Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

Έχω το DEFY αναβαθμισμένο σε 2.2.2 (original) .

Μου κολλάει υπερβολικά ορισμένες φορές το Google Maps . Συμβαίνει και σε κανένα άλλο ;

Sorry , κάποιος mod ας το βάλει στο επίσημο θέμα του DEFY

Edited by yorke

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι ετοιμαζομαι κ εγω για την πρωτη μου επισκεψη στο σερβις. Το κινητο κλεινει απο μονο του 1-2 φορες την μερα. ανοιγει και περιμενει να του ξαναβαλω το ΡΙΝ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Σκεφτηκα να δοκιμασω να το ξαναγυρισω στην αρχικη του κατασταση αλλα βαριεμαι να ξαναπερναω επαφες και προγραμματα. :mad:
(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

Έχω το DEFY αναβαθμισμένο σε 2.2.2 (original) .

Μου κολλάει υπερβολικά ορισμένες φορές το Google Maps . Συμβαίνει και σε κανένα άλλο ;

Sorry , κάποιος mod ας το βάλει στο επίσημο θέμα του DEFY

Νομιζω οτι ετοιμαζομαι κ εγω για την πρωτη μου επισκεψη στο σερβις. Το κινητο κλεινει απο μονο του 1-2 φορες την μερα. ανοιγει και περιμενει να του ξαναβαλω το ΡΙΝ. Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Σκεφτηκα να δοκιμασω να το ξαναγυρισω στην αρχικη του κατασταση αλλα βαριεμαι να ξαναπερναω επαφες και προγραμματα. :mad:

Μήπως έχετε κάνει overclock ή undervolt μέσω του SetCpu ή κάποιου άλλου προγράμματος?

Τα παραπάνω είναι κλασσικά συμπτώματα στις περιπτώσεις που ο επεξεργαστής "στεγνώνει" από ρεύμα. Δώστε παραπάνω ρεύμα (vSel) ή κατεβάστε την συχνότητα.

Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5

αν σου κολαει το google maps και μονο δοκιμασε να κανεις wipe data της εφαρμογης μπας και στρωσει!

Μήπως έχετε κάνει overclock ή undervolt μέσω του SetCpu ή κάποιου άλλου προγράμματος?

Τα παραπάνω είναι κλασσικά συμπτώματα στις περιπτώσεις που ο επεξεργαστής "στεγνώνει" από ρεύμα. Δώστε παραπάνω ρεύμα (vSel) ή κατεβάστε την συχνότητα.

Δεν εχω πειραξει καθολου συχνοτητες κτλ. Για πες λιγο αυτο με το ρευμα και την συχνοτητα πως μπορει να γινει. Το vSel ειναι προγραμμα?

(1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017)

το setvsel το κατεβαζεις απο το μαρκετ αλλα πρεπει να εισαι ροοτ για να δουλεψει.παντως αν ειναι να το πας αντιπροσωπεια σιγουρα θα τα χασεις ολα οποτε πριν το πας δοκιμασε και μια επαναφορα σε εργοστασιακες!

Μέσα στο φάκελο music της Sd card φτιάξε ένα φάκελο με το όνομα ringtones και βάλτε το κομμάτι που θέλεις και μετά μπορείς να το επιλέξεις κανονικά από τις ρυθμίσεις ήχου.

Sent from my MB525 using Tapatalk

Καλησπέρα ψάχνω να βρω έναν μετατροπέα ταινιών για τις ταινιες που έχω στο PC σε οποιοδήποτε μορφή και εαν είναι (avi mkv) , ώστε να μπορώ να τις δω στο DEFY .

Προσπάθησα παλιά με διάφορα προγράμματα αλλα δεν τα κατάφερα μου βγάζανε μεγάλο αρχειο η δεν είχανε την σωστη αναλυση .

Εσείς ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιητε.

Θέλω εαν έχετε καποιο να προτείνετε να είναι και εύκολο στην χρήση του

• Administrators
Καλησπέρα ψάχνω να βρω έναν μετατροπέα ταινιών για τις ταινιες που έχω στο PC σε οποιοδήποτε μορφή και εαν είναι (avi mkv) , ώστε να μπορώ να τις δω στο DEFY .

Προσπάθησα παλιά με διάφορα προγράμματα αλλα δεν τα κατάφερα μου βγάζανε μεγάλο αρχειο η δεν είχανε την σωστη αναλυση .

Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531

Modpic.gif

vplayer (https://market.android.com/details?id=me.abitno.vplayer.t&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwibWUuYWJpdG5vLnZwbGF5ZXIudCJd)_

αυτο χρησιμοποιω,ειναι απο τα καλυτερα,μονο που κοστιζει 4 €:)

• 2 weeks later...
αυτη που πας να βαλεις ειναι eklair....που πας να μπλεξεις?φρογιο πρεπει να βαλεις

αυτη "JRDNEM_U3_3.4.2_179-002"

http://www.multiupload.com/0YCOXFJ1IJ

και ειναι 2.2.2

Πήρα απο γνωστό ελληνικο κατάστημα ηλεκτρόνικου εμπορίου ένα MOTOROLA DEFY+ ANDROID 2.3 BLACK το οποίο δεν έχει ελληνικά.

Η αντιπροσωπεία μου είπε πως είναι γερμανικό και έχει χρέωση 22 ευρώ (συν τα έξοδα αποστολής) η μετατροπή του σε ελληνικο.

Αν ακολουθήσω αυτη τη διαδικασία μπορώ να το κάνω μόνος μου;

( Είμαι άσχετος με android συσκευές οπότε θα ήθελα σε πρώτο χρόνο θα ήθελα να μη χαθεί η εγγύηση. Τουλάχιστον μέχρι να του πάρω τον αέρα και να του βάζω χέρι.)

Παρακαλώ άν είναι εύκολο κάποιος σας να μου δώσει οδηγίες για τελείως αρχάριους ή κάποιο τόπικ να διαβάσω γιατί εγώ χάθηκα εδω μέσα με ορισμούς που δεν καταλαβαίνω. Παρόλο που κατα τ'αλλα είμαι "τεχνολογικά προηγμένος", το συγκεκριμένο θέμα στη φάση που είμαι μου είναι δύσκολο να το ψάξω διεξοδικά.

Ευχαριστώ!

δεν εχει ελληνικα? σιγουρα? νομιζω οτι ολα εχουν ελληνικα, γιατι και εγω πηρα σημερα απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα ενα defy, οχι το + , και εχει κανονικοτατα ελληνικα αν και ειναι παραεισαγωγης
All it takes is a swipe...

@arkoplastos η ρομ που έκανες quote είναι για τι απλό ντέφι.όχι για σένα.η αντιπροσωπεία είναι απαράδεκτο να ζητάει λεφτά γι αυτή τη δουλειά.υπάρχει τρόπος να βάλεις άλλη ρομ μμε ελληνικά.πρώτα όμως θα πάρεις nandbackup ώστε να γυρίσεις στη μαμά αν υπάρξει πρόβλημα.σε καμιά περίπτωση δεν φλασαρεις sbf με rsd

@arkoplastos η ρομ που έκανες quote είναι για τι απλό ντέφι.όχι για σένα.η αντιπροσωπεία είναι απαράδεκτο να ζητάει λεφτά γι αυτή τη δουλειά.υπάρχει τρόπος να βάλεις άλλη ρομ μμε ελληνικά.πρώτα όμως θα πάρεις nandbackup ώστε να γυρίσεις στη μαμά αν υπάρξει πρόβλημα.σε καμιά περίπτωση δεν φλασαρεις sbf με rsd

saltofx_v σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις διευκρινίσεις αλλά όπως προείπα είμαι τελείως ατζαμής και θα ήθελα πιο σαφείς οδηγίες για το πως γίνοντε ολα αυτά. Αυτό που ΄χω κανει μέχρι στιγμής είναι να κάνω root με το SuperOneClickv2.3.3, κατέβασα κι εγκατέστησα το 2ndInitDefy_2.0.apk (τη stable version) για να πάρω backup τη ROM. Έκανα εκκίνηση, μου άνοιξε ένας bootloader όπου διάλεξα recovery->stockrecovery (αν θυμάμαι καλά) και τώρα μου έβγαλε ένα θαυμαστικό μέσα σε τρίγωνο και την πράσινη μαϊμού του android από κάτω και περιμένω. Ελπίζω να μη πάτησα καμιά πεπονοφλουδα μέχρι στιγμής και σε λίγη ώρα να ανανίψει ο ασθενής μου.

Edited by arkoplastos
ήθελα να τεθεί ως νέα ερώτηση προς όλους

κακως μπηκες σε stock recovery!επρεπε να μπεις σε custom recovery ή latest recovery αναλογα τι σου βγαζει....για να φυγεις απο το τριγωνακι πατα συχρονως vol- και vol+ μετα σου βγαζει ενα μενου και πατα reboot.μετα ξαναμπες σε custom revovery και παρε ενα full back up....οταν παρεις το back up για να ελεγξεις αν ολα πηγαν καλα κανε και ενα restore back up για να εισαι 100% σιγουρος..μετα μπορεις να πειραματιζεσαι με ρομ που θα κατεβαζεις απο xda....προσοχη το ξαναλεω δεν χρησιμοποιεις rsdlite γιατι θα χασεις εγγυηση!(το πιο συνηθες λαθος...βρισκουν μια ρομ απο xda τη φλασαρουν..και κλειδωνει ο bootloader και δεν μπορεις να κανεις downgrade....ή δεν μπορουν να βρουν στο ιντερνετ το μαμα sbf)

edit:καλο θα ηταν να εγκαταστησεις τη latest version του 2init....νομιζω η stable ειναι για cm7-miui rom

Edited by saltofx_v

κακως μπηκες σε stock recovery!επρεπε να μπεις σε custom recovery ή latest recovery αναλογα τι σου βγαζει....για να φυγεις απο το τριγωνακι πατα συχρονως vol- και vol+ μετα σου βγαζει ενα μενου και πατα reboot.μετα ξαναμπες σε custom revovery και παρε ενα full back up....οταν παρεις το back up για να ελεγξεις αν ολα πηγαν καλα κανε και ενα restore back up για να εισαι 100% σιγουρος..μετα μπορεις να πειραματιζεσαι με ρομ που θα κατεβαζεις απο xda....προσοχη το ξαναλεω δεν χρησιμοποιεις rsdlite γιατι θα χασεις εγγυηση!(το πιο συνηθες λαθος...βρισκουν μια ρομ απο xda τη φλασαρουν..και κλειδωνει ο bootloader και δεν μπορεις να κανεις downgrade....ή δεν μπορουν να βρουν στο ιντερνετ το μαμα sbf)

edit:καλο θα ηταν να εγκαταστησεις τη latest version του 2init....νομιζω η stable ειναι για cm7-miui rom

Εγκατέστησα και την latest αλλά δε μπόρεσα να κάνω εκκίννηση με bootloader.

Όσο για τα άλλα αυτό που βρήκα πιο κοντά στο full backup που μου είπες ήταν η επιλογή -backup & restore->backup το οποίο και κάνω αυτη τη στιγμή.

Θα ήθελα να συνδέομαι με το pc μέσω usb αλλα να διαλέγω εγώ το πότε θα φορτίσει. Είναι καινούριο το ντέφι και δε θά 'θελα να του ρημάξω τη μπαταρία με τις συνεχείς συνδέσεις - αποσυνδέσεις.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

[...] η αντιπροσωπεία είναι απαράδεκτο να ζητάει λεφτά γι αυτή τη δουλειά. [...]

Εδώ θα διαφωνήσω. Νομίζω ότι δεν πρόκειται για θέμα εγγύησης, πρόκειται καθαρά για φλασάρισμα ενός firmware σε μια συσκευή, οπότε το service έχει δικαίωμα να ζητάει κάποια αμοιβή για τις υπηρεσίες του.

Μπορούμε να συζητήσουμε για το ύψος της αμοιβής ή για το ότι θα μπορούσε να το κάνει σαν ευγενική εξυπηρέτηση στους πελάτες της Motorola που θέλουν να εξελληνίσουν τη συσκευή τους, κάτι που θα έβρισκα αρκετά έξυπνο κιόλας.

οταν συνδεεται μεσω usb αναγκαστικα φορτιζει..το back up που εκανες ειναι το σωστο...στον bootloader γιατι θες να μπεις?

@eastwood οκ σωστη η αποψη σου αλλα απο την αλλη αν φλασαρεις μονος σου ενα αλλο sbf(για official μιλαμε παντα) βγαινεις εκτος εγγυησης ενω αν σου κανουν αυτοι τη δουλεια εισαι ενταξει?αυτο δεν μπορω να καταλαβω!

Edited by saltofx_v

οταν συνδεεται μεσω usb αναγκαστικα φορτιζει..το back up που εκανες ειναι το σωστο...στον bootloader γιατι θες να μπεις?

@eastwood οκ σωστη η αποψη σου αλλα απο την αλλη αν φλασαρεις μονος σου ενα αλλο sbf(για official μιλαμε παντα) βγαινεις εκτος εγγυησης ενω αν σου κανουν αυτοι τη δουλεια εισαι ενταξει?αυτο δεν μπορω να καταλαβω!

sorry για τη μη απόκρισή μου.

στον bootloader προφανώς εννοείς της latest που είπα προηγουμένως, μα για να κάνω backup, restore κλπ

αλλά ρε φίλε ακόμα δε μου είπες πως εξελληνίζω το "θεριό".

α! και παρεμπιπτόντως στο restore μου έγραφε 'this cannot be undone' θεωρώ δεν ειναι πρόβλημα.

Σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, το πέρασμα ενός sbf me to RSD Lite θα γίνει με τον ίδιο τρόπο και από εμένα και από αυτούς. Υποθέτω όμως ότι είναι θέμα πολιτικής, δηλαδή ότι μιά συσκευή που κυκλοφόρησε προορισμένη να έχει το πχ. το UK firmware δεν επιτρέπεται "επισήμως" στο κατόπιν να πάρει το central european firmware ή το ανάποδο, παρ'όλο που από πλευράς hardware οι δύο συσκευές είναι απολύτως ίδιες. Από τεχνικής πλευράς ακούγεται ανόητο να μη γίνεται.

να κανω μια ερωτηση ρε παιδια, οποιςο εχει παρει ασπρομαυρο defy, το ασπρο του εχει μια κιτρινιλα ? μπορειτε να δειτε αν κατω απο το καπακι της μπαταριας εκεινο το ασπρο ειναι πιο ανοιχτο σε σχεση με το εξωτερικο? μιλαω για κιανουριο παντα οχι χρησιμοποιημενο.

ευχαριστω

All it takes is a swipe...

να κανω μια ερωτηση ρε παιδια, οποιςο εχει παρει ασπρομαυρο defy, το ασπρο του εχει μια κιτρινιλα ? μπορειτε να δειτε αν κατω απο το καπακι της μπαταριας εκεινο το ασπρο ειναι πιο ανοιχτο σε σχεση με το εξωτερικο? μιλαω για κιανουριο παντα οχι χρησιμοποιημενο.

ευχαριστω

2-3 είναι η πιθανές εξηγήσεις όσο αφορά τα χρώματα σε πλαστικά

α)συνθήκες φωτισμού (εφόσον έχεις πολύ ελαφρά κιτρινάδα)

β)λάθος συνθήκες στο ψήσιμο του πλαστικού το ξέχασαν κανένα δέκατο παραπάνω

καθώς και αν ήταν εκτιθέμενο σε βιτρίνα με λάθος συνθήκες δεν ισχύει σε περίπτωση σφραγισμένου

γ)να είναι η ιδέα σου επειδή από μέσα δεν είναι εκτεθειμένο σε ρύπους πχ.τσιγάρο

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

κοιτα εγω το εχω ενα χρνο και ενα μηνα το κινητο οποτε ουτως η αλλως λογω χρησης εχει μια διαφορα το λευκο...τωρα αν την ειχε απο την αρχη αυτο δεν μπορω να το θυμαμαι...τελος παντων αυτο δεν παιζει κανενα ρολο!

• The title was changed to Motorola DEFY