Jump to content

[Επίσημο] Motorola Droid/Milestone 2

Erebos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παω. Κατα τις 6 παρα υπολογιζω. Θα σας ενημερωσω!

Πάντως, το Milestone 2 έχει qwerty πληκτρολόγιο (συρόμενο) :lol::lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λυσσαξες βρε. Μιλησα 3 φορες! Θες να σου δωσω το τηλ?
MOTOROLA MILESTONE "A853" = Το MOTOROLA MILESTONE το 1 κι οχι το 2 . Αυτο εχει στο φυλαδιο του Saturn θεσσαλονικης φιλε μου. (Σιγα μη βαζανε το 2..) .

Λοιπον ειμαι στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Υπαρχουν 2 κομματια Εκθεσιακα ομως . Στα 299Ε. Αλλα εκθεσιακο δεν παιρνω. Και Οντος το φυλλαδιο εννοει το 1. Μου το κοψαν και αυτο (το 2) στα 299Ε αλλα ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ. Δεν θα παρω. Edited by Barman25

ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ δινει το 1 ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ). Ζητησα το 2 στα 299Ε δεχτηκαν ΑΛΛΑ για το εκθεσιακο. Αδικα πηγα.

Δηλαδή συγνώμη το Milestone 1 είχε βγει στα 550+ και το Milestone2 -εκθεσιακό η οχι δεν έχει σημασία- βγαίνει πρώτη φορά στην αγορά στα 299????? Με ποιό άλλο κινητό διάδοχο έχει συμβεί αυτό?

Άλλος κανεις να το διασταυρώσει?

Sony logo.gif

Δηλαδή συγνώμη το Milestone 1 είχε βγει στα 550+ και το Milestone2 -εκθεσιακό η οχι δεν έχει σημασία- βγαίνει πρώτη φορά στην αγορά στα 299????? Με ποιό άλλο κινητό διάδοχο έχει συμβεί αυτό?

Άλλος κανεις να το διασταυρώσει?

Στο φιλο το εδιναν τοσο (299). Ετσι και αλλιως το εκθεμα δεν ειναι προς πωληση κσνονικα.

Η κανονικη τιμη της προσφορας για το 2 ειναι 399 ενω κανονικα εχει ακομη περισσοτερο.

Νομίζω οτι 399 ευρώ είναι τρομερή τιμή για το 2 πάντως.
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• 1 month later...

Απάντηση απο mail που έστειλα στο play247.gr, γνωστό online και όχι μόνο κατάστημα:

"Σχετικά με τα ερωτήματά σας:

1. To Milestone2 δεν διαθέτει μενού στα ελληνικά αλλά έχει τη δυνατότητα προσθήκης ελληνικού πληκτρολογίου.

2. Η εγγύηση είναι διετής και καλύπτεται από τον διανομέα της Motorola που συνεργαζόμαστε και όχι από την Motorola Hellas, η οποία δεν διανέμει το συγκεκριμένο μοντέλο."

Δεν το κλείνουμε το thread λεω εγώ με την ανεκδιήγητη σε θέματα marketing εταιρεία που ασχοληθήκαμε??? :mad:

Sony logo.gif

Δε νομίζω ότι φταίει η Motorola Hellas για την υποστήριξη του Milestone2, από την στιγμή που δεν το έχουνε φέρει δεν θα το υποστηρίξου, λογικό δεν είναι?

Όταν την άλλη εβδομάδα θα παραλάβω το Atrix από AT&T θα έχω να περιμένω τίποτα από την Motorola Hellas?

Εξάλλου, το Milestone που πήρα από Ελλάδα είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού με το που το άνοιξα από το κουτί.

Δε νομίζω ότι φταίει η Motorola Hellas για την υποστήριξη του Milestone2, από την στιγμή που δεν το έχουνε φέρει δεν θα το υποστηρίξου, λογικό δεν είναι?

Όταν την άλλη εβδομάδα θα παραλάβω το Atrix από AT&T θα έχω να περιμένω τίποτα από την Motorola Hellas?

Εξάλλου, το Milestone που πήρα από Ελλάδα είχε Ελληνικό πληκτρολόγιο και μενού με το που το άνοιξα από το κουτί.

Ο φιλος μαλλον εννοει οτι μια τετοια συσκευη θα επρεπε να ειχε ερθει στην Ελλαδα απο τη μοτορολα επισημως.

Τι θα παραλαβεις εσυ την αλλη βδομαδα?? :blink:

Το Motorola Atrix

http://techblog.gr/mobile/motorola-atrix-4g-6543/

Από us

:)

Τη συσκευη την ξερουμε.. φυσικα, αλλα προσωπικα δεν ηξερα οτι κυκλοφορει ηδη στις Πολιτειες.

Με γεια σου λοιπον:)

• 3 weeks later...
Γνωριζει κανεις αν εχουμε καμια εξελιξη σε rom για milestone 2;..βασικα υπαρχει μια argen2stone που εφτιαξε καποιος απο βραζιλια καιμαλιστα λεει οτι 2η εκδοση που θα βγαλει θα εχει παρει ποδι και το motoblur..και βασικα κατι αλλα που κυκλοφορουν για το droid 2 ονοματι fision,apex γινεται να τρεξουν και για το milestone 2;Γενικα ρε παιδια αν γνωριζετε τιποτα πειτε γιατι ειναι κριμα ενα τοσο ωραιο κινητακι να ειναι τοσο ξεκρεμαστο απο θεμα software.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Το υπηρχε θεμα στο xda το ξερω..Εχει ομως δοκιμασει κανεις απο δω τιποτα για να κανει το συγκεκριμενο μηχανακι πιο γρηγορο..και κυριως αυτο που οπου και αν εψαξα δε βρηκα αν οι rom που κυκλοφορουν για το droid 2 θα τρεχουν απροβληματιστα και στο milestone 2 γιατι νομιζω οτι τα δυο τηλεφωνο εχουν και μια μικρη hardware διαφορα.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI