Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορούμε να το βρούμε από κάποια ευρωπαϊκή αποθήκη??

Είναι εύκολο να δώσεις λινκ?

Οχι

Δες σε banggood.com

Pandawill.com

Klpklp

Edited by gechro

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα έχω ένα tablet με windows 8.1 bing προχθές το έκανα format με τα windows που υπάρχουν στο site του κατασκευαστή.

Το πρόβλημα μου είναι ότι μου λέει πως τα windows θέλουν ενεργοποιηση...

Προσπαθώ να κάνω αλλα δεν υποστηρίζεται σε αυτό το region...

Μπορείτε να με βοηθήσετε να τα ενεργοποιήσω?

Ευχαριστώ

My SmartPhones history

Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97

Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II

Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB

Οχι

Δες σε banggood.com

Pandawill.com

Klpklp

Το banggood είναι αξιόπιστο για ηλεκτρονικά ή είναι σαν το aliexpress?.

Το banggood είναι αξιόπιστο για ηλεκτρονικά ή είναι σαν το aliexpress?.

Το banggood είναι κατάστημα, είναι αξιόπιστο και έχεις κανονικά την εγγύηση του paypal. Το aliexpress είναι σαν το eBay και αγοράζεις από πωλητές και δεν δέχεται paypal.

The day is my enemy, the night my friend

Θέμα ασφάλειας δεν τίθεται πάντως απλά βρες αξιόπιστο πωλητή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

καλημερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για αυτο;

http://www.everbuying.net/product575164.html

οχι απο πλευρα τιμης τοσο, οσο απο χαρακτηριστικα και δυνατοτητες.

ευχαριστω

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
παιδια ψαχνω για tαblet μεχρι 150 ευρω 9-10 ιντζες, για να αντικαταστησω το ainol hero που εχω. Το θελω για παιχνιδια βιντεο. Τι μμου προτεινετε; σκεφτομαι το cube talk 9x αλλα επειδη βλεπω οτι ειναι περσινο, θα κρατησει 3-4 χρονια (αναβαθμισεις κλπ)? θα πάρει lollipop?

Παιδια καλημερα, μπορεις καποιος εμπειρος να μου δωσει τα φωτα του?! Ψαχνω ταμπλετα γυρω στο 100-ρι με 2 gb ram, καλη σχετικα αναλυση οθονης, 10' ιντσες, και σχετικα καλη παλι μπαταρια.

Μπανιζω αυτο τον τελευταιο καιρο αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα.... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html

Παιδια καλημερα, μπορεις καποιος εμπειρος να μου δωσει τα φωτα του?! Ψαχνω ταμπλετα γυρω στο 100-ρι με 2 gb ram, καλη σχετικα αναλυση οθονης, 10' ιντσες, και σχετικα καλη παλι μπαταρια.

Μπανιζω αυτο τον τελευταιο καιρο αλλα οπως ειπα δεν εχω ιδεα.... http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_174921.html

Καλά όλα αυτά.

Πώς θα το πληρώσεις έχεις βρει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια ψαχνω για tαblet μεχρι 150 ευρω 9-10 ιντζες, για να αντικαταστησω το ainol hero που εχω. Το θελω για παιχνιδια βιντεο. Τι μμου προτεινετε; σκεφτομαι το cube talk 9x αλλα επειδη βλεπω οτι ειναι περσινο, θα κρατησει 3-4 χρονια (αναβαθμισεις κλπ)? θα πάρει lollipop?

Για μενα κανεις;

Exεις κανεις εμειρια απο το συγκεκριμενο?

Ειναι για χρηση ιντερνετ,e-mail,οnline banking,εχει 3G που μας ενδιαφερει επισης.

Ξερω οτι εχει 512 ram.δεν μας ενδιαφερει για παιχνιδια ομως,ειναι για μαγαζι.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Θα είναι σίγουρα τρομερά αργό στα πάντα. Μπορεί να μην κρατάει στην μνήμη ούτε δύο καρτέλες.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

κοντευουνε 2 εβδομαδες παρεα του.Να πω μερικες εντυπωσεις:

Το πηραμε για απλη χρηση,για ιτερνετ περισσοτερο,και φυσικα να εχει 3G για να βαλουμε μια καρτα sim οπου εχουμε αφθονο ιντερνετ...... Aντικαθιστα προσωρινα ενα laptop toshiba που παει για επισκευη,για αυτο και το low budget.

Ξεραμε οτι εχει ram 512.

Αndroid 4.4.

Η κατασκευη πλαστικη αλλα δειχνει καλοδουλεμενη συνδεσμολογια.

Πατωντας το ΟΝ αργει να ανοιξει (απο σβηστη συσκευη,οχι αναμονη)

Βαζοντας την καρτα sim,εκανε ολες τις ρυθμισεις μονο του και ξεκινησε το 3G.

To wifi ταχυτατο και σταθερο,το συνδεσαμε με αρκετες συσκευες απροβληματιστα.

Το bluetooth επισης αψογο.

Η οθονη σε ευθεια θεαση ειναι μια χαρα,αν αλλαξεις γωνια ειναι......ασχολιαστο :mad:

Αφου αφαιρεσα η παγωσα αρκετη σαβουρα,η συσκευει τρεχει μια χαρα γενικως.Και στο ιντερνετ δεν κομπιαζει,και το tuch αρκετα υπακουο.το market δουλεψε αμεσως και κατεβασα διαφορα.

Εχει 2 καμερες,η δε πισω εχει και φλας.Δεν θα το αναλυσω πολυ,αλλα οταν τραβηξα φωτο με την πισω των 2mp και ειδα την φωτο μετα στο αλμπουμ ητανε καλη,αρκετα καθαρη.Το βιντεο κομπιαζει,σαν να χανει καρε.

Σε γενικες γραμμες μας καλυψε πληρως σε οτι θελαμε και μολις με 95 ευρω μαζι με αψογη θηκη.

Υ.Γ. εψαχνα το huawei T1 αλλα δεν υπηρχε πουθενα,και κατεληξα σε αυτο με πρωτο γνωμονα το 3G.

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, και είμαι ανάμεσα σε Chuwi Vi8, Pipo W4s και Onda V820w. Τα χαρακτηριστηκά είναι πάνω κάτω τα ίδια, με το Chuwi ελαφρός πιο φτηνό. Τι λέτε ξεχωρίζει κανένα ή να πάρωτο πίο φτηνό?
Τα μυαλά μας πονάνε.

Καλησπερα,θελω τανπλετ νε σχετικα καλη αυτονομια και χωρις κολληματα στο σερφαρισμα,αυτο τι λεει?

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-MediaPad-T1-8-0-Quad-Core-1-2GHz-8GB,99452,480514,2208763.html?langId=-18

Καλησπερα,θελω τανπλετ νε σχετικα καλη αυτονομια και χωρις κολληματα στο σερφαρισμα,αυτο τι λεει?

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_HUAWEI-MediaPad-T1-8-0-Quad-Core-1-2GHz-8GB,99452,480514,2208763.html?langId=-18

Αν και εχει μικρη μνημη, αν το θες κυριως για σερφαρισμα, αντε και κανενα παιχνιδι να περνα η ωρα χωρις να το φορτωσεις με πολλες εφαρμογες, νομιζω δεν θα εχεις προβλημα. Παιρνει και εξωτερικη καρτα οποτε ειναι βολικο αυτο. Ο οθονη του τιμια, το ιδιο και η μπαταρια, εχει το brandname της huawei η οποια εχει γενικα πολυ καλα και απροβληματιστα software, τιμη καλη για 8αρα οθονη, εγω θα το χτυπουσα.

The day is my enemy, the night my friend

Για τη χρήση που το θέλεις "πάρτο με κλειστά μάτια"

"Συμβιώνω" μαζί του εδώ και ένα 20ήμερο και με έχει ενθουσιάσει ;)

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Εχω δει αυτο Jumper EZpad mini2 στα γνωστα κινεζικα μαγαζια απλα δε βρισκω πουθενα ουτε review ουτε hands on αν εχει βρει καποιος κατι θα το εκτιμουσα. Ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα απλα θελω να το δω στην πραξη. :!: :!:
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Σκέφτομαι να πάρω dual boot tablet, και είμαι ανάμεσα σε Chuwi Vi8, Pipo W4s και Onda V820w. Τα χαρακτηριστηκά είναι πάνω κάτω τα ίδια, με το Chuwi ελαφρός πιο φτηνό. Τι λέτε ξεχωρίζει κανένα ή να πάρωτο πίο φτηνό?

Έχω εδώ και 10 μέρες το Chuwi Vi7 3G Android 5.1 Lollipop Tablet με Intel επεξεργαστή και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλή ταχύτητα. Δύσκολα βρίσκεις τέτοια ποιότητα σε αυτή την κατηγορία τιμής. Με αυτό το σκεπτικό σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή την εταιρεία. Για τα άλλα δύο μοντέλα που αναφέρεις, για έχω άποψη! :)

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB