήκη. Θέλω το C7 αλλά αυτό το απλό που δε μπορεί να κάνει focus σε έγγραφα π. χ. δε μ αφήνει να το πάρω γιατί τη χρειάζομαι στη δουλειά μου αυτή τη δυνατότητα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Αυτό που λέει ο manan69t, από ένα κινητό αυτής της τιμής, από το δεύτερο καλύτερο μοντέλο της Nokia, περιμένεις πολύ περισσότερα και σε αυτόν τον τομέα. Δεν είμαι κανένας τεχνικός, αλλά έχω την αίσθηση πως η έλλειψη focus είναι ένα μικρό μόνο μέρος των προβλημάτων της φωτογραφικής του C7. Αν δείτε τις φωτογραφίες με το εισιτήριο που περέθεσα παραπάνω, υπάρχει κάποια που είναι τραβηγμένη από τα 50εκ., με φλας και σε καλές συνθήκες φωτισμού. Όταν την μεγεθύνω, υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία στα γράμματα, δύο γειτονικά γράμματα μπορεί να είναι το ένα καθαρό και το άλλο θολό. Αυτό παρατηρείται σε όλη την επιφάνεια του εισιτηρίου. Αυτό πιο πολύ για πρόβλημα του αλγόριθμου συμπίεσης μου μοιάζει, δεν ξέρω. Μακάρι να είναι έτσι, γιατί η κατάσταση θα μπορούσε να διορθωθεί με κανένα software update. Edited May 31, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το κινητο κανει 250Ε και οχι 400! Για 250Ε δε νομιζω να ζηταει κανεις κατι καλυτερο! (αν και αμα ειχε και af θα ηταν πληρης συσκευη) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Το κινητο κανει 250Ε και οχι 400! Για 250Ε δε νομιζω να ζηταει κανεις κατι καλυτερο! (αν και αμα ειχε και af θα ηταν πληρης συσκευη) ok στα 250 να το παραβλέψω, αλλά μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που ακριβώς θα το βρω στα 250€ ΕΛΛΗΝΙΚΌ με 2 χρόνια εγγύηση και όχι παραεισαγωγής να παω να το πάρω! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να δείχνει τουλάχιστον την ένταση του σήματος σε -dbm ? Η κανένα κρυφό μενού του κινητού; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας δεν υπαρχει καμια λυση. εκτος και αν δεν κλειδωνεις το πληκτρολογιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Ξέρετε κανένα πρόγραμμα να δείχνει τουλάχιστον την ένταση του σήματος σε -dbm ? Η κανένα κρυφό μενού του κινητού; Δοκίμασε το PhoneNetInfo 2.0. Στα symbian s60 5th edition λειτουργεί απλά δεν το έχω δοκιμάσει σε συσκευή με Symbian^3. Edited May 31, 2011 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από εμένα, είμαι και εγώ κάτοχος του C7 εδώ και έναν μήνα περίπου. Αυτό που δεν μπορώ να δω είναι τα χαμένα συμβάντα (κλήσεις, μηνύματα) όταν είναι ενεργοποιημένη η προστασία οθόνης με την ώρα, ok το φωτιζόμενο πλήκτρο αναβοσβήνει αλλά εγώ θα ήθελα να φαίνεται και στην οθόνη. :rolleyes: Υπάρχει κάποια λύση, ή έστω ένα εναλλακτικό πρόγραμμα προστασίας οθόνης που να δείχνει την ώρα με τα χαμένα συμβάντα. Ηλίας http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 καλησπερα παιδια.ειχα το εν λογο κινητο ενα μηνα...και εμενα μου αρεσε το ολο στιλ του αλλα η φωτογραφικη του μου εδινε στα νευρα,ετσι το σουταρα και πηρα το ν8 με μια μικρη διαφορα μεταχειρισμενο και βρηκα την υγεια μου.4 μηνες μετα εχει αποδειχθει σκυλι,χωρις κολληματα και με φωτο για καδρο...οποιος θελει φωτογραφικη το ν8,αλλιως kalo to c7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Κρίμα pexths για ένα τέτοιο τηλέφωνο με το τελευταίο symbian λειτουργικό να μην φαίνονται εύκολα τα χαμένα συμβάντα, ενώ σε παλαιότερα nokia υπήρχε η δυνατότητα, όπως το να μην έχει μια απλούστατη εφαρμογή την χρονομέτρηση, για αυτήν έπρεπε να κατεβάσω κάτι από το ovi store. Ηλίας http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-sleeping-screen Φίλε Tsaglis μ’ έσωσες, μόλις το εγκατέστησα, καταπληκτικό προγραμματάκι, και με τέλεια εφέ. Thanks. Ηλίας Edited June 1, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία / διόρθωση / προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Όπως και να έχει πάντως, πάλι καλά να λέμε που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο λύνουμε όλα τα προβλήματα του κινητού, έστω και μέσω 3rd party προγραμμάτων. Και από μπαταρία δεν τα πηγαίνει και πολύ άσχημα. Τις τελευταίες ημέρες που, επιτέλους, έχω πια προσαρμόσει το κινητό και δεν είμαι όλη την ώρα από πάνω του, έχω μιλήσει περίπου 45', έχω συνδεθεί στο ίντερνετ, έχω παίξει με την επεξεργασία φωτογραφιών, έβγαλα καμιά δεκαριά φωτό με φλας, bluetooth ανοιχτό για 8 ώρες. Μετά από 24 ώρες συνεχούς λειτουργίας, η μπαταρία είναι στο 10%, καθόλου άσχημα. Είστε κάτοχος C7 και δεν είστε ικανοποιημένος από τις κοντινές λήψεις της φωτογραφικής; Στενοχωριέστε που οι φίλοι σας βγάζουν καλύτερες macro φωτό με τις μπακατέλες τους; Είστε ο περίγελως της παρέας με τις θολές, oversharped φωτογραφίες σας; Μην στενοχωριέστε και μην απελπίζεστε! Υπάρχει λύση! http://symbianworld.org/7802-how-to-take-macro-shots-on-full-focus-camera/ http://symbianworld.org/720-how-to-make-close-up-shots-with-your-fixed-focus-camera/ Μπορεί να κοροϊδεύω, αλλά αγόρασα έναν, έτσι, για δοκιμές... http://cgi.ebay.com/Credit-Card-Magnifier-3x-Magnifying-Glass-w-LED-LIGHT-/250822853602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a663503e2 Edited June 3, 2011 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Καλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος τι μου ζητάει το τηλέφωνο και μερικές φορές μου κάνει έναν ελαφρύ βόμβο, σήμερα μάλιστα το έκανε αρκετές φορές. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχουν χαμένα συμβάντα, όπως μηνύματα αναπάντητες ή υπενθυμίσεις που δεν διαγράφηκαν. Ηλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 παιδια εχω ενα προβλημα. το κινητο ξαφνικα τα ψιλοεπαιξε. ηταν κλειδωμενο. προσπαθησα να το ξεκλειδωσω αλλα κολλησε οποτε αναγκαστηκα και εβγαλα την μπαταρια. απο τοτε κατι δεν παει καλα. μονο κλησεις και μηνυματα μπορω να στειλω. οτι αλλο παω να κανω ,μπλοκαρει και κανει επανεκκινησεις. προσπαθησα να δημιουργησω αντιγραφο ασφαλειας αλλα εκλεισε και δεν ξαναανοιγει.καμια προταση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristos_45 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πήρα το κινητό πριν μια εβδομάδα περίπου, στα 250 € (Frosty Metal). Απλώς τα σπάει! Σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις τίποτα καλύτερο. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά προσωπικά δεν θεωρώ πως αξίζει να δώσεις έξτρα 100€ για να πάρεις το Ν8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Πήρα το κινητό χθές και έχω απεγκαταστήσει κάτι εφαρμογές τύπου Movie Teasers και National Geographic που δε θα χρησιμοποιήσω. Τώρα στις εγκατεστημένες μου βγάζει τα widgets "ovi", "social", "ssoui" και "topApps". Να τα στείλω κι αυτά; Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Πήρα το κινητό χθές και έχω απεγκαταστήσει κάτι εφαρμογές τύπου Movie Teasers και National Geographic που δε θα χρησιμοποιήσω. Τώρα στις εγκατεστημένες μου βγάζει τα widgets "ovi", "social", "ssoui" και "topApps". Να τα στείλω κι αυτά; Πώς το έκανες αυτό;;;Με ενδιαφέρει. Το ovi είναι το online μαγαζί της Nokia, δεν θα έλεγα να το σουτάρεις. Το Social είναι για να συνδέεσαι στο twitter και το facebook, όπως νομίζεις κάνε. Τα άλλα δεν τα ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ρυθμίσεις - > Διαχείρ. εφαρμ. - > Εγκατ. εφαρμ. και πατώντας παρατεταμένα σε όποια εφαρμογή ήθελα μου έδωσε επιλογή απεγκατάστασης. Ρωτάω γιατί είμαι noobας στo Symbian και στα smartphones γενικότερα και ένα άγχος να μην κάνω καμιά πατάτα το 'χω.. :O Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Περίεργο, εμένα μου γράφει "η απεγκατάσταση ακυρώθηκε"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts