Jump to content

Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)

takisme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν κανω αναβαθμιση μεσα πο το KIES πρεπει να σωσω τα saves απο καποια παιχνιδια και εφαρμογες ή θα περαστουν απο πανω. Αν ναι πως γινεται αυτο?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αγορασα ενα samsung tab 7 μεταχειρισμένο αλλα διαπίστωσα οτι δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο. αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ελληνικο? κ πως μπορω να του βαλω?

Κατέβασε ένα πληκτρολόγιο, smart keyboard, ultra keyboard, go keyboard. . .

Πράγματι αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ελληνικό!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αγαπητοί "συμφορουμίτες" καλησπέρα,

Αν και αφιέρωσα όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα, τόσο στο forum εδώ όσο και σε άλλα αγγλικά και γερμανικά, μάλλον πιο πολύ μπερδεύτηκα, οπότε αν θα είχατε την καλοσύνη να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων!

1. Μιλάμε για Galaxy Tab P1000 αγορασμένο από την εδώ Vodafone

2. Φοράει την επίσημη ROM 2.3.6 μέσω αναβάθμισης από KIES

3. Ακριβή στοιχεία ως εξής: Phone: P1000BUJQ1, PDA: P1000BUJQ3, CSC: P1000VGRJQ1

3. Είναι rooted μέσω SuperOneClick, συνεπώς δεν έχει clockworkmod:(

Το πρόβλημα:

Τρώει πολλά κολλήματα και αρκετές καθυστερήσεις μερικές φορές και άλλες φορές πάλι φυσάει (για λίγη ώρα μόνο και μετά πάλι τα ίδια). Άκουσα πολύ καλά λόγια (και εδώ) για την Overcome 4.1.0 ROM και θέλω να την περάσω (εκτός αν έχετε κάτι καλύτερο να πρεοτείνετε). Backup εφαρμογών κ.λ.π. έχω ήδη κάνει. Θέλω όμως, πριν κάνω οτιδήποτε, να πάρω ένα backup της επίσημης ROM της VF για ευνόητους λόγους. ;)

Η Ερώτηση:

Τι χρειάζομαι και ποια είναι ακριβώς η διαδικασία για να περάσω clockworkmod για να μπορέσω να μπω σε recovery mod και να πάρω backup την ROM;

Ή μήπως υπάρχει κάπου να την κατεβάσω, ή την έχει κάποιος να μου τη στείλει;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Αγαπητοί "συμφορουμίτες" καλησπέρα,

Αν και αφιέρωσα όσο περισσότερο χρόνο μπορούσα, τόσο στο forum εδώ όσο και σε άλλα αγγλικά και γερμανικά, μάλλον πιο πολύ μπερδεύτηκα, οπότε αν θα είχατε την καλοσύνη να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων!

1. Μιλάμε για Galaxy Tab P1000 αγορασμένο από την εδώ Vodafone

2. Φοράει την επίσημη ROM 2.3.6 μέσω αναβάθμισης από KIES

3. Ακριβή στοιχεία ως εξής: Phone: P1000BUJQ1, PDA: P1000BUJQ3, CSC: P1000VGRJQ1

3. Είναι rooted μέσω SuperOneClick, συνεπώς δεν έχει clockworkmod:(

Το πρόβλημα:

Τρώει πολλά κολλήματα και αρκετές καθυστερήσεις μερικές φορές και άλλες φορές πάλι φυσάει (για λίγη ώρα μόνο και μετά πάλι τα ίδια). Άκουσα πολύ καλά λόγια (και εδώ) για την Overcome 4.1.0 ROM και θέλω να την περάσω (εκτός αν έχετε κάτι καλύτερο να πρεοτείνετε). Backup εφαρμογών κ.λ.π. έχω ήδη κάνει. Θέλω όμως, πριν κάνω οτιδήποτε, να πάρω ένα backup της επίσημης ROM της VF για ευνόητους λόγους. ;)

Η Ερώτηση:

Τι χρειάζομαι και ποια είναι ακριβώς η διαδικασία για να περάσω clockworkmod για να μπορέσω να μπω σε recovery mod και να πάρω backup την ROM;

Ή μήπως υπάρχει κάπου να την κατεβάσω, ή την έχει κάποιος να μου τη στείλει;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Άμα ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες υπάρχουν όλες οι απαντήσεις που θέλεις , για να βάλεις overcome 4.0 ..μη βάλεις 4.1 , θέλει πολυ ψάξιμο δεν είναι τόσο απλό όσο το να βάλεις μια γνήσια rom. Σίγουρα θα αλλάξει 100% το μηχανάκι άλλά αν βαριέσαι να διαβάσεις ...βρες κανα παλικάρι να στο κάνει γιατί θα το χαλάσεις.Όσο για τη μανίσια ROM την έχει postarei o tyxerakias πισω αμα ψάξεις. Η 4.1 έχει κάποιο θεματάκι ...κι όλοι προτιμουν 4.0 με 4.1 kernel.Υπάρχει και αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1444240&page=6 που .....ξυρίζει!

Edited by alex7363

Φίλε alex7363,

κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!

Προσπάθησα, αλλά δε βρήκα το post του tyxerakia με την μανίσια ROM 2.3.6 της VF, ούτε ποια είναι ακριβώς τα βήματα να μπω σε recovery μέσω cwm. Μήπως είναι σε κάποιο άλλο σημείο του forum; Αν σε πρήζω ζητάω συγγνώμη!

Φίλε alex7363,

κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!

Προσπάθησα, αλλά δε βρήκα το post του tyxerakia με την μανίσια ROM 2.3.6 της VF, ούτε ποια είναι ακριβώς τα βήματα να μπω σε recovery μέσω cwm. Μήπως είναι σε κάποιο άλλο σημείο του forum; Αν σε πρήζω ζητάω συγγνώμη!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=281330&page=97

Είναι εδώ σε αυτή τη σελίδα με τις οδηγίες,

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις!

Είμαι πλέον στην overcome 4.1 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το tab-άκι φυσάει πλέον!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τις υποδείξεις!

Είμαι πλέον στην overcome 4.1 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το tab-άκι φυσάει πλέον!!

Αν θες πες μας ποια ρομ εβαλες και αν ειναι ευκολη η διαδικασια γιατι σκεφτομαι και εγω να δοκιμασω την 4. Εχεις βρει τιποτα ασυμβατοτητες προς το παρον?

Το σύνδεσα με το kies μετά από πολύ καιρό και είδα ότι είχε αναβάθμιση διαθέσιμη (ήδη είχα κάνει μία παλαιότερα). Με την νέα αναβάθμιση που έκανα τις μόνες διαφορές που είδα ήταν ότι άλλαξε ο τρόπος ξεκλειδώματος (αντί της συρόμενης μπάρας έχει το λουκέτο στους κύκλους) και μια μεγάλη βελτίωση στην ευκρίνεια της οθόνης (μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση). Πλέον γράφει έκδοση firmware 2.3.6 , kernel 2.6.35.7. Μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο για άλλες αλλαγές και για το αν θα πάρει το ice. Μιλάω για το πρώτο tab και όχι το plus (που δεν γνωρίζω αν κυκλοφόρησε).

Ευχαριστώ

Το σύνδεσα με το kies μετά από πολύ καιρό και είδα ότι είχε αναβάθμιση διαθέσιμη (ήδη είχα κάνει μία παλαιότερα). Με την νέα αναβάθμιση που έκανα τις μόνες διαφορές που είδα ήταν ότι άλλαξε ο τρόπος ξεκλειδώματος (αντί της συρόμενης μπάρας έχει το λουκέτο στους κύκλους) και μια μεγάλη βελτίωση στην ευκρίνεια της οθόνης (μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση). Πλέον γράφει έκδοση firmware 2.3.6 , kernel 2.6.35.7. Μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο για άλλες αλλαγές και για το αν θα πάρει το ice. Μιλάω για το πρώτο tab και όχι το plus (που δεν γνωρίζω αν κυκλοφόρησε).

Ευχαριστώ

Ενημέρωση, κυκλοφόρησε το plus το οποίο σα κάτοχός του δεν έχει σχέση και οπτικά και λειτουργικά, με 3.2 (honey) ερχεται και πρακτικά φυσικά! Πλέον δε χρειάζεσαι μπλε δόντι για να μιλήσεις αλλά και ούτε να ακούσουν και άλλοι τη λέει ο συνομιλητής σου... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Όλες οι διαφορές είναι γραμμένες στα χαρακτηριστικά.

Δε ξέρω τι συγκεκριμένα θέλεις...

Να το πω διαφορετικά, εάν έχεις δουλέψει το 10.1 είναι το "ίδιο" με μικρότερη σε μέγεθος οθόνη, αλλού τύπου οθόνης (εμένα δε με στεναχωρεί καθόλου στο plus) πλεονέκτημα ΜΕΓΆΛΟ η υποδοχή sd και φυσικά η πραγματοποίηση κλήσεων-βιντεοκλησεων (μέσω GSM).

Σαν "ατού" είναι ότι έχει στο πάνω μέρος της συσκευής ακουστικό για τη πραγματοποίηση κλήσεων!!

Σίγουρα δε σε καλυψα, αν θέλεις κάτι συγκεκριμένα ρώτα με. ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Παιδια επαιζα με ενα galaxy tab 7.7 χθες και πραγματικα μπορω να πω αβιαστα πως ειναι η καλυτερα ταμπλετα που εχει φτιαξει η samsung.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα κατασκευης (ολο μεταλλο και 2 πλαστικα τμηματα για τις κεραιες απο υψηλης ποιοτητα πλαστικο), εξαιρετικα λεπτο και ελαφρυ, ο,τι πιο portable εχω δει μεχρι σημερα.

Η δε super amoled plus παραπανω απο εντυπωσιακη.

Ισως γινω συντομα κατοχος του...

Θα βγω λίγο off topic αλλά μπορεί να θυμάται ο "Βαγγέλης" ότι παλιότερα του είχα πει, αν το ΤΑΒ-7 είχε ένα ενσωματωμένο ακουστικό για κλήσεις δε θα το άλλαζα!

Τώρα όμως που η Samsung παρουσίασε το 7plus και το 7.7 νομίζω ότι αλλαζει άρδην τη χρήση τους!!

Προσωπικα με 2 κάρτες sim (του ίδιου παροχου) τη μια στο 7plus και την άλλη στο N82 είναι σούπερ συνδυασμός!!!

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Θα βγω λίγο off topic αλλά μπορεί να θυμάται ο "Βαγγέλης" ότι παλιότερα του είχα πει, αν το ΤΑΒ-7 είχε ένα ενσωματωμένο ακουστικό για κλήσεις δε θα το άλλαζα!

Τώρα όμως που η Samsung παρουσίασε το 7plus και το 7.7 νομίζω ότι αλλαζει άρδην τη χρήση τους!!

Προσωπικα με 2 κάρτες sim (του ίδιου παροχου) τη μια στο 7plus και την άλλη στο N82 είναι σούπερ συνδυασμός!!!

Γιαννη μηπως ειναι too much τα 7/7.7 για χρηση τηλεφωνου απο το ιδιο το ακουστικο της συσκευης?

Επαθα πλακα οταν το εβαλα στο αυτι μου και ξερεις οτι με τα μεγεθη αυτα τα παω καλα :lol:

Νομιζω με bluetooth ακουστικο κανεις πιο ανετα τη δουλεια σου για ενα δευτερο νουμερο (για πρωτο μονο galaxy note).

Τι λες?

Ξέρεις ότι δεν εχω πρόβλημα στο τι θα πει ο-η άλλος έτσι; :D

Σίγουρα δεν είναι να το κρατάς στο χέρι σου και να μιλάς όμως από τη στιγμή που έχει ΚΑΙ αυτή τη δυνατότητα για μια ώρα "ανάγκης" είτε γιατί έμεινε από μπαταρία το "μπλε δόντι" είτε γιατί είσαι σε "αθεατο" χώρο τότε είναι ok!!

Για πες μας για το 7.7.... Νομίζω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το plus εκτός από οθόνη και μπαταρία;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ξέρεις ότι δεν εχω πρόβλημα στο τι θα πει ο-η άλλος έτσι; :D

Σίγουρα δεν είναι να το κρατάς στο χέρι σου και να μιλάς όμως από τη στιγμή που έχει ΚΑΙ αυτή τη δυνατότητα για μια ώρα "ανάγκης" είτε γιατί έμεινε από μπαταρία το "μπλε δόντι" είτε γιατί είσαι σε "αθεατο" χώρο τότε είναι ok!!

Για πες μας για το 7.7.... Νομίζω έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το plus εκτός από οθόνη και μπαταρία;

Βρε τις ιδιες αποψεις εχω κι εγω, αλλα δεν ειναι πρακτικο, παρα μονο για ωρα αναγκης οπως λες κι εσυ.

Για το 7.7 τι να σου πω... εξαιρετικο μηχανημα.

Ισως το εχω σημερα - αυριο και θα σου πω περισσοτερα πραγματα.

Ναι αυτες οι διαφορες ειναι οι σημαντικες (αλλα πολυ βασικες). Εχει super amoled plus (η μοναδικη σε tablet μεχρι σημερα), που ειναι πανδαισια, τα ιδια specs ουσιαστικα με galaxy note και εκπληκτικη μπαταρια.

Α και το βασικο. Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης (μονο στο ipad 2 που εχω τωρα θα βρεις την ιδια)...

Αυτο που με δελεαζει ιδιαιτερα ειναι πως το form factor αυτο μπορεις να το εχεις παντου μαζι σου (ειδικα με αυτο το παχος - βαρος), σε αντιθεση με τα δεκαρια tablets που ειναι μονο για χρηση στο σπιτι...

Edited by v@gelis

Μάλιστα :)

Για πες μου τώρα, όταν το πιάσεις στα χέρια σου, πως στο καλό φτιάχνουμε τις εφαρμογές σε σειρά όπως θέλουμε εμείς;; και στη κάτω μπάρα που κρύβεται πως αλλάζουμε τις 6 υπάρχουσες εφαρμογές;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

καλημερα σε ολους.Το 7 plus εχει θυρα usb? ή μονο το 7.7 ?

Usb;

Δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο... ή ότι έχει το plus έχει και το 7.7 ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Με ανταπτορα ενδεχομενος να γίνεται.

Το καλώδιο και ο φορτιστης είναι ίδια με του 7 και του 10.1.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Με ανταπτορα ενδεχομενος να γίνεται.

Το καλώδιο και ο φορτιστης είναι ίδια με του 7 και του 10.1.

για το 10.1 εχει βγαλει η samsung ανταπτορα.Για τα αλλα δεν βρισκω τιποτα:mad:

για το 10.1 εχει βγαλει η samsung ανταπτορα.Για τα αλλα δεν βρισκω τιποτα:mad:

Δε ξέρω, ενδεχόμενος να κάνει.

Αν επικοινωνήσεις με τη Samsung ίσως σου πουν τα "ξεφτερια" :D

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μάλιστα :)

Για πες μου τώρα, όταν το πιάσεις στα χέρια σου, πως στο καλό φτιάχνουμε τις εφαρμογές σε σειρά όπως θέλουμε εμείς;; και στη κάτω μπάρα που κρύβεται πως αλλάζουμε τις 6 υπάρχουσες εφαρμογές;;

Γιαννη τελικα το πηρα για μια μερα και "εφυγε" αμεσα. Πολυ καλο, η καλυτερη ταμπλετα σε αυτες τις διαστασεις, τρομερα ποιοτικο, αλλα προσωπικα η οθονη super amoled plus στις 7.7 μονο προβλημα ηταν, παρα θετικο γεγονος.

Πολυ κουραστικη για αναγνωση κειμενου, που ειναι το Α και το Ω σε μια ταμπλετα.

Εφυγε και στη θεση του πηρα ενα Galaxy Tab 8.9, που στα ματια μου φανταζει το ιδανικο μεγεθος για tablet αυτη τη στιγμη...

Δεν ξερω αν θα το κρατησω γιατι θα δοκιμασω ενα Transformer prime, αλλα πραγματικα μου αρεσει το form factor του...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 7 / 7 Plus (P1000 / P6200)