strawb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Διάβασα εδώ ό,τι η Samsung έχει ξεκινήσει να παρέχει αναβάθμιση στην Ice cream sandwich έκδοση και για τα Samsung galaxy tablets των 7 ιντσών . Πηγή: http://androidadvices.com/9-samsung-galaxy-devices-receives-android-40-ics-upgrade-canada/ Μπορεί κάποιος να την βρει για να την κατεβάσουμε ; Τέλος μπορεί κάποιος να μου πει, πως μπορώ να δω αν η ταμπλέτα - κινητό μου είναι GSM ή CDMA; Ευχαριστώ! Ω ναι, τους έχω εγκαταστήσει μια χαρά απο πρίν! Edited September 1, 2012 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 μου ειχε συμβει και μενα μια παρομοια κατασταση.κολουσε και μετα μου εβγαζε μια εικονα του ταμπλετ και τoυ pc και ενδιαμεσα ενα θαυμαστικο, και τελικα ειχε προβλημα η rom που ηθελα να φλασαρω.δοκιμασες να περασεις αλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημερα εχει 3 μέρες οπου οταν πεζω ενα παιχνίδι ξαφνικά μου κάνει επανεκίνηση. τι συμβαίνει? γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα Εχω το p1000 και δεν το αναγνωρίζει το kies το S2 όμως κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα Εχω το p1000 και δεν το αναγνωρίζει το kies το S2 όμως κανονικά τι σου λεει φιλε μου ακριβως το Kies? η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμιση μεσω Kies? η δεν την βλεπει την συσκευη καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δεν την βλέπει καθόλου Μου βγάζει συνέχεια το μνμ Επανασυνδέστε σε λειτουργία Samsung kies και ρυθμήσεις usb κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δεν την βλέπει καθόλου Μου βγάζει συνέχεια το μνμ Επανασυνδέστε σε λειτουργία Samsung kies και ρυθμήσεις usb κτλ. μου συμβαινει και μενα καποιες φορες με το δικο μου Tab.δοκιμασες να κανεις κανα restart σε kies και το tab? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι αλλα τπτ Eιναι απο vodafone στην 2.3.6 και θέλω να περάσω την original rom, απο την πρωτη σελιδα του θεματος ,μήπως και μου το αναγνωήσει αλλα το link δεν υπαρχει πλέων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι αλλα τπτ Eιναι απο vodafone στην 2.3.6 και θέλω να περάσω την original rom, απο την πρωτη σελιδα του θεματος ,μήπως και μου το αναγνωήσει αλλα το link δεν υπαρχει πλέων για μπες απο εδω :http://hotfile.com/dl/146494228/f96f1bb/P1000BUJQ3_P1000VGRJQ1_VGR.zip.html . αν και το link ειναι το ιδιο. το βρηκα απο samMobile.εμενα το λινκ δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 μου συμβαινει και μενα καποιες φορες με το δικο μου Tab.δοκιμασες να κανεις κανα restart σε kies και το tab? Τελικα επανεγκατεστησα το kies και το αναγνωρισε αλλα δεν μου δίνει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αυτήν ειναι η rom vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Αυτήν ειναι η rom vodafone? σωστα.η ελληνικη rom vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 σωστα.η ελληνικη rom vodafone Συγνώμη δεν το εγραψα σωστά Δεν ψάχνω της vodafone αλλα την επίσημη ελληνική sim-free ROM για το P1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Συγνώμη δεν το εγραψα σωστά Δεν ψάχνω της vodafone αλλα την επίσημη ελληνική sim-free ROM για το P1000 http://www.hotfile.com/dl/170093223/2849db3/P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_EUR.zip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 http://www.hotfile.com/dl/170093223/2849db3/P1000XWJQ8_P1000EURJQ1_EUR.zip.html geopis ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πιστέυω πως και με τισ οδηγείες στην αρχή του θέματος θα είμαι οκ να αλλάξω την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) geopis ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να σαι καλα.οτι χρειαστεις εδω ειμαστε :wink: με τις οδηγιες ενοειτε πως δεν θα συναντησεις καποιο θεμα ειναι δοκιμασμενα και τα παιδια που ανεβαζουν τους οδηγους ειναι απολυτα "ψαγμενα" Edited September 4, 2012 by geopis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? εισαι σιγουρος γιαυτην την εκδοση που λες (3.43)? την βρηκες και σε site της samsung?αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο η τελευταια εκδοση τουλαχιστον η ελληνικη παει μονο μεχρι την 2.3.6. παντα βεβαια μιλαμε για stock rom και οχι για custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Εχω περάσει την rom jq8 κανονικά αλλα παλι δεν μου κανει update γράφει οτι εχει το πιο πρόσφατο λογισμικο 2.3.6 ενω στην σελίδα της samsung δίνει μεχρι 3.43 Κάνω κάτι λάθος? εισαι σιγουρος γιαυτην την εκδοση που λες (3.43)? την βρηκες και σε site της samsung?αποτι ειδα με ενα γρηγορο ψαξιμο η τελευταια εκδοση τουλαχιστον η ελληνικη παει μονο μεχρι την 2.3.6. παντα βεβαια μιλαμε για stock rom και οχι για custom. Δεν υπάρχει έκδοση android 3.43, δεν ξέρω που τα ξετρυπώνετε αυτά, μήπως μπερδεύεις την έκδοση android με την έκδοση του Kies?... μετά την gb 2.3.6 (που είναι όντως η τελευταία), μετά για το tab 7 plus (62xx) πάει ics 4.0.3. Οι τελευταίες εκδόσεις βρίσκονται πάντα στην πρώτη σελίδα (thanks geopis για τα ανανεωμένα links). Tο tab 7 (10xx) ΔΕΝ έχει ics, και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ. Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Λάθος δικό μου Για costum rom που μπορώ να ψάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Λάθος δικό μου Για costum rom που μπορώ να ψάξω? CM9: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385153 Aυτή είναι η πληρέστερη για το Galaxy Tab 7 P1000 AOKP: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523174 Υπάρχει κι αυτή, αλλά είναι ακόμα beta. Aν ενδιαφέρεται κανείς για οδηγό εγκατάστασης της CM9 ας το πει να μη γράφω τζάμπα. :) Edited September 5, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ πάντος ενδιαφέρομαι Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ πάντος ενδιαφέρομαι Tyxerakias http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342903 Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όπως γράφω κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299969 με ICS και bt πληκτρολόγιο μπορείτε να γράψετε κι ελληνικά, αλλά χωρίς τόνους. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIASR Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 (edited) Kαλημέρα σας. Είμαι κάτοχος και εγώ ενός samsung p1000 και μετά απο καιρό μπήκα στην διαδικασια να αλλαξω rom διαβασα αρκετα απο τα Post σας και ξεκινησα την διαδικασια Ολα καλα πηγαν αλλα καπου εδω ξεκιναν τα προβληματα μου Δεν κανει κλήση-δεν ανοιγει να βαλω Pin και μου πεταει συνεχως ενα μηνυμα ( Η διαδικασια com.android.phone δεν ανταποκρινεται) Αλλαξα rom μηπως και φταιει αλλα παλι τα ιδια Eβαλα και stock και official παλι τα ιδια Να πω οτι πριν απο ολα αυτα η ταμπλετα λειτουργουσε κανονικα Θα ηθελα σας παρακαλω την βοηθεια σας Edited September 25, 2012 by HLIASR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts