hawk31 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το εστειλα σημερα το πρωι. Ελπιζοντας να το επιστρεψουν το γρηγοροτερο. ΥΓ. Απο περιεργεια ειναι κατι που θα μπορουσα να κανω ευκολα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το εστειλα σημερα το πρωι. Ελπιζοντας να το επιστρεψουν το γρηγοροτερο. ΥΓ. Απο περιεργεια ειναι κατι που θα μπορουσα να κανω ευκολα???? Nαι, απλά θα έβαζες το επίσημο firmware με το Odin. Tώρα το πόσο εύκολο είναι αυτό εξαρτάται από το πόσο ασχολείσαι με υπολογιστές και τέτοια. Δύσκολο πάντως δεν είναι :) Όταν στο επιστρέψουν σε παρακαλώ αν μπορείς κάνε αυτό που είπα πιο πάνω, να δούμε ποιο ακριβώς θα σου βάλουν. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλως. Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας. Τα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν μου λετε ρε παιδια το Icecream υπαρχει ελπιδα να το παρουμε κι εμεις ή μπα; Προσπαθω να χρησιμοποιησω το tab για να μιλησω μεσω skype, αλλα ο συνομιλητης δεν με ακουει. Το προσπαθησα και με handsfree bluetooth (MW600 το οποιο κινδυνευει αμεσα με ελευθερη πτωση απο τον τριτο) και και κανονικα ακουστικα αλλα δεν μπορουσα να ακουστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα αυτα ειναι απο την εκδοση που μου έβαλαν PDA: P1000XWJPA PHONE:P1000XXJPZ CSC:P1000XXJPA Τι σημαινουν? Παντως όλα καλα και με το restore και με το kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Καλησπέρα αυτα ειναι απο την εκδοση που μου έβαλαν PDA: P1000XWJPA PHONE:P1000XXJPZ CSC:P1000XXJPA Τι σημαινουν? Παντως όλα καλα και με το restore και με το kies Στο Kies, τι σου λέει όταν κοιτάς για αναβάθμιση; Ότι έχεις την τελευταία, ή ότι δε γίνεται να αναβαθμιστεί; Αυτό το firmware είναι επίσημο Kυπριακό, αλλά στην Ελλάδα όχι... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitt Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε φακέλους όπως στο iphone; Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Στο Kies, τι σου λέει όταν κοιτάς για αναβάθμιση; Ότι έχεις την τελευταία, ή ότι δε γίνεται να αναβαθμιστεί; Αυτό το firmware είναι επίσημο Kυπριακό, αλλά στην Ελλάδα όχι... Μου λεει oτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Γιατι μηπως δεν ειναι? Και γιατι η smartec στην Αθηνα μου εβαλε Κυπριακη? Μηπως θα εχω προβλημα ? Edited October 29, 2011 by hawk31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Μου λεει oτι ειναι η πιο προσφατη εκδοση. Γιατι μηπως δεν ειναι? Και γιατι η smartec στην Αθηνα μου εβαλε Κυπριακη? Μηπως θα εχω προβλημα ? Όχι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, επίσημη rom είναι. Το CSC σου (νομίζω φαίνεται και στο Kies), είναι CYO ? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 καλημερα, μια γρηγορη ερωτηση.το ταβ που εχω ειναι της vodafone με την ελληνικη ρομ.αυτη τη στιγμη βρισκομαι μιλανο και εχω παρει μια καρτα σιμ για ιντερνετ απο την wind ιταλιας.ενω στο nexus δουλευει κανονικα αφου ρυθμισω apn στο ταβ δεν λεει να δουλεψει.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) καλημερα, μια γρηγορη ερωτηση.το ταβ που εχω ειναι της vodafone με την ελληνικη ρομ.αυτη τη στιγμη βρισκομαι μιλανο και εχω παρει μια καρτα σιμ για ιντερνετ απο την wind ιταλιας.ενω στο nexus δουλευει κανονικα αφου ρυθμισω apn στο ταβ δεν λεει να δουλεψει.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Sent from my Nexus S using Tapatalk Είναι κλειδωμένο στη vodafone. Γίνεται να ξεκλειδωθεί, αλλά πρέπει να είσαι root. Αλλιώς μπορείς να πάρεις τη voda για τον κωδικό ξεκλειδωματος. Edited October 30, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Είναι κλειδωμένο στη vodafone. Γίνεται να ξεκλειδωθεί, αλλά πρέπει να είσαι root. Αλλιώς μπορείς να πάρεις τη voda για τον κωδικό ξεκλειδωματος. ειμαι ροοτ.ξερεις τι πρεπει να κανω? Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ειμαι ροοτ.ξερεις τι πρεπει να κανω? Sent from my Nexus S using Tapatalk Υπάρχουν διάφοροι τρόποι... αλλά όλοι βασίζονται στην αλλαγή κάποιων bytes στο αρχείο nv_data.bin στον φάκελο /efs. Πριν κάνεις οτιδήποτε, αντίγραψε αυτόν τον φάκελο κάπου και σώστον. Δεν ξέρω πόσο κατέχεις απ'αυτά, αλλά γράφω τη διαδικασία: Mετά με έναν hex editor (π.χ. xvi32) αλλαξε τη γραμμή 0x181469 σε 00 (τώρα είναι 01, τα 2 πρώτα στοιχεία μετά τα 7 fffffff). Kαι τη γραμμή 0x18150e το ίδιο (αν δεν είναι ήδη 00, κάντην). Mετά αντιγράφεις αυτό το καινούριο nv_data.bin στη θέση του παλιού (πολύ σημαντικό - με τα ίδια permissions και ownership που είχε πριν - αυτά αλλάζουν με το root explorer), και επίσης σβήνεις το nv_data.bin.md5, και κάνεις reboot. Τώρα θα είναι unlocked. Ο πιο εύκολος τρόπος όμως, που μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα, που τα κάνει όλα τα παραπάνω αυτόματα (μέχρι και τον φάκελο efs αντιγράφει για ασφάλεια), είναι να εγκαταστήσεις την τζάμπα εφαρμογή Galaxy Tab Unlock του Γάλλου Helroz από το market, και αφού ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων (ρυθμίσεις- εφαρμογές - ανάπτυξη - τικ στην πρώτη επιλογή), να τρέξεις την εφαρμογή και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Καλή τύχη! Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι... αλλά όλοι βασίζονται στην αλλαγή κάποιων bytes στο αρχείο nv_data.bin στον φάκελο /efs. Πριν κάνεις οτιδήποτε, αντίγραψε αυτόν τον φάκελο κάπου και σώστον. Δεν ξέρω πόσο κατέχεις απ'αυτά, αλλά γράφω τη διαδικασία: Mετά με έναν hex editor (π.χ. xvi32) αλλαξε τη γραμμή 0x181469 σε 00 (τώρα είναι 01, τα 2 πρώτα στοιχεία μετά τα 7 fffffff). Kαι τη γραμμή 0x18150e το ίδιο (αν δεν είναι ήδη 00, κάντην). Mετά αντιγράφεις αυτό το καινούριο nv_data.bin στη θέση του παλιού (πολύ σημαντικό - με τα ίδια permissions και ownership που είχε πριν - αυτά αλλάζουν με το root explorer), και επίσης σβήνεις το nv_data.bin.md5, και κάνεις reboot. Τώρα θα είναι unlocked. Ο πιο εύκολος τρόπος όμως, που μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα, που τα κάνει όλα τα παραπάνω αυτόματα (μέχρι και τον φάκελο efs αντιγράφει για ασφάλεια), είναι να εγκαταστήσεις την τζάμπα εφαρμογή Galaxy Tab Unlock του Γάλλου Helroz από το market, και αφού ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων (ρυθμίσεις- εφαρμογές - ανάπτυξη - τικ στην πρώτη επιλογή), να τρέξεις την εφαρμογή και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Καλή τύχη! δοκιμασα τον ευκολο τροπο αλλα μου ζηταει ινετ μολίς παει να κανει unlock.τελος παντων θα παω σε μια samsung εδω αμ βρω και βλεπουμε.ευχαριστω πολυ παντως να σαι καλα! Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 http://i124.photobucket.com/albums/p39/drdino1985/IMG_20111031_132439.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 το 7ιντσο ειναι αυτο? πως εγινε αυτο? δουλευουν ολα κανονικα? παρατηρησεις? Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ναι, το (παλιό) 7αρι είναι. Δεν είναι τέλειο ακόμα αλλά φαίνεται καλή προσπάθεια. Θα το τρεξω τις επομενες μέρες να δω τι ψάρια πιάνει. Sent from my Atrix using smoke signals. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 δοκιμασα τον ευκολο τροπο αλλα μου ζηταει ινετ μολίς παει να κανει unlock.τελος παντων θα παω σε μια samsung εδω αμ βρω και βλεπουμε.ευχαριστω πολυ παντως να σαι καλα! Sent from my Nexus S using Tapatalk Δε μπορείς να βρεις ένα δίκτυο να "καβαλήσεις" με wifi? Η κάρτα vodafone δεν έχει roaming, για κάποια δευτερόλεπτα δουλειά; Η Samsung δεν έχει καμία δουλειά να ξεκλειδώσει τηλέφωνο από πάροχο, δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Δε μπορείς να βρεις ένα δίκτυο να "καβαλήσεις" με wifi? Η κάρτα vodafone δεν έχει roaming, για κάποια δευτερόλεπτα δουλειά; Η Samsung δεν έχει καμία δουλειά να ξεκλειδώσει τηλέφωνο από πάροχο, δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. ασε ρε συ απο την παρασκευη που ειμαι εδω δεν εχω βρει ενα δικτυο ελευθερο.στο ξενοδοχειο ζητανε 25€ την ημερα για χρηση ινετ.χαχαχα ειναι τρελλοι.αυριο γυρναω θεσσαλονικη και θα το κανω.τωρα βολευομαι απο το nexus με techering.α και η καρτα ειναι cosmote και δεν εχει roaming. Sent from my GT-P1000 Δε μπορείς να βρεις ένα δίκτυο να "καβαλήσεις" με wifi? Η κάρτα vodafone δεν έχει roaming, για κάποια δευτερόλεπτα δουλειά; Η Samsung δεν έχει καμία δουλειά να ξεκλειδώσει τηλέφωνο από πάροχο, δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. με το προγραμμα του γαλλου τζιφος.δεν το ξεκλειδωσε.βρηκα ινετ και εκανα τα τρια βηματα με την σειρα.pc δεν εχω εδω για να κανω το αλλο βημα που μου ειπες οποτε αυριο στη σαλονικα.ευχαριστω για ολα. Sent from my GT-P1000 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited November 2, 2011 by sakiss Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 ασε ρε συ απο την παρασκευη που ειμαι εδω δεν εχω βρει ενα δικτυο ελευθερο.στο ξενοδοχειο ζητανε 25€ την ημερα για χρηση ινετ.χαχαχα ειναι τρελλοι.αυριο γυρναω θεσσαλονικη και θα το κανω.τωρα βολευομαι απο το nexus με techering.α και η καρτα ειναι cosmote και δεν εχει roaming. Sent from my GT-P1000 Κάτσε ρε συ ένα-ένα τα λες... Αν έχεις κάρτα κοσμοτε σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο, τι να ξεκλειδώσεις; Απλά βάζεις μάλλον λάθος τα apn της ιταλίας. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα galaxy tab 7 απο vodafone δεν εχω ασχοληθει καθολου σχετικα με αναβαθμισεις εχει βγει καμια επισημη απο vodafone η samsung θελω να κανω μια ανναβαθμηση αλλα χωρις να χασω ελληνικο μενου και πληκτρολογιο εκτος αν υπαρχει καμια rom απο τριτους που να πληρει τα παραπανω καλοδεχουμενη ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κάτσε ρε συ ένα-ένα τα λες... Αν έχεις κάρτα κοσμοτε σημαίνει ότι είναι ξεκλείδωτο, τι να ξεκλειδώσεις; Απλά βάζεις μάλλον λάθος τα apn της ιταλίας. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk απο την μερα που το πηρα εχω της cosmote χωρις να κανω τπτ παραπανω εκτος απο ρυθμισεις apn για cosmote.τωρα στην wind ιταλιας βαζω ιδιες ρυθμισεις apn και στο tab και στο nexus και δουλευει μονο στο nexus.δεν βαζω κατι λαθος ρε συ.τι να πω. Sent from my GT-P1000 Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk31 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Όχι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, επίσημη rom είναι. Το CSC σου (νομίζω φαίνεται και στο Kies), είναι CYO ? Καλησπέρα, ναι ειναι CYO. Τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Καλησπέρα, ναι ειναι CYO. Τι ειναι αυτο? Κύπρος. Όπως υπέθεσα, σου έβαλαν την επίσημη Κυπριακή. Sent from my Galaxy Tab 10.1 Edited November 4, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobanxt Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 μια ερωτηση θελω να κανω ,...υπαρχει περιπτωση να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω honeycomb στο Tab μου??? δεν με αφηνει να του κανω root ΑΝ παιζει καποιο ρολο.... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts