manthos21 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) SOS παιδια βοηθεια. προσπαθω να παω απο 4.0.1 σε 4.1 με iphone 4. μου λεει να κανω restore προσπαθω συνεχεια αλλα μου βγαζει συνεχεια verifying iphone restore with apple και μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα the iphone cannot be restored at this time because the iphone software update server could not be contacted or is temporarly unavailable. το κινητο δεν το ειχα κανει j/b .παιζει ρολο οτι πριν απο λιγο ειχα σωσει το ecid file μεσω umbrella tiny ; ακυρο τελικα οντως ειχε σχεση με το tiny umbrella. αλλα οταν πηγα να σωσω τα ecid files μου λεει οτι δεν τα εσωσε στο cydia καμμια ιδεα γιατι; Edited October 11, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) ΥΓ: και στο alfisti και στο abarthclub... :devil: Sorry για το off-topic... Ευχαριστώ Edited October 11, 2010 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καποιος μου ειπε οτι παιζει jailbreak κατευθειαν απο το safari tou iphone4! για εκδοση 4.1 παιζει? ξερει κανεις δηλαδη αλλο τροπο περα απο τον παραπανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 gia 4.0.1 http://jailbreakme.com για 4.1 δεν νομιζω..... Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καποιος μου ειπε οτι παιζει jailbreak κατευθειαν απο το safari tou iphone4! για εκδοση 4.1 παιζει? ξερει κανεις δηλαδη αλλο τροπο περα απο τον παραπανω?? Για έκδοση 4.0 και 4.0.1 το jailbreak γίνεται όντως από το Safari με τον τρόπο που ανέφερε ο φίλος galanoss. Για την 4.1 υπάρχει το Limera1n(προτείνεται ιδιαίτερα) και το Greenpois0n. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 ρε παιδια λετε να κανουμε jb ; ή να περιμένουμε το jb της dev -team ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Για έκδοση 4.0 και 4.0.1 το jailbreak γίνεται όντως από το Safari με τον τρόπο που ανέφερε ο φίλος galanoss. Για την 4.1 υπάρχει το Limera1n(προτείνεται ιδιαίτερα) και το Greenpois0n. εκανα το LIMERA και ολα καλα! απλα επειδη μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα τολμαω jb παιζει καποιος οδηγος για Cydia? -Που βλεπουμε αυτα τα προγραμματακια που εχει τι κανουν, πως ειναι κτλ? -Σε καποια που εχει τιμες παιζει και αγορα απο cydia ή και καλα ποσο κοστιζουν αλλα ειναι τσαμπα? -Ενας "κινεζος" που παιζει με σπασμενα προγραμματα τι ειναι? -update σε προγραμματα που κατεβασα απο cydia κανω απο εκει μεσα ή ανανεωνονται απο itunes? -Το itunes το ψιλοπαραταω πλεον? backup και τετοια μπορω να κανω ή δεν θα με αφηνει? Σορρυ για τα αρχαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Με jb μπορείς να στείλεις μέσω ΒΤ φωτογραφίες /ήχους από iphone σε άλλα κινητά ? Τι γίνετε με itunes ?συνδέετε κανονικά ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Με jb μπορείς να στείλεις μέσω ΒΤ φωτογραφίες /ήχους από iphone σε άλλα κινητά ? Τι γίνετε με itunes ?συνδέετε κανονικά ? Στην 4.1 όχι ακόμα και δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί κάτι. Όχι κανένα πρόβλημα με iTunes και Cydia. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 εκανα το LIMERA και ολα καλα! απλα επειδη μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα τολμαω jb παιζει καποιος οδηγος για Cydia? -Που βλεπουμε αυτα τα προγραμματακια που εχει τι κανουν, πως ειναι κτλ? -Σε καποια που εχει τιμες παιζει και αγορα απο cydia ή και καλα ποσο κοστιζουν αλλα ειναι τσαμπα? -Ενας "κινεζος" που παιζει με σπασμενα προγραμματα τι ειναι? -update σε προγραμματα που κατεβασα απο cydia κανω απο εκει μεσα ή ανανεωνονται απο itunes? -Το itunes το ψιλοπαραταω πλεον? backup και τετοια μπορω να κανω ή δεν θα με αφηνει? Σορρυ για τα αρχαρια... - Από τη στιγμή που κάνεις jailbreak, μπαίνει και το Cydia. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι για να το εγκαταστήσεις στο iPhone. - Σε κάθε πρόγραμμα στο Cydia και στο Installous γίνεται εκτενής αναφορά για το τι κάνει κάθε εφαρμογή, σπασμένη ή μη. - Είπαμε ότι το Cydia σπάει το κινητό και τις εφαρμογές αλλά όχι όλες. Υπάρχουν και εφαρμογές στο Cydia που είναι επί πληρωμή. - Για τον "κινέζο", αν εννοείς τον εαυτό σου αρχάριο δηλαδή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ψάχνοντας τα πάντα μαθαίνεις και το κινητό σου καθώς και τις δυνατότητες του.;) - Τα updates των εφαρμογών από Cydia/Installous γίνεται από το Cydia/Installous. Οι εφαρμογές free ή επί πληρωμή από το App Store του iTunes, γίνονται από το iTunes. - Το iTunes φυσικά και δεν το παρατάς αφού είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας iPhone και PC. Δε θα έχεις θέμα με backup. Θα σε αφήνει να κάνεις μια χαρά. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosacruz Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) εκανα το LIMERA και ολα καλα! απλα επειδη μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα τολμαω jb παιζει καποιος οδηγος για Cydia? -Που βλεπουμε αυτα τα προγραμματακια που εχει τι κανουν, πως ειναι κτλ? -Σε καποια που εχει τιμες παιζει και αγορα απο cydia ή και καλα ποσο κοστιζουν αλλα ειναι τσαμπα? -Ενας "κινεζος" που παιζει με σπασμενα προγραμματα τι ειναι? -update σε προγραμματα που κατεβασα απο cydia κανω απο εκει μεσα ή ανανεωνονται απο itunes? -Το itunes το ψιλοπαραταω πλεον? backup και τετοια μπορω να κανω ή δεν θα με αφηνει? Σορρυ για τα αρχαρια... Καλησπέρα στην παρέα,άλλος ένας "κινέζος" εδώ:lol:!Τελικά JB 4.1 είναι σταθερό ή καλύτερα να περιμένουμε?Ο φίλος που κατέβασε LIMERA εχει συναντήσει κάποιο πρόβλημα?κάποιο BUG?Γενικά είναι ασφαλές?Για IPHONE 4 μιλάω πάντα! Edited October 15, 2010 by rosacruz Παράθεση Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Στην 4.1 όχι ακόμα και δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί κάτι. Όχι κανένα πρόβλημα με iTunes και Cydia. bt ξεκλειδωτο ειναι ενα απιαστο ονειρο. αληθεια πως μπορουμε να κρατησουμε full backup απο εφαρμογες που εχουμε περασει απο cydia,installer? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 καλησπερα φιλοι παρατηρησα οτι στο cydia πλεον εχει εξαφανιστει η ενδειξη στην πανω μερια this device has ...κτλ εγινε τιποτα και δεν πηρα χαμπαρι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 καλησπερα φιλοι παρατηρησα οτι στο cydia πλεον εχει εξαφανιστει η ενδειξη στην πανω μερια this device has ...κτλ εγινε τιποτα και δεν πηρα χαμπαρι; Χμμμ... έχεις δίκιο! Μόλις το τσέκαρα και εγώ και είναι πράγματι έτσι! Κατά τα άλλα, εχθές το βράδυ έκαν jb με limera1n σε Mac OSX και όλα καλά. Άντε να δούμε... ;) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 εγω πειραζει που ακομα δεν εχω βρει κατι αξιόλογο με το jb?? σιγουρα ειμαι τραγικα ανιδεος αλλα τα προγραμματα που εχει δεν με βοηθανε καπου... Με τον κινεζο θα μου πειτε τι παιζει και παω να σκασω....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 τι εγινε ρε παιδια ημουν ετοιμος να παω στην 4,1 και να κανω jb αλλα διαβαζω διαφορα, εξαφανιζεται τι cydia κλπ? να το επιχειρήσω η να περιμένω ακομα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 μια χαρα ειναι σε μενα... με jb υποτιθεται δεν βρισκεις ολα τα προγραμματα σπασμενα? που ειναι και δεν τα βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Για να διαλευκάνω (όσο μπορώ) το τοπίο - τουλάχιστον μιλώντας επί προσωπικού - με το JB το iPhone 4 (με 4.1) δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε όσον αφορά σε ταχύτητα, ούτε σε απόδοση μπαταρίας! Τώρα, για το αν εξαφανίζεται το Cydia, αυτό δεν το έχω ξανακούσει, δεν μου έχει συμβεί. Παρουσιάζεται κανονικότατα στο springboard και παίζει μία χαρά. Για τους φίλους που δεν ξέρουν πού και πώς να εγκαταστήσουν "σπ@σμ@ν@" προγράμματα, πρώτον ας δοκιμάσουν το google, υπάρχουν εκατοντάδες - μην πω χιλιάδες - sites με ανάλογα προγράμματα/παιχνίδια. Προσοχή, το πρόγραμμα/παιχνίδι πρέπει να έχει extension .ipa. Αφού το βρείτε και το κατεβάσετε, με double-click το περνάτε στο iTunes και από εκεί το κάνετε sync στο iPhone σας. Σημειώστε, ότι για να παίξει η σπ@σμ@ν@ εφαρμογή στο jailbroken iPhone, θα πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει από το AppSync από το Cydia... Για περισσότερα και εκτενέστερα, google it guys... ;-) Edited October 17, 2010 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 και βαλτε και το frash. χτες εξεπλαγην :P Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παιδια με χαρα ανοιξα το νεο μου iphone 4 και ειδα οτι ειμαι στην 4,1 άρα προχωραω κανονικα σε jb με limera1n σωστα?? επισης κατι ακομα.μου εβγαλε το itunes ενα μηνυμα για update στο carrier setting.να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 παιδια με χαρα ανοιξα το νεο μου iphone 4 και ειδα οτι ειμαι στην 4,1 άρα προχωραω κανονικα σε jb με limera1n σωστα?? επισης κατι ακομα.μου εβγαλε το itunes ενα μηνυμα για update στο carrier setting.να το κανω?? καλορίζικο το μηλαράκι σου! βεβαίως και να το κάνεις! είναι για να περαστούν ρυθμίσεις mms κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ευχαριστω πολυ!!!!οκ θα κανω update.φυσικα δεν κρατηθηκα και μολις τελειωσα και το jb .αυτο που ψαχνω και δεν θυμαμαι να γινοταν στο jb για το 3gs ειναι οτι μενει το εικονιδιο του limera1n στο τηλεφωνο.αυτο σβηνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ευχαριστω πολυ!!!!οκ θα κανω update.φυσικα δεν κρατηθηκα και μολις τελειωσα και το jb .αυτο που ψαχνω και δεν θυμαμαι να γινοταν στο jb για το 3gs ειναι οτι μενει το εικονιδιο του limera1n στο τηλεφωνο.αυτο σβηνεται? δεν έχω κάνει jb τη δική μου συσκευή ώστε να μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά απ' ότι έχω διαβάσει μένει εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 (edited) α οκ..καλα ας μεινει κανενα προβλημα!!jb να ειναι!!χαχα.μολις κρατησα και shsh με το tiny ombrella μπας και γινει καμια βλακεια και ειμαι οκ νομιζω! Edited October 18, 2010 by mihalis19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspot Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 ευχαριστω πολυ!!!!οκ θα κανω update.φυσικα δεν κρατηθηκα και μολις τελειωσα και το jb .αυτο που ψαχνω και δεν θυμαμαι να γινοταν στο jb για το 3gs ειναι οτι μενει το εικονιδιο του limera1n στο τηλεφωνο.αυτο σβηνεται? Ναι μπορεις να βγαλεις το limera1n απο το κινητο σου μπαινεις μεσα κ εχει επιλογη unistall.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts