Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα....θα μου φερουν ενα i phone 4s απο αμερικη...πως γινετε να βαλω την δικια μου sim μεσα (cosmote) και να λειτουργει κανονικα????

Οι πιθανότητες να δουλέψει με ελληνική σιμ ένα αμερικανικό iPhone , είναι ελάχιστες. Κι αυτές κάνοντας πατέντες με jailbreak και τα σχετικά , κι αν δουλέψει τελικά.

Εκτός κι αν , τους ζητήσεις να σου φέρουν επί λέξει ένα Factory Unlockes iPhone.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου εδωσε ενας φιλος ενα iphone 4 16αρι που του το χαρησε ενας συγγενης του.Το θεμα ειναι οτι ειναι απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο στο 3 (three) δικτυο ,μιλησα με ενα φιλο στο τηλ που τα ξεκλειδωνει μεσω των δικτυων αλλα το κοστος ειναι απαγορευτικο (150-170) .Εχει πανω jailbraked 5.1.1 και modem firmware 4.12.01 για τον οποιο συνδυασμο δεν μπορω να βρω sim να το ξεκλειδωσω.Γινεται κατι η την εχουμε βαμενη ;

Μου εδωσε ενας φιλος ενα iphone 4 16αρι που του το χαρησε ενας συγγενης του.Το θεμα ειναι οτι ειναι απο Αγγλια και ειναι κλειδωμενο στο 3 (three) δικτυο ,μιλησα με ενα φιλο στο τηλ που τα ξεκλειδωνει μεσω των δικτυων αλλα το κοστος ειναι απαγορευτικο (150-170) .Εχει πανω jailbraked 5.1.1 και modem firmware 4.12.01 για τον οποιο συνδυασμο δεν μπορω να βρω sim να το ξεκλειδωσω.Γινεται κατι η την εχουμε βαμενη ;

Ακριβώς το ιδιο πράγμα που είδες πως εχει 150€ στα μόλις 27€!!

http://imzdl.com/unlock

Και ειναι εξαιρετικά αξιόπιστη σε οτιδήποτε υπηρεσία έχουν!

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ακριβώς το ιδιο πράγμα που είδες πως εχει 150€ στα μόλις 27€!!

http://imzdl.com/unlock

Και ειναι εξαιρετικά αξιόπιστη σε οτιδήποτε υπηρεσία έχουν!

Θέλει προσοχή αυτό γιατί διαβάζω ότι είναι μόνο για AT&T τηλέφωνα.

*Will not work on Verizon, Sprint or Internationally locked iPhones

Αν είναι AT&T locked προχώρα χωρίς πρόβλημα, αλλά εάν είναι κλειδωμένο από άλλο πάροχο δεν θα καταφέρει τίποτα.

• 4 weeks later...

Μια λύση για εξαιρετικά φθηνό εργοστασιακό unlock! Εμένα μου το ξεκλείδωσε το iPhone 5 σε 12 ώρες!

http://bit.ly/TbVozY

Edited by big
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• 3 months later...

Καλησπερα!

εχω ενα iphone 4 και εχει gevey ultra slim και επειδη θελω να κανω update πρεπει να το σπασω. το κινητο μου εχει τα εξης χαρακτηριστικα : φορεας : Carrier 10.0, εκδοση : 4.3.5 (8L1), firmware modem : 04.10.01. πως μπορω να το κανω για να κατεβασω τα καινουρια ios ? Δεν ειμαι και παρα πολυ σχετικη και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι συγκεκριμενο και αξιοπιστο.

Ευχαριστω :)

iPhone 3GS iOS 4.3.3 jb και έχω πρόβλημα με το Installous 5.. Πήγα μετά από καιρό να το launch-άρω και μου έβγαζε σφάλμα.

Το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα! Τώρα δεν το έχω στη συσκευή. Λύσεις???

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Εχει κλεισει το Installous κτλ ... δεν υπαρχει πλεον (μα καλα που ζεις; ) :lol: :p (No offence)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353243&highlight=hackulo

Samsung S21 Ultra

παιδια καλημερα. το jailbreak για συσκευη 3g με iOS 4 γινεται??

Με RedSn0w γίνεται κανονικά αλλά ανάφερέ μας συγκεκριμένη έκδοση iOS και λειτουργικό που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή για να σε κατατοπίσουμε.

οκ, το εκανα με την βοηθεια του doganos.

Τωρα ερωτηση δευτερη. Γινεται να αναβαθμισω την εκδοση του iOS? εχει την 4.2.1 και πολλες απο τις εφαρμογες που εχει το apple store δεν δουλευουν, πχ whatsapp, facebook, skype klp, ενω δυσκολευομαι να βρω και τις συγκεκριμενες εφαρμογες να τις κατεβασω απο το ιντερνετ. καμια ιδεα??

οκ, το εκανα με την βοηθεια του doganos.

Τωρα ερωτηση δευτερη. Γινεται να αναβαθμισω την εκδοση του iOS? εχει την 4.2.1 και πολλες απο τις εφαρμογες που εχει το apple store δεν δουλευουν, πχ whatsapp, facebook, skype klp, ενω δυσκολευομαι να βρω και τις συγκεκριμενες εφαρμογες να τις κατεβασω απο το ιντερνετ. καμια ιδεα??

Ειπώθηκε και πιο πάνω ότι το 3G έχει για τελευταία έκδοση την 4.2.1 ! Και ήδη είναι αρκετά βαρύ.

Δεν ξέρω αν μπορείς μέσω αναζήτησης να βρεις τα .api παλαιότερων εκδόσεων από τις εφαρμογές που ψάχνεις.

Τελικα καταφερα κανονικοτατα να βαλω το iOS 6, με το κινητο να ειναι αισθητα πιο ελαφρυ απο πριν, ενω πλεον παιρνει κανονικοτατα ολες τις εφαρμογες.

Τελικα καταφερα κανονικοτατα να βαλω το iOS 6, με το κινητο να ειναι αισθητα πιο ελαφρυ απο πριν, ενω πλεον παιρνει κανονικοτατα ολες τις εφαρμογες.

ωραίος..το whitedoor έβαλες..;

ναι, το κινητο πολυ πιο γρηγορο απο πριν, δεν το περιμενα. Τα προγραμματα ως τωρα μπαινουν κανονικα. Μονο μια ερωτηση. θελω να σβησω απο το itunes τα προγραμματα που ειχα κανει παλιοτερα install, πως το κανω?

Άρα προφανώς δεν εχεις το 3G αλλά το 3GS..

Άρα προφανώς δεν εχεις το 3G αλλά το 3GS..

γίνεται να δεχτεί ανεπίσημα μια ''εικονική'' ios6 παρ ολο που επίσημα σταματάει στο 4.2.1 το 3G..αυτο γίνεται με το whitedoor, ψάξε στο google για περαιτέρω;)

vlachaquito εννοείς να μην περνιούνται τα apps στο κινητό σου..; πήγαινε στην καρτέλα apps του itunes και ξετικαρε τα..

οχι, εννοουσα να τα σβησω τελειως απο την λιστα των apps, τα καταφερα.

Δυστυχως ολα τελεια εκτος το whatsapp, το οποιο απο οτι ειδα δεν συνεργαζεται με τον whited00r. Κριμα :(

Παιδιά καλησπέρα . Μόλις εγινα κάτοχος ενός κλειδωμενου iPhone 4 σε αυστριακό δίκτυο αλλά δεν είναι επί της παρούσης αυτό το πρόβλημα . Το πρόβλημα μου είναι ότι αναβαθμισα το κινητό στην τελευταία έκδοση κ τώρα μου λεει να βάλω μια έγκυρη σιμ. Προσπάθησα να κάνω jailbrake tathered με redsn0w και ipsw αλλά μου λεει ότι η παρούσα έκδοση δεν το υποστηριζει αν και έχω κατεβάσει την τελευταία !! Μπορεί Κάποιος να με βοηθήσει γιατί τα μάτια μου 'γιναν σαν σταφίδες από το διάβασμα . Είπα και εγώ μετά από το πρώτο iPhone να ξαναπάω στο ios glory αλλά δεν μου βγαίνει !!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
γεια σας, μολις αγορασα το iphone 4s και ειναι sim locked σε Τ-Μobile. Δεν γνωριζω ακομα πολλα πραγματα γυρω απο ios υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ή εστω να πληρωσω τα ελαχιστα, για να πιανει τα δικτυα εδω? ευχαριστω.

• Administrators
γεια σας, μολις αγορασα το iphone 4s και ειναι sim locked σε Τ-Μobile. Δεν γνωριζω ακομα πολλα πραγματα γυρω απο ios υπαρχει καποιος τροπος να το ξεκλειδωσω ή εστω να πληρωσω τα ελαχιστα, για να πιανει τα δικτυα εδω? ευχαριστω.

Εχεις δυο επιλογές, ή να αγοράσεις μια r-sim για να παρακάμψεις το κλείδωμα ή να πληρώσεις για να το ξεκλειδώσεις. Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.officialiphoneunlock.co.uk/el/iphone_unlock.php

Modpic.gif

• 3 months later...

Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα iphone 3G με 4.2.1 έκδοση λειτουργικού.

Το έκανα jailbreak με redsn0w και το έστειλα σε δικό μου πρόσωπο να το λειτουργήσει.

Μου είπαν όμως πως δεν έχει σήμα ενώ του βάζουν την κάρτα μέσα.

Έψαξα λίγο κ είδα πως είναι κλασσικό φαινόμενο μετά από jailbreak. Βρήκα τη διαδικασία που πάμε στο Cydia, προσθέτουμε στα sources το repomplamplampla και πάμε να βάλουμε το ultrasn0w και κάνουμε επανεκκίνηση μα τίποτα... συνεχίζω να μην έχω σήμα ή να έχει μια γραμμούλα στην κεραία κ το κινητό να συμπεριφέρεται σαν κλειστό.

Τι κάνω; :confused:

Παρακαλώ να είστε λίγο περιγραφικοί γιατί με iphone δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα...

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Eμενα γινεται ολη η διαδικασια jailbreak το 3GS και κολαει σε ενα σημειο στο τελος στο Cydia (φωτο)

μοντελο MC131GR,εκδοση 4.1 (8B117),φορεας vf gr 8.1, αριθμος σειρας 839475.......

Κανω την διαδικασια με redsn0w και λογισμικο το iPhone2,1_4.1_8B117_Restore......

Aκολουθω γραπτες οδηγειες.......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Έχω ένα τεσσαρακι στην 5.1.1 9Β206 και θέλω να το κάνω jailbreak, ειναι απο ελληνικό δίκτυο και μοντέλο MC906GB Μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβής οδηγίες; Τι Κατεβαζω και απο που;

Υπάρχει δυνατότητα μετά για επαναφορά σε εργοστάσιακες ρύθμισης χώρος jailbreak αν ναι πως ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!