Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

ποια η διάφορα " αποθήκευσή ρυθμίσεων " από το "δημιουργία αντίγραφου ασφάλειας " ?

σορυ ξέχασα να γράψω είναι από τις ρυθμίσεις του holo launcher!

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα και γω τον tsf και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Έχω μόνο ένα μικρό πρόβλημα, μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού μου αλλάζει την home screen. Πρέπει δηλαδή να ορίζω την home screen χειροκίνητα μετά από κάθε restart. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Έβαλα και γω τον tsf και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος. Έχω μόνο ένα μικρό πρόβλημα, μετά από κάθε επανεκκίνηση του κινητού μου αλλάζει την home screen. Πρέπει δηλαδή να ορίζω την home screen χειροκίνητα μετά από κάθε restart. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Στην 4.0.4 ( ics) ειχα και εγω αυτο το προβλημα. Στην 4.1 διορθωθηκε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

δοκιμαζω τον spb και ενω σε ενα πανελ εχω ορισει ενα ρολοι,δεν μου το εμφανιζει.

και κατι ακομα,μπορουμε να αλλαξουμε το πανελ flicr με τις εικονες,και να βαλουμε ενα πιο χρησιμο widget?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμαζω τον spb και ενω σε ενα πανελ εχω ορισει ενα ρολοι,δεν μου το εμφανιζει.

και κατι ακομα,μπορουμε να αλλαξουμε το πανελ flicr με τις εικονες,και να βαλουμε ενα πιο χρησιμο widget?

Από ότι θυμάμαι πήγαινέ εκεί που διαχειρίζονται οι αρχικές οθόνες και απλά σβήσε την οθόνη με το Flickr. Και βάλε ότι άλλο θες.

ενταξει,τωρα καταλαβα πως δουλευει,σ ευχαριστω ilka71
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες εχω βαλει tsf και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

κολλαω ομως σε μερικα θεματα!

μπορειτε να μου πειτε ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω?

(δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο)..

επισης πως μπορω να ορισω η αρχικη οθονη να μην ειναι οι "εφαρμογες" αλλα αυτη που θελω εγω!

και εδω λιγο δεν καταλαβα τι παιζει!

μπορειτε να μου πειτε ενα πιο απλο τροπο να βαζω μεσα σε ενα φακελο που δημιουργω τις εφαρμογες που θελω?

(δεν θελω να τις σύρω απο τα αρχικο μενου κτλ κτλ κτλ αν μπορω να τις κανω add κατευθείαν μεσα στο φακελο)..

επισης πως μπορω να ορισω η αρχικη οθονη να μην ειναι οι "εφαρμογες" αλλα αυτη που θελω εγω!

και εδω λιγο δεν καταλαβα τι παιζει!

Δεν γίνεται αλλιώς.Αν θες μπορείς να βάλεις κανένα folder manager.

Για αρχική πάτα το κάτω αριστερά εικονίδιο που ανοίγει όλες της οθόνες σε 3D(μην το συρεις, πάτα το μόνο), εκεί πάνω αριστερά γωνια έχει ένα άλλο εικονίδιο πάτα το για να πας στο μενού που βάζεις και βγάζεις σελίδες, εκεί απλά κανε κλικ στην οθόνη που θες να έχεις για αρχική.

Σε wildfire, με cm 7.2 (android 2.3.7) πέταξα τον go και έβαλα holo. Πολύ καλός και smooth, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!

Και μονο που πιάνει λιγότερο από 2 mb στην εσωτερική τπτ κινητού, σε σχέση με go που έπιανε 13 αξίζει!! :-):-)

Θα σκεφτώ μήπως αγοράσω την full έκδοση.. αξίζει; έχει μεγάλη διαφορα; παω στο play να δω τι παίζει, θα ήθελα και την άποψη σας όμως

εγω εβγαλα τον tsf γιατι ενω ειναι αψογος και πολυ smooth ,οταν εγραφα μηνυματα,σαν να "μπουκωνε" το buffer και η αργουσε να παρει τους χαρακτηρες,η εγραφε δυο μαζι...

εβαλα τον spb που δεν ειναι τοσο smooth στην κυλιση των πανελ<αλλα δεν μου δημιουργει αυτο το προβλημα με τα μηνυματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εβγαλα τον tsf γιατι ενω ειναι αψογος και πολυ smooth ,οταν εγραφα μηνυματα,σαν να "μπουκωνε" το buffer και η αργουσε να παρει τους χαρακτηρες,η εγραφε δυο μαζι...

εβαλα τον spb που δεν ειναι τοσο smooth στην κυλιση των πανελ<αλλα δεν μου δημιουργει αυτο το προβλημα με τα μηνυματα...

Δεν νομίζω ότι φταίει o tsf για αυτό που αναφέρεις.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν νομίζω ότι φταίει o tsf για αυτό που αναφέρεις.

δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει ο tsf,αλλα επειδη η ρομ που εχω βαλει εχει και δυο launchers ενσωματωμενους,ισως φορτωνεται πολυ η μνημη.

εγω κατεληξα εκει γιατι μολις τον εβγαλα σταματησε αυτο το προβλημα,και υπεθεσα οτι ο spb,ισως σαν πιο παλιος launcher,κανει καλυτερη διαχειρηση μνημης:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειμαι σιγουρος οτι φταιει ο tsf,αλλα επειδη η ρομ που εχω βαλει εχει και δυο launchers ενσωματωμενους,ισως φορτωνεται πολυ η μνημη.

εγω κατεληξα εκει γιατι μολις τον εβγαλα σταματησε αυτο το προβλημα,και υπεθεσα οτι ο spb,ισως σαν πιο παλιος launcher,κανει καλυτερη διαχειρηση μνημης:)

Ναι τόσο καλη που θέλει την τριπλάσια ram.:)

Όταν είσαι στο μενού μπορείς με διπλό πάτημα πάνω στο εικονίδιο να το επιλέξεις.

Θα βγω offtopic αλλά για ποια συσκευή μιλάς; Για το hd2 ή για το desire hd; Αν μιλας για το hd2 και έχεις την ρομ της υπογραφής σου,τότε μάλλον το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει σωστά full hwa.Δες λιγο εδώ για το πως θα απενεργοποιήσεις το full hwa και λογικά δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα και με τον tsf.

Ωραίος o tsf, κάτι διαφορετικό απ' τα συνηθισμένα. Όμως σε σχέση με τον apex, που θεωρώ κορυφή, κάνω την ίδια δουλειά σε περισσότερο χρόνο. Οπότε, τη δεδομένη στιγμή μου φαίνεται λίγο άβολος. Πχ. τα gestures είναι όλα με δύο δάχτυλα, οπότε πρέπει να πιάνεις τη συσκευή με δύο χέρια.

Επίσης οπτικά είναι άσχημο το κόψιμο των ονομάτων των εφαρμογών στο drawer.

Smile...

Ο Nova prime στην έκδοση 1.3 beta6 η οποία υπάρχει ''σπασμένη'' στα γνωστά μαγαζάκια, απλά δεν παίζεται!!!! ότι καλύτερο σε smooth (και σύγκριση με TSf), σε ταχύτητα και σε μνήμη!!!!!!!
frastgr

Ο Nova prime στην έκδοση 1.3 beta6 η οποία υπάρχει ''σπασμένη'' στα γνωστά μαγαζάκια, απλά δεν παίζεται!!!! ότι καλύτερο σε smooth (και σύγκριση με TSf), σε ταχύτητα και σε μνήμη!!!!!!!

Φυσικά o καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του αλλά πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.Κάντε το εξής τεστ.Βάλτε σε Μία οθόνη σε κάθε launcher ένα μεγάλο και ογκώδες widget.Μετά γυρίστε αργά τη σελίδα κάθε launcher, όσο πιο αργά μπορείτε.Τότε θα διαπιστώσετε ότι πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.

Θα βγω offtopic αλλά για ποια συσκευή μιλάς; Για το hd2 ή για το desire hd; Αν μιλας για το hd2 και έχεις την ρομ της υπογραφής σου,τότε μάλλον το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει σωστά full hwa.Δες λιγο εδώ για το πως θα απενεργοποιήσεις το full hwa και λογικά δε θα έχεις τέτοιο πρόβλημα και με τον tsf.
μιλαω για το desireHD και το πληκτρολογιο το εχω κατεβασει απο το site της rom που εχω φλασαρει...

στο hd2 επειδη το εχω με ληγμενη καρτα και δεν το χρησιμοποιω,απλα εχω βαλει την ρομ της υπογραφης μου και τον nova launcher,εναλλακτικα σε περιπτωση που παθει κατι το dHD.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικά o καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του αλλά πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.Κάντε το εξής τεστ.Βάλτε σε Μία οθόνη σε κάθε launcher ένα μεγάλο και ογκώδες widget.Μετά γυρίστε αργά τη σελίδα κάθε launcher, όσο πιο αργά μπορείτε.Τότε θα διαπιστώσετε ότι πιο smooth από τον tsf δεν υπάρχει.

φίλε μου τα έχω δοκιμάσει αυτά μην ανησυχείς, ίσως και να είμαι ο πρώτος Έλληνας που είχε αγοράσει τον tsf, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που βγήκε για πούλημα, γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και τι έχω δοκιμάσει, επίσης γνωρίζω άριστα τον tsf (και ότι πάνω από δύο widget του apw στην ίδια οθόνη δεν παίρνει, δλδ δεν δουλεύουν μετά σωστά και λαγγάρει το σύμπαν, πατάς ένα widget και ενεργοποιείται κάποιο άλλο δύο οθόνες πιο πέρα κ.α.) μένει να δοκιμάσεις εσύ το nova prime 1.3beta6 να μας πεις τη γνώμη σου.

Edited by frastgr
frastgr

Ξερει καποιος να μου πει αν οι αγοραστες εκδοσεις apex/nova υποστηριζουν την δημιουργια φακελων μεσα στο μενου ομως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

φίλε μου τα έχω δοκιμάσει αυτά μην ανησυχείς, ίσως και να είμαι ο πρώτος Έλληνας που είχε αγοράσει τον tsf, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που βγήκε για πούλημα, γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και τι έχω δοκιμάσει, επίσης γνωρίζω άριστα τον tsf (και ότι πάνω από δύο widget του apw στην ίδια οθόνη δεν παίρνει, δλδ δεν δουλεύουν μετά σωστά και λαγγάρει το σύμπαν, πατάς ένα widget και ενεργοποιείται κάποιο άλλο δύο οθόνες πιο πέρα κ.α.) μένει να δοκιμάσεις εσύ το nova prime 1.3beta6 να μας πεις τη γνώμη σου.

Το κινητό έχεις αν επιτρέπεται;

Ξερει καποιος να μου πει αν οι αγοραστες εκδοσεις apex/nova υποστηριζουν την δημιουργια φακελων μεσα στο μενου ομως?

o nova ναι. για τον apex δεν ξερω.

Edited by nikoskat

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...