Jump to content

[iOS 4] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad

DjArte
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι το ειδα.μετα απο ενα restart ηταν οκ.στην αρχη δεν εβγαζε το Χ απο πανω για να το σβησω αλλα ειναι οκ τωρα...να πω και κατι αλλο...κρατησα στο pc Μου τα αρχεια shsh.θυμαμαι ομως απο το blackra1n οτι οταν εμπαινα στο cydia πανω πανω εβγαζε πρασινα γραμματα οτι και καλα ειμαι οκ.τωρα δεν βλεπω αυτα τα γραμματα.τι παιζει?εχει αλλαξει κατι?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυρο ειναι το μονο ασ πουμε προβλημα βλεπει τις εφαρμογες στο app store και σου ζηταει να κανεις update αλλα δεν γινεται

α οκ..καλα ας μεινει κανενα προβλημα!!jb να ειναι!!χαχα.μολις κρατησα και shsh με το tiny ombrella μπας και γινει καμια βλακεια και ειμαι οκ νομιζω!

Αυτό το shsh που λες τι είναι :ρ

Αυτό το shsh που λες τι είναι :ρ

Αρχεία τα οποία ίσως σου χρησιμεύσουν για να κατεβείς σε μια παλαιότερη έκδοση από αυτή που είσαι τώρα, το λεγόμενο downgrade(σ.σ. 4.0.1, 4.0, 3.1.3, 3.1.2 κ.ο.κ)

Το θέμα είναι τι συσκευή έχεις και με ποια version ήταν όταν την πρωτοάνοιξες για να ξέρεις μέχρι ποια έκδοση μπορείς να κατεβείς.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

• 2 weeks later...

Επειδη εχω μείνει λίγο πίσω , έχω το 4αρι με 4,02 πάνω.

Αν θέλω να το κάνω jailbrake , το κάνω με την 4.02? ή κανω upgrade σε 4.1 και μετα jailbrake? έχει βγεί για 4.1?

και τελικά όσοι το έχετε κάνει , greenpoison η limera1n??

thanks

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

Αν θέλω να το κάνω jailbrake , το κάνω με την 4.02? ή κανω upgrade σε 4.1 και μετα jailbrake? έχει βγεί για 4.1?

thanks

Και στην 4.0.2 που είσαι, μπορείς να κάνεις jailbreak με το Limera1n.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

thanks

Προτείνω upgrade πρώτα στην 4.1 και μετά jb.

Και τα 2 που δοκίμασα δεν μου έβγαλαν κανένα θέμα..

O Τίτλος όπως διαβάζω δεν λέει πουθενά για εφαρμογές και ρεπός..

Apple iPhone 4 Software Activate/Jailbreak/Unlock [iOS 4.x]

Θα παρακαλούσα οι ερωτήσεις για τις εφαρμογές να γίνονται στα ανάλογα θέματα.

Και επειδή είναι η τρίτη αναφορά που κάνω για το θέμα αυτό, από εδώ και πέρα θα μετακινούνται σε θέμα με τα άσχετα. Ήδη κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε μία ζωή αυτό γιατί κάποιοι δεν διαβάζουν το τίτλο του θέματος και ρωτούν άσχετα πράγματα όπου τους βολέυει..

Από την διαχείριση

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

σημερα ειχα μια δυσσαρεστη εμπειρια να πω με το μηλο.Μια εφαρμογη δεν ετρεχε και ειπα να κανω ριμπουτ το κινητο μιας και θα τρεχε.Και τι ηθελα και το εκανα..:Oτο κινητο κολησε στο boot λογκο δηλ το μηλο και δεν πηγαινε παρακατω.φυσικα τα πεξα και αφου το κλεινα και το ξανανοιγα τιποτα.μεχρι που διαβασα στο google οταν πηγα για βοηθεια πως αυτο γινεται μετα το JB, οτι το κινητο στο ρισταρτ μπορει να κολησει..Ετσι το εκανα ριστορ και αν και επανηλθε και ηρεμισα εχασα καπια καλα βιντεο που χα τραβηξει:blink:.Μετα το εκανα jb με το λιμερα ,και τωρα η απορια μου ειναι το εξης.επειδη εχω το limera μπετα στο πισι μου το εκανα με jailbreak αυτο..Ειπαρχει ομως περιπτωση να ξαναγινει δηλ να κολησει;; και πιο απο ολα τα τools για jailbreak που χουνε βγει για τη 4 1 εγγυαται οτι δεν ξαναγινει κατι τετιο ; εχουν βγει το limera green poison red snow
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Αν το έχεις αγορασμένο από εδώ, το Limera1n.

Αν το έχεις αγορασμένο από έξω, το ultrasn0w(για να κάνεις και unlock ανάλογα και με την έκδοση iOS και baseband που έχεις).

• 2 weeks later...
καλησπερα εχω προβλημα με την εκδοση 10.1 itunes την κατεβασα και οταν παει να μου κανει την εγκατασταση κολαει και λεει status:guick time awaiting και κατι τετοια.βοηθεια

μολις πηρα το 4αρι στα χερια μου αοπ cosmote....και με τρωει το χερι μου να το jb...

2 βασικες ερωτησεις παιδια ...

ειναι στην 4.1 και με firmware 2.10.04...μπορω με το limerain ή οχι

και δευτερο θα πρεπει να κανω και unlock??

μολις πηρα το 4αρι στα χερια μου αοπ cosmote....και με τρωει το χερι μου να το jb...

2 βασικες ερωτησεις παιδια ...

ειναι στην 4.1 και με firmware 2.10.04...μπορω με το limerain ή οχι

και δευτερο θα πρεπει να κανω και unlock??

Μπορείς με το Limera1n να κάνεις άφοβα jb.

Αφού το πήρες από Ελλάδα(σ.σ. Cosmote), δε χρειάζεται να κάνεις unlock.

καλησπερα σας δεν ειμαι κατοχος iphone και δεν γνωριζω τιποτα για το θεμα αλλα ενας φιλος μου εχει ενα iphone 4 που λεει

εκδοση 4.1(8b117)

μοντελο mc603nf

firmware modem 02.10.04

και θελει να το δουλεψει με ελληνικη καρτα...μπορω να το ξεκλειδωσω το συφκεκριμενο και αν ναι με ποια διαδικασια?γιατι απο οσο εψαξα και καταλαβα οτι δεν εχουν βρει τροπο για ολα....και εγω που προσπαθησα με το ultrasn0w den ekana κατι....αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι εχω μπερδευτει με το θεμα αυτο....ευχαριστω

καλησπερα σας δεν ειμαι κατοχος iphone και δεν γνωριζω τιποτα για το θεμα αλλα ενας φιλος μου εχει ενα iphone 4 που λεει

εκδοση 4.1(8b117)

μοντελο mc603nf

firmware modem 02.10.04

και θελει να το δουλεψει με ελληνικη καρτα...μπορω να το ξεκλειδωσω το συφκεκριμενο και αν ναι με ποια διαδικασια?γιατι απο οσο εψαξα και καταλαβα οτι δεν εχουν βρει τροπο για ολα....και εγω που προσπαθησα με το ultrasn0w den ekana κατι....αν μπορειτε βοηθηστε με γιατι εχω μπερδευτει με το θεμα αυτο....ευχαριστω

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ακόμα, αναμένουμε εργαλεία για τα κλειδωμένα iPhone στον πάροχο...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

τι ακριβως θα πρεπει να περιμενω και απο που θα το βρω?

Το εργαλείο με το οποίο θα κάνεις untethered jailbreak καθώς και το εργαλείο για το Unlock των παρόχων εάν το κινητό είναι αγορασμένο από το εξωτερικό.

εγω εκανα jailbreak me to limera1n kai περασα το ultrasn0w.και δεν δουλεψε...θα πρεπει να περιμενω to ultrasn0w 1.2????

εγω εκανα jailbreak me to limera1n kai περασα το ultrasn0w.και δεν δουλεψε...θα πρεπει να περιμενω to ultrasn0w 1.2????

Πες το και έτσι!!!:p

Αναμονή λοιπόν..

αναμονη μεχρι ποτε περιπου?καπου διαβασα οτι θα εβγενε μετα την κυκλοφορια της 4.2 αλλα δεν θυμαμε για ποιο προγραμμα ειναι ετσι η κανω λαθος?

αναμονη μεχρι ποτε περιπου?καπου διαβασα οτι θα εβγενε μετα την κυκλοφορια της 4.2 αλλα δεν θυμαμε για ποιο προγραμμα ειναι ετσι η κανω λαθος?

Είχαν γράψει μετά από λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της 4.2.1.

Ακριβώς δεν ξέρει κανείς, αλλά μην ανησυχείς αν βγει θα ενημερώσουμε άμεσα γιατί είναι ένα γεγονός που περιμένουν πολλοί!

Απο οτι λενε μεχρι τη κυριακη θα βγει το ξεκλειδωμα για τους παροχους για τα 3G 3GS ενω για το 4 θα χρειαστει λιγο περισσοτερο απο οτι λενε...

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι οσοι εχουν μακ υπολογιστη γινεται με το pwnage tool να το ξεκλειδωσουν ακομα και αν το 4 ειναι σε baseband 2.10.04?Ρωταω γιατι απο τη στιγμη που με το pwnage χρησιμοποιυνται custom IPSW ξεκλειδωνει?

Απο οτι λενε μεχρι τη κυριακη θα βγει το ξεκλειδωμα για τους παροχους για τα 3G 3GS ενω για το 4 θα χρειαστει λιγο περισσοτερο απο οτι λενε...

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω εγω ειναι οσοι εχουν μακ υπολογιστη γινεται με το pwnage tool να το ξεκλειδωσουν ακομα και αν το 4 ειναι σε baseband 2.10.04?Ρωταω γιατι απο τη στιγμη που με το pwnage χρησιμοποιυνται custom IPSW ξεκλειδωνει?

Αν είναι η προηγούμενη στην 4.1 αν θυμάμαι καλά, όχι δεν γίνεται...

Δες εδώ...

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253

Δλδ ακομα και με custom ISPW αν καποιος εχει 4.1 και baseband 02.10.04 προς το παρων δεν γινεται?Μα με το custom δεν μπορει καποιος να χρησιμοποιησει το ultrasnow αφου φαινεται πως υπαρχει η παλια baseband?Tοτε ποιος ο λογος του pwnage και ποια η διαφορα με limerain greenpoison?