Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και που 8α βρω phonebook card ? :cry:

Από ebay βρίσκεις τέτοια SIM αλλά όπως είπαν και τα παιδιά, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν θα βοηθήσει σε κάτι.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικά θα έχει απαντηθεί πολλεεεεες φορές απλα επειδή με ρωτάει ένας φίλος που είναι τώρα αμερική αν φέρει iphone 4g αν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκλειδώνει για να μη το φέρει τζάμπα.

Ευχαριστώ!

Λογικά θα έχει απαντηθεί πολλεεεεες φορές απλα επειδή με ρωτάει ένας φίλος που είναι τώρα αμερική αν φέρει iphone 4g αν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκλειδώνει για να μη το φέρει τζάμπα.

Ευχαριστώ!

εγω που εχω το jb το μη μονιμο εχω cydia αλλα Installous δεν μπορω να βρω στην 4.2. Ακομα να βγαλουν το μονιμο?

Ανάλογα με το ποια έκδοση iOS φοράει πάνω το κινητό.

Αν σου πει και μας ενημερώσεις, τότε μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά εάν γίνεται Unlock ή όχι.

Πάντως πληροφορίες λένε ότι πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του μόνιμου jb και του unlock και γενικότερα είναι θέμα χρόνου.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

τελικα κατεβασα το Installous στην 4.2 που εχω με το μη μονιμο jb και ολα ρολοι πανε ετσι κ αλλιως δεν το κλεινω ποτε το κινητο :P. δεν μπορω να σβησω ομως μερικες εφαρμογες απο το cydia Που εχω περασμενες οπως το Insomnia pro

Ανάλογα με το ποια έκδοση iOS φοράει πάνω το κινητό.

Αν σου πει και μας ενημερώσεις, τότε μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά εάν γίνεται Unlock ή όχι.

Πάντως πληροφορίες λένε ότι πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του μόνιμου jb και του unlock και γενικότερα είναι θέμα χρόνου.

Μου είπε ότι έχει την ios 4.2.1 η οποία πρέπει να είναι και η τελευταία.

Γίνεται τπτ λες?

Σ'ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής… Έχει δοκιμάσει κανένας JB σε iPhone 4 με iOS 4.2.1 μέσω limara1n?

Δεν με ενδιαφέρει το unlocking (καθώς η συσκευή είναι αγορασμένη ξεκλείδωτη) αλλά σίγουρα να μην χρειάζεται να το κοτσάρω στο PC κάθε φορά που ξεμένει από μπαταρία (tethered)…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρήστος

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής… Έχει δοκιμάσει κανένας JB σε iPhone 4 με iOS 4.2.1 μέσω limara1n?

Δεν με ενδιαφέρει το unlocking (καθώς η συσκευή είναι αγορασμένη ξεκλείδωτη) αλλά σίγουρα να μην χρειάζεται να το κοτσάρω στο PC κάθε φορά που ξεμένει από μπαταρία (tethered)…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χρήστος

Φιλε μου,δεν κανει το limara1n για την 4.2.1!!Ουτε καν για την 4.1.Για ψαξτο λιγο καλητερα το θεματακι...Παντως ακομα δεν βγηκε καποιο εργαλειο για την 4.2.1.untethered.Δυστιχως:(Λενε ομως οτι θα βγει αυτες τις μερες...

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Φιλε μου,δεν κανει το limara1n για την 4.2.1!!Ουτε καν για την 4.1.Για ψαξτο λιγο καλητερα το θεματακι...Παντως ακομα δεν βγηκε καποιο εργαλειο για την 4.2.1.untethered.Δυστιχως:(Λενε ομως οτι θα βγει αυτες τις μερες...

To limara1n κανει για την 4.1.Μαλιστα οχι μονο κανει αλλα ηταν το πρωτο tool για jailbreak ολων των idevices στην 4.1

Edited by APOSTOLO

To limara1n κανει για την 4.1.Μαλιστα οχι μονο κανει αλλα ηταν το πρωτο tool για jailbreak ολων των idevices στην 4.1

Σωστος!Εκανα λαθος:)

Μου είπε ότι έχει την ios 4.2.1 η οποία πρέπει να είναι και η τελευταία.

Γίνεται τπτ λες?

Σ'ευχαριστώ!

Στην παρούσα φάση και με τα τωρινά δεδομένα, γίνεται απλά jailbreak το οποίο δεν είναι μόνιμο.

Για unlock, ούτε καν...

Σε διάφορα φορα γράφεται ότι παραμονή Χριστουγέννων θα έχουμε το μόνιμο jailbreak αλλά και το unlock.

καλημέρα,

στο 4.1 το είχα κάνει JB με το limar1n…

Οπότε από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει θέμα… το limar1n μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην 4.2.1 για JB αλλά όχι για ξεκλείδωμα.

Συγνώμη που ξαναρωτάω … αλλά είναι untethered σωστά?

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.

ΥΣ: και εγώ έχω ακούσει κάτι…αν όχι για 24 Δεκ., για 16 Ιαν.

εχω εναν φιλο που εφερε το 4 απο Αγγλια αλλα ειναι κλειδωμενο.. αμα κανει jb ξεκλειδωνει? πρεπει να κανει συγκεκριμενη διαδικασια? δωστε τα φωτα σας!

εχω εναν φιλο που εφερε το 4 απο Αγγλια αλλα ειναι κλειδωμενο.. αμα κανει jb ξεκλειδωνει? πρεπει να κανει συγκεκριμενη διαδικασια? δωστε τα φωτα σας!

* JB (jailbreak) χρειάζεται για εγκατάσταση εφαρμογών πέρα του AppStore (κοινός οι πειρατικές)

* Sim-unlock επιτρέπει την λειτουργία SIM κάρτας από άλλο πάροχο (εάν η συγκεκριμένη συσκευή είναι κλειδωμένη).

Εσύ ειδικά αναμένεις ….

Edited by geolos

θελει να βαλει σιμ απο βονταφον και δεν του επιτρεπει.

Τι πρεπει να κανει?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή, όπως έχει αναφερθεί σε καμιά 15-20αριά μέρες το θέμα θα έχει λυθεί… και σίγουρα θα υπάρξει ενημέρωση από τα παιδία εδώ.

καλημέρα,

στο 4.1 το είχα κάνει JB με το limar1n…

Οπότε από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει θέμα… το limar1n μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην 4.2.1 για JB αλλά όχι για ξεκλείδωμα.

Συγνώμη που ξαναρωτάω … αλλά είναι untethered σωστά?

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.

ΥΣ: και εγώ έχω ακούσει κάτι…αν όχι για 24 Δεκ., για 16 Ιαν.

ΟΧΙ!Δεν κανει για την 4.2.1!!ΣΙΓΟΥΡΑ:(Αν θελεις ντε και καλα jb,τοτε δες εδω,αλλα ειναι untethered:http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/40385-redsn0w-096b4-jailbreak-ios-421/

ΟΧΙ!Δεν κανει για την 4.2.1!!ΣΙΓΟΥΡΑ:(Αν θελεις ντε και καλα jb,τοτε δες εδω,αλλα ειναι untethered:http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/40385-redsn0w-096b4-jailbreak-ios-421/

Ευχαριστώ!

καλησπέρα παίδες.

Είμαι καινούριος στο forum γιαυτό και δεν είμαι σίγουρος αν ποστάρω σωστά εδώ ή αν θα έπρεπε στο θέμα cydia γιαυτό που θέλω να ρωτήσω. :p

Λοιπόν έχω το iphone 3Gs και το πήρα περίπου στις αρχές αυτού του χρόνου.

Firmware μόντεμ: 05.12.01

Το έχω κάνει jailbreak εδώ και αρκετούς μήνες αλλά δεν πάει άλλο γιατί είμαι με την 3.1.3 (7Ε18) ακόμα καί θέλω να βάλω την τελευταία έκδοση αλλά θέλω να το κάνω πάλι jailbreak.

Δέν θυμάμαι ρε ****το αν το είχα κανει παλιά jailbreak Με το "ra1n" ή με το "sn0w".

Έχω δεί κάτι video στο youtube για jailbreak σε 4.1 αλλά είναι ψιλομπάχαλο.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς ή έστω να μου στείλει κάποιο έγγυρο Link σε youtube να δώ?

Υ.Γ. Μπορώ έστω να κάνω restore και update στην 4.2 (γιατί πραγματικά την εχω βαρεθεί την 3.1.3) και να το κάνω jaibreak εκ νέου όταν βγεί το jailbreak της 4.2 αν δεν έχει βγεί ή θα χρειαστεί να κάνω την πατέντα με το cydia απο τήν 3.1.3 ?

Υ.Γ. sorry για τις πολλές απορίες :p

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Edited by toumpanos

Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία, να κάνω άλλη μια ερώτηση... για την έκδοση 4.2.1 θυμαμαι που περιμέναμε παραμονή χριστουγέννων να βγει η limera1n jailbreak... ποια ή διαφορά αυτού του jailbreak από το redsnow?? ( ελπίζω να μην ρωτάω χοντρή πατάτα... )

Ξέρουμε τελικά πότε θα βγει ή μπορούμε κάπου να κοιτάμε αν βγήκε?

έχει κανένας κάνει jailbreak στην 4.2.1 με κάποιον άλλο τρόπο και αν ναι πως?

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία, να κάνω άλλη μια ερώτηση... για την έκδοση 4.2.1 θυμαμαι που περιμέναμε παραμονή χριστουγέννων να βγει η limera1n jailbreak... ποια ή διαφορά αυτού του jailbreak από το redsnow?? ( ελπίζω να μην ρωτάω χοντρή πατάτα... )

Ξέρουμε τελικά πότε θα βγει ή μπορούμε κάπου να κοιτάμε αν βγήκε?

έχει κανένας κάνει jailbreak στην 4.2.1 με κάποιον άλλο τρόπο και αν ναι πως?

Το jailbreak που περιμεναμε παραμονη χριστουγεννων ειναι το "μονιμο" jailbreak.

Το redsn0w που κυκλοφορει τωρα ειναι το "προσωρινο" jailbreak που σημαινει οτι καθε φορα που το iPhone bootάρει, πρεπει να τρεχεις το redsn0w(οπως γινοταν με το blackra1n στα iPhone 3GS με νέα bootrom).

Οταν θα υπαρχει κατι νεοτερο, να εισαι σιγουρος οτι θα ενημερωθει το forum αμεσα!;)

Σε iPhone 3GS με έκδοση λειτουργικού 4.0.1, j/b μπορείς να κάνεις με limera1n. Σωστά?

http://jailbreakme.com/