Jump to content

[Επίσημο] Nokia C7-00

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα το c7 και έχω ενα θεματάκι. Όταν μιλάω στο κινητό η οθόνη δεν κλειδώνει με αποτέλεσμα να κλείνει-βάζει σε αναμονή- να κάνει ότι του κατέβει ή ότι πατηθεί καταλάθος. Πώς το ρυθμίζω αυτό? Έχω βάλει αυτόματο κλείφωμα οθόνης και πλήκτρων αλλα κατά την διαρκεια των κλήσεων δεν ισχύει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να κατεβάσω?

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Κανονικά θα έπρεπε να ενεργοποιείται ο αισθητήρας και να σβήνει την οθόνη. Κάνε μια κλήση και δοκίμασε να βάλεις το χέρι σου μπροστά από τον αισθητήρα και γενικά στην οθόνη και δες αν θα σβήσει η οθόνη. Μήπως έχεις τοποθετήσει κάποια ζελατίνα?

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Κανονικά θα έπρεπε να ενεργοποιείται ο αισθητήρας και να σβήνει την οθόνη. Κάνε μια κλήση και δοκίμασε να βάλεις το χέρι σου μπροστά από τον αισθητήρα και γενικά στην οθόνη και δες αν θα σβήσει η οθόνη. Μήπως έχεις τοποθετήσει κάποια ζελατίνα?

Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω βάλει ζελατίνα. Η οθόνη σβήνει μόλις ξεκινήσω να μιλάω αλλά με οποιαδήποτε κίνηση ανάβει και εκεί είναι που πιέζονται τα ¨πλήκτρα¨

Ευχαριστώ πολύ. Όχι δεν έχω βάλει ζελατίνα. Η οθόνη σβήνει μόλις ξεκινήσω να μιλάω αλλά με οποιαδήποτε κίνηση ανάβει και εκεί είναι που πιέζονται τα ¨πλήκτρα¨

Αν το κουνάς και απομακρύνεται από το αυτί σου ή το πρόσωπο σου τότε λογικό είναι ν' ανάβει η οθόνη. Τώρα αν ανάβει η οθόνη παρόλο που είναι κοντά στο αυτί σου ή στο πρόσωπο σου τότε ίσως υπάρχει θέμα με τον αισθητήρα.

καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βλέπω στον χάρτη σε ποια μέρη έβγαλα φωτο. Αν ναι πως γίνεται; όταν βλέπω την φωτο μου λέει συντεταγμένες αλλά μόνο αυτό.

Οχι, υπαρχουν εφαρμογες ομως.

ειδα σε διαφημιση της νοκια στο μετρο πως υπαρχει προεγκατεστημενος ΙΜ και μου εκανε εντυπωση!

εβαλα φωτογραφια μεγεθους 5mb σαν ταπετσαρια σε μια απο τις αρχικες οθονης και το κινητο εχει γινει απελπιστικα πιο αργο. δεν ειναι λιγο παραξενη οταν εχω ελευθερη μνημη 370 Mb?
[sIGPIC][/sIGPIC]

εβαλα φωτογραφια μεγεθους 5mb σαν ταπετσαρια σε μια απο τις αρχικες οθονης και το κινητο εχει γινει απελπιστικα πιο αργο. δεν ειναι λιγο παραξενη οταν εχω ελευθερη μνημη 370 Mb?

Μήπως καταναλώνεται περισσότερη RAM λόγο μεγέθους της εικόνας? Όταν τοποθετείς μικρότερη παρουσιάζεται το πρόβλημα? Δεν είναι και μικρή μια εικόνα 5ΜΒ.

Μήπως καταναλώνεται περισσότερη RAM λόγο μεγέθους της εικόνας? Όταν τοποθετείς μικρότερη παρουσιάζεται το πρόβλημα? Δεν είναι και μικρή μια εικόνα 5ΜΒ.

αυτο δεν το ξερω γιατι δεν εχω καποιο προγραμμα που να παρακολουθει ποση ραμ καταναλωνεται. οταν ειχα μικροτερες εικονες το κινητο δεν αντιμετωπιζε κανενα προβλημα. πετουσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο δεν το ξερω γιατι δεν εχω καποιο προγραμμα που να παρακολουθει ποση ραμ καταναλωνεται. οταν ειχα μικροτερες εικονες το κινητο δεν αντιμετωπιζε κανενα προβλημα. πετουσε.

μεχρι 1ΜΒ pictures Κυριακο

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τι διαφορες εχει αυτο το κινητο απο το N8 εκτος απο την καμερα ?

Και οτι το C7 υποστηρίζει Active Noise cancellation (με το 2ο μικροφωνο που εχει) σε σχεση με το Ν8

Samsung S21 Ultra

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ. Ενώ κλείνει η οθόνη, σε πολλές κλήσεις μου πατιέται το κουμπάκι της αναμονής. Ο αισθητήρας λειτουργεί κανονικά, αλλά μάλλον είσαι σε θέση τέτοια που πρέπει να έχεις κάπως συγκεκριμένα το τηλέφωνο στα αυτί σου για να μην κάνει προβλήματα. Εγώ το κατεβάζω λίγο πιο χαμηλά στο αυτί και μείωσα λίγο το πρόβλημα.

Παιδια σημερα μολις πηρα και εγω το κινητο αλλα εκανα μια πατατα.επειδη ειχε ολλανδικο product code εκανα ο χαζος update απο το νοκια ovi suite εχασα την ελληνικη γλωσσα φυσικα και αφου διαβασα απο εδω μεσα πως να βαλω την ελληνικη με το phoenix το επιχειρισα αλλα κατι δεν πηγε καλα και το κινητο δεν ανοιγη δεν κανει τιποτα.helpppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

εχε και αλλο θεμα, το κινητο μου δεν ανοιγει-τι θα κανω... ξαναφλασαρεις με την επιλογη dead phone

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπερα και απο εμενα..

Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα?

Αναγκαστικα,θα το πας σε νοκια care.και ο θεος βοηθος.

να εισαι καλα θα παω σημερα και βλεπουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο χθες εχω και εγω ενα C7 στα χερια μου.. Εχω προβλημα ομως με τισ επαφες.. Εχω επισης ενα iphone 3G και προσπαθησα να μεταφερω τις επαφες απ το Outlook στο Ovi αλλα τζιφος... Καμια ιδεα?

Προσπαθησε να κανεις συγχρονισμο απο το Outlook κατευθειαν.Και εμενα,για να μεταφερω τις επαφες απο ενα LG που ειχα,μου εβγαλε τον αδοξαστο....

Αν μπορεις να τις κανεις export σε vcf στη καρτα μνημης μετα τις κανεις import στο καταλογο

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Με το spb Shell το κινητό άλλαξε! :happy:

εγκατεστησες το δοκιμαστικο για 15 μερες ή αγορασες το προγραμμα?

εγκατεστησες το δοκιμαστικο για 15 μερες ή αγορασες το προγραμμα?

«Αγόρασα» το πρόγραμμα, γιατί; :confused:

Samsung S21 Ultra