Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά οι πρώτες εντυπώσεις από το herotab c8 είναι μάλλον κακές..! Παρά πολύ βαρύ κ ογκώδες, η οθόνη καλουτσικη αλλά από ακρίβεια ότι να ναι. Άλλου παταω και άλλου πάει. + πολλά force close. Μάλλον θέλει αλλο fw. Η C8lean 0.8 πρεπει να ειναι καλυτερη αλλα μαλλον δεν εχει ελληνικα(?). Εχει και ενα θεμα με το wifi σε κλειδωμενα δικτυα συνεχεια αποσυνδεεται και θελει επανεκινησεις.

sent from my herotab C8

Εκτός απο το βαρύ που είπες, που όντως κουράζει μετά απο λίγο, τα άλλα που λές δε τα είδα. Ούτε πρίν βάλω το C8lean 0.8 είχε κάποιο θέμα.

Τώρα είναι ακόμα καλύτερο και Ελληνικά έχει πλέον παντού.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκτός απο το βαρύ που είπες, που όντως κουράζει μετά απο λίγο, τα άλλα που λές δε τα είδα. Ούτε πρίν βάλω το C8lean 0.8 είχε κάποιο θέμα.

Τώρα είναι ακόμα καλύτερο και Ελληνικά έχει πλέον παντού.

kαι στο μενου?

kαι στο μενου?

Στο menu είχα απο πριν, τώρα με την C8lean έχει και στο πληκτρολόγιο.

Πριν είχε 2.3.1 0519 firmware, τώρα έχει 2.3.1 0607, εσένα;

Στο menu είχα απο πριν, τώρα με την C8lean έχει και στο πληκτρολόγιο.

Πριν είχε 2.3.1 0519 firmware, τώρα έχει 2.3.1 0607, εσένα;

Που τη βλεπεις την εκδοση? πως περνας την C8lean? αντιγραφεις το αρχειο στην sd μετα στην εσωτερικη μνημη και μετα?

Που τη βλεπεις την εκδοση? πως περνας την C8lean? αντιγραφεις το αρχειο στην sd μετα στην εσωτερικη μνημη και μετα?

settings > about device > build number

Κάνεις unzip τα αρχεία στην εξωτερική sd κατά προτίμηση, το σβήνεις και μετά κρατάς πατημένο το κουμπί menu και ταυτόχρονα το power.

Οδηγίες ->

εκανα το update και εχει ελληνικα και το wifi δουλευει καλυτερα. δεν ξερω αν δουλευει το bluetooth που δουλευε πριν. Τα προβληματα με την οθονη παραμενουν. πχ παταω market και ανοιγει ημερολογιο που ειναι 3 εικονιδια διπλα!!! Η μνημη δεν ειναι 512 αλλα 332 (στο lg που ειναι επισης 512 ειναι 418). επισης εχει ενα θεμα με το grand root που δε μπορει να δουλεψει (το ειχε απο πριν) και ετσι δεν δουλευει ουτε root unistaller ουτε adfree!!! Η οθονη μετρια και σε οριζοντια θεση δεν παιζει καλα η gingerbread σε αναλυση. Ισως τελικα περιμενα περισοτερα απο μια κινεζικη συσκευη των 140ευρω

εκανα το update και εχει ελληνικα και το wifi δουλευει καλυτερα. δεν ξερω αν δουλευει το bluetooth που δουλευε πριν. Τα προβληματα με την οθονη παραμενουν. πχ παταω market και ανοιγει ημερολογιο που ειναι 3 εικονιδια διπλα!!! Η μνημη δεν ειναι 512 αλλα 332 (στο lg που ειναι επισης 512 ειναι 418). επισης εχει ενα θεμα με το grand root που δε μπορει να δουλεψει (το ειχε απο πριν) και ετσι δεν δουλευει ουτε root unistaller ουτε adfree!!! Η οθονη μετρια και σε οριζοντια θεση δεν παιζει καλα η gingerbread σε αναλυση. Ισως τελικα περιμενα περισοτερα απο μια κινεζικη συσκευη των 140ευρω

bluetooth? Τώρα κατάλαβα, εγώ δεν έχω το C8+ αλλά το σκέτο C8. Χωρίς bluetooth και με 4GB. Αν και το + είχα παραγγείλει, τσπ έγινε μπέρδεμα.

Αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Προβληματικό μου μυρίζει, εμένα η οθόνη είναι άψογη σε όλα. Αν το πήρες από merimobiles μίλα με το support είναι πολύ εξυπηρετικοί, λογικά θα στο αλλάξουν αν έχει όντως πρόβλημα.

Η μνήμη 512 είναι απλά την υπόλοιπη τη δεσμεύει το λειτουργικό.

bluetooth? Τώρα κατάλαβα, εγώ δεν έχω το C8+ αλλά το σκέτο C8. Χωρίς bluetooth και με 4GB. Αν και το + είχα παραγγείλει, τσπ έγινε μπέρδεμα.

Αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα. Προβληματικό μου μυρίζει, εμένα η οθόνη είναι άψογη σε όλα. Αν το πήρες από merimobiles μίλα με το support είναι πολύ εξυπηρετικοί, λογικά θα στο αλλάξουν αν έχει όντως πρόβλημα.

Η μνήμη 512 είναι απλά την υπόλοιπη τη δεσμεύει το λειτουργικό.

Και γω το C8 εχω. Το Bluetooth δουλεύει με usb. Μάλλον είναι θέμα της οθόνης γιατί το κάνει συχνά και κάποιες φορές σε όχι κοντινά εικονίδια αλλά είναι φασαρία να το στέλνω πάλι πίσω

Και γω το C8 εχω. Το Bluetooth δουλεύει με usb. Μάλλον είναι θέμα της οθόνης γιατί το κάνει συχνά και κάποιες φορές σε όχι κοντινά εικονίδια αλλά είναι φασαρία να το στέλνω πάλι πίσω

αφού έχει πρόλημα καλύτερα να το στείλεις πίσω....αν το κρατήσεις έτσι σε λίγο καιρό θα το παρατήσεις στην άκρη.

Το AndyPad το είδατε? :)

- Android 2.3

- Cortex A8 1.2GHz

- 1080p HDMI

- Powerful 3D GPU (δεν λέει ποια)

- Όλα αυτά σε ένα λευκό ωραιότατο περιτύλιγμα.

Τιμή 129 λίρες

--- Sony Xperia 5 II ---

Το AndyPad το είδατε? :)

- Android 2.3

- Cortex A8 1.2GHz

- 1080p HDMI

- Powerful 3D GPU (δεν λέει ποια)

- Όλα αυτά σε ένα λευκό ωραιότατο περιτύλιγμα.

Τιμή 129 λίρες

Ωραίο φαίνεται από μία γρήγορη αναζήτηση στο google. Έχεις κάποιο καλό link για περισσότερες πληροφορίες?

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Σε 70 μέρες,οπότε από Σεπτέμβρη

Μόνο ότι είδα στο επίσημο site http://www.andypad.co.uk

και 144 €. για να δούμε θα αξίζει αυτό. υπομονή :confused::mad:

Κάθε μέρα βγαίνουν καινούρια μοντέλα οπότε δεν αξίζει να δώσεις πολλά τώρα, εκτός από το ipad το οποίο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

Μετά από αρκετή ενασχόληση με το c8 μπορώ να πω ότι δεν είναι κι άσχημο. Αν δεν είχε αυτό το θέμα με την οθόνη θα ήμουν ευχαριστημένος και φυσικά αν μπορούσα να τρέξω το adfree να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις

Κάθε μέρα βγαίνουν καινούρια μοντέλα οπότε δεν αξίζει να δώσεις πολλά τώρα, εκτός από το ipad το οποίο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

Μετά από αρκετή ενασχόληση με το c8 μπορώ να πω ότι δεν είναι κι άσχημο. Αν δεν είχε αυτό το θέμα με την οθόνη θα ήμουν ευχαριστημένος και φυσικά αν μπορούσα να τρέξω το adfree να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις

Εγώ ακόμα περιμένω το dropad a8x. Ελπίζω η οθόνη να κάνει ότι υπόσχεται. Από ότι βλέπω τα περισότερα "κινέζικα" είναι με resistive ή με πολύ απλές capacitive.

Σε άλλο site πάντως κάνανε τις πρώτες παραλαβές και δοκιμές. Άλλοι με προβλήματα, άλλοι ευχαριστημένοι.

Ελπίζω να είμαι από τους τυχερούς.

Αυτό με το adfree δεν το κατάλαβα. Τι διαφημίσεις?

πάντως είμαι της άποψης ότι πρέπει τουλάχιστον να επικοικωνήσεις με το κατάστημα που το πήρες να δεις θα σου πούνε.

το εκανα. εγραψα και μια κριτικη στο C8 (αρνητικη), να δω τι θα μου απαντησουν.

λογικά θα σου πουν να στείλεις email στο support@merimobiles.com

Επιτελους καταφερα και πηρα το Nook Color.

Αυτη η οθονη.....

με γεια...από που το πήρες και πόσο σε βγήκε τελικά? πρώτες εντυπώσεις?

τώρα διάβασμα για hack.

Χαίρεται! Επιτέλους ήρθε το ePad μου που το περίμενα!! Χτες όλη μέρα το χάζευα μέχρι που του' κανα κατά λάθος restore και έχασα όλα τα apps και μετά ψιλοκολλούσε και είχε errors.. Σήμερα είμαι στον αγώνα για την εύρεση πολύ καλής ROM, οπότε όποιος έχει καλή ιδέα ας μου την πει.

Ήδη έχω βρει κάποια (http://www.slatedroid.com/topic/18025-rom-universal-hybrid-honeycombmod-uberoid-for-wm8650-devices-v130-w-video/), τη δοκίμασα και είναι καλή και ακόμα το ψαχουλεύω.. Εκ πρώτης όψης είναι πολύ όμορφο πάντως, το προτείνω :)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

με γεια...από που το πήρες και πόσο σε βγήκε τελικά? πρώτες εντυπώσεις?

τώρα διάβασμα για hack.

Ευχαριστω

Απο αγγλικο ebay, τελικη τιμη 171 λιρες μαζι με μια θηκη σιλικονης και μια δερματινη σα τσαντακι.

Εντυπωσεις.. Ειναι πολυ ερωτευσιμο. Για μενα ειναι η καταλληλη διασταση οι 7 ιντσες, ελαφρυ στο χερι.

Τελικα εβαλα μια custom ROM και το μονο που μου λειπει απο την μαμα ROM ειναι το ΝΟΟΚ Reader application που ειναι μακραν το πιο χρηστικο και ομορφο.

Παει σφαιρα, ακομα και χωρις overclock. Βεβαια οταν το εκανα στα 1.2 απεκτησε την αποκριση που εχει το Ipad. Λεγοντας γι'αυτο, νομιζω το ΝΟΟΚ ειναι το μονο που το χτυπαει σε οθονη, που λογο της μικροτερης διαστασης νομιζω ειναι και ελαχιστα πιο sharp.

Η αλλη μεγαλη διαφορα του απο τα αλλα android tablets που δοκιμασα ειναι η μπαταρια του. Μου φαινεται πως ανετα εχει τις δυο μερες.

Αυτη η οθονη.....

η απαντηση απο το merimobiles ηταν να ξαναφλασαρω το δικο τους firmware (το οποιο ειχε ενα θεμα με τη μνημη καθως ηταν αρκετα φορτωμενο και καποιa force close του official explorer). Yπαρχει κατι αντιστοιχο του acronis true image στα ανδροιδ που να κραταει full back up και να μπορεις να το φλασαρεις και να επανελθει στην κατασταση που ηταν?? αυτη τη δουλεια κανει το titanium back up?

έχετε να μου προτείνεται καμια γραμματοσειρά για το τηλέφωνο μου ? :happy:... όσες βάζω δεν διαβάζουν τα ελληνικά γράμματα :worry: ... λείπουν γράμματα..:mad: η τα δείχνει με σχήματα ... :confused:ενώ τα αγγλικά κανονικά :\ έχετε να προτείνεται κάτι:p ?

γεια σα ς παιδια λεω να παρω αυτην την ταμπλετα http://viewitem.eim.ebay.gr/-7-inch-Android-22-UMPC-Tablet-PC-Netbook-3G-WIFI-Cam/160591793329/item πως σας φαινεται?????επισης υπαρχη καμια ΡΟΜ που μπορω να βαλω η καποιος τροπος να το κανω τηλεφωνο