Jump to content

geopis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geopis

  • Ημ. Γέννησης 29/01/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geopis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μαλλον για εκει με βλεπω δυστηχως...και ειδικα τετοιες μερες σιγα μην τους πετυχεις και το καλυτερο εινα ποτε θα το παρεις...μαλλον για τα αλλα χριστουγεννα το βλεπω... :lol:
  2. το περιεργο ειναι πως μου το κανει ολες τις φορες που το περασα ακομα και στην honeycomb .εχεις ξανακουσει για παρομοιο προβλημα?απλα φοβαμαι μην ειναι θεμα hardware και οχι software.αν και εχω 1.5 χρονο εγγυηση σκεφτομαι την αναμονη της samsung...
  3. Μαλλον φιλε μου εσυ βιαστηκες να απαντησεις χωρις να διαβασεις τον τιτλο του θεματος μου ;) . α οκ ,τωρα το διαβασες :) . την εχω βαλει φιλε μου και μεσω kies την ics και απο sam μεσω odin...
  4. Καλησπερα.Μημπως θα μπορουσε να ρηξει τα φωτα του καποιος σαυτο το προβλημα που αντιμετωπιζω που αναφερω στον τιτλο η αν εχει συμβει σε καποιον? παιδευομαι να βρω τι φταιει. σημα 2-3 παυλες εχει οταν ειμαι πανω απο το ROUTER.Mε το που απομακρινομαι το σημα πηγαινει στην 1 γραμμη και κανει αποσυνδεση και σαρωση συνεχεια. το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να ψαξω τα settings του router αλλα τιποτα.εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τιποτα.εβαλα την honeycomb μημπως ειναι καποιο bug της εκδοσης (4.0.4) παλι τιποτα.καποια ιδεα για το τι μπορε να φταιει? Υ.Γ. Να προσθεσω πως ειμαι σε stock rom ics και οχι σε custom.
  5. Επιτελους η ics για το GALAXY TAB PLUS GT-P6200 εφθασε εδω και λιγες μερες.για τους ενδιαφερομενους μπορουν να την κατεβασουν απο εδω:http://www.hotfile.com/dl/176117000/8951e96/P6200XXLQ6_P6200OXXLQ2_EUR.zip.html η αναλακτικα μεσα απο το kies. Y.Γ φιλε alex (tyxerakias) αν ειναι ευκολο για ενα update στο Link της ρομ στην αρχικη σελιδα ;) .(ευχαριστω προκαταβολικα)!
  6. Κανονικη sim παιρνει φιλε μου.ειναι 100% σιγουρο γιατι το εχω και γω
  7. εισαι σιγουρος γιαυτην την εκδοση που λες (3.43)? την βρηκες και σε site της samsung?αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο η τελευταια εκδοση τουλαχιστον η ελληνικη παει μονο μεχρι την 2.3.6. παντα βεβαια μιλαμε για stock rom και οχι για custom.
  8. να σαι καλα.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :wink: με τις οδηγιες ενοειτε πως δεν θα συναντησεις καποιο θεμα ειναι δοκιμασμενα και τα παιδια που ανεβαζουν τους οδηγους ειναι απολυτα "ψαγμενα"
  9. http://www.hotfile.com/dl/170093223/2849db3/P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_EUR.zip.html
  10. για μπες απο εδω :http://hotfile.com/dl/146494228/f96f1bb/P1000BUJQ3_P1000VGRJQ1_VGR.zip.html . αν και το link ειναι το ιδιο. το βρηκα απο samMobile.εμενα το λινκ δουλευει μια χαρα
  11. μου συμβαινει και μενα καποιες φορες με το δικο μου Tab.δοκιμασες να κανεις κανα restart σε kies και το tab?
  12. τι σου λεει φιλε μου ακριβως το Kies? η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω Kies? η δεν την βλεπει την συσκευη καθολου?
  13. μου ειχε συμβει και μενα μια παρομοια κατασταση.κολουσε και μετα μου εβγαζε μια εικονα του ταμπλετ και τoυ pc και ενδιαμεσα ενα θαυμαστικο, και τελικα ειχε προβλημα η rom που ηθελα να φλασαρω.δοκιμασες να περασεις αλλη rom?
  14. Εχεις εγκαταστησει φιλε μου τους drivers της samsung?αν οχι καντο και κανε ενα restart το pc σοτ μημπως και οφειλεται σε αυτο.οι επιλογες στο Odin τις τσεκαρησες αν ειναι σωστες?
×
×
  • Create New...