Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

Δεν είναι και πολλά αυτά που έχεις να κάνεις. Πατάς το Root και τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του.

:) Και μετα ;; Εννοω οταν γινει το ΡΟΟΤ ; Καποιος οδηγος εννοω για να ξερω τι γινεται βρε παιδια !!

Χρονια Πολλα και καλα με υγεια πανω απο ολα !

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
:) Και μετα ;; Εννοω οταν γινει το ΡΟΟΤ ; Καποιος οδηγος εννοω για να ξερω τι γινεται βρε παιδια !!

Χρονια Πολλα και καλα με υγεια πανω απο ολα !

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3915894#post3915894

Modpic.gif

καλημερα και χρονια πολλα

που μπορω να κατεβασω την froyo se official rom για να την περασω με το rsd;δεν μου δουλευει το ακουστικο και θελω να το κανω unroot και να βγαλω την cm για να το παω για σερβις

unroot το κανεις απλα πατωντας το κουμπι στο superoneclick;

ευχαριστω

:)

καλημερα και χρονια πολλα

που μπορω να κατεβασω την froyo se official rom για να την περασω με το rsd;δεν μου δουλευει το ακουστικο και θελω να το κανω unroot και να βγαλω την cm για να το παω για σερβις

unroot το κανεις απλα πατωντας το κουμπι στο superoneclick;

ευχαριστω

Πας εδω που εχεις ολες τις εκδόσεις http://and-developers.com/sbf:defy , είναι 2.2.2 Central

Europe η επίσημη ελληνική

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μπορειτε να με βοηθησετε βημα βημα πως μπορω να περασω την κανονικη rom froyo απο το εργοστασιο καθως εχω την συσκευη root me thn cm7.1 και εχει κολλησει τελειως και θελω να βαλω την εργοστασιακη rom.επειγον

το αρχειο που παω να βαλω στο rsd δεν μου το αναγνωριζει.το αρχειο ειναι αυτο;JRDNEM_U3_2.51.1_DEBLUR_P3_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA030.0R_USAJORDANRTCEE_P031_A020_HWp3_Service1FF.sbf

αυτη που πας να βαλεις ειναι eklair....που πας να μπλεξεις?φρογιο πρεπει να βαλεις

αυτη "JRDNEM_U3_3.4.2_179-002"

http://www.multiupload.com/0YCOXFJ1IJ

και ειναι 2.2.2

ωραια το rsd αναγνωρισε το αρχειο αλλα δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο!

δεν μου βγαζει καν οτι εχω συνδεσει την συσκευη.μηπως πρεπει να αλλαξω κατι απο την ενεργιποιηση σφαλματων,usb debuging και τετοια;

το εχω ανοιχτο το τγλεφωνο οταν το συνδεω στο rsd η κλειστο;ψαχνω και στο google αλλα δεν εχει την διαδικασαι συνδεσης!

Οποιος γνωριζει να μου απαντησει γιατι δεν μπορω να το βλεπω νεκρο.το λυπαμαι το κακομοιρο

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

κλεινεις το κινητο......μετα πατας vol+ και power button μαζι και ανοιγει η συσκευη και λεει κατι σχετικα με bootloader-battery-connect usb κτλπ...τοτε το συνδεεις με το pc και ακολουθεις τη γνωστη διαδικασια με rsd

τα καταφερα.πραγματικα σε ευχαριστω παρα πολυ.καλο βραδυ φιλε μου και καλη χρονια να εχουμε!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, είμαι κάτοχος του Defy εδώ και 10 μήνες περίπου υπερευχαριστημένος γενικώς με ένα μόνο μικρό θεματάκι. Οι συνομιλητές μου παραπονούνται μονίμως οτι ακούν την δική τους φωνή, επιστροφή ήχου ή όπως αλλιώς λέγεται. Χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα ενσύρματα ακουστικά, η συσκευή είναι με 2.2 και είμαι στην vodafone. Έχω δοκιμάσει και κάποιες ρυθμίσεις στην ποιότητα ήχου αλλά δεν είδα διαφορά. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι;

φιλε μου το εχω κ εγω αυτο το προβλημα με τον ηχο . το εστειλα στο σερβις ,αλλαξανε ακουστικο αλλα παλι τα ιδια . εχω χαμηλωσει το ακουστικο στην μεση κ δεν κανει αντιλαλο στους συνομιλητες μου .θα το ξαναστειλω βεβαια Edited by ganag27

Πότε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.μήπως είναι θέμα δικτύου;

Sent from my MB525 using Tapatalk

φιλε μου το εχω κ εγω αυτο το προβλημα με τον ηχο . το εστειλα στο σερβις ,αλλαξανε ακουστικο αλλα παλι τα ιδια . εχω χαμηλωσει το ακουστικο στην μεση κ δεν κανει αντιλαλο στους συνομιλητες μου .θα το ξαναστειλω βεβαια

Χρησιμοποιείς hands free;

παιδια ειναι θεμα δικτυου αυτη η επιστροφη ηχου που ακουτε.δοκιμαστε να κλεισετε το 3g και θα δειτε αποτελεσματα .συνηθως το κανει οταν εχει φουλ σημα!

καλη χρονια σε ολους . παρολο που εκλεισα το 3g κανει επιστροφη ηχου στον συνομιλητη μου . θα το στειλω για σερβις

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου , καμμία βελτίωση μάλλον χειρότερα σε 2g.

το εστειλα παλι για σερβις για τον αντιλαλο που ειχε ο συνομιλητης μου . μου αλλαξαν μικροφωνο που παει μαζι με το τζαμακι κ τωρα ολα οκ

το εστειλα παλι για σερβις για τον αντιλαλο που ειχε ο συνομιλητης μου . μου αλλαξαν μικροφωνο που παει μαζι με το τζαμακι κ τωρα ολα οκ

δηλαδή δεν πληρωσες κάτι?

το αναγνώρισαν ως ελαττωμά δικό τους?

OnePlus 5t

ναι φιλε μου αφου τους εξηγησα οτι παραπονιουνται οι συνομιλητες μ οτι ακουν την φωνη τους 2 φορες , το τεσταραν για 2-3 μερες και μου το επισκευασαν

• The title was changed to Motorola DEFY