saltofx_v Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Η 179 είναι η επίσημη και είναι ψιλοχαλι.ποιο σμουθ μου φαινόταν η φιλανδικη 2.1 Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Να την βάλεις.... για να εκτιμήσεις την δουλειά σου:-) και την δουλειά των άλλων developers! Μήπως έχεις καιρό μα φτιάξεις καμία MIH custom Rom σε gingerbread έκδοση? Θα ήταν ενδιαφέρον ;-) Sent from my MB525 Τελικα εβαλα την 3.4.2_179-002_DEBLUR. Θελω να δω πως θα παει. Δεν εχει Ελληνικα ακομη η GB αλλιως θα το εκανα. Η ΜΙΗ ειναι μια χαρα ακομη κ μετα απο μηνες για οποιον θελει real deblur και ταχυτατη. Σκεφτομαι μια barebones style ROM με πολυ λιγες προσθηκες στηριζομενος στη CM αλλα η CM ειναι κ δεν ειναι για καθημερινη χρηση..Θα δουμε...προς το παρον δεν εχω αρκετο χρονο. Edited August 11, 2011 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Η επίσημη Central European είναι η JOREM_U3_3.4.2_179 (Android 2.2.2) και εμένα μου τρέχει μια χαρά. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τι εννοείς h cm7 δεν είναι για καθημερινή χρήση.εγώ την έχω ένα μήνα και δεν έχω πρόβλημα. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Τι εννοείς h cm7 δεν είναι για καθημερινή χρήση.εγώ την έχω ένα μήνα και δεν έχω πρόβλημα. Sent from my MB525 using Tapatalk Παρομοίως, και μάλιστα 3 μήνες πλέον. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Παρομοίως, και μάλιστα 3 μήνες πλέον. Kι εγω, αλλα τα random προβληματα με το wifi και το σημα κινητης (οχι σε ολες τις συσκευες) δεν νομιζω οτι εγω μπορω να λυσω τετοια προβληματα.Ειναι και δεν ειναι σταθερο στον απλο χρηστη. Ενας fashoholic ομως βρισκει λυσεις, ο απλος χρηστης μπορει κ οχι.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 με basebandswitcher εχω λυσει τα οποια προβληματα με το σημα κα οσο για το wifi ποτε και με καμια ρομ δεν ειχα θεμα αποσυνδεσης..μαλλον ημουν τυχερος τι να πω!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 με basebandswitcher εχω λυσει τα οποια προβληματα με το σημα κα οσο για το wifi ποτε και με καμια ρομ δεν ειχα θεμα αποσυνδεσης..μαλλον ημουν τυχερος τι να πω!! Παρομοίως, περίπου 1, 5 μήνα με cm 7 και αισθάνομαι ότι εχω την επίσημη αναβάθμιση. Κανένα πρόβλημα. Ένα θέμα που παρατήρησα ένα καιρό (μια περιοδο 2-3 μερων ) είναι ότι εκεί που μίλαγα με κάποιον έκλεινε η γραμμή. Και άν έκανα επανακληση αμέσως μπορεί μα ξαναεκλεινε η γραμμή. Το φαινόμενο αυτό δεν το παρατηρησα ξανά οπότε θεωρώ ότι ήταν θέμα σηματος ή δικτύου cosmote (είχα φουλ σήμα). Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Τι εννοείς h cm7 δεν είναι για καθημερινή χρήση.εγώ την έχω ένα μήνα και δεν έχω πρόβλημα. Sent from my MB525 using Tapatalk όντως 2,5 μήνες και δε μπορώ να διανοηθώ ότι μπορώ να γυρίσω σε επίσημη froyo πλέον, η CM7 δε παίζεται και εχω σαφως λιγοτερα bugs απο την οfficial!! Με RC0 ακόμα και ουδεν προβλημα με wifi. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 επειδή δεν αντέχω να διαβάσω τόσες σελίδες :wacko: αξίζει το κινητό για χρήστη που δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του και θέλει μια καλή συσκευή απλά για τηλέφωνο; ή θα πρέπει να τρέχει για να διορθώνει προβλήματα; Το βρίσκω στα 250 ευρώ και το θέλω για τη σύζυγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Εγώ εδώ και έξι μήνες που το έχω δεν έχω τρέξει για κανένα πρόβλημα. Έχω την original 2.2 έκδοση της Motorola (μόνο root το έχω κάνει) και το μηχάνημα τρέχει μια χαρά. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 επειδή δεν αντέχω να διαβάσω τόσες σελίδες :wacko: αξίζει το κινητό για χρήστη που δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ιδιαίτερα μαζί του και θέλει μια καλή συσκευή απλά για τηλέφωνο; ή θα πρέπει να τρέχει για να διορθώνει προβλήματα; Το βρίσκω στα 250 ευρώ και το θέλω για τη σύζυγο... ειναι πολυ καλη συσκευη φιλε μου αν και λιγο αδικημενη απο την ιδια τη μοτορολα αφου θα πρεπε και επισημα να αναβαθμιστει σε 2.3 παντως με 250 βρισκεις ανετα γκαλαξυ s.πανω απο 200 δεν θα δινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 ειναι πολυ καλη συσκευη φιλε μου αν και λιγο αδικημενη απο την ιδια τη μοτορολα αφου θα πρεπε και επισημα να αναβαθμιστει σε 2.3 παντως με 250 βρισκεις ανετα γκαλαξυ s.πανω απο 200 δεν θα δινα μιλάω για καινούρια συσκευή αντιπροσωπείας όταν λέω για 250. galaxy s με 250 μεταχειρισμένο εννοείς; Αυτό το πρόβλημα με το μικροφωνισμό που λένε κάποιοι είναι σοβαρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Χτυπά το αξίζει τα λεφτά του.έχει γνωστος το γαλαξία και γελάω όταν τα βάζουμε δίπλα. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Χτυπά το αξίζει τα λεφτά του.έχει γνωστος το γαλαξία και γελάω όταν τα βάζουμε δίπλα. Sent from my MB525 using Tapatalk Να σου πω κάτι, είναι θέμα Rom... και εγώ πηγα σε κατάστημα στην cosmote μα χαζέψω το galaxy s 2 και ο χειρισμός του δεν ήταν smooth, κόλλαγε, το defy μου σκρολαρε καλύτερα, όμως δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο το defy. Όμως να συμφωνήσω ότι το, defy μας ΑΞΙΖΕΙ μέχρι το τελευταίο ευρώ τα λευτά του Sent from my MB525 Edited August 14, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 το προηγουμενο κινητο μου ηταν το defy.καλο κινητο αλλα τωρα ειναι να παρεις και να δωσεις 250 υπαρχουν καλυτερα.παρε το ideos που εχει 200 η αν ανεβεις στα 290 υπαρχει το optimus black και στα 299 το nexus που ειναι στην τοπ κατηγορια των μονοπυρηνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ξεχνας οτι το ντεφι έχει αντοχή σε υγρασία-σκόνη-χτυπήματα. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν διαλέγω κινητό. Απο ολα αυτά που αναφέρεις το νεξους πράγματι αξιζει σαν αγορά. Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 To Nexus όμως δεν έχει υποδοχή για SD κάρτα, έχει μόνο την ενσωματωμένη μνήμη, έτσι δεν είναι; Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 με το πρόβλημα με το μικροφωνισμό τι συμβαίνει ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Να θυμίσω σε όλους ότι για συγκρίσεις συσκευών συζητάμε αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Να ενημερώσω επίσης ότι τα off topic σύγκρισης συσκευών post θα διαγραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 με το πρόβλημα με το μικροφωνισμό τι συμβαίνει ακριβώς; Είχα και εγώ το ίδιο προβλημαΤο πας στην αντιπροσωπεία σου αλλάζουν το ακουστικό και το παίρνεις επιτόπου σε μίση ώρα. Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrnik Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 γεια χαρα σε ολους, ψαχνω εναν τροπο να απενεργοποιησω την εισοδο στο Internet του τηλεφωνου μου. Θα ηθελα να λειτουργει μονο με wifi και οχι με χρεωση μεσω cosmote. Αν καποιος γνωριζει πως γινεται. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 γεια χαρα σε ολους, ψαχνω εναν τροπο να απενεργοποιησω την εισοδο στο Internet του τηλεφωνου μου. Θα ηθελα να λειτουργει μονο με wifi και οχι με χρεωση μεσω cosmote. Αν καποιος γνωριζει πως γινεται. Ευχαριστω. Ρυθμίσεις / Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα / Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας / Χρήση δεδομένων πακέτων κινητής Το απενεργοποιείς. Αν έχει εκεί και "Λειτουργία δικτύου" επέλεξε μόνο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Ρυθμισεις-διαχείριση δεδομένων-παράδοση δεδομένων και τα ξετικαρεις ολα Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrnik Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Σε ευχαριστω πολυ. Δυο τικ που κανουν την διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts