Sapadak Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ευχαριστώ!!!! Ξέρει κάποιος αν παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι; Αυτό ειναι θέμα player, και οι περισσότεροι που έχω δοκιμάσει (mx player, bs player ktl) παιζουν κανονικα Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Μια χαρά παίζουν οι υπότιτλοι! Έχει αρκετά προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο που το κάνουν. Έτσι βλέπω και 'γώ ταινίες στην τηλεόραση! Βολεύει απίστευτα!!! Ποίο tablet έχεις; Με DLNA παίζεις ή με HDMI; Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 http://www.dinodirect.com/ax1-3g-quad-core-7-3g-2g-call-gps-tablet-pc-android-4-2-fm-bt-hdmi-p30559441.html?affid=347 Έχει αγοράσει κάποιος από αυτούς; Σαν χαρακτηριστικά δείχνει καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ποίο tablet έχεις; Με DLNA παίζεις ή με HDMI; Παίζω αποκλειστικά με HDMI. Το tablet που έχω είναι το U30GT και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ MODS ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ THREAD ΤΟΥ GEEKBUYING ΓΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤ?? Λόγω του ότι υπήρχαν 2 θέματα του geekbuying, ένα για κινητά και ένα για tablets, θα γίνεται πλέον χρήση μόνο του ενός θέματος. Είναι κάτι το οποίο το ζήτησε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του geekbuying. Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε το θέμα που βρίσκεται στα Λοιπά Κινητά. Edited January 24, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Λόγω του ότι υπήρχαν 2 θέματα του geekbuying, ένα για κινητά και ένα για tablets, θα γίνεται πλέον χρήση μόνο του ενός θέματος. Είναι κάτι το οποίο το ζήτησε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του geekbuying. Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε το θέμα που βρίσκεται στα Λοιπά Κινητά.ενταξει τωρα απλα ρωτουσα επιμονα γιατι θα παραγγειλω απο αυτους και νομιζα οτι εγινε καμμια στραβη. :) Edited January 24, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 γιαυτο τι λετε; http://www.merimobiles.com/mlais-mx70-7-inch--dual-sim-16gb-tablet_p/meri7885.htm (Mlais MX70 Quad Core MTK8389 1.2GHz Android 4.2 7.0 inch IPS Screen 1280*800 3G Dual Sim GPS 16GB Tablet) το θέλω για ολα...τηλεφωνο (με bluetooth) ,ιντερνετ,gps κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 γιαυτο τι λετε; http://www.merimobiles.com/mlais-mx70-7-inch--dual-sim-16gb-tablet_p/meri7885.htm (Mlais MX70 Quad Core MTK8389 1.2GHz Android 4.2 7.0 inch IPS Screen 1280*800 3G Dual Sim GPS 16GB Tablet) το θέλω για ολα...τηλεφωνο (με bluetooth) ,ιντερνετ,gps κ.τ.λ. Επειδή "όλα σε ένα" ψάχνω και εγώ,δες αυτό που έχω βρει και ρωτάω πιο πίσω στο ποστ #4230. Διάβασα όσοι το πήραν είναι ευχαριστημένοι,η μπαταρία μόνο που δεν είναι μεγάλη. Αν κάποιος έχει αγοράσει από αυτό το site ας μας πει,καθώς και γνώμες για το συγκεκριμένο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παίζω αποκλειστικά με HDMI. Το tablet που έχω είναι το U30GT και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! ok σε ευχαριστώ!! Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 δεν ξερω γιατι εγινε αυτο.Τα tablet ειναι 1 pipo M7 Pro 2 cube U39 GT 3 RAMOS I9 4 Ainol Novo 9 5 iFive X2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλά οι ελληνικές εταιρείες είναι απλά τραγικές....έλεος και το Vero όπως και του πλαισίου ΔΕΝ έχει play store! Ήμουν έτοιμος να το πάρω τώρα στο μιντιαμαρκτ και καλά που το θυμήθηκα, ρώτησα και τελικά φυσικά το παράτησα! Απαράδεκτοι! Κίνα και πάλι Κίνα τουλάχιστον δεν είναι γύφτοι και πληρώνουν τα δικαιώματα του μάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yellowsubmarine Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 το θέλω για ολα...τηλεφωνο (με bluetooth) ,ιντερνετ,gps κ.τ.λ. στην ίδια κατηγορία ψάχνω κι εγώ εκτός από τα καινούρια μοντέλα της pipo μοντελάκια ομολογουμένως (αλλά αδοκίμαστα και δεν ξέρουμε τιμές ) έχω επισημάνει τα παρακάτω http://www.geekbuying.com/item/Cube-U55GT-MTK8389-1-2GHz-7-9-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1024-768-1GB-16GB-317543.html το αγόρασε συμφορουμίτης και ορκίζεται σ αυτό http://www.geekbuying.com/item/Ainol-Novo705KC-E1-AX3-MTK8382-1-2GHz-7-inch-3G-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Touch-Screen-1024-600-1GB-8GB-324056.html κανένας δεν έδωσε μια γνώμη για αυτό Επειδή η κατηγορία phone tablet δεν είναι τόσο δημοφιλής στο φόρουμ ότι πληροφορία έχεις σε προσκαλώ να την μοιραστείς Άσχετο αλλά το geek δείχνει σοβαρότερο κατάστημα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Το cube u55gt ειναι αψογο ,το ainol ax3 ειναι ολοκαινουργιο μοντελο οποτε δεν υπαρχει φιντμπακ εγω το περιμενω να μου ερθει.Αντικαθιστα μαλλον το ax1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ίσως η ερώτηση δείξει ότι είμαι άσχετος, αλλά τα tablets που αναφέρετε εδώ (Pipo, Cube, Ainol...) έχουν δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα με ethernet και αν ναι πώς γίνεται αυτό? Το θέλω για χρήση στο σπίτι, ώστε να αποφύγω τη διαρκή έκθεση σε ακτινοβολία από το Wi-Fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ίσως η ερώτηση δείξει ότι είμαι άσχετος, αλλά τα tablets που αναφέρετε εδώ (Pipo, Cube, Ainol...) έχουν δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματα με ethernet και αν ναι πώς γίνεται αυτό? Το θέλω για χρήση στο σπίτι, ώστε να αποφύγω τη διαρκή έκθεση σε ακτινοβολία από το Wi-Fi Ναι γίνεται, συνδέοντας ένα usb αντάπτορα όπως τον παρακάτω!;) http://www.cube-tablet.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20111117191328256.jpg Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yellowsubmarine Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Το cube u55gt ειναι αψογο ,το ainol ax3 ειναι ολοκαινουργιο μοντελο οποτε δεν υπαρχει φιντμπακ εγω το περιμενω να μου ερθει.Αντικαθιστα μαλλον το ax1. ,το ainol ax3 ειναι ολοκαινουργιο μοντελο οποτε δεν υπαρχει φιντμπακ εγω το περιμενω να μου ερθει.. Σίγουρα πρόκειται για καινούριο μοντέλο ; Βλέπω ότι το geek που το θεωρώ κάπως σαν οδηγό αγοράς το έχει με μεγάλη έκπτωση η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ επιφυλακτικός καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από tablet και android ,αν και θεωρούμαι προχωρημένος χρήστης πληροφορικής, δεν θέλω να θυμάμαι τι είχα περάσει στην open source περίοδο μου με κώδικες μεταγλωττίσεις και συσκευές που δεν υποστηρίζονταν , αποκλείεται να ξανά χωθώ έτσι Πότε το περιμένεις ,να δούμε κανένα review ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abtboug Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ποια η γνωμη σας για το Onda V975M στα τεχνικα του χαρακτηριστηκα φαινεται πολυ δυνατο και σε δελεαστικη τιμη παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλησπέρα, ψάχνω να αγοράσω ένα κινέζικο tablet με τα χαρακτηριστικά του pipo m9 pro (3g). Το 3g δεν με πολυκαίει γιατί μπορώ να παίζω και με tethering από το κινητό, αλλά θα με βόλευε και αν είχε. Ανάλυση οθόνης 1900x1200 και πάνω. RAM 2 giga +, WIFI, καλό θα ταν και με GPS. Το pipo m9 pro αξίζει; Βλέπω υπάρχει και ένα pipo m6 max με ανάλυση οθόνης 2048*1536 (!!!), αλλά δεν μου πολυαρέσει η 4:3 οθόνη. Τι προτείνεται εσείς; Τιμή έως 220-250... Η αγορά θα γίενι από τα κινεζομάγαζα, geekbuying κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Τι λέτε για το Vero g8i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Καλά οι ελληνικές εταιρείες είναι απλά τραγικές....έλεος και το Vero όπως και του πλαισίου ΔΕΝ έχει play store! Ήμουν έτοιμος να το πάρω τώρα στο μιντιαμαρκτ και καλά που το θυμήθηκα, ρώτησα και τελικά φυσικά το παράτησα! Απαράδεκτοι! Κίνα και πάλι Κίνα τουλάχιστον δεν είναι γύφτοι και πληρώνουν τα δικαιώματα του μάρκετ! Φίλε έχω το vero A8860 και σε ενημερώνω ότι έχει κανονικά play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Φίλε έχω το vero A8860 και σε ενημερώνω ότι έχει κανονικά play storeδεν το βλεπω στο σαιτ τους.μονο το g8i εχει απο οτι ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Έχει και το 8860 play store. Αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις το Tablet στα πολυκαταστήματα, έχω την εντύπωση ότι εξαντλήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μετά απο αρκετό ψάξιμο για ένα 7ράκι για απλή οικιακή χρήση και παιχνίδι για τα παιδιά, κατέληξα στο Colorfly E708 Q1 http://www.colorful-europe.de/E708/index.html http://tablethype.de/wp-content/uploads/2013/11/colorfly-e708.jpg Operating System: Android 4.2.2 Model: Colorfly E708 Quad Core Announced: 2013.09 Product Type: Tablet PC Keyboard: Touch Screen Display Technology: IPS Capacitive touch screen Screen Size: 7 inch Max Resolution: 1280*800 CPU Manufacturer: Allwinner CPU Model: A31s Quad Core CPU Speed: 1.0GHz RAM / Technology: DDR3 RAM Installed Size: 1GB Hard Drive Type: NAND FAST FLASH Hard Drive Capacity: 8GB PCMCIA Expansion: T-FLASH(Support 32GB MAX) Camera: 0.3MP HDMI: Yes 3G: External 3G Bluetooth: NO GPS: NO G-Sensor: Yes Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office Language: Multi-language support Battery Type: Li-ion 2300 mAh (reference only) Power Device Type: AC Adapter, AC 100-240V Charging Voltage: DC 5V 2A Voltage required: 100/240V Color: Black + White Item Dimensions/ W*D*H: 190*117*8mm Net Weight: 250g Input/Output Connectors Ports: 1 x Micro USB OTG Port 1 x Micro SD card slot 1 x Earphone jack 1 x Mini HDMI port Για τα χρήματά του (62 Ε από geekbuying) μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο και πολυ οικονομικό και το παρήγγειλα Το έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 αυτό τι σας λέει παιδιά??? (το βρήκα μεταχειρισμένο) https://www.skroutz.gr/s/2788508/Ainol-Novo-10-Hero-II-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts