bill21 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Τα video στο youtube είναι flash, γι αυτό δεν τα παίζει... Στα υπολοιπα παρομοια site τι λογισμικο ειναι? Υπαρχει καμια πατεντα για να τρεξει το youtube? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 bill21 μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες? ποιοτητα κατασκευης, λογισμικο, γενικη εικονα? απο που το πηρες και ποσο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Στα υπολοιπα παρομοια site τι λογισμικο ειναι? Υπαρχει καμια πατεντα για να τρεξει το youtube? Αν περαστεί η froyo 2.2 δεν θα 'χεις πρόβλημα! xD Υ.Γ. Στην θέση σου θα κοίταζα να ψάξω στην ασιάτικη αγορά για μεταγενέστρες εκδόσεις του android. Κάτι θα 'χουν κάνει, δεν πάιζει να μείνανε στην 1,5... Δοκίμασε να αναζητησεις ,αν ειναι εφικτο να περασεις διαφορα πραματακια , στο google. πες μας εντυπωσεις!!!!!!:lol::lol::p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Αν υπάρχει τέτοιο πράγμα με 2.2 θα είναι εκπληκτικό!!! Στο nexus και έκανε ΤΗ διαφορά, πόσο μάλλον σε κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 καταρχην δεν φορανε την 1.5 αλλα την 1.6(1.7.2) εδω ενας ακομη κλωνος με wifi webcam ethernet 2 usb και αν δειτε το video παιζει youtube http://www.e-mobilo.com/epad.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 πολυ ωραιo φαινεται το http://www.e-mobilo.com/epad.html. γνωριζουμε αν μπορει να δεχθει το android 2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 οχι δεν μπορει,και προτεινω να μην προσπαθειτε διαφορες rom αν δεν εχετε το original γιατι θα μεινετε στο παγωτο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Αυτό εχω πάρει κι εγώ,την άλλη βδομάδα θα το εχω Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 οχι δεν μπορει,και προτεινω να μην προσπαθειτε διαφορες rom αν δεν εχετε το original γιατι θα μεινετε στο παγωτο:D τοσο πολυ πειραζει/ενοχλει που δε μπορει να παρει νεα εκδοση android? τοσο σημαντικες διαφορες εχουν πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Όποιος το έχει αγοράσει, πόσο ευχαριστημένος είναι με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 καταρχην δεν φορανε την 1.5 αλλα την 1.6(1.7.2) εδω ενας ακομη κλωνος με wifi webcam ethernet 2 usb και αν δειτε το video παιζει youtube http://www.e-mobilo.com/epad.html υπαρχουν 1002 κλωνοι. Κατα συνέπεια ο καθένας πουλάει αυτό που φτιάχνει. Τα περισσότερα κυκλοφορούν με 1.5 και δεν παιζουν βιντεο στο utube λογω έλλειψης flash-player. Το συγκεκριμένο είναι κομπλε! ;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω εναν κλωνο κι εγω.ποιο λετε να παρω?τι να προσεξω?απο που? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 (edited) Επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί κλώνοι αυτή τη στιγμή εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις κάποιος γνωστός σου να πάρει κάποιον και αν σε ικανοποιεί παίρνεις τον ίδιο.Εκτος αν είσαι gadgetάκιας οπότε πάρε το πρώτο που θα σου γυαλίσει και μην το σκέφτεσαι καθολου.Εγώ έχω παραγγείλει το epad και το περιμένω την επόμενη εβδομάδα.Πάντως κάτι που πρέπει να προσέξουν όσοι θέλουν να αγοράσουν μια τέτοια συσκευή είναι η διάρκεια της μπαταρίας.Από ότι με έχουν ενημερώσει βγάζει 2-3 ώρες συνεχούς λειτουργίας,αν ισχύει αυτό θα το επιβεβαιώσω όταν παραλάβω Edited July 4, 2010 by trackera Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 φιλε μου κι εγω για epad σκεφτομουνα ποτε θα παραλαβεις?ειναι πολυ πιο αργο απο αυτα με τον rk2808 επεξεργαστη? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Λογικά ως την Τετάρτη θα το εχω.εγώ το θέλω κυρίως για ιντερνετομηχανημα να κάθομαι αραχτός στον καναπέ ή ατο κρεβάτι και να σερφάρω και για κανα msn.Τώρα για γενικότερες δυνατότητες θα δείξει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 καλησπερα παιδια τελικα πηρα αυτο εδω http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_65&products_id=407 120 ευρω πιστευω μια χαρα ειναι με καμερα και Rockchip RK2808 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Εγώ έχω πρόβλημα με το Μ003 που είχα παραλάβει.Την πρώτη μέρα έμπαινα με wifi κανονικά σε διαφορα site, στο msn χωρίς κανένα πρόβλημα.Την επόμενη μέρα προσπάθησα να μπω ξανά και τίποτα.Κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και συνέχεια αποτυγχάνει.Έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω τι φταίει και δεν μπορώ. Πείτε καμία ιδέα μπας και ξεκολλήσει γιατί αλλιώς το κόβω να πηγαίνει ταξιδάκι Κίνα χωρίς επιστροφή....:lol::lol: Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 καλησπερα παιδια τελικα πηρα αυτο εδω http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_65&products_id=407 120 ευρω πιστευω μια χαρα ειναι με καμερα και Rockchip RK2808 Μπορείς να μας γράψεις εντυπώσεις? Είναι γρήγορο για net και καμιά ταινιούλα? Ευχαριστημένος γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Οι κλωνοι του ipad μου κινησαν και εμενα το ενδιαφερον, αυτον τον καιρο ψαχνω εναν ebook reader που θα το χρησιμοποιω στο σπιτι κυριως. Για διαβασμα εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο αυτα; Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Οι κλωνοι του ipad μου κινησαν και εμενα το ενδιαφερον, αυτον τον καιρο ψαχνω εναν ebook reader που θα το χρησιμοποιω στο σπιτι κυριως. Για διαβασμα εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο αυτα; Στο διάβασμα δουλεύουν μια χαρά, δεν έχουν πρόβλημα.. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 παιδια χτες βραδυ το παραγγειλα οποτε ακομα περιμενω για να δουμε Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Ειδα και αυτο φανταζομαι πανω κατω τα ιδια με τα αλλα ειναι, ερχετε στα 85 ευρω συνολικα. Εσεις που πηρατε και ειστε ευχαρηστιμενοι απο πιο μαγαζι τα πηρατε; Απο το dealextreme εχω ξαναπαρει πραγματα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη η εκδοση που πουλαει. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 H εκδοση αυτη δεν εχει rockchip rk2808 επεξεργαστη οποτε λογικα θα ειναι πιο αργο απο αυτο που παραγγειλα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Εκτός αυτού, απ'όσο διάβασα σε κάποια ξένα φόρουμ, λένε οτι για να τρέξει 2.1 πρέπει να έχεις τουλάχιστον το rk2808. Φυσικά για custom roms μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Tι να πω αν εβγαινε 2.1 καλα θα ηταν για να δουμε.Μηπως εχει παραλαβει κανεις την ιδια συσκευη να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts