Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-01

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Εχω επιδοτηση κ.μπορω να το παρω δωρεαν...θα ηθελα να ρωτησω πως παει απο ταχυτητα κ αποκριση αφης!

:cool:

• Απαντήσεις 874
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα!

Εχω επιδοτηση κ.μπορω να το παρω δωρεαν...θα ηθελα να ρωτησω πως παει απο ταχυτητα κ αποκριση αφης!

Πολύ καλά και τα δύο, έχει άμεση απόκριση σε κάθε άγγιγμα και ανοίγει ταχύτατα ό,τι επιλέξεις... Είτε πρόκειται για κάποιο εικονίδιο, είτε πρόκειται για αυξομείωση του ζουμ σε αποθηκευμένες φωτογραφίες (εννοείται πως στο τέρμα ζουμ χρειάζεται 1-2 δευτερόλεπτα για να καθαρίσει τα πίξελ). Γενικά είναι γρήγορη συσκευή.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!

αμεση και χωρις κολληματα.

σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση!! το ειδα και απο κοντα και πραγματι διεπιστωσα αυτα που λετε + οτι ειναι μαζεμενο κ ομορφο. Σε λιγες μερες μαλλον θα μπω στο κλαμπ :)
:cool:

Καλησπερα σας..εχω μια επιδοτηση 120 ευρω απο την κοσμοτε και θελω να την διαθεσω για να μειωθει το κοστος αγορας του νοκια c6 01..ομως δεν το εχει το κινητο ουτε η κοσμοτε ουτε ο γερμανος..ειμαι απο χανια..υπαρχει καποιος τροπος να το αποκτησω απο καπου αλλου απο αλλο μαγαζι κατι? σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των πρωτερων..για αυτο το μοντελο ενδιαφερομαι μονο..:happy: Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Καλησπερα σας..εχω μια επιδοτηση 120 ευρω απο την κοσμοτε και θελω να την διαθεσω για να μειωθει το κοστος αγορας του νοκια c6 01..ομως δεν το εχει το κινητο ουτε η κοσμοτε ουτε ο γερμανος..ειμαι απο χανια..υπαρχει καποιος τροπος να το αποκτησω απο καπου αλλου απο αλλο μαγαζι κατι? σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των πρωτερων..για αυτο το μοντελο ενδιαφερομαι μονο..:happy:

κάνε μια ερώτηση εδώ

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=6947

ευχαριστω..αλλα απο οσο βλεπω δεν μου απαντανε..αν υπαρχει και καποιος που ξερει απο εδω ας μου πει ..

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Στο Πλαίσιο μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου.

Αν βαριέσαι να πεταχτείς μέχρι Ηράκλειο, κάνε ένα τηλ και κοίταξε αν μπορείς να το παραγγείλεις μέσω internet

Καλησπερα σας..εχω μια επιδοτηση 120 ευρω απο την κοσμοτε και θελω να την διαθεσω για να μειωθει το κοστος αγορας του νοκια c6 01..ομως δεν το εχει το κινητο ουτε η κοσμοτε ουτε ο γερμανος..ειμαι απο χανια..υπαρχει καποιος τροπος να το αποκτησω απο καπου αλλου απο αλλο μαγαζι κατι? σας παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει..ευχαριστω εκ των πρωτερων..για αυτο το μοντελο ενδιαφερομαι μονο..:happy:

Στο Πλαίσιο μπορείς αν δεν κάνω λάθος να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση σου.

Αν βαριέσαι να πεταχτείς μέχρι Ηράκλειο, κάνε ένα τηλ και κοίταξε αν μπορείς να το παραγγείλεις μέσω internet

Επιβεβαιώνω κι εγώ, στο Πλαίσιο μπορείς να κάνεις γενικότερα αγορά κινητών με επιδότηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα!

Θα ήθελα απεγνωσμένα την βοήθειά σας!

Πριν λίγες μέρες, μέσω ovi suite εγκατέστησα την αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό και δυστυχώς από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet! Κάλεσα στην Cosmote ζητώντας τις ρυθμίσεις και μετά από 5 ημέρες κατέληξα να μιλάω με το τεχνικό τους τμήμα όπου με παρέπεμψαν σε κατάστημα γιατί "μάλλον" φταίει το κινητό....

Επειδή λοιπόν φοβάμαι ότι η cosmote θα κατηγορεί την nokia...και η nokia την cosmote...αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω....

Έχω μια απορία, τελικά η συσκευή έχει FM transmitter?

Όχι, δεν έχει. Στο N8 για παράδειγμα, υπάρχει η επιλογή "αναπαραγωγή μέσω ραδιοφώνου" στο μενού συνδεσιμότητας, ενώ στο C6-01 δεν υπάρχει καθόλου τέτοια επιλογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, δεν έχει. Στο N8 για παράδειγμα, υπάρχει η επιλογή "αναπαραγωγή μέσω ραδιοφώνου" στο μενού συνδεσιμότητας, ενώ στο C6-01 δεν υπάρχει καθόλου τέτοια επιλογή.

περίεργο καθώς το πεκέτο mods του sklchan έχει επιλογή για προσθήκη rds στο fm transmiter,γιατί υπάρχει τέτοιο mod αφού η συσκευή δεν έχει?:p:wacko:

Παιδιά καλησπέρα!

Θα ήθελα απεγνωσμένα την βοήθειά σας!

Πριν λίγες μέρες, μέσω ovi suite εγκατέστησα την αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό και δυστυχώς από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet! Κάλεσα στην Cosmote ζητώντας τις ρυθμίσεις και μετά από 5 ημέρες κατέληξα να μιλάω με το τεχνικό τους τμήμα όπου με παρέπεμψαν σε κατάστημα γιατί "μάλλον" φταίει το κινητό....

Επειδή λοιπόν φοβάμαι ότι η cosmote θα κατηγορεί την nokia...και η nokia την cosmote...αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω....

ξεκινόντας απ τα βασικά, έχεις σωστά τις ρυθμίσεις για κοσμοτέ ίντερνετ στον φάκελο διαδίκτυο στις ρυθμισεις συνδεσιμότητας?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

περίεργο καθώς το πεκέτο mods του sklchan έχει επιλογή για προσθήκη rds στο fm transmiter,γιατί υπάρχει τέτοιο mod αφού η συσκευή δεν έχει?:p:wacko:

Δεν γνωρίζω γιατί... Αν έχει τελικά κι αν το ανακαλύψεις κάπου, πες μου κι εμένα να ξέρω :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όνομα σύνδεσης: Cosmote Internet

Φορέας Δεδομένων: Πακέτα Δεδομένων

Όνομα σημ. πρόσβασης: internet

Όνομα Χρήστη: κανένα

Προτροπή κωδ. προσβ.: όχι

Κωδικός Πρόσβασης: ****

Έλεγχος Ταυτότητας: ασφαλής

Αρχική Σελίδα: http://www.google.com

μου τα ξαναπέρασαν εχθές από την cosmote...

Δεν γνωρίζω γιατί... Αν έχει τελικά κι αν το ανακαλύψεις κάπου, πες μου κι εμένα να ξέρω :p

μακάρι να χε :p και κάτι άλλο, ούτε usb otg εχει ε? νόμιζα ότι όλα τα symbian3 το υποστήριζαν :mad:

OFFTOPIC

Όνομα σύνδεσης: Cosmote Internet

Φορέας Δεδομένων: Πακέτα Δεδομένων

Όνομα σημ. πρόσβασης: internet

Όνομα Χρήστη: κανένα

Προτροπή κωδ. προσβ.: όχι

Κωδικός Πρόσβασης: ****

Έλεγχος Ταυτότητας: ασφαλής

Αρχική Σελίδα: http://www.google.com

μου τα ξαναπέρασαν εχθές από την cosmote...

σωστά είναι άρα πιθανόν είναι πρόβλημα της γραμμής σου (το χε παθει ο αδελφός μου). δοκίμασε με άλλη συσκευή κι αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα πες το στη κοσμοτέ ότι είναι η γραμμή

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti

μακάρι να χε :p και κάτι άλλο, ούτε usb otg εχει ε? νόμιζα ότι όλα τα symbian3 το υποστήριζαν :mad:

Έχει usb otg. :) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WuOnyvDpyrQ]Nokia C6-01 USB OTG + pendrive 16 GB (USB 2.0) = OK !!! - YouTube[/ame]

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όταν βάζω την sim σε άλλο κινητό μπαίνει χωρίς πρόβλημα!

Λες να φταίει η Anna? Μπορώ να ζητήσω από Nokia care να μου την κάνουν απεγκατάσταση?...

Όταν βάζω την sim σε άλλο κινητό μπαίνει χωρίς πρόβλημα!

Λες να φταίει η Anna? Μπορώ να ζητήσω από Nokia care να μου την κάνουν απεγκατάσταση?...

μπορεί να τα χεις μπλέξει με τα σημεία πρόσβασης,είσαι σίγουρος ότι προσπαθεί να συνδεθεί στο cosmote internet το τηλεφωνο?

@SaintPetrouil εμένα γιατί δεν δουλεύει τίποτα? το καλώδιο που χω δουλέυει σωστά με το Ν810 πάντως

Εννοείται πως έχει και το υποστηρίζει κανονικά, για διάφορες usb συσκευές! Το δοκίμασα κι έχω γράψει περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3871670#post3871670

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στους Προορισμούς Δικτύου είναι επιλεγμένο το Διαδίκτυο.

[Μου είπαν στην Cosmote ότι η αναβάθμιση μπλοκάρει το ιντερνετ...έχει κάποια λογική αυτό?...]

Υπάρχει τρόπος να δω τη διάρκεια των κλήσεων που έχω κάνει;

Στο ιστορικό εμφανίζει μόνο την ημερομηνία και την ώρα που έκανα την κλήση και όχι τη διάρκεια.

Την εμφάνιση διάρκειας την έχω ενεργοποιημένη αλλά εμφανίζει το χρόνο μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Υπάρχει τρόπος να δω τη διάρκεια των κλήσεων που έχω κάνει;

Στο ιστορικό εμφανίζει μόνο την ημερομηνία και την ώρα που έκανα την κλήση και όχι τη διάρκεια.

Την εμφάνιση διάρκειας την έχω ενεργοποιημένη αλλά εμφανίζει το χρόνο μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης.

πας μενου->μητρώο->διάρκεια κλήσης

πας μενου->μητρώο->διάρκεια κλήσης

εκεί μου δείχνει τη συνολική διάρκεια καθώς και της τελευταίας κλήσης. Εγώ θέλω να δω για κάθε κλήση χωριστά τη διάρκεια.

Σε άλλα λειτουργικά (πχ BADA) μπορώ να δω τη διάρκεια κάθε κλήσης που έχει γίνει καθώς και ανά επαφή. Βλέπω δηλαδή ότι με την τάδε επαφή έχω κάνει τις τάδε κλήσεις και τη διάρκεια που έχει καθεμιά και έχω ανταλλάξει αυτά τα μηνύματα.

εκεί μου δείχνει τη συνολική διάρκεια καθώς και της τελευταίας κλήσης. Εγώ θέλω να δω για κάθε κλήση χωριστά τη διάρκεια.

Σε άλλα λειτουργικά (πχ BADA) μπορώ να δω τη διάρκεια κάθε κλήσης που έχει γίνει καθώς και ανά επαφή. Βλέπω δηλαδή ότι με την τάδε επαφή έχω κάνει τις τάδε κλήσεις και τη διάρκεια που έχει καθεμιά και έχω ανταλλάξει αυτά τα μηνύματα.

μενού->μητρώο->πας στη δεξιά καρτέλα->πατας σε μια καταχώρηση κλήσης και στα λέει όλα