ioannis82 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Από hotinbuy έχει αγοράσει κανείς? επίσης μια βοήθεια για 8αρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Από hotinbuy έχει αγοράσει κανείς? επίσης μια βοήθεια για 8αρι.... pipo u8 απο τα πιο καλά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mick_ Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ενδιαφέρομαι για tablet γύρω στα 150€ κυρίως για internet, pdf και ίσως κάποιο παιχνίδι. Δεν βρήκα κάποιο αξιόπιστο στις 8'' που ήθελα και κοιτώ το Samsung Galaxy Tab 7.0 II P3110 που απο ότι είδα άρχισε να δίνει JB. Έχει κάποιος εμπειρία, αξίζει η αγορά του μετά απο τόσο καιρό με αυτόν τον επεξεργαστή ή προτείνετε κάτι άλλο; Σε κινέζικο δεν έχω ψάξει και με λίγο που κοίταξα στο forum δεν έχω έχω βγάλει άκρη τι παιίζει με τα τελωνεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 http://www.hotinbuy.com/pipo-ultrau8-quad-core-rk3188-tablet-pc-79-inch-ips-android-42-2g-ram-16gb-silver-p-1589.html Αυτό εννοείς? Αλλάζει κάτι που λέει ultra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 http://www.hotinbuy.com/pipo-ultrau8-quad-core-rk3188-tablet-pc-79-inch-ips-android-42-2g-ram-16gb-silver-p-1589.html Αυτό εννοείς? Αλλάζει κάτι που λέει ultra? ultra-u8 γράφει το κουτί αυτού που έχω και εγώ ενώ το ταμπέτ γράφει σκέτο u8 οπότε δεν ξέρω τι παίζει , πάντως τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν .άρα μάλλον είναι το ίδιο μοντέλο και για συντομία το λένε pipo u8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) http://www.geekbuying.com/item/TeamGee-TG-8001-Exynos-5410-1-6GHz-8-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Eight-Core-IPS-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-319522.html TeamGee TG-8001 Exynos 5410 1.6GHz 8 inch Tablet PC Android 4.2 Eight Core IPS Touch Screen 1280*800 2GB/16GB Περιέργεια έχω να δω για τι πρόκειτα- προσωπικά είναι το πρώτο 8-πυρηνο που βλέπω!!!!! Android 4.2 OS 8 inch 1280*800 IPS capacitive touch screen Samsung Exynos 5410 Eight Core 1.6GHz 2GB DDR3 RAM and 16GB NAND FLASH ROM Support Bluetooth/GPS/3G/HDMI function 2G: GSM 850/900/1800/1900, 3G: WCDMA 850/900/1900/2100 Front 2.0MP + Rear 8.0MP camera with flash Built-in Micro USB 3.0 interface Operating System:Android 4.2Model TeamGeeAnnounced:201309 Product Type:Tablet PCKeyboard:Touch Screen Display Technology:IPS capacitive touch screen Screen Size:8 inch Max Resolution:1280*800CPU Manufacturer:Samsung ARM-A15CPU Model:Exynos 5410 Eight CoreCPU Speed:1.6GHzRAM / Technology:DDR3RAM Installed Size:2GBHard Drive Type:NAND FAST FLASHHard Drive Capacity:16GBPCMCIA Expansion:T-FLASH(Support 32GB MAX) Camera:2.0MP+8.0MP with flash HDMI:Yes2G:Yes, GSM 850/900/1800/19003G:Yes, WCDMA 850/900/1900/2100 Bluetooth:Yes, 4.0 GPS:YesG-Sensor:Yes Audio:Built in stereo speakers/ Built in MicrophoneSoftware:Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office Language:Multi-language Battery Type:Li-ion, 4400mAhBattery / Run Time(up to):about 3-7 hours Power Device Type:AC Adapter, 100-240V Charging Voltage:DC 5V 3AColor:White Item Dimensions/ W*D*H:209*135*10mmNet Weight:430gInput/Output ConnectorsPorts:1 x Micro USB 3.0 Port 1 x Earphone jack 1 x SIM card slot 1 x Mini HDMI port 1 x TF card slot CommunicationsNetworking / Data Link Protocol:Fast EthernetWireless Connection:WIFIWireless Protocol:802.11 b/g/nSupport FormatVideo:AVI/RM/RMVB/MKV/WMV/MOV/MP4/DAT(VCD format)/VOB(DVD format)/PMP/MPEG/MPG/FLV/ASF/TS/TP/3GP/MPGAudio:FLAC/APE/WAVPicture:JPG/BMP/PNG/GIFEbook:WORD/EXCEL/PDF/TXT/CHM/HTML Edited September 25, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) http://www.hotinbuy.com/pipo-ultrau8-quad-core-rk3188-tablet-pc-79-inch-ips-android-42-2g-ram-16gb-silver-p-1589.html Αυτό εννοείς? Αλλάζει κάτι που λέει ultra? Δες εδώ σχετικά με τις διαφορές PiPo U8 και PiPo U8 Ultra http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4917199#post4917199 Edited September 25, 2013 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 http://www.geekbuying.com/item/TeamGee-TG-8001-Exynos-5410-1-6GHz-8-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Eight-Core-IPS-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-319522.html TeamGee TG-8001 Exynos 5410 1.6GHz 8 inch Tablet PC Android 4.2 Eight Core IPS Touch Screen 1280*800 2GB/16GB Περιέργεια έχω να δω για τι πρόκειτα- προσωπικά είναι το πρώτο 8-πυρηνο που βλέπω!!!!! http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=170&a=129 Αν το παραγγείλεις και σου έρθει - γιατί από τις ανακοινώσεις μέχρι την κυκλοφορία παίζουν πολλά :) - κάνεις νέο νήμα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 το πλαίσιο έφερε το turbochuwi slicev88 !!! :rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Μετέφερα το θέμα σε πιο ταιριαστή κατηγορία, εδώ, σβήστε αυτό καλύτερα Edited September 28, 2013 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Χτες έλαβα στα χέρια μου το PIPO S1 Pro. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα αρχεία .mkv και .avi δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα ομαλή κίνηση (φαίνεται ότι χάνονται κάποια frames). Η εικονα παρουσιάζει ελαφρά σπασίματα. Το ίδιο αποτέλεσμα παρουσιάζεται τόσο από τον video player της αρχικής εγκατάστασης όσο και από τον mx player. Αυτό είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται σε όλες τις android συσκευές με αυτού του τύπου τα αρχεία? Παρουσιάζεται καλύτερη εικόνα σε αρχεία mp4? Υπάρχει κάποια δυνατότητα με εγκατάσταση πακέτου με codecs ώστε τα αρχεία να παρουσιάζουν πιο ομαλή εικόνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Τα MP4 τα παιζει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα tablet μεχρι 100 ευρω.Θα χρησιμοποιειται κυριως για παιχνιδια,βιντεο,μουσικη και αντε που και που να μπαινω στο ιντερνετ.Θα ηθελα να μου πεις οποιος ξερει μια καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα που να ειναι αξιοπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Αν σου αρκούν οι 7", έχει η Onda ένα πολύ καλό που πήρα, το 711s. Τετραπύρηνο Α31s, IPS πεντακάθαρη οθόνη 1024x600 οθόνη, 1/8GB, και πολύ συμμαζεμένο και γερό, 7mm πάχος, 20700 στο Antutu. http://www.focalprice.com/CE0476W/Onda_V711S_7_Android_4.1.1_Quad_Core_A31S_1.5GHz_Tablet_PC_with_Picture_in_Picture_HDMI__Capacitive_IPS_Touch_8GB__White_.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Χτες έλαβα στα χέρια μου το PIPO S1 Pro. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τα αρχεία .mkv και .avi δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα ομαλή κίνηση (φαίνεται ότι χάνονται κάποια frames). Η εικονα παρουσιάζει ελαφρά σπασίματα. Το ίδιο αποτέλεσμα παρουσιάζεται τόσο από τον video player της αρχικής εγκατάστασης όσο και από τον mx player. Αυτό είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται σε όλες τις android συσκευές με αυτού του τύπου τα αρχεία? Παρουσιάζεται καλύτερη εικόνα σε αρχεία mp4? Υπάρχει κάποια δυνατότητα με εγκατάσταση πακέτου με codecs ώστε τα αρχεία να παρουσιάζουν πιο ομαλή εικόνα? δεν εχω ιδεα απο cpu,gpu σε ταμπλετ,αλλα απο κινητα ξερω οσες φορες κ ειναι μπολικες ,το εχω παθει αυτο,δεν επαρκουν cpu ή gpu να τρεξουν σωστα το αρχειο:(,π.χ. σε τεγκρα 2 δεν επαιζε σωστα τα 1080p.. αυτα ξερω,μην φωναζεις αμα δε βοηθησααα:p Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αποκλειεται να ειναι θεμα επαρκειας CPU ή GPU μιλαμε για ενα απο τους καλυτερους επεξεργαστες που κυκλοφορουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τα MP4 τα παιζει σωστα? Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει και στα mp4. Η τελική εικόνα δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι το ίδιο καλή με την προβολή του video σε laptop, desktop ή σε κάποια TV. Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει στην αναπαραγωγή video και το κινητό μου (Sony Xperia Sole). Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η αναπαραγωγή γίνεται κατ αυτόν τον τρόπο επειδή απαιτείται πιθανώς περισσότερη μνήμη (>1Gb) ή αν αυτή είναι η ποιότητα σε όλες τις συσκευές android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει και στα mp4. Η τελική εικόνα δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι το ίδιο καλή με την προβολή του video σε laptop, desktop ή σε κάποια TV. Την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζει στην αναπαραγωγή video και το κινητό μου (Sony Xperia Sole). Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν η αναπαραγωγή γίνεται κατ αυτόν τον τρόπο επειδή απαιτείται πιθανώς περισσότερη μνήμη (>1Gb) ή αν αυτή είναι η ποιότητα σε όλες τις συσκευές android. Το πρόβλημα είναι η κάρτα μνήμης ή η εσωτερική μνήμη, η ταχύτητά τους ή η ταχύτητα με την οποία έχει πρόσβαση η συσκευή. Δοκίμασε να συνδέσεις το τάμπλετ στον υπολογιστή και να παίξεις εκεί τα αρχεία απ το τάμπλετ, και θα κάνει το ίδιο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το πρόβλημα είναι η κάρτα μνήμης ή η εσωτερική μνήμη, η ταχύτητά τους ή η ταχύτητα με την οποία έχει πρόσβαση η συσκευή. Δοκίμασε να συνδέσεις το τάμπλετ στον υπολογιστή και να παίξεις εκεί τα αρχεία απ το τάμπλετ, και θα κάνει το ίδιο. Γνωρίζεις αν αυτή η ταχύτητα μπορεί να επηρεάζεται από τη ROM που φορά το tablet? Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή σου δίνει μια λογική εξήγηση, καθώς αφενός η εικόνα παρουσιάζεται σαν να χάνει μερικά frames (μικρά ανεπαίσθητα σπασίματα) αφςτέρου όταν προσπαθείς να μεταφερθείς σε κάποιο σημείο του video έχει τις περισσότερες φορές κάποιο κόλλημα η εικόνα ή παρουσιάζεται αυξανόμενος χρόνος αναζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Με ποιο player τα παίζεις; Δοκίμασες με άλλον; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θελω να παρω ενα φθηνο αξιοπιστο tablet, εχει να μου προτείνει κάνεις κατι? Θα προτιμουσα γύρω στις 10 ίντσες. Ειδα καπου ενα νεο της lenovo (6000 κατι τετοιο) αξιζει αυτό? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousmoulis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Με ποιο player τα παίζεις; Δοκίμασες με άλλον; Δοκίμασα τόσο τον προεγκατεστημένο player όσο και τον MXPlayer. Και στις 2 περιπτώσεις η ποιότητα είναι σχεδόν ίδια. Στον προεγκατεστημένο player η μεταφορά σε μεταγενέστερο (ή προγενέστερο) σημείο του video γίνεται πιο ομαλά απ' ό,τι στον MX Player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γνωρίζεις αν αυτή η ταχύτητα μπορεί να επηρεάζεται από τη ROM που φορά το tablet? Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή σου δίνει μια λογική εξήγηση, καθώς αφενός η εικόνα παρουσιάζεται σαν να χάνει μερικά frames (μικρά ανεπαίσθητα σπασίματα) αφςτέρου όταν προσπαθείς να μεταφερθείς σε κάποιο σημείο του video έχει τις περισσότερες φορές κάποιο κόλλημα η εικόνα ή παρουσιάζεται αυξανόμενος χρόνος αναζήτησης. τι κάρτα μνήμης έχεις; Θελω να παρω ενα φθηνο αξιοπιστο tablet, εχει να μου προτείνει κάνεις κατι? Θα προτιμουσα γύρω στις 10 ίντσες. Ειδα καπου ενα νεο της lenovo (6000 κατι τετοιο) αξιζει αυτό? Ευχαριστω προκαταβολικα. Eken GM10s Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 (edited) Έχω δει αυτό http://www.skroutz.gr/s/3768597/ECS-TM105A-16GB.html και μου φάνηκε καλό (βασικά ήθελα ένα 10΄΄ σχετικά φθηνό , για surfing ,διάβασμα και κανένα βίντεο , όχι παιχνίδια , από Ελλάδα). Δεν ξέρω μόνο ο επεξεργαστής του τι λέει σε ταχύτητα. Έχει δουλέψει κάποιος αυτόν τον επεξεργαστή να μας πει την αποψη του? Βρήκα και αυτό http://www.skroutz.gr/s/2788830/Bitmore-Tab1020-10-1-8GB.html ποιο προτείνετε? Edited October 1, 2013 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα tablet κατα προτιμηση 7''. Οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα, δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη απαιτηση , γιατι προοριζεται για δωρο σε οκταχρονο παιδακι.Βλεπω τις τιμες οτι ξεκινανε απο 40-50$. Εχετε να προτεινετε κατι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts