charmed_powers Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 τωρα εχω κολλησει με το prince of persia:the two thrones.. παιχνιδαρα!!:yahoo: α!+ενα αλλο που δε με ενθουσιασε+πολυ(δεν το εχω παιξει πολυ βεβαια) το fahrenheit! +τελευταιο το Still Life που μου αρεσε πολυ(ξερει κανεις αν θα βγει και δευτερο?:what: γιατι το πρωτο μας αφησε με αποριες!) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 quake 3 and dota. το war of war craft δεν νομίζεται ότι είναι εξέλιξη (αντιγραφή) του dark reing ????? http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ego paizo 1)nfsmw k 2)nfsu2!!! Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 mtx!!!:D :D :D Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hurricane123 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Treli porosi me ola ta adventure. Ta agapimena mou einai ta runaway kai broken sword (oli i seira). Apo ta alla nfs: most wanted, football manager kai tora teleutaia exo faei kollima me to quake 4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 dota κι αγιος ο Θεος !!!Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να παιζω απ'το σπιτι αλλα με μουφα παιχνιδι ;;;αν υπαρχουν cd key για battlenet... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 dota κι αγιος ο Θεος !!!Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να παιζω απ'το σπιτι αλλα με μουφα παιχνιδι ;;;αν υπαρχουν cd key για battlenet... Δες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1241747#post1241747 και κάτω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Εγω guys εχω φαει κολλημα με το LOTR The Battle For Middle-Earth II το οποιο ειναι απο υτα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει!!Σαν δευτερη επιλογη το Most Wanted και φυσικα ψαχνω απεγνοσμενα να βρω το Prince of Persia The Two Thrones και το Star Wars Empire at War.:) :) iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 dota κι αγιος ο Θεος !!!Μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να παιζω απ'το σπιτι αλλα με μουφα παιχνιδι ;;;αν υπαρχουν cd key για battlenet... Φιλε δες εδω... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1242994#post1242994 :D DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 fear (τρελό παιχνιδάκι),call of duty 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2006 εμένα πάλι μου έχει σπάσει τα νεύρα το black&white 2. μέχρι και κάρτα γραφικών άλλαξα και δεν λέει να παίξει. θέλει λέει να υποστιρίζει sse ο επεξεργαστης, και δυστυχώς ένας AMD 1200 που έχω δεν έχει!! αλήθεια έχει κανένας σας κανέναν ξέμπαρκο Amd 2100+ socket A? The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 FEAR και εχω ξεκινησει και το SWAT τις τελευταιες μερες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissa Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 mporei kapoios na mou pei ean jerei pou tha vro odigies gia na paijo to the sims. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Αυτήν την στιγμή έχω τρελαθεί με το battlefield 2.Τρομερό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Μου αρέσουν και παίζω το age of empire 3,to pro evolution 2006,to fifa 2006 kai to football manager 2006 :O :O :O :O :O :O :O :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 FM? Πολλοί άντρες θα ήθελαν να σε ξέρουν καλύτερα, πίστεψε με! Όσο για μένα, Civilization 4, The Movies, και τώρα τελευταία Oblivion και το παλιό καλό Battlefield 1942!! 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγω τελευταία παίζω 1. Pro Evolution 2006 2. Football Manger 2006 3. The Battle for Middle-earth II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Τις τελευταιες μερες παιζω κι εγω το The Movies με το expansion του και το Ship Simulator 2006. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kammenoS23 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 1.Diablo II - Lord of Destruction 2.Warcraft III 3.age of empires 2 con,3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karfwmenos Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 LineAge II ayta polla den einai ;) Τα μεγαλα μετωπα που πεθαινουν και τα μεγαλα ματια που ομορφα κλεινουν...!"...και θα πεθανω μια βραδια σαν ολες τις βραδιες ,χωρις να σχισω τη θολη γραμμη των οριζοντων..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Μην πάθετε καμμιά πλάκα αλλά έχω κολλήσει άσχημα εδώ και 5 χρόνια με το Sudden Strike. Ούτε το Blitzkrieg μπόρεσε να με σώσει....:D [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 μεχρι τι percentage εχετε συμπληρωσει στο gta vice city??? εγω εχω φτασει στο 63% και πλεον δε ξερω τι να κανω!!!:( μιλαω για υπολογιστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Κολλημα με diablo απο τοτε που βγηκε. Επισης warcraft2(το κορυφαιο κατα την αποψη μου)warcraft3. GOTHIC 1kai2(αντε να βγει το 3) Neverwinter nights rules. Και αλλα πολλα βεβαιως. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xvass Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Την τελευταία βδομάδα έβαλα το Tomb Raider Legend... Βρε παιδιά σούπερ γραφικά, πάρα πολύ καλός χειρισμός (εμένα που δεν μου άρεσαν ποτέ τα TR, αυτό με τράβηξε περισσότερο) αλλά με 1-1,5 ώρα κάθε μέρα και σε λιγότερο από μια βδομάδα είμαι στο 90%!!! Κρίμα τα 8 GB στο σκληρό μου...(κατι μου λέει ότι σε 1-2 μέρες θα το φάει το uninstall του...) Και επειδή αυτή την περίοδο θέλω να παίζω αγχολυτικά παιχνίδια, ψήνομαι να αγοράσω την τριλογία Prince of Persia, που την βρήκα καινουρια με 20€. Ουσιαστικά θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που αγοράζω μετά το Vampire The Masquerade : Bloodlines που το είχα βρει καινούριο με 8€...(μακράν το καλύτερο παιχνίδι σε σχέση απόδοσης/τιμής που έχω βάλει στον ΗΥ και με φοβερό replayability) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Την τελευταία βδομάδα έβαλα το Tomb Raider Legend... Βρε παιδιά σούπερ γραφικά, πάρα πολύ καλός χειρισμός (εμένα που δεν μου άρεσαν ποτέ τα TR, αυτό με τράβηξε περισσότερο) αλλά με 1-1,5 ώρα κάθε μέρα και σε λιγότερο από μια βδομάδα είμαι στο 90%!!! Κρίμα τα 8 GB στο σκληρό μου...(κατι μου λέει ότι σε 1-2 μέρες θα το φάει το uninstall του...) Και επειδή αυτή την περίοδο θέλω να παίζω αγχολυτικά παιχνίδια, ψήνομαι να αγοράσω την τριλογία Prince of Persia, που την βρήκα καινουρια με 20€. Ουσιαστικά θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που αγοράζω μετά το Vampire The Masquerade : Bloodlines που το είχα βρει καινούριο με 8€...(μακράν το καλύτερο παιχνίδι σε σχέση απόδοσης/τιμής που έχω βάλει στον ΗΥ και με φοβερό replayability) Που το βρήκες την τριλογία του PoP με 20€??? ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! :lol: :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts