gechro Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δεν λαγκάρει φυσικά, μόνο τα retina και τα μονοπύρηνα Α8 έχω δει να λαγκάρουν. Ακόμη και σε παιχνιδια όπως nfs most wanted, δεν λαγκάρει, απλά έχει χαμηλό frame rate λόγο της διπύρηνης mali-400 σ αντίθεση με τις τετραπύρηνες που χουν τα rk3066. Για τη χρήση που λες ειναι άριστο και ταχύτατο, και για μουσική υπερτερεί λόγω των εξαιρετικών στεροφωνικών ηχείων. Όσο αφορά το τετραπύρηνο↓ Επεξεργαστής ACT-ATM7029 GPU: Vivante GC1000+. Ο επεξεργαστής είναι ενεργοβόρος, με επιδόσεις ίδιες με τα rk3066 αλλά στην πράξη αποδυκνείεται μέτριος, προφανώς λόγω firmware. Η gpu έχει ανύπαρκτη υποστήριξη επίσης, και στην πράξη αποδίδει χειρότερα απ την mali400mp2 Ωραία ....και παρήγγειλα το 2 :lol: τουλάχιστον για χρήση ιντερνετ και καμια ταινία θα αντέχει ή θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ειμαι σε διλλημα, τι να πω στον seller, να το στειλει σε λευκο, ή να ακυρωσω και να ψαξω για μαυρο? Το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Karib πάρε το λευκό.Επειδή το πλαίσιο μπροστά είναι μαύρο δεν έχουν διαφορά.Όσο για κιτρίνισμα δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γιατι το pipo s2 ρε παιδια ειναι πιο ακριβο απο το s3 (και ας μην εχει IPS)? ποιο να τσιμπhσω αναμεσα απο αυτα ή το hyndai x700(εχει και ενα yanzi version το merimobiles) Καποιο αλλο μεχρι 80-90 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ειμαι σε διλλημα, τι να πω στον seller, να το στειλει σε λευκο, ή να ακυρωσω και να ψαξω για μαυρο? Το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Αν βάλεις θήκη τι σημασία εχει το μαύρο/λευκό ? Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γιατι το pipo s2 ρε παιδια ειναι πιο ακριβο απο το s3 (και ας μην εχει IPS)? ποιο να τσιμπhσω αναμεσα απο αυτα ή το hyndai x700(εχει και ενα yanzi version το merimobiles) Καποιο αλλο μεχρι 80-90 ευρω?Γιατί είναι μεγαλύτερο, με μεγαλύτερη μπαταρία. Στο κάτω κάτω, η τιμή είναι και θέμα marketing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γιατί είναι μεγαλύτερο, με μεγαλύτερη μπαταρία. Στο κάτω κάτω, η τιμή είναι και θέμα marketing. Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μεχρι πριν μια βδομαδα ειχε 80ευρω. Τεσπα λεω μαλλον για 7αρι με ips αλλα δεν ξερω που να καταληξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Είμαι στο ψάξιμο για αγορά ταμπλετ κ δεν ξέρω τι να πάρω. Σε λογικη τιμη..Κάποια βοήθεια;; αυτό που θέλω είναι να πέρνει κάρτα σιμ για να έχω ίντερνετ. Και μια ερώτηση... Αν βάζω την κάρτα σιμ του κινητού μου για να τραβαω ιντερνετ θα δουλεύει; και απλα δεν θα δέχομαι κλήσεις. Σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι μεχρι πριν μια βδομαδα ειχε 80ευρω. Τεσπα λεω μαλλον για 7αρι με ips αλλα δεν ξερω που να καταληξω...Αν εννοείς το s2, δεν είχε ποτέ 80 ευρώ. Μόνο στο Banggood είχε 95 - 100 και στα άλλα πάνω από 120. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εχει κανεις λευκο tablet να μου πει ποσο 'καλα' τα πηγε με το χρωμα, την χρηση, και την παροδο του χρονου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Εχει κανεις λευκο tablet να μου πει ποσο 'καλα' τα πηγε με το χρωμα, την χρηση, και την παροδο του χρονου; μην γίνεσαι υπερβολικός, αν είναι δυνατόν. Δεν κιτρινίζει, κι αν το λερωσεις εσύ, καθαρίζει. Προσωπικά έχω λευκό κινητό, και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 5 μήνες, και το κακομεταχειρίζομαι κι όλας. Μ ένα πανί και οινόπνευμα γίνεται καινουριο αν καταφέρεις να το λερώσεις Edited March 13, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 μην γίνεσαι υπερβολικός, αν είναι δυνατόν. Δεν κιτρινίζει, κι αν το λερωσεις εσύ, καθαρίζει. Προσωπικά έχω λευκό κινητό, και δεν έχει πάθει τίποτα εδώ και 5 μήνες, και το κακομεταχειρίζομαι κι όλας. Μ ένα πανί και οινόπνευμα γίνεται καινουριο αν καταφέρεις να το λερώσεις Καλα, αντε πες περι ανθεκτικοτητας του λευκου, σε καποιους που ειχαν παρει λευκο macbook (laptop) οταν το εβγαζε η apple πριν καποια χρονια! Εκαναν παραπονα οτι με την θερμοτητα, κιτρινιζε το πλαστικο! Θελω να πω δηλαδη, και apple κιολας(συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες βεβαια), και ποιοτικο και ακριβο προιον, και παλι, δεν θελει πολυ να γινει η ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλα, αντε πες περι ανθεκτικοτητας του λευκου, σε καποιους που ειχαν παρει λευκο macbook (laptop) οταν το εβγαζε η apple πριν καποια χρονια! Εκαναν παραπονα οτι με την θερμοτητα, κιτρινιζε το πλαστικο! Θελω να πω δηλαδη, και apple κιολας(συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες βεβαια), και ποιοτικο και ακριβο προιον, και παλι, δεν θελει πολυ να γινει η ζημια. ναι, μόνο που apple δεν σημαίνει ποιότητα (μην πω και τ αντίθετο) και τα τάμπλετ δεν θερμαίνονται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγω παντως ολες μου τις συσκευες τα τελευταια χρονια λευκες τις παιρνω και καμια δεν εχει παθει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Τι να πουν και στην Αφρική δηλαδή :-P Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ενημέρωση για Vero Tablet Tab A9724, η Oktabit παραλαμβάνει σήμερα νέα κομμάτια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο καλο σε μπαταρια 8αρι μέχρι 140€. Αυτο που με ενδιαφέρει επίσης είναι να υπάρχει know how απο κόσμο για διαφορα προβλήματα. Έχω ρωτήσει και τον Σταύρο αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας. Αν δεν υπάρχει κάτι καλό, (θέλω 8αρι για καλύτερη φορητοτητα) τότε πάω ολοταχώς για Hero 1. Και ενα καλο μαγαζι αγορας. Ευχαριστω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο καλο σε μπαταρια 8αρι μέχρι 140€. Αυτο που με ενδιαφέρει επίσης είναι να υπάρχει know how απο κόσμο για διαφορα προβλήματα. Έχω ρωτήσει και τον Σταύρο αλλά θα ήθελα και τις γνώμες σας. Αν δεν υπάρχει κάτι καλό, (θέλω 8αρι για καλύτερη φορητοτητα) τότε πάω ολοταχώς για Hero 1. Και ενα καλο μαγαζι αγορας. ΕυχαριστωΑν δε σε ενδιαφέρει που δεν έχει IPS οθόνη, τότε PiPo smart s2. 5000mAh μπαταρία.Δυνατό WiFi.Τώρα και με περισσότερες δυνατότητες σε firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Σιγουρα πολυ καλο αξιοπιστο και φτηνο το S2 αλλα ολα τωρα εχουν IPS και εχει διαφορα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste13gr Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Καλος ωρησατε σε ενα rewiew μεταξυ ενους φτηνου ταβλετ της εταιριας μπορει μεχρι τωρα ανηπαρτχυ για εσας MANTA αμα ψαχνεστε για φτηνω , καλο ταβλετ , για e-books , τσεκαρισμα email , παιχνιδια και broswing συνεχηστε να διαβαζετε. manta mid 13 Το manta mid 13 το οποιο εχω ειναι αρκετα καλο.Ευχαριστεμιαι καλο βιαδασμα βιβλιων,ταινιες, παιχνιδια για τα οποια θα αναθερθω σε λιγο , και σερφαρισμα .Στην αρχη δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο αμα σκεφτητε με 75 ευρω τι αλο να περνατε ?Οπως ειπα ειναι καλο ριξτε μαι ματια στα specs: Οθόνη: 7" capacitive οθόνη αφής, 800 x 480 pixels. Επεξεργαστης: Boxchip A13 στα 1.2 GHz. Κάρτα γραφικών: MALI-400 3D (συμβατή με OpenGL 2.0). Χωρητικότητα: 4 GB. Μνήμη: 512 MB RAM. Αναπαραγωγή Βίντεο: MPEG1/2/4, MJPG, H263 (1280 x 720), H264 (720 ? 480). ’ναπαραγωγή Ήχου: MP2/MP3/WAV/AAC/WMA. Εικόνες: JPG / JPEG / PNG / BMP. Webcam: Ενσωματωμένη 0.3 MP. Συνδεσιμότητα: MicroSD slot έως 32 GB, USB 2.0, 3.5 mm jack for earphones output, power input. Ασύρματη επικοινωνία: WiFi (802.11 b/g/n). Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία, μικρόφωνο, G-sensor. Τροφοδοσία: Μπαταρία 2800 mAh, εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Διαστάσεις: 191.5 x 116.5 x 9.5 mm. Βάρος: 300 gr. Λειτουργικό: Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) O all winner a13 ειναι ενας σχετικα καλος επεξεργαστης χωρις πολλα κολληματα αλλα ειχει τα προβληματακια του.Εχω μια μικρη καθυστερηση στο broswing ( δεν φταει το ιντερνετ μου ) και αυτο δημιουργει προβλημα επισης στο youtube.Τωρα.. για οσους ψαχνουν tablet καλο για games τοτε ριξτε μαι ματια εδω http://www.androidtablets.net/forum/allwinner-a13-based/54470-game-your-mid-13-tablet.html#post271361 (εγω το εφτιαξα το post) οπως θα δειτε στο gaming δεν τα παει ασχημα. Αρνητικα 1)Μικρη δειαρκεια μπαταριας 2)Crashαρει πολυ συχνα η αλλες φορες σπανια 3)η οθονη δεν ειναι πολυ καλη στη αφη στα πανω μερη 4)512 mb ram ... :( 5)????? μπορει να υπαρχουν κι αλλλα αλα εγω δεν τα εχω εντοπισει ? Στα benchmark στο AnTuTu ειχα score 3249 Cpu 770 GPU 1685 RAM 510 I/0 284 και στο quadrant score 2001 CPU 1291 MEM 3798 I/0 2953 2D 926 3D 1035 Edited March 14, 2013 by ste13gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Είμαι στο ψάξιμο για αγορά ταμπλετ κ δεν ξέρω τι να πάρω. Σε λογικη τιμη..Κάποια βοήθεια;; αυτό που θέλω είναι να πέρνει κάρτα σιμ για να έχω ίντερνετ. Και μια ερώτηση... Αν βάζω την κάρτα σιμ του κινητού μου για να τραβαω ιντερνετ θα δουλεύει; και απλα δεν θα δέχομαι κλήσεις. Σωστα; Internet μπορεις να πάρεις και από το κινητό (αν είναι Android) χωρίς να βάζεις-βγάζεις κάρτες. Το tablet παίρνει ασύρματα Internet από το κινητό. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos534090 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Kalispera paidia!!mia protasi gia ena tablet mexri 150 euro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εχω παραγγειλει ενα Pipo Max M1 απο Merimobiles.Εκανα την παραγγελια 19/02.Πρωτη ενημερωση ειχα στις 26/02 οτι εγινε (και καλα) shipped και πηρα και tracking number απο Singpost.Εκανε 4 μερες να φανει στο track-trace.com και αρχικα ελεγε απλα information received....Προχθες μου ηρθε mail οτι πλεον ειναι σε κατασταση ''Despatched to overseas,country code GR'' με ημερομηνια 08/03....Οποτε σε κανα 10ημερο το περιμενω...Ενδεικτικα για να ξερεις τι παιζει...Απλα εχουν μεγαλο ογκο παραγγελιων λογω των εορτων τους και εχουν παει πισω οι αποστολες τους... Νεα ενημερωση 12/03 ''Arrived at Overseas''...Αθηνα ειναι λοιπον απο προχθες...Αντε μπας και μου ρθει Σαντορινη αυριο να το χω μεσα στο 3ημερο να γλιτωσω 3 μερες ακομα γκρινιας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλημερα! Αυτο που κανει ο τυπος εδω περα,το εχει δοκιμασει κανεις σε κινεζοταμπλετ? Θα δουλευει αραγε και στα δικα μας ή μονο το nexus το αναγνωριζει?Και οποιοδηποτε χειριστηριο θα κανει με usb ή θελει αναγκαστικα ps3?Και τελος,το καλωδιο το ζηταμε σαν otg adapter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts