Jump to content

Android - Εφαρμογές: Launchers

vagelisda
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.626 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
      247
    • GO Launcher (& EX)
      603
    • LauncherPro (& Plus)
      304
    • Launcher 7
      30
    • SPB Mobile Shell
      144
    • Zeam Launcher
      57
    • Άλλος (ποιός);
      241

Recommended Posts

Πάντως σε πιο σύγχρονα κινητά εγώ προτείνω nova, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει tsf και τον άλλον που δεν θυμάμαι το όνομα του τώρα, γιατί είναι ακριβοί, και για πιο παλιά που δεν παίρνουν nova, προτείνω holo! Στο wildfire μου έλυσε τα χέρια, ενώ είχα go. Ελαφρύς και γρήγορος, χωρίς κολλήματα. Και το πολύ σημαντικό για τέτοια κινητά, έπιανε ελάχιστο χώρο. 2-3mb, όταν ο go έπιανε πάνω από 10! Και απλά δεν είχε fancy εφέ, αν θυμάμαι καλά, που προσωπικά δεν τα ήθελα κιόλας..

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προτιμώ τον launcher του s3

Το S3 ειναι το πρωτο Android κινητο που εχω παρει και δεν εχω αλλαξει launcher.Εχει κανει πολυ καλη δουλεια η Samsung στον touchwiz.

Εγω παντως δεν κρατιεμαι και θα το ξαναπω, ο Tsf ειναι αυτη τη στιγμη ο launcher που ναι μεν τα "σκας", μολις ομως ξεκινησεις να τον δουλευεις εχεις ξεχασει και ποσο ελαφρωσε η τσεπη σου. Νομιζω οτι ειναι απ'τις εφαρμογες που θα με ακολουθει παντα σε οποια συσκευη κι αν εχω..:)

Εγω παντως δεν κρατιεμαι και θα το ξαναπω, ο Tsf ειναι αυτη τη στιγμη ο launcher που ναι μεν τα "σκας", μολις ομως ξεκινησεις να τον δουλευεις εχεις ξεχασει και ποσο ελαφρωσε η τσεπη σου. Νομιζω οτι ειναι απ'τις εφαρμογες που θα με ακολουθει παντα σε οποια συσκευη κι αν εχω..:)

Να σου πω την αληθεια, με εκανες να τον περασω ξανα. Δεν ξερω γιατι την προηγουμενη φορα αισθανομουν ενα μικρο λαγκ, παντως τωρα τρεχει τελεια.

Tsf λοιπον ξανα,:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Να σου πω την αληθεια, με εκανες να τον περασω ξανα. Δεν ξερω γιατι την προηγουμενη φορα αισθανομουν ενα μικρο λαγκ, παντως τωρα τρεχει τελεια.

Tsf λοιπον ξανα,:)

Lag στον tsf; Δεν υπάρχει αυτό .Για καποιον άλλον θα μιλάς.:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημερα και απο μενα παιδια!

Απο τους δωρεαν launchers που εχω χρησιμοποιησει,κατεληξα στο Nova..

Ταπεινη μου αποψη,ελκυστικος,ελαφρυς,παει σφαιρα και με αρκετες δυνατοτητες παραμετροποιησης.

Και δωρεαν!!

OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@

Καλημερα και απο μενα παιδια!

Απο τους δωρεαν launchers που εχω χρησιμοποιησει,κατεληξα στο Nova..

Ταπεινη μου αποψη,ελκυστικος,ελαφρυς,παει σφαιρα και με αρκετες δυνατοτητες παραμετροποιησης.

Και δωρεαν!!

Έχοντας δοκιμάσει όλους τους paid- εκτός από τον τελευταίο next που δεν τον έχω αγοράσει-αλλά και τους free launchers συμφωνώ .Με διαφορά ο καλύτερος free σε ICS και J.B .

Αλλά και ο paid κοντράρει σε smoothness στα ίσια τον TSF.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αλλά και ο paid κοντράρει σε smoothness στα ίσια τον TSF.

free και paid nova έχουν διαφορά στις επιδόσεις δηλαδή? νομιζα μόνο στα extra features, για notifications και κατι τέτοια...

free και paid nova έχουν διαφορά στις επιδόσεις δηλαδή? νομιζα μόνο στα extra features, για notifications και κατι τέτοια...

Όπως είπες δεν έχουν διαφορά σε επιδόσεις, απλά άμα τον αγοράσεις ξεκλειδώνεις μερικές εξτρά λειτουργίες.

Oneplus 6 8/128

https://www.youtube.com/watch?v=x3ejmth2vcQ&feature=youtube_gdata_playernext luncher έκανα φακέλους για όλες της εφαρμογές κ το κινητό συνέχειζει να πετάει σε σύγκριση με το spb κ το nova ! κ έχει κ παρά πολλά extra! το βίντεο δεν έχει καλή ποιότητα γιατί το τράβηξα από την webcan.
Galaxy SII

Εβαλα εχθες τον next launcher δοκιμαστικα ...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι μακραν ο πιο γρηγορος launcher (Εκτος απο τον Zeam , o οποιος βεβαια δεν εχει πολλα "καλουδια") ...

Το απεγκατεστησα ομως ,γιατι δεν μου αρεσε καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ το dock backround του ! Αν το κανουν να μπορεις να αλλαζεις dock backround σιγουρα θα του δωσω μια δευτερηγ ευκαιρια ...

Εβαλα εχθες τον next launcher δοκιμαστικα ...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι μακραν ο πιο γρηγορος launcher (Εκτος απο τον Zeam , o οποιος βεβαια δεν εχει πολλα "καλουδια") ...

Το απεγκατεστησα ομως ,γιατι δεν μου αρεσε καθολου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ το dock backround του ! Αν το κανουν να μπορεις να αλλαζεις dock backround σιγουρα θα του δωσω μια δευτερηγ ευκαιρια ...

Θα τα κανουν ολα σιγα σιγα...:)

εγω κόλλησα αγρια!

στο note καθεται βουτυρο!

σφαιρα!

παντως και το back up εχει θεμα!

αν αλλαξετε ρομ και κανετε επαναφορα τα widget δεν επιστρεφουν ολα σε αντιθεση με nova που τον κανανε κορυφη και εδω!(ολα μα ολα επιστρεφουν ολα ομως!)

τεσπα πιστευω θα στρωσει το θεμα σιγα σιγα..

Εγω παντως εχω παει σε adw και τι βλεπω μια χαρα και με αρκετες επιλογες παραμετροποιησεις ακομα και στον βασικο.

Τωρα διαφορες με apex δεν εχω δει τραγικες αλλα παιζει να ειναι λιγο πιο γρηγορος.

Μόλις έβαλα τον nova, παίρνω πίσω τα ότι έλεγα για lag, έχω την 1.3.4 είναι σφαίρα όπως με τον trebuchet από την 4.2.βασικά το πρόβλημα που έριξα ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω στους άλλους πως να βάλω το κουμπί για το μενού στα δεξιά όπως στου s3 γιατί το βαρέθηκα στο κέντρο, τώρα το δοκίμασα και είδα ότι γίνεται.το άλλο που μ'αρέσει είναι ότι έχει μαύρο background για το συρτάρι αντί για την εικόνα του φόντου, δεν αλλάζει στο 3αρι
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ξέρει κανείς πως αλλάζω εικονίδια στον Νόβα; Όχι θέμα μόνο εικονίδια

Κρατάς πατημένη την εφαρμογή που θες, στο menu που βγαίνει επιλέγεις edit και μετά πάτα πάνω στο εικονίδιο στη κέντρο για να διαλέξεις με ποιον τρόπο θα το αλλάξεις.

Oneplus 6 8/128

εμενα με την τελευταια αναβαθμιση ο nova μου κανει πολλα redraws που πριν δεν μου ειχε κανει ουτε ενα!(ics)

Κάνε ένα reboot στο κινητό και θα στρώσει λογικά... Σε μένα έτσι έγινε.

Μέχρι στιγμής είχα δοκιμάσει πάρα πολλούς launcher και κατέληξα στον spb!!! Σήμερα εγκατέστησα τον Next Launcher στο s2... Λοιπόν είναι σαν να άλλαξα κινητό!!!

+1 Πάρα πολύ γρήγορος!!

+1 Όμορφα εφέ

+1 Ευκολία χρήσης (ειδικά όταν μπείτε στην διαδικασία οργάνωσης επιφάνεια θα με καταλάβετε!!!)

Lock screen έχει; Γιατί τον δοκιμάζω και μου δείχνει την "μαμα" lockscreen. Επίσης ένα ανεπαίσθητο lag λόγω των εφέ το έχει. Είμαι με Revolution 17 HD.

Πάντως είναι πανέμορφος!

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Lock screen έχει; Γιατί τον δοκιμάζω και μου δείχνει την "μαμα" lockscreen. Επίσης ένα ανεπαίσθητο lag λόγω των εφέ το έχει. Είμαι με Revolution 17 HD.

Πάντως είναι πανέμορφος!

όχι δεν νομίζω να έχει κ εγώ με τον μαμα είμαι τησ Samsung. τι να σου πω και στο Ericsson wt19i που το έβαλα δεν εχω παρατηρήσει καθόλου lag.

Galaxy SII

Nova tip&trick:

Στην τελευταία beta ανοιξτε τις ρυθμίσεις και κρατήστε πατημένο το volume down, θα εμφανιστεί μια επιπλέον επιλογή ονόματι Labs :grin:

Το διάβασα στο xda.

Δοκίμασα κι εγώ τον Next. Καλός, όμορφος και γρήγορος. Ομολογώ ότι πήρε ανάσα το κινητό ωστόσο υπάρχει πρόβλημα. Δυο μέρες που τον χρησιμοποιώ έχει κρασάρει τρεις φορές ενώ αν κάνω restart το κινητό τότε ότι widget έχω στην επιφάνεια εργασίας τα χάνει και εμφανίζει "Error loading widget". Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό; Λύση;

Xperia Neo V, ICS.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ένας απλώς ενθουσιασμός ήταν ο next που ήρθε και πέρασε.

Το έβαλα το έβγαλα και τον ξαναεβαλα αλλά τελικά πάλι στον tsf γύρισα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...