Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τα φωτα σας : Ποιο είναι το φθηνοτερο 9.7" οπωσδήποτε με ips οθονη και τουλαχιστον rk3066; το θελω κυριως για reader!!!

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια τα φωτα σας : Ποιο είναι το φθηνοτερο 9.7" οπωσδήποτε με ips οθονη και τουλαχιστον rk3066; το θελω κυριως για reader!!!

Ployer MOMO11 Speed

Επειδή έχω μείνει πίσω στα 4πυρηνα μετά το 2πυρηνο Ν101 που πήρα πέρυσι:

Ποια είναι λιγότερο προβληματικά μοντέλα στις 10 ίντσες, με 2gb Ram?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή έχω μείνει πίσω στα 4πυρηνα μετά το 2πυρηνο Ν101 που πήρα πέρυσι:

Ποια είναι λιγότερο προβληματικά μοντέλα στις 10 ίντσες, με 2gb Ram?

Cube U30gt2

Cube U30gt2

Έχει δοκιμαστεί από αρκετούς;

Δεν έχει τα γνωστά θέματα των Cube με wi-fi κλπ;

Custom roms παίζουν;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι καλύτερο ή εξίσου καλό με το Chuwi v88 στις 8 ίντσες;

pipo u8 και το vido/yuandao mini one , πάντως περιμένω το pipo u8 , οπότε μπορώ να γράψω κανα δυο πραγματάκια όταν θα έρθει ...

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 ενας φιλος μου αγορασε αυτο το ταμπλετ αλλα λογο οτι δεν του αρεσει το android μου το πουλαει καινουριο(στα 120) αξηζει για αγορα?

http://www.wap5.gr/product_info.php?cPath=3374_3853_4074&products_id=16477 ενας φιλος μου αγορασε αυτο το ταμπλετ αλλα λογο οτι δεν του αρεσει το android μου το πουλαει καινουριο(στα 120) αξηζει για αγορα?

υπάρχουν πολύ καλύτερα γενικά και απο ελλάδα και απο εξωτερικό ... για παράδειγμα βρίσκεις με κανα 70 απο κίνα και να πετάει ...

υπάρχουν πολύ καλύτερα γενικά και απο ελλάδα και απο εξωτερικό ... για παράδειγμα βρίσκεις με κανα 70 απο κίνα και να πετάει ...

ευχαριστω πολυ

Αν είχε 1GB RAM και τον διπύρηνο mtk6577 θ άξιζε, αυτό το πολύ 90€, αν δεν σε νοιαζει να χει 3G και GPS, τότε δεν αξιζει ούτε 60

Καλημερα . Ψαχνω για ταμπλετ 8'' ,οθονη μεγαλυτερη αναλυση απο 1280 (retina ?) , 4πυρηνο , gps και 2gb ram . Ζηταω πολλα ? ειμαι κατοχος ενος ainol fire

Καλημερα . Ψαχνω για ταμπλετ 8'' ,οθονη μεγαλυτερη αναλυση απο 1280 (retina ?) , 4πυρηνο , gps και 2gb ram . Ζηταω πολλα ? ειμαι κατοχος ενος ainol fire

κοίτα τα 8.9" με 1900Χ1200 , 8" νομίζω δεν υπάρχει ....

Σκέφτομαι κάποια ταμπλέτα καθαρά για portable χρήση.

Λίγο ιντερνετ και λίγο ταινία.

Δεν θέλω απαιτήσεις για παιχνίδια. web και movie.

Τί προτείνεται ?? Εννοείται για εξω μεριά Κίνα.

Εχω δει αυτό : Ainol novo 7 Fire : http://www.buyincoins.com/item/18697.html αλλα ειναι ακριβούτσικο.

Βρήκα και άλλο σε χαμηλότερες τιμες και μεγαλύτερη οθόνη αλλα noname τελείως.

Τι λέτε ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι μια καλη επιλογη σημερα ενα ainol novo hero 1;Σκεφτομαι να μην δωσω πολλα για ταμπλετ για την χρηση που το θελω οπως ταινιες και σερφαρισμα στο ιντερνετ.

Το ειχα παραγγειλει και στο παρελθον αλλα τρακαρα το αμαξι μου και μολις εφτασε στα χερια αναγκαστικα το πουλησα χωρις να μπορεσω να παιξω λιγο μαζι του.

Τι τιμη μπορω να το βρω τωρα αυτο;Τοτε το ειχα παρει 130.

Κι αν εχετε να πριτεινετε καποιο αλλο.

Edited by panosfx

Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+

Ειναι μια καλη επιλογη σημερα ενα ainol nivo hero 1;Σκεφτομαι να μην δωσω πολλα για ταμπλετ για την χρηση που το θελω οπως ταινιες και σερφαρισμα στο ιντερνετ.

Το ειχα παραγγειλει και στο παρελθον αλλα τρακαρα το αμαξι μου και μολις εφτασε στα χερια αναγκαστικα το πουλησα χωρις να μπορεσω να παιξω λιγο μαζι του.

Τι τιμη μπορω να το βρω τωρα αυτο;Τοτε το ειχα παρει 130.

Κι αν εχετε να πριτεινετε καποιο αλλο.

Ποσο το βρίσκεις ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καπου διαβασα για 115 αλλα ειμαι διακοπες τωρα και δεν το εχω ψαξει ακομα.

Οταν γυρισω Αθηνα θα το ψαξω.

Καπου διαβασα για 115 αλλα ειμαι διακοπες τωρα και δεν το εχω ψαξει ακομα.

Οταν γυρισω Αθηνα θα το ψαξω.

Στειλε ενα λινκ οταν μπορεσεις να δουμε χαρακτηριστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει νημα για το ainol novo hero εδω στο φορουμ.Ειναι σχετικα παλιο τωρα πια ταμπλετακι με διπυρινο επεξεργαστη κι 1gb ram.

Οικονομικο ομως και ικανο αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις για παιχνιδια.

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι καλυτερο ομως σε παρομοιο budget.

Μπορούμε σε ταμπλέτα να συνδέσουμε στικάκι για ιντερνετ και να χρησιμοποιήσουμε το ιντερνετ που έχει μεσα η καρτα ?

Δλδ , εννοώ εχεις μια καρτα f2g και θα βάζω καθε μηνα 5 ευρω για 500 mb.(χρηση σαν κινητό.)

Γινεται αυτό στις ταμπλέτες ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα ηθελα την γνωμη σας για ενα tablet που θα εχει ως μοναδικη δουλεια να χρησιμοποιηθει sto skype

μεχρι 7 ιντσες εχω βρει καποια απλα αν εχετε δοκιμασει καποιο θα ηταν χρησιμο να ακουσω την γνωμη σας

ευχαριστω

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

θα ηθελα την γνωμη σας για ενα tablet που θα εχει ως μοναδικη δουλεια να χρησιμοποιηθει sto skype

μεχρι 7 ιντσες εχω βρει καποια απλα αν εχετε δοκιμασει καποιο θα ηταν χρησιμο να ακουσω την γνωμη σας

ευχαριστω

http://www.buyincoins.com/item/18697.html

Ainol 7 fire.

Με πολυ καλη καμερα μπρος πισω και τουμπανιο γενικά.

Μπορουμε σε ταμπλετ που ΔΕΝ εχει gps να του βάλουμε κατι τέτοιο ?

Usb gps ???

http://www.ebay.com/itm/New-Globalsat-20CH-ND-100S-Mini-GPS-USB2-0-DONGLE-GPS-Receiver-/230849728613?pt=US_Tracking_Devices&hash=item35bfb75065

[sIGPIC][/sIGPIC]

το βαζω και εδω γιατι στο τοπικ του m6 δεν ειδα φως.:p

Λοιπον παιδια ηρθε και η δικη μου ωρα.

αυριο φορτωνω την καρτα και παραγγελνω το m6 3g .

προτεινετε μου ξανα μαγαζι ,αξιοπιστο φθηνο (κουπονια εκπτωσεις και λοιπα) και απροβληματιστα μηχανηματα.

ξερω δεν υπαρχει το τελειο αλλα καποιο που να σασ εβγαλε αρκετες φορες ασπροπροσωπους και που τον τελευταιο καιρο εχει καλες κριτικεσ.και πολυ σημαντικο το freeshiping chinaξερω γω που μερικα το εχουν δωρεαν.

τα προσθετα που θελω ειναι :

16GB Memory Card,

HDMI Cable,

Keyboard Case, (λετε περιττο??)

Screen Proτεction..

Mε ολα τα παραπανω η αγορα απο dealsprime μου βγαινει 257 EURO..χωρις κουπονια χωρισ τιποτα.

και για εδω οι παρατηρησεις σασ ειναι ευπροσδεκτεσ ..

ευχαριστω...η αγορα επαναλαμβανω θα γινει αυριο.