iliaspot Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 για να κανεις JB της 4.1 ΔΕΝ χρειαζεσαι να εχεις JB την 4.0.1 Ευχαριστω για την διορθωση απλα πρεπει να κανει restore και να βαλει την 4.1 και μετα JB.. Μηπως εχουμε κανενα νεο για το unlock 02.12.04 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας. Έχει ένας φίλος το iPhone 4 αγορασμένο απο Vodafone GR (δηλαδή ξεκλείδωτο). Έχει πιθανόν τα SHSH της 4.1 και της 4.2.1. Αυτή τη στιγμή φοράει την 4.2.1 στην οποία έχει γίνει Tethered Jailbreak. Βλέπω ότι η Dev-Team έχει βγάλει beta έκδοση του Redsnow όπου γίνεται Untethered Jailbreak στην 4.2.1. Ερωτήσεις: 1) Για να περάσω την beta έκδοση διαβάζω ότι χρειάζεται να έχει τα shsh της 4.2b3. Δοκίμασα μέω TinyUmbrella ώς έχει το κινητό(4.2.1 TJ) να τα σώσω αλλά δεν. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω ώστε να προχωρήσω στη διαδικασία του untether? 2) Αν ναι την beta έκδοση την περνάω απο πάνω ώς έχει? 3) Αν δεν έχει τα shsh της 4.1 μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ώστε να μπορώ να του κάνω untether jailbreak? Σας ευχαριστώ, παρακαλώ τα φώτα σας! Κάποιος που να ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Θέλω παρακαλώ τη βοήθειά σας. Έχει ένας φίλος το iPhone 4 αγορασμένο απο Vodafone GR (δηλαδή ξεκλείδωτο). Έχει πιθανόν τα SHSH της 4.1 και της 4.2.1. Αυτή τη στιγμή φοράει την 4.2.1 στην οποία έχει γίνει Tethered Jailbreak. Βλέπω ότι η Dev-Team έχει βγάλει beta έκδοση του Redsnow όπου γίνεται Untethered Jailbreak στην 4.2.1. Ερωτήσεις: 1) Για να περάσω την beta έκδοση διαβάζω ότι χρειάζεται να έχει τα shsh της 4.2b3. Δοκίμασα μέω TinyUmbrella ώς έχει το κινητό(4.2.1 TJ) να τα σώσω αλλά δεν. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα σώσω ώστε να προχωρήσω στη διαδικασία του untether? 2) Αν ναι την beta έκδοση την περνάω απο πάνω ώς έχει? 3) Αν δεν έχει τα shsh της 4.1 μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ώστε να μπορώ να του κάνω untether jailbreak? Σας ευχαριστώ, παρακαλώ τα φώτα σας! Εκτός από τα SHSH της 4.2b3 πρέπει να είσαι και σε περιβάλλον MAC για να μπορέσεις να περάσεις την beta έκδοση του untethered jb. Αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις τότε καλό θα ήταν να κάνεις restore και μετά να περάσεις το untethered jb. Αν δεν έχεις κρατημένα τα SHSH της 4.1, δεν μπορείς να κάνεις downgrade. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το εχεις jailbreak τωρα την 4.0.1 ? αν ναι υπαρχει και 4.1 να την κατεβασεις κ να την περασεις και μετα παλι jailbreak.. Ναι είναι jb η 4.0.1 Θα περιμένω λογικά untethered jb για 4.2.1 Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 αγορασμενο απο USA Iphone 4 με ios 4.1 κλειδωμενο. ξεκλειδωνει για να λειτουργει σε ελληνικα δικτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Όχι (αμάν πια με τους 10 χαρακτήρες) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 (edited) τρεχω απο χθες το μεσημερι την 4.3 beta 2 στο iphone 4 μου... ολα πανε πολυ καλα, η μπαταρια σκιζει και το hotspot φυσαει!!! δεν ξερω τι αλλα θα εχει η τελικα έκδοση αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο μια beta εκδοση. Το μονο που δεν παιζει - ενω επαιζε στην beta 1 ειναι το Ελληνικό correction οταν γράφεις μηνύματα ή mail... Edited January 23, 2011 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για την 4.2.1 πότε υπολογίζουμε να βγει jailbreak; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Για την 4.2.1 πότε υπολογίζουμε να βγει jailbreak; Φήμες λένε άμεσα. Μάλιστα κυκλοφορούν και σχετικά βιντεάκια :) Βέβαια επειδή αυτή η ιστορία έχει καταντήσει βαρετή δεν τους πιστεύω μέχρι να το δώ στην πράξη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 τρεχω απο χθες το μεσημερι την 4.3 beta 2 στο iphone 4 μου... ολα πανε πολυ καλα, η μπαταρια σκιζει και το hotspot φυσαει!!! δεν ξερω τι αλλα θα εχει η τελικα έκδοση αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο μια beta εκδοση. Το μονο που δεν παιζει - ενω επαιζε στην beta 1 ειναι το Ελληνικό correction οταν γράφεις μηνύματα ή mail... Καλησπερα. Οταν λες πως η μπαταρια σκιζει, εννοεις πως αυξηθηκε η αυτονομια της; (φυσικα μιλαω για χαμηλοτερη καταναλωση :Ρ) Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Όχι (αμάν πια με τους 10 χαρακτήρες) δηλαδη ειναι αχρηστη η συσκευη? μπορει να χρησιμοποιηθει τουλαχιστον ως ipod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 εγω εχω την 4.0.1 αλλα μου παρουσιαζει προβλημα .. μερικες φορες οταν χανω το σημα πρεπει να κανω restart του κινητου για να ξαναπιασει.. μηπως φταει το jb kai to unlock? δν ξερω απλα τωρα εχω προβλημα εδω και μιση ωρα περιπου και ολο μου λεει Invalid SIM και δν μπορω να κανω τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλησπερα. Οταν λες πως η μπαταρια σκιζει, εννοεις πως αυξηθηκε η αυτονομια της; (φυσικα μιλαω για χαμηλοτερη καταναλωση :Ρ) ναι, παει πιο καλα απο οτι με την μαμα 4.2.1 Ετσι μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Για την 4.2.1 πότε υπολογίζουμε να βγει jailbreak; Για να ακριβολογούμε jb υπάρχει, απλά μην σβήσει το κιν κτλ....:) δηλαδη ειναι αχρηστη η συσκευη? μπορει να χρησιμοποιηθει τουλαχιστον ως ipod? Αν έχεις την κάρτα από την Αμερική νομίζω ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις, και να το δουλεύεις έστω σαν iPod... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Για να ακριβολογούμε jb υπάρχει, απλά μην σβήσει το κιν . Για να ακριβολογούμε (σωστότερα) εαν έχεις saved SHSH της 4.2b3 και OSX έχεις κανονικά JB :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Με το σπασιμο του Geohot πως λεγεται ο τυπος .. δεν υπαρχει τιποτα νεο ετσι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ενα jb και unlocked iphone 4 δουλευει με WIND? επισης η WIND εχει βγαλει MicroSIM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 ενα jb και unlocked iphone 4 δουλευει με WIND? επισης η WIND εχει βγαλει MicroSIM ? Δουλεύει και ναι,η Wind έχει microsim με 18€(στην αλλάζει) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ενας φιλος μου θελει να κανει JB σε 3GS v4.2.1 αλλα απ' οτι ειδα δε γινεται με limera1n. Αν το κανει με redsnow θα λειτουργησουν ολα σωστα; πρεπει να προσεξει κατι; μηπως υπαρχει καποιος τροπος να κανει downgrade στη v4.1 και να κανει το JB με limera1n; Ευχαριστω εκ των προτερων! Το εχει κανει ποτε JB με αλλο firmware ?Για να κανεις JB το 3Gs με 4.2.1 καλο ειναι να κοιταξει ποια baseband φοραει την νεα η την παλια..Αν φοραει την νεα να μην το επιχειρησεις να κανεις JB γιατι μετα απο καθε restart θα πρεπει να το βαζεις στο redsnow για να αναψει http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12945 .Αν φοραει την παλια πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το εχει κανει ποτε JB με αλλο firmware ?Για να κανεις JB το 3Gs με 4.2.1 καλο ειναι να κοιταξει ποια baseband φοραει την νεα η την παλια..Αν φοραει την νεα να μην το επιχειρησεις να κανεις JB γιατι μετα απο καθε restart θα πρεπει να το βαζεις στο redsnow για να αναψει http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12945 .Αν φοραει την παλια πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.. JB δεν εχει κανει ποτε. baseband: 05.15.04 Δεν ξερω αν αυτη ειναι η παλια ή καινουργια. Τι να κανω; Να προχωρησω για JB; Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 JB δεν εχει κανει ποτε. baseband: 05.15.04 Δεν ξερω αν αυτη ειναι η παλια ή καινουργια. Τι να κανω; Να προχωρησω για JB; Κανεις μια JB και αν σου κανει τιποτα περιεργο του κανεις μια restore και εισαι οκ.. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12945 @mgeo81 Το εκανε και σε μενα για 5 λεπτακια περιπου χαθηκαν τα παντα μεσα απο το cydia αλλα μετα ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 με πια εφαρμογη γινεται JB στην 4.2.1 χωρις τα SHSH? Απλα θα χρειαζεται pc για να ανοιγει αν τυχον σβησει, σωστα? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 με πια εφαρμογη γινεται JB στην 4.2.1 χωρις τα SHSH? Απλα θα χρειαζεται pc για να ανοιγει αν τυχον σβησει, σωστα? σωστα. αντε εδω http://blog.iphone-dev.org/redsn0w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αυτο ζηταει MAC μονο και απο οτι διαβασα λεει ->Right now, the “backup plan” requires that you have the 4.2b3 IPSW on your Mac, and that Cydia has your 4.2b3 SHSH hashes Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αν έχεις την κάρτα από την Αμερική νομίζω ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις, και να το δουλεύεις έστω σαν iPod... καρτα απο αμερικη δεν εχω. απο ebay μπορω να βρω? εστω να λειτουργει σαν ipod στην τελικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts