manwlis77 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 σκεφτομαι αυτο http://ipadalternative.com/118--pipo-u1-quad-core-gpu-dual-core-cpu-7-inch-ips-1280800-with-android-41-bluetooth-camera-16gb.html το εχει κανεις? αξιζει? κανα αλλο στην ιδια ή χαμηλότερη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Με φοβιζει πολύ η μπαταρία. Φαίνεται πολύ μικρή για αυτή τη cpu. Έχω το cube u30gt με την 10.1'' οθόνη και θεωρητικά διπλάσια σε χωρετικότητα μπαταρία. Το tab βγάζει 5 +/- ώρες. Κατά τα άλλα φαίνεται super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η μπαταρια δεν με απασχολει για το σπιτι το θελω μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η μπαταρια δεν με απασχολει για το σπιτι το θελω μονο Αν τρέχεις για φόρτιση κάθε 4 ώρες, πάνω που παίζεις κανένα παιχνίδι ή ακούς μουσική, δεν είναι ταλαιπωρία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th1519 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Αφου ακύρωσα το fire κάποια πρόταση ανάμεσα σε : window n70 onda v712 Hyundai hold x Ευχαριστώ Ανδρέας Edited October 30, 2012 by th1519 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Αν τρέχεις για φόρτιση κάθε 4 ώρες, πάνω που παίζεις κανένα παιχνίδι ή ακούς μουσική, δεν είναι ταλαιπωρία; δεν παιζω παιχνιδια πιο πολυ για ιντερνετ το θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 δεν παιζω παιχνιδια πιο πολυ για ιντερνετ το θελω Και το wifi "τραβάει" αρκετά από τη μπαταρία να έχεις υπόψη σου... Καλά σου λένε τα παιδιά να βρεις ένα tablet με πιο μεγάλη μπαταρία. Εγώ θα σου πρότεινα σε 7άρι το Ainol NOVO 7 Fire που έχει και τρομερή ανάλυση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Γνωρίζει κάποιος αυτο το tablet ; Ποια η γνώμη σας; Πιστεύετε αξίζει μιας και έχει και 3g; Η άλλη μου επιλογή ειναι το Αinol 7 fire. http://www.pandawill.com/freelander-pd10-3g-version-gps-7-inch-tablet-pc-ips-screen-android-40-monster-phone-dual-sim-card-bluetooth-wcdma-white-p64438.html?utm_source=youtube&utm_medium=ql&utm_campaign=20522 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) 7'' RK3066 2πυρηνος mali 400 4πυρηνος hdmi usbotg κτλ android 4.1 αξιολογο Ainol Fire εναλακτικο με καλυτερη cpu gpu με android 4.1 http://ipadalternative.com/152-vido-window-n70-fhd.html http://chinatablets.info/?p=2885&lang=en Pros: good screen, good Wifi signal, Android 4.1.1, long life time Cons: front camera with 0.3MP resolution, body fever αν θελετε fire βρισκετε αυτο που ειναι καλυτερο του στην ιδια τιμη δεν εχει πισω καμερα και η μπροστινη του ειναι αναλυση vga αλλα απο cpu gpu ειναι εξαισιο για τη τιμη του και επισης τα τεστ αυτονομιας βγηκαν αξιοπρεπεστατα σαν pipo u1 αλλα και με hdmi πληρες θα λεγα για τη τιμη του καλες αγορες Edited November 2, 2012 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Η μπαταρία του φίλε akaloith λέει πως είναι 3600mAh. Χωρίς να έχουμε εμπειρία από κάποιον reviewer λοιπόν και με βάση υποθέσεις μονάχα νομίζω πως θα είναι ανεπαρκής. Δυνατή cpu, δυνατή gpu, εξαιρετική ανάλυση... πίνουν ρεύμα. Μένει να σώσει την κατάσταση η διαχείριση που θα γίνει από την JB. Θα αρκέσει αυτή η διαχείριση λοιπόν; Ενδεικτικά για το προγενέστερο window n70 (ουσιαστικά η οθόνη retina είναι η διαφορά τους νομίζω μαζί με τη firmware) υπάρχουν απόψεις για την μπαταρία εδώ. Μέσες άκρες πιθανολογώ ότι τα ίδια θα ισχύουν και για το vido. Δεν σου κρύβω πάντως ότι το κοιτούσα σήμερα το πρωί μαζί με το έτερο vido με οθόνη retina. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Θα πω αυτά που είπα και εδώ. Ασχοληθείτε με υπαρκτά tablets... :rolleyes: Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 ο reviewer δοκιμασε τη μπαταρια και τη βρηκε αρκουντως καλη retina για τον rk3066 ισως ειναι σκοτωμα, σιγουρα και για τη μπαταρια υπαρκτο tablet σιγουρα δεν ειναι το fire το οποιο πλεον εγινε σταχτη για ολους τους λογους που ξερουμε. παμε για αλλα καλυτερα γρηγοροτερα και αντιστοιχα με συμφερουσα τιμη. το pipo u1 δεν ειχε hdmi, αυτο εχει. fire παπαλα δεν υπαρχει οπως ξερεις. αν εχεις καποιο υπαρκτο tablet μπορεις να ανοιξεις τοπικ για αυτο και ευχαριστως να το απολαυσουμε και να το προτιμησουμε :) android 4.1 out of the box επισης οτι οι θυρες του κλεινουν με πορτακι το κανει ομορφο, δε παει σκονη στις θυρες και επισης διχνει οτι δε κοιτανε να γλιτωσουν και το τελευταιο ευρω απο τη ποιοτητα κατασκευης του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) ο reviewer δοκιμασε τη μπαταρια και τη βρηκε αρκουντως καλη Μόνο που ο συγκεκριμένος "reviewer" είναι DEALER :rolleyes: υπαρκτο tablet σιγουρα δεν ειναι το fire το οποιο πλεον εγινε σταχτη για ολους τους λογους που ξερουμε παμε για αλλα καλυτερα γρηγοροτερα και αντιστοιχα με συμφερουσα τιμη. το pipo u1 δεν ειχε hdmi, αυτο εχει. fire παπαλα δεν υπαρχει οπως ξερεις. αν εχεις καποιο υπαρκτο tablet μπορεις να ανοιξεις τοπικ για αυτο και ευχαριστως να το απολαυσουμε και να το προτιμησουμε :) Το δικό μου Fire υπάρχει και λειτουργεί θαυμάσια, αυτό που λες δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν γράφει για αυτό κανένας απλός χρήστης σε κανένα γνωστό και έγκυρο forum (slatedroid, tabletrepublic, vondroid...). Μπορείς πάντως να παραγγείλεις το tablet αυτό και να μας το παρουσιάσεις :) Edited November 2, 2012 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις μέρες απο το e-bay ένα android tablet εώς και 190$ / 150 EURO, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό? Επειδή δεν έχω ιδέα. Πράγματα που θέλω να έχει: Wifi (Eννοείται) Μulti-touch (Αν και νομίζω όλα έχουν ε..) Καλή ram και επεργαστή να μη κολλάει και να σηκώνει τα ''καλά'' παιχνίδια και τις ζόρικες εφαρμογές. 8gb κ πάνω χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις μέρες απο το e-bay ένα android tablet εώς και 190$ / 150 EURO, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό? Επειδή δεν έχω ιδέα. Επειδή το έχω ψάξει συστηματικά το θέμα το τελευταίο διάστημα να σου πω ότι το ΜΟΝΟ που σου προτείνω στις 9,7"-10,1" είναι το Pipo M1 στις 9,7". Όλα, μα όλα τα άλλα έχουν διάφορα θέματα που κάνουν τη παραγγελία τους λαχείο. Και μάλιστα όχι από τα λαχεία που ο ένας στους δύο κερδίζει αλλά από τα άλλα τα πιο δύσκολα. Μη φανταστείς ότι και το Pipo M1 δεν έχει το θεματάκι του. Αλλά τουλάχιστον έχει προταθεί αντιμετώπιση. Έχει χαμηλό ηχείο που διορθώνεται με το software volume+. Και εγώ ήθελα ένα 10,1" που είναι καλύτερα για ταινίες και παιχνίδια. Αλλά όσα υπάρχουν έχουν πολύ σημαντικά θέματα που εμένα τουλάχιστον με απέτρεψαν και με οδήγησαν στο συμβιβασμό του 9,7". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Επειδή το έχω ψάξει συστηματικά το θέμα το τελευταίο διάστημα να σου πω ότι το ΜΟΝΟ που σου προτείνω στις 9,7"-10,1" είναι το Pipo M1 στις 9,7". Όλα, μα όλα τα άλλα έχουν διάφορα θέματα που κάνουν τη παραγγελία τους λαχείο. Και μάλιστα όχι από τα λαχεία που ο ένας στους δύο κερδίζει αλλά από τα άλλα τα πιο δύσκολα. Μη φανταστείς ότι και το Pipo M1 δεν έχει το θεματάκι του. Αλλά τουλάχιστον έχει προταθεί αντιμετώπιση. Έχει χαμηλό ηχείο που διορθώνεται με το software volume+. Και εγώ ήθελα ένα 10,1" που είναι καλύτερα για ταινίες και παιχνίδια. Αλλά όσα υπάρχουν έχουν πολύ σημαντικά θέματα που εμένα τουλάχιστον με απέτρεψαν και με οδήγησαν στο συμβιβασμό του 9,7". Δεν ισχύει αυτό που λες. Και το Cube U30 και το Ν101 έχουν βγει αρκετά αξιόπιστα και πολλοί από εδώ τα έχουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piqerass Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 μόλις απόκτησα αυτό http://www.pandawill.com/ampe-a10-quad-core-3gwcdma-p68114.html μετά από μέρες διαβάσματος σε άπειρα σιτε κατέληξα στο ότι; αν θέλεις ταβλετα 10"αρα από κίνα πρέπει να ψάξεις σε τιμές των 200$ τουλάχιστον και 7"αρα -150$ όλα τα φτηνά έχουν θέμα οθονεις / μπαταριά / goolle play / wifi / κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopas Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Δεν ισχύει αυτό που λες. Και το Cube U30 και το Ν101 έχουν βγει αρκετά αξιόπιστα και πολλοί από εδώ τα έχουμε. Συμφωνώ... Το Cube ειδικά είναι αξιόπιστο... Τουλάχιστον το pipo max m1 και το cube δεν έχουν προβλήματα με την οθόνη τους... Ούτε γραμμές πράσινες κίτρινες ροζ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Συμφωνώ... Το Cube ειδικά είναι αξιόπιστο... Τουλάχιστον το pipo max m1 και το cube δεν έχουν προβλήματα με την οθόνη τους... Ούτε γραμμές πράσινες κίτρινες ροζ.... Ποια ταμπλετακια εχουν θεματα με τις οθονες τους ρε παιδια;; Για πειτε για να ξερω μιας ειμαι αναμεσα σε ainol aurora ii και ramos w17 pro και δεν θελω να χω τρεχαματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Σκοπεύω να αγοράσω αυτές τις μέρες απο το e-bay ένα android tablet εώς και 190$ / 150 EURO, έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό? Επειδή δεν έχω ιδέα. κοίτα κι αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344641 Το έχω σχεδόν ενάμισι μήνα είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχει πέσει και η τιμή του, διαδικασία root έτοιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Δεν ισχύει αυτό που λες. Και το Cube U30 και το Ν101 έχουν βγει αρκετά αξιόπιστα και πολλοί από εδώ τα έχουμε. Αν στηριχτούμε στις κριτικές κατόχων αυτό που λέω ισχύει. Και έχω καταλάβει πια καλά ότι όταν αγοράζουμε κινέζικα δεν στηριζόμαστε σε προδιαγραφές αλλά ΜΟΝΟ σε κριτικές κατόχων. Και δεν αγοράζουμε ποτέ κάποια ταμπλέτα που δεν έχει πολλές μα πάρα πολλές κριτικές. Επειδή η υποστήριξη είναι ανύπαρκτη από τους κατασκευαστές θα πρέπει οπωσδήποτε η ταμπλέτα που διαλέγουμε να έχει δραστήρια κοινότητα΄και πολλές και πολυσέλιδες συζητήσεις στα φόρουμ (myphone, slatedroid, vondroid, κλπ). Μην αγοράσεις ταμπλέτα που δεν έχει κάμποσες custom roms αναπτυγμένες από μέλη της κοινότητας. Ακόμη κι αν πεις ότι εσύ δεν χρειάζεσαι custom roms, αν έχεις ένα πρόβλημα σε ποιόν θα απευθυνθείς; Στον κατασκευαστή; Σχετικά με τις ταμπλέτες που προτείνεις ,να πω ότι είναι βέβαιο ότι το ηχείο στο Cube είναι για τα σκουπίδια. Και δεν παίρνει βελτίωση όπως του Pipo M1. Οι κριτικές είναι πάμπολλες και δεν χρειάζεται να το αγοράσω για να βεβαιωθώ. Αν θέλεις λοιπόν η ταμπλέτα να έχει ήχο, μακριά από το Cube. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει ο ήχος έχει πράγματι καλές κριτικές. Αλλά αναρωτιέμαι, ποιός δεν βλέπει μια ταινία ή ένα βίντεο στο youtube; Σχετικά με το Ν101 δεν θα αναφερθώ στη σύγχυση με τις εκδόσεις, ούτε στα προβλήματα με τις οθόνες που βάζουν τους αγοραστές να προσεύχονται από ποιά παρτίδα είναι η οθόνη τους. Θα πω μόνο για το πρόβλημα του Wifi που για μένα είναι υπεραρκετό για να φύγω τρέχοντας. Όπως θα δείς εδώ έχει ανοίξει ολόκληρο θέμα που τρέχει 5 σελίδες, σχετικά με το πρόβλημα του wifi που αναγκάζει τους χρήστες να ανοίγουν το Ν101 για να αλλάξουν κεραία. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που σε αυτούς το wifi να δουλεύει ή που δεν τους ενοχλεί ότι θα πρέπει να δουλεύουν κολλητά στο ρούτερ. Είναι τα λαχεία που έλεγα. Επειδή όμως εγώ είμαι άτυχος αποφεύγω τα λαχεία. Όπως σου είπα αν ψάχνεις για ταμπλέτα στις 9,7"-10,1" κατά τη γνώμη μου η μόνη επιλογή είναι το Pipo M1. Όχι ότι για αυτό δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Τουλάχιστον όμως τα προβλήματα δεν είναι ο κανόνας ούτε είναι τόσο σημαντικά. Edited November 6, 2012 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν στηριχτούμε στις κριτικές κατόχων αυτό που λέω ισχύει. Και έχω καταλάβει πια καλά ότι όταν αγοράζουμε κινέζικα δεν στηριζόμαστε σε προδιαγραφές αλλά ΜΟΝΟ σε κριτικές κατόχων. Και δεν αγοράζουμε ποτέ κάποια ταμπλέτα που δεν έχει πολλές μα πάρα πολλές κριτικές. Επειδή η υποστήριξη είναι ανύπαρκτη από τους κατασκευαστές θα πρέπει οπωσδήποτε η ταμπλέτα που διαλέγουμε να έχει δραστήρια κοινότητα΄και πολλές και πολυσέλιδες συζητήσεις στα φόρουμ (myphone, slatedroid, vondroid, κλπ). Μην αγοράσεις ταμπλέτα που δεν έχει κάμποσες custom roms αναπτυγμένες από μέλη της κοινότητας. Ακόμη κι αν πεις ότι εσύ δεν χρειάζεσαι custom roms, αν έχεις ένα πρόβλημα σε ποιόν θα απευθυνθείς; Στον κατασκευαστή; Σχετικά με τις ταμπλέτες που προτείνεις ,να πω ότι είναι βέβαιο ότι το ηχείο στο Cube είναι για τα σκουπίδια. Και δεν παίρνει βελτίωση όπως του Pipo M1. Οι κριτικές είναι πάμπολλες και δεν χρειάζεται να το αγοράσω για να βεβαιωθώ. Αν θέλεις λοιπόν η ταμπλέτα να έχει ήχο, μακριά από το Cube. Αν όμως δεν σε ενδιαφέρει ο ήχος έχει πράγματι καλές κριτικές. Αλλά αναρωτιέμαι, ποιός δεν βλέπει μια ταινία ή ένα βίντεο στο youtube; Σχετικά με το Ν101 δεν θα αναφερθώ στη σύγχυση με τις εκδόσεις, ούτε στα προβλήματα με τις οθόνες που βάζουν τους αγοραστές να προσεύχονται από ποιά παρτίδα είναι η οθόνη τους. Θα πω μόνο για το πρόβλημα του Wifi που για μένα είναι υπεραρκετό για να φύγω τρέχοντας. Όπως θα δείς εδώ έχει ανοίξει ολόκληρο θέμα που τρέχει 5 σελίδες, σχετικά με το πρόβλημα του wifi που αναγκάζει τους χρήστες να ανοίγουν το Ν101 για να αλλάξουν κεραία. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να υπάρχουν αρκετοί που σε αυτούς το wifi να δουλεύει ή που δεν τους ενοχλεί ότι θα πρέπει να δουλεύουν κολλητά στο ρούτερ. Είναι τα λαχεία που έλεγα. Επειδή όμως εγώ είμαι άτυχος αποφεύγω τα λαχεία. Όπως σου είπα αν ψάχνεις για ταμπλέτα στις 9,7"-10,1" κατά τη γνώμη μου η μόνη επιλογή είναι το Pipo M1. Όχι ότι για αυτό δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Τουλάχιστον όμως τα προβλήματα δεν είναι ο κανόνας ούτε είναι τόσο σημαντικά. Για το Cube γνωστό το θέμα με το αδύναμο ηχείο, αλλά κατά τα αλλά όλοι το εξυμνούν. Για το Ν101Τ, που είμαι και κάτοχος, δεν είναι έτσι όπως τα λες επί του παρόντος. Προβλήματα υπήρχαν σε παρτίδες πριν τον Αύγουστο, οι πολλές εκδόσεις καλά κάνουν και υπάρχουν -είναι θέμα ενημέρωσης και μετά διαλέγεις- , το Wi-Fi είναι ικανοποιητικό. Και στην τελική όσοι χρήστες το έχουμε εδώ από myphone, κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο δίκαιο πρόβλημα. Κατά τα αλλά, το Ρίσκο της κινεζικής ταμπλέτας υπάρχει και θα υπάρχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αγόρασα τελικά το Pipo U1 για 7'αρι νομίζω ότι είναι ένα απο τα καλύτερα για τα λεφτά του (121ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katrisk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αγόρασα τελικά το Pipo U1 για 7'αρι νομίζω ότι είναι ένα απο τα καλύτερα για τα λεφτά του (121ευρώ) το γλυκοκοιτάζω και εγώ το PIPO U1 ,μίας και με το fire δεν βλέπω φώς .......:wacko: από που το τσίμπησες φίλε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Απο το ipadalternative... ελπίζω να έρθει γρήγορα και χωρίς προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts