pan82 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Tσίμπησα ένα απο τον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ Θεσσαλονικης, σφραγισμενο, κατάμαυρο, με ημερομηνια παραγωγης την 20/02/2011 (δηλαδή χωρίς προβλήματα με το ακουστικό) στα 210 ευρω! Πάρα πολύ καλή αγορά! Αναβαθμίστηκε αμέσως στην επίσημη 2.2 και...βλέπουμε! Welcome to the club again! Πως και ξαναγύρισες σε defy φίλε haki? Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) H αλήθεια είναι ότι δείχνει σα να ειναι ετοιμοροπο το χω προσέξει κι εγώ αν και στο 6 μηνο κοντά μια χαρά στέκεται στη θέση του. Για καλό και για κακό έχω βάλει μιας κι εχω την CM7 να ξυπνάει το κινητό και με τα πλάγια κουμπιά αυξομοιωσης της εντασης για να μη καταπονώ μόνο το κουμπί on/off κάθε φορά που ξεκλειδωνω το κινητό γιατί έχω πικρή πείρα μιας και στα 3 προηγουμενα κινητά μου χαλασε αυτο το κουμπί και ηταν και νοκια που δε ξεκλειδωνε απο κει μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις πώς το κανεις αυτό? ευχαριστώ:O Eεεε, δε βλέπεις ότι αλλάζω club σχεδόν κάθε βδομάδα; :lol: Τα κίνητρα πάντως ήταν η νοσταλγία για μικρό μέγεθος (σε σχεση με τα τεράστια που είχα πρόσφατα) σε συνδυασμό με πληρη ανάλυση οθόνης, η ημερομηνία παραγωγής και βέβαια η τιμη! να φανταστώ οτι έχεις κόκκινη lens? Edited September 6, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις πώς το κανεις αυτό? ευχαριστώ:O να φανταστώ οτι έχεις κόκκινη lens? Mιλάμε πάντα για την CM7 οπότε πας cyanogenMod settings-input και τσεκάρεις την επιλογή Volume rocker wake Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) 1)Παιδια θελω να παρω ολες τις επαφες μου εστω σε outlook για να της περασω σε αλλο κινιτο.. Οχι backup δηλαδη.. ή εστο ετσι αλλα να μπορω να δω ονομα - τηλεφωνο κτλ.. γινεται? 2)Μπορω να περασω αλλη γλωσσα στο κινιτο? Edited September 6, 2011 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 1)Παιδια θελω να παρω ολες τις επαφες μου εστω σε outlook για να της περασω σε αλλο κινιτο.. Οχι backup δηλαδη.. ή εστο ετσι αλλα να μπορω να δω ονομα - τηλεφωνο κτλ.. γινεται? 2)Μπορω να περασω αλλη γλωσσα στο κινιτο? Απο gmail επαφες---------περισσοτερα-------εξαγωγη--------μορφη CSV outlook:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Απο gmail επαφες---------περισσοτερα-------εξαγωγη--------μορφη CSV outlook:) που ακριβως παω δλδ στο κινιτο?? Η αυτα στο pc..? :) Πιο αναλυτικα αν γινεται. ευχαριστω Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 που ακριβως παω δλδ στο κινιτο?? Η αυτα στο pc..? :) Πιο αναλυτικα αν γινεται. ευχαριστω 1.Στο pc πας gmail κανεις εξαγωγη τις επαφες,οπως ειπαμε (στο desktop) 2. Aνοιγεις outlook και κανεις εισαγωγη των επαφων.(το αρχειο που εχεις σωσσει στο desktop) 3. Τις μεταφερεις στο αλλο κινητο σου απο το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 1.Στο pc πας gmail κανεις εξαγωγη τις επαφες,οπως ειπαμε (στο desktop) 2. Aνοιγεις outlook και κανεις εισαγωγη των επαφων.(το αρχειο που εχεις σωσσει στο desktop) 3. Τις μεταφερεις στο αλλο κινητο σου απο το outlook. Εχμ.. νιωθω λιγο σαν βλακας γιατι δεν καταλαβενω (σορρυ) Εχω λιστα στο κινιτο με ονοματα και τηλεφωνα οκ? Αυτην την λιστα πως ακριβος θα την κανω ενα viewable format στο pc οστε να μπορω με το χερι να περασω μερικα μετα? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Εχμ.. νιωθω λιγο σαν βλακας γιατι δεν καταλαβενω (σορρυ) Εχω λιστα στο κινιτο με ονοματα και τηλεφωνα οκ? Αυτην την λιστα πως ακριβος θα την κανω ενα viewable format στο pc οστε να μπορω με το χερι να περασω μερικα μετα? Η λιστα αυτη ειναι και μεσα στις επαφες σου στο gmail. Οταν τις περασεις στο outlook,απο εκει μετα αφηνεις οποια σε ενδιαφερει. Ξεκινα λοιπον απο το gmail σου, επαφες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Η λιστα αυτη ειναι και μεσα στις επαφες σου στο gmail. Οταν τις περασεις στο outlook,απο εκει μετα αφηνεις οποια σε ενδιαφερει. Ξεκινα λοιπον απο το gmail σου, επαφες.:) Στο gmail μου εχω 2 επαφες με κινιτο και μαλιστα ειναι μεσα απο το gmail. Πρεπει καπως να το συνχρονισω? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Στο gmail μου εχω 2 επαφες με κινιτο και μαλιστα ειναι μεσα απο το gmail. Πρεπει καπως να το συνχρονισω? Aδεν εχεις κανει ποτε συνγχρονισμο ,κανε μεσα απο το κινητο σου .( οι λογαριασμοι μου----και στον gmail λογαριασμο σου πατας συγχρονισμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Aδεν εχεις κανει ποτε συνγχρονισμο ,κανε μεσα απο το κινητο σου .( οι λογαριασμοι μου----και στον gmail λογαριασμο σου πατας συγχρονισμο) Το εκανα αλλα παλι δεν εχει τιποτα στις επαφες. εχει τα 2 βελακια στον ασπρο κυκλο και δεν φευγον με τιποτα.. (ουτε κουνουνουνται) Edited September 7, 2011 by jvp4ant Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το εκανα αλλα παλι δεν εχει τιποτα στις επαφες. εχει τα 2 βελακια στον ασπρο κυκλο και δεν φευγον με τιποτα.. (ουτε κουνουνουνται) Εχεις ενεργοποιησει μεταφορα δεδομενων (ιντερνετ) στο κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Εχεις ενεργοποιησει μεταφορα δεδομενων (ιντερνετ) στο κινητο σου? Ναι. Λαμβανο πχ μαιλ κανονικα κτλ κτλ.. Εκανα νεα ομαδα.. μπορω καπος να περασω τις επαφες σε αρχειο και να της περασω manual? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ναι. Λαμβανο πχ μαιλ κανονικα κτλ κτλ.. Εκανα νεα ομαδα.. μπορω καπος να περασω τις επαφες σε αρχειο και να της περασω manual? 1.πηγαινε επαφες , στο κινητο σου (πατας αρ πληκτρο) και απο το μενου διαλεγεις το περισσοτερα-----ρυθμισεις και τικαρεις το λογαριασμο σου. 2. κανε συγχρονισμο και 3. :)Για κοιτα στο gmail στο pc στις επαφες (επαφες μου- περισσοτερες επαφες- αλλες επαφες) καπου εκει μεσα ειναι συγχρονισμενες οι επαφες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 1.πηγαινε επαφες , στο κινητο σου (πατας αρ πληκτρο) και απο το μενου διαλεγεις το περισσοτερα-----ρυθμισεις και τικαρεις το λογαριασμο σου. 2. κανε συγχρονισμο και 3. :)Για κοιτα στο gmail στο pc στις επαφες (επαφες μου- περισσοτερες επαφες- αλλες επαφες) καπου εκει μεσα ειναι συγχρονισμενες οι επαφες σου. αυτο το εκανα.. και στο gmail τιποτα! Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 αυτο το εκανα.. και στο gmail τιποτα! Λυπαμαι κατι δεν πρεπει να κανεις καλα. κανε τοτε εξαγωγη επαφων η στην καρτα μνημης η στην sim ,και μετα μεταφορα στο αλλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ε ενταξει δεν εμεινες και ορφανος...κορυφαιο και το νεξους:D Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo5920 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να το αγοράσω μία από αυτές τις μέρες. 1)Αξίζει? 2)Είναι έμπιστη συσκευή? 3)Δυνατότητα αναβάθμισης υπάρχει?Αν ναι σε ποια έκδοση 4)Έχει τις αντοχές που της αναλογούν? 5) Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω πριν την πάρω? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων! Παράθεση ...:::Joe:::... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να το αγοράσω μία από αυτές τις μέρες. 1)Αξίζει? 2)Είναι έμπιστη συσκευή? 3)Δυνατότητα αναβάθμισης υπάρχει?Αν ναι σε ποια έκδοση 4)Έχει τις αντοχές που της αναλογούν? 5) Κάτι που θα έπρεπε να ξέρω πριν την πάρω? Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων! Mε ένα διαβασμα στις προηγουμενες σελίδες πιστεύω θα βγαλεις τα συμπεράσματα που ζητάς αναλυτικά. εν συντομία όμως θα σχολίαζα 1)Για μένα είναι μια πλήρης συσκευή, πολύ κομψή και ανθεκτική, με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και βασικό προσόν τη τεραστια οθονη σε συρρικνωμένο μεγεθος σε σχεση με τον ανταγωνισμό 2)Είναι ανθεκτικότερη από ένα απλό τηλέφωνα και αρκετά αξιόπιστη χωρίς κολλήματα και ιδιαίτερα bugs 3)Έχει την froyo εγκατεστημένη και μπορείς με custom rom να περάσεις στην gingerbread που προς το παρόν (κι ισως και στο μέλλον) δεν υποστηρίζετε επίσημα αλλά η custom τα σπάει οπότε πιστεύω δε θα σε απασχολήσει η official αν περάσεις σε cyanogen 4)Aνθεκτικότερη από οτιδήποτε κυκλοφορει σίγουρα, δε φθείρετε εύκολα λόγω υλικών και η οθόνη με το gorila glass 6 μηνες τώρα δεν εχει αμιχή χωρις ζελατίνα και οχι με προσεκτική χρήση. Δε φαίνεται να αντέχει για βουτιές υποθαλάσσιες λήψεις αν και πολλοί την έχουν δοκιμάσει αν δεις στο youtube (αλλά αν θες σιγουρα ανθεκτικοτητα σε ακραιες συνθηκες περίμενε για το πιστοποιημένο defy+) 5)Kάτι αξιοσημείωτο δεν εχω να πω πάντως πιστεύω τ΄αξίζει τα λεφτά της ειδικά τώρα που έχει πέσει ακόμα και στα 210-230€ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ένα μπράβο από μένα στο service της motorola ήτανε άψογοι και πολύ γρήγοροι !!!!!!!! (Αλλαγή ακουστικού και οθόνης ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ένα μπράβο από μένα στο service της motorola ήτανε άψογοι και πολύ γρήγοροι !!!!!!!! (Αλλαγή ακουστικού και οθόνης ) Ακουστικό εχω αλλάξει και εγώ δύο φορές! Η οθόνη γιατί την αλλαξες? Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Ένα μπράβο από μένα στο service της motorola ήτανε άψογοι και πολύ γρήγοροι !!!!!!!! (Αλλαγή ακουστικού και οθόνης ) κι εμένα οθόνη αλλαγή μέσα σε μια μέρα, είναι ταχύτατοι η αλήθεια να λέγεται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια συγνωμη αν εχει ξανααπαντηθει. Γνωριζει κανεις πως γινεται να χτυπαει το κινητο κανονικα απο το speaker, οταν εχω συνδεμενα τα handsfree;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 το σερβις της μοτορολα που βρισκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts