Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο

http://www.amiduos.com

Το οποίο θα τρέχει Android μέσα από τα Windows. Τώρα σχετικά με τις επιδόσεις δεν ξέρω πως θα τα πάει

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο

http://www.amiduos.com

Το οποίο θα τρέχει Android μέσα από τα Windows. Τώρα σχετικά με τις επιδόσεις δεν ξέρω πως θα τα πάει

Το προβλημα ειναι οτι το τάμπλετ μου ειναι μέ windows 8 και έχουν χωρητικότητα 10gb τα οποια κάθε μέρα και λιγοστεύουν και δε ξέρω το γιατί... Σε κανα μηνα υπολογιζω οτι δε θα έχει μεινει τιποτα..

• 1 month later...

Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή tablet με Android απο 8-10 ίντσες και μέχρι 150 ευρώ ραμ 2G και σκληρό 16G και άνω για ίντερνετ και ταινίες προορίζεται έχω δει κάτι Onda και teclast αλλά διάβασα για θέματα με την γλώσσα η το σήμα του WiFi και για ότι θέλουν ροοτ και τέτοια αλλά θα ήθελα να την αποφύγω αυτή την διαδικασία δώστε τα φώτα σας

Sent from my HM 1S using Tapatalk

Καλησπέρα παίδες, ενδιαφέρομαι για αγορά του nexus 7 2013 και ήθελα να ρωτήσω σε όσους το έχω ακόμα σήμερα πως πάει και αν είναι κομπλέ αν και έχουν περάσει τα χρονια. Το ταμπλετακι το θέλω για πειραματισμο με ρομ και τέτοια αλλά και για διαβασματακι, youtube livestream browzing.

Με ενδιαφέρει το εν λόγω διότι δεν θέλω να επενεδυσω πολλά λεφτά σε τάμπλετ, γιατί έχει καλή οθόνη και αρκετές ρομ σαν nexus.

Γνώμες;

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Καλησπερα παιδες.

Ψαχνω για ενα tablet android 5.1 με 2 GB RAM 8inch κατω απο τα 100 ευρα! Δε με ενδιαφερουν τα μεγαλυτερα σε μεγεθος καθολου για να ειμαι ειλικρινης. Μεχρι τωρα τα μονα 8inch που βρισκω με 2GB RAM ειναι dual OS κατι που δε με ενδιαφερει καθολου καθως τα win 10 σε tablet δε μου λενε κατι. Ξερει κανεις αν υπαρχε κανενα τετοιο tablet. Πως ειναι δυνατον τα σκετα android να ειναι μονο 1GB ενω μονο ταα Dual OS να ειναι με 2?

• 2 weeks later...

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_328162.html

Αυτο δεν είναι πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή;

ή είναι ιδέα μου;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Παράγγειλα το Cube Iwork10 με Android και Windows μαζί στα 150$ από Banggood.

Όλες οι κριτικές λένε τα καλύτερα, οπότε για να δούμε.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλησπερα παιδια

μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.εχω το MLS iQTab 10 3G και ενω ανοιγει η οθονη δεν ξεκλειδωνει,δεν συρεται.μετα απο πολλες προσπαθειες πιανει μια φορα και μετα σαν να μην υπαρχει το προβλημα.αμα κλεισει η οθονη παλι τα ιδια.τι μπορει να εχει????παρακαλω!!

οχι δεν δοκιμασα.θα κανει τπτ?μονο στο ξεκλειδωμα.που πλεον ουτε αυτο κανει.μονο να το αναβοσβησω μπορω και τον ηχο!!!

δν εχεις να χασεις κατι. στη θεση σου θα εκανα ενα ρεσετ.

βεβαια κρατα μπακ απ αρχεία κλπ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

ιδεα σου μαλλον.

αν και απ οτι φαινεται πονταρουν σε κινητα τηλεφωνα οι σχιστοματιδες

Εδώ βγάζουν update στο update μόνο για να βάλουν μεταλλική πλάτη ή USB type-c..

Το κακο για μένα είναι ότι δε βγάζουν android only ταμπλετ.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

κακο το θεωρείς αυτο?

δε ξέρω, πιστευω πως χάνει πολυ το αντροιντ σε ταμπλετες.

το επόμενο μου θα ειναι windows only ή εστω dual boot. και οθονη 8 ιντσες. το 10αρι με κουράζει

To tablet παραμένει μια φορητή συσκευή στην ουσία για όλες τις δουλειές + τα παιχνίδια του android, άρα το android είναι ένα το κρατούμενο. Το να βγάζουν ταμπλετ με partitions 9gb για android και 50gb για windows είναι μόνο από κακία για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κανονικά έπρεπε να βγαίνει με android, dual boot και με windows.

Το 10αρι για μένα είναι default option και μόνο αν θέλει κάποιος φορητότητα να πάει σε μικροτερο..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

θα έπρεπε να έχουν κοινο αποθηκευτικό χωρο. δε ξερω αν και πως γινεται.

επισης δε θεωρω το ταμπλετ παιχνιδομηχανή(προσωπικη αποψη)

πιστεύω ότι πρεπει να υφίσταται σαν αντικαταστάτης του λάπτοπ(εξ ου και οι 8 ιντσες-φορητοτητα)

με τις 10 ιντσες δυσκολευομαι να γραψω στο πληκτρολογιο.

οι 7 με φαινονται λιγες

οι 8 ιδανικες!

To tablet παραμένει μια φορητή συσκευή στην ουσία για όλες τις δουλειές + τα παιχνίδια του android, άρα το android είναι ένα το κρατούμενο. Το να βγάζουν ταμπλετ με partitions 9gb για android και 50gb για windows είναι μόνο από κακία για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Κανονικά έπρεπε να βγαίνει με android, dual boot και με windows.

Το 10αρι για μένα είναι default option και μόνο αν θέλει κάποιος φορητότητα να πάει σε μικροτερο..

Μα έτσι βγαίνουν κάποια γνωστά dual boot tablets.

10αρια και με τα 2 συστήματα. Αλλά δίνουν βάρος στα Windows και για αυτό έχουν μεγαλύτερο partition για Windows.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

OK τότε πείτε μου δυο πχ 8πυρηνα με ρετινα οθόνη σε ,9.7 ίντσες ....Πριν ένα χρονο και κάτι δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλεξω και τώρα δε βρίσκω τίποτα. Μιλάμε για τιμές κοντά στα 150