geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Συγνώμη δεν το εγραψα σωστά Δεν ψάχνω της vodafone αλλα την επίσημη ελληνική sim-free ROM για το P1000 http://www.hotfile.com/dl/170093223/2849db3/P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_EUR.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 http://www.hotfile.com/dl/170093223/2849db3/P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_EUR.zip.html geopis ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πιστέυω πως και με τισ οδηγείες στην αρχή του θέματος θα είμαι οκ να αλλάξω την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) geopis ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να σαι καλα.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :wink: με τις οδηγιες ενοειτε πως δεν θα συναντησεις καποιο θεμα ειναι δοκιμασμενα και τα παιδια που ανεβαζουν τους οδηγους ειναι απολυτα "ψαγμενα" Edited September 4, 2012 by geopis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? εισαι σιγουρος γιαυτην την εκδοση που λες (3.43)? την βρηκες και σε site της samsung?αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο η τελευταια εκδοση τουλαχιστον η ελληνικη παει μονο μεχρι την 2.3.6. παντα βεβαια μιλαμε για stock rom και οχι για custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? εισαι σιγουρος γιαυτην την εκδοση που λες (3.43)? την βρηκες και σε site της samsung?αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο η τελευταια εκδοση τουλαχιστον η ελληνικη παει μονο μεχρι την 2.3.6. παντα βεβαια μιλαμε για stock rom και οχι για custom. Δεν υπάρχει έκδοση android 3.43, δεν ξέρω που τα ξετρυπώνετε αυτά, μήπως μπερδεύεις την έκδοση android με την έκδοση του Kies?... μετά την gb 2.3.6 (που είναι όντως η τελευταία), μετά για το tab 7 plus (62xx) πάει ics 4.0.3. Οι τελευταίες εκδόσεις βρίσκονται πάντα στην πρώτη σελίδα (thanks geopis για τα ανανεωμένα links). Tο tab 7 (10xx) ΔΕΝ έχει ics, και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Λάθος δικό μου Για costum rom που μπορώ να ψάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Λάθος δικό μου Για costum rom που μπορώ να ψάξω? CM9: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385153 Aυτή είναι η πληρέστερη για το Galaxy Tab 7 P1000 AOKP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523174 Υπάρχει κι αυτή, αλλά είναι ακόμα beta. Aν ενδιαφέρεται κανείς για οδηγό εγκατάστασης της CM9 ας το πει να μη γράφω τζάμπα. :) Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ πάντος ενδιαφέρομαι Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ πάντος ενδιαφέρομαι Tyxerakias http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342903 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όπως γράφω κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299969 με ICS και bt πληκτρολόγιο μπορείτε να γράψετε κι ελληνικά, αλλά χωρίς τόνους. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIASR Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Kαλημέρα σας. Είμαι κάτοχος και εγώ ενός samsung p1000 και μετά απο καιρό μπήκα στην διαδικασια να αλλαξω rom διαβασα αρκετα απο τα Post σας και ξεκινησα την διαδικασια Ολα καλα πηγαν αλλα καπου εδω ξεκιναν τα προβληματα μου Δεν κανει κλήση-δεν ανοιγει να βαλω Pin και μου πεταει συνεχως ενα μηνυμα ( Η διαδικασια com.android.phone δεν ανταποκρινεται) Αλλαξα rom μηπως και φταιει αλλα παλι τα ιδια Eβαλα και stock και official παλι τα ιδια Να πω οτι πριν απο ολα αυτα η ταμπλετα λειτουργουσε κανονικα Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας Edited September 25, 2012 by HLIASR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Kαλημέρα σας. Είμαι κάτοχος και εγώ ενός samsung p1000 και μετά απο καιρό μπήκα στην διαδικασια να αλλαξω rom διαβασα αρκετα απο τα Post σας και ξεκινησα την διαδικασια Ολα καλα πηγαν αλλα καπου εδω ξεκιναν τα προβληματα μου Δεν κανει κλήση-δεν ανοιγει να βαλω Pin και μου πεταει συνεχως ενα μηνυμα ( Η διαδικασια com.android.phone δεν ανταποκρινεται) Αλλαξα rom μηπως και φταιει αλλα παλι τα ιδια Eβαλα και stock και official παλι τα ιδια Να πω οτι πριν απο ολα αυτα η ταμπλετα λειτουργουσε κανονικα Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας Ποια διαδικασία ακολούθησες και με ποια ρομ; επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων έκανες; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIASR Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Ακολούθησα και αυτην (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281330&highlight=p1000) οπως αναφερει στο πρωτο Post και αλλες που εχουν αναφερει εδω μεσα. Τωρα εχω την 2,3,6 εκανα και επαναφορα ρυθμισεων και το προβλημα παραμενει Παρεπιμπτοντως εκανα αυτο που γραφεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281330&highlight=p1000&page=112 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 25, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ακολούθησα και αυτην (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281330&highlight=p1000) οπως αναφερει στο πρωτο Post και αλλες που εχουν αναφερει εδω μεσα. Τωρα εχω την 2,3,6 εκανα και επαναφορα ρυθμισεων και το προβλημα παραμενει Παρεπιμπτοντως εκανα αυτο που γραφεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281330&highlight=p1000&page=112 :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Έβαλες δηλαδή τη rom της vodafone σε sim-free tab ή ανάποδα; Πρόσεξε ποια rom βάζεις... (2.3.6 δε θα πει κάτι, ποια ακριβώς έβαλες; ) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIASR Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εκανα ακριβως αυτο που γραφεις στο Post σου Εκανα αυτο που λεει στην πρωτη σελιδα Εβαλα την 4.1.1 που γραφετε σε καποια απο της σελιδες τζιφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εκανα ακριβως αυτο που γραφεις στο Post σου Εκανα αυτο που λεει στην πρωτη σελιδα Εβαλα την 4.1.1 που γραφετε σε καποια απο της σελιδες τζιφος Kαι πάλι δε μου λες ποια rom έβαλες... τώρα ποια φοράς; Συγκεκριμένα. (όχι 2.3.6). Και το tab σου από που το πήρες; Ήταν της vodafone? ή sim free? Σορρυ αλλά έτσι δουλειά δε γίνεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ρε παιδια για να ρωτήσω έχω το GT 6200 τι θα γίνει με την αναβάθμιση σε 4.0.4 ???την έχουν δώσει σε αρκετες χώρες αλλα Ελλάδα τίποτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ανοιγουμε το SKYPE ομως δεν εχει επιλογη για video κληση.. δεν ανοιγει η καμερα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 ρε παιδια για να ρωτήσω έχω το GT 6200 τι θα γίνει με την αναβάθμιση σε 4.0.4 ???την έχουν δώσει σε αρκετες χώρες αλλα Ελλάδα τίποτα..... ρώτησα προσωπικά την samsung hellas. παρότι συνήθως δεν προσδιορίζουν πότε θα έρθει μια αναβάθμιση μου είπαν σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπερα παιδια!Πηρα κι εγω ενα 7αρι plus σε τιμη ευκαιριας και μολις παρατηρησα το εξης.Ειχα να το δουλεψω μια μερα και το ειχα με full μπαταρια στην αναμονη.Μολις το ανοιξα τωρα,ειχε χασει ωρα και ημερομηνια.Ειχε γυρισει 1-1-2000.Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι τετοιο ξανα;Ευχαριστω Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos26 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) παιδια sos εκανα εδς και ενα μηνα update απο 2.2 σε 2.3.6 και σερνοτανε . πριν 10 λεπτα εκλεισε μονο του και δεν κανει τιποτα. Τι να κανω HELPPPPPP TABLET 7 3G P1000 GALAXY TAB Edited October 7, 2012 by angelos26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδια sos εκανα εδς και ενα μηνα update απο 2.2 σε 2.3.6 και σερνοτανε . πριν 10 λεπτα εκλεισε μονο του και δεν κανει τιποτα. Τι να κανω HELPPPPPP TABLET 7 3G P1000 GALAXY TAB σε download mode μπαινει? Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εχω το P1000( αγορασμενο πριν 2 χρονια) και περασμενη την overcome 4.1.0,εδω και αρκετο καιρο.Εδω και μια εβδομαδα,η μπαταρια αντεχει 10-12 ωρες.καμμια ιδεα πως την ελεγχω πριν το παω για καινουρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ερώτηση: η 3G έκδοση του 7.0 Plus παίρνει κανονική SIM ή mini-SIM; Το gsmarena λέει mini, αλλά το ίδιο λέει και για το Optimus 2X μου που παίρνει κανονική. :p http://www.gsmarena.com/samsung_p6200_galaxy_tab_7_0_plus-4208.php Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts